Új privát üzeneted érkezett!

Csibuc
De, egyszer volt koszmós.
De akkor jól bebeabaolajoztam, s ledörgöltem.
Azóta minden este jól megsikálom, és minden nap alaposan átkefélem a fejbőrét, fokozva ezzel a vérkeringést.
Mert ugye a fejbőrükban nem olyan még a vérkeringés, s azért rakódik le a kosz.

Gyed -ne is mondd, ma kaptam, kemény 42.000.- pénzt :lol: :cry: :lol: :cry:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Sziasztok Topiklakó!

Ha még ma kommentelsz, holnap a Tiéd lehet a Figurka Design álommanója a Babanet kommentelős játékán!

Kép

Például bakiparádét tartunk szülőségből itt! Ha Neked is van mókás bénázás a tarsolyodban, oszd meg velünk!

Folytatódik a Születésnapló is! K. immár a 30. héten jár, és cseppet sem unatkozik.

Talán végre tényleg szabályozva lesz az otthonszülés! Te kipróbálnád? Szerinted milyen alapvetéseket kellene belevenni a törvénybe?

Egyre több az olyan gyerek, aki nem szeret olvasni. Íme, néhány tipp, hogyan neveld olvasóvá a kicsit! Ha vannak további ötleteitek, mi kíváncsiak lennénk rá!

És továbbra is várunk Facebook csoportunkban mindenkit, aki még nem csatlakozott!

Üdv:

Dia
dia
Budapest

[quote="evilany"]
írta:
evilanymár írtam korábban azért nem írtam,10-től van ha jól láttam.
A Zsebibaba füzetben van

ja, akkor nem jó... pont akkor leszünk tanácsadáson...

Kép
gtunde75

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kép

Játszani tanulunk :) több-kevesebb sikerrel.....még minden a szájában köt ki.....de azért élvezi.....de lehet én élvezem jobban....nem is tudom....megzabálom.
limo73

sziasztok csak bekuk :)

csajok szorítsatok holnap fogászatra megyek reggel 8-ra és nagyon félek itt még nem voltam és nem tudom hogy dolgozik egy 20 éves fiatal kis srác :)

Ma vagyunk 7 hónaposak :) belegondoltam hogy 5 hónap múlva 1 éves leszáááááá :shock: :shock: :shock: :shock:

Pesti csajok tudtok nekem mondani valamit már ??????

Ja még annyit akartam hogy mi lenne ha készítenénk egy augusztusi babák facebook oldalt ugyan azokkal az adatokkal mint a g-é ahova mindenki beléphet és képeket és videókat tehet fel babákról mamákról érdekességekről olyasféle lenne mint a g ??? .Szerintetek

mennem kell már hív apa mindenkinek jó éjszakát :)

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

egész délután és este:
babababababa... babababababa! :wink: :lol: :lol: :lol:

Limo milyen szépen ül!!! látom azért fejkoppanás gátlóval körbe van véve! és milyen világosnak tűnik ezen a képen a haja!!!! cukipofa! :D :D :D

Kép
gtunde75

Basszussss.....bassszussss......basssszusssss

TOMIKA!.....NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!
limo73

[quote="limo73"]B írta:limo73asszussss.....bassszussss......basssszusssss

nem decemberben van Tamás??? Évi mikor tartjátok?

Kép
gtunde75

[quote="gtunde75"] írta:gtunde75
[quote="limo73"]B írta:limo73asszussss.....bassszussss......basssszusssss

nem decemberben van Tamás??? Évi mikor tartjátok?

tényleg decemberben is van Tamás.......nem baj, akkor is boldogat :)
limo73

Akármikor is, azért:

Kép

Kép
xtina75

:lol: :lol: :lol: :lol: köszi az alvó legény nevében is :)
Dec 21 a hivatalos Tamás,a wikipédia szerint,akkor tartjuk :)
azért köszi :)

Limo,ilyen tornyunk van nekünk is,Tomi imádja.(leszedni,eldobálni..)

Cicc,és FB-ra nem nagyon járok,nem tudok hozzászólni.Foghoz drukkolok,7 hóhoz gratula!

Tündi ez is eljött!!(babababa)
De jó!!!

Ma Tomika felfedezte a papucsom(benne a lábam) lenyűgözőnek találta,és tett is 2 kúszó mozdulatot az ügy érdekében(!!!) aztán a távirányítót kaparintotta meg,és olyan élvezettel rágogatta,elvettük tőle akkor felháborodott és keserves sírásba kezdett(visszakapta...)

-konzekvencia: a kistesó nem fog kapni semmilyen játékot. Itt lesz neki a papucs,elteszünk pár üres pillepalackot,zacskót,és a távirányítók,mobilok :D -

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

De,
Barbcsi Tomiját Isten éltesse!(ők ma tartják)

Nyaralás ügyben bújom a netet amúgy. Úgy volt,hogy a balatoni szakszervezeti üdülőbe megyünk majd Evelinékkel.De utánaérdeklődtem(még jó hogy Evelinnek van annyi esze,hogy a részletekre is térjünk ki...)és teljesen közös ott a fürdő,wc, ami babával gáz,és nincs hűtő a szobákban,szintén gáz,babakaja,üdítő ügyben,kánikulában...és ANNYIVAL azért nem olcsóbb,hogy ez megérje...házat vagy apartmant veszünk ki,találtam is párat ami jó,írtam mindenhova árajánlat ügyben,az a legtisztább,akkor nem kell ködös honlapos ajánlatok után számolgatni,találgatni vajon kell e a babákra fizetni,stb. Kaját meg megoldjuk a környéken éttermekben majd...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

tudjátok ki volt nagyon-nagyon régen? :arrow: Bandzsulka!!! :( a blogját se frissítette január 20 óta... :(

Kép
gtunde75

:) Hosszú idő után beléptem az iwiwre, üzenőfalon Tamás köszöntés....úrist' Tomi......mindegy, használja ki, hogy több napja van!

Tündi!.....babababa :) ha egyszer beindul..... Igen koppanásgátlók még kellenek....ülésből nagyot tud lendülni (a forgásnál már megszokta a kopogást :wink: ) Este annyira élvezte, hogy ül, hogy negyed órán keresztül ordított, mint az oroszlán....vörös fejjel, kis kezeivel oldalt erőlködött hozzá. Dőltünk a röhögéstől....erre ő még inkább....finom figyelem elterelés kellett, mert nem akarta abba hagyni.

Évi!.....Biztos jól összehozzátok a nyaralást!

Képzeljétek....kicsi a világ. Berci unokatesójának (21 éves) a barátnője (eddig csak képen látta) megtalálta Bercit, Csillag blogjában. Mert valami rokonának olvassa a blogját, ott talált rá Csillag blogjára, és olyan szépek ezek a történetek, hogy olvassa és összerakta, hogy ez a pasijának az unokaöccse.

Cicc!....Facebook-ot én sem használom, de ha nem nyilvános részemről rendben....illetve mindegy, ha nyilvános legfeljebb meggondolom mit rakok fel. Fogorvoshoz egy kalappal.....én ku...ra félek tőlük.
limo73

Gyógyul a gépem :lol: :lol: :lol: :lol:
Egy újratelepítés megoldotta a gondot... most még a win frissítéseit tölti...

Babák szépek, okosak, ügyesek... :lol: :lol: :lol: :lol:

Tünde
Szép az új vonalzód!

Facebook soha többé!!!! Ott jártam, mikor bekaptam a vírust és egyből blokkolt a gépemen mindent!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok,

megint csak gyors bekukk, visszaolvastam, de irni mar nem sok energia maradt. Kis duracell nyuszim teljesen kikeszit estere. :wink: Forog, porog, kuszik, egy masodpercre nem lehet egyedul hagyni. :roll: :roll: Nagyon hasznos lenne egy jaroka nekunk is, de 2 hetre nem veszek, kint nem tudnam hova tenni. Ha nagyon muszaj berakom a kisagyba par percre.

Barbcsi, Esztergom illetve Kaposvar kozott ingazunk.
Mult heten allandoan mentunk, inteztuk a lakasdolgokat, de meg sehol se vagyunk. Esetleg ha valakit erdekel, (tudom kicsi ra az esely) Kaposvaron s.o.s elado egy masfelszobas 8.emeleti lakas, 5 millioert.

Evi, nem semmi a hasonlosag!!! :shock: Jatekok, detto, papucs a legujabb kedvenc. En is vettem azt a nestle gyumolcsos dobozos tejpepet vagy mit, de Boti nem volt elajulva tole, 60 ml ivott meg. Mondjuk utazashoz jo lesz.
Megkerlek, beirod a tablazatba a negykezlabra allashoz febr.24.et

BEvi, nagyon orulok h irtal, sajnalom h meg mindig nem oldodott meg a penzkerdes. Annyira jo olvasni hogy meg ilyen nehez helyzetbe is ilyen optimista vagy. Igy ismeretlenul is "buszke" vagyok rad :) Lili nagyon szep. :D :D

Nem semmi milyen penzekrol beszeltek, gyes-gyed neven... felhaborito. :cry: felre ne ertsetek mi sem vagyunk eleresztve, nekem marc 1en lejart kint a gyes/gyed,9 honapig jar, utana semmi...azt mondjak menj vissza dolgozni, gyereket meg ad bolcsibe vagy vegyel fel egy baby sittert. :shock:
Na de itthon??? Teljesen le vagyok dobbenve. Az arak meg szinte ugyanazok, sot van ami dragabb. Hogy tudtok igy kijonni a penzbol? :shock: :cry: :cry:

Nagyon szepek a gyerkocok! :lol: :lol:

Megyek, ennyire telt tolem mara, megprobalok jonni hamarosan, jo ejt mindenkinek!

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Jó reggelt
Ircsi,jó h.gyógyul a gép!
Facebook :evil: :evil: akkor te sem lájkolsz :roll: :roll:

Tündi,Badzsulkáék megvannak,jól vannak,a másik fórumba irogat,Petra eleven nagyon,bár most épp betegek.

Limo,kicsi a világ tényleg! :shock:

http://koponyeg.hu/t/P%C3%A9cs :wink:

Clarika,akkor kora du.megyünk de elég hülyén jön ki ahogy belegondoltam,Fejlesztő 1-3/4 2-ig,pont alvásidő,úgyh.lehet odamegyünk és megint aludni fog,majd eszik és jövünk :) de legalább lesz virusirtód :)

evilany

Sziasztok!

Bévi, nagyon örülök, hogy ismét jelentkeztél.
Lilid csodaszép kiscsaj! :D

Csillag, jól látom, hogy az egyik képen áll Gergő?

Clárika, majd küld el pü-ben a címed és küldöm a kanalat, de lehet, hogy csak a jövő héten…
1-2 nap és kint lesz az a fog! Jók a képek! :D

Tünde, nagyon édes Zoé. És a szék is szuper! :D

Cicc, én nem vagyok fent a facebookon (és nem is tervezem) elég az iwiw is.

Évi, nálunk is ez van. Telefon és távirányító a 2 kedvenc.
Tegnap nálunk is kuszás gyakorlás volt, mivel a Dévény-tornán sikerült neki elmenni egy játékért (persze nem volt messze). Este leraktam a földre a távirányítót és elment érte,
persze a játékokért nem megy el. De a lényeg, hogy már haladunk!
Tomi is nagyon ügyes.

Limo, Berci annyira kis cuki. (megértem, hogy megzabálod) :D

Remélem, normális idő lesz a 4-naposon, mivel elutazunk a barátainkkal (6felnőtt+5gyerek).
Kardosfára megyünk, és nagyokat szeretnék sétálni majd.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Jó reggelt!

Ma a tanulókutyára ébredtem, hogy mondja: ez csikiz :)
Rékus megint játszott.
Akkor eszméltem fel, hogy nem is keltem éjszaka :D
Fel se sírt, így meg akartam nézni azt a fogat, de nem engedi :(
Meg tudnám zabálni, ahogy az ágyába áll reggel :)

Woody
Köszönöm, megy a privi.
Lilid napról napra ügyesebb! ;)
Igen, az ösztönzés nálunk se a játékkal ment :)
Amire nagyon rámegy: dobozos üdítő, ásványvizes üveg, kaja (:D -nem az övé :D), zsinór, telefon, távirányító és a laptop :)

Limo
Bercit egyszer tutira megeszem.... :oops:

Tünde
Akkor csütörtökön lesz itt egy kezdetleges kórus, két szólamban:
Berci -mamamamamama
Zoé -babababababab
A többiek meg adják majd az alapot: hőőőeeeeőőőő

Hű....
Most hívott Anyósom, hogy a párom mamája már nagyon odavan (rákos), valószínű, csak napjai vannak hátra..... :(
Anti csak Pénteken ér haza, nem is tudom, hogy szóljak-e neki....

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Woody az jó kis kikapcsolódás lesz!

Clarika,én szólnék,legalább tudja...hátha rossz hírre ér haza,de remélem nem!

evilany

Sziasztok,

Túl vagyok a cukiterhelésen, nem hiszitek el, kivel találkoztam a Mensben, Bettivel (Csibuccal) 8) 8) 8) Ott ültünk mindketten 2 órán át, és tök jót beszélgettünk! :D :D :D Ez csúcs! 8)

Kép
xtina75

sziasztok

megjöttem fogászatról basszus csütörtök vissza 1 fogam tömnek 1 pedig muszáj kihúzni pedig soha nem is fájt de állítólag olyan góc van benne hogy az anyatejben is belekerülhetett .... :( na sebaj ha kell kell .

Én fiam azt mondta nekem hajsimi közben te-te de olyan tudatosan és súgja meg zabálom olyankor !!!

most viszont mennem kell itt sikítozik mellettem jelezve anya adjál enni :)

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

jaj a lényeg lemaradt KICSI BENCÉM NEVÉBEN :

Nagyon Boldog Nőnapot minden baba lánynak és minden anyukának:)

Kép

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Sziasztok, sajnos csak az olvasás jut naponta.

Mennyire édesek ezek a babák, gyönyörűek!!!! És milyen ügyesek, én csak pislogok. Na de majd behozzuk mi is. Nekünk is lehet jó lenne a bébikomp :oops: :oops: de nem akarom így aztán mindig vele kell legyek. Nem akar már csak állni, pedig nem is tud se felülni hát még állni :shock: :x Akkor van csend ha fogom ő meg áll, mesél. Mindig kell valami játék a kezébe, azt elejti, lehajol szóval maximálisan figyelnem kell nehogy kiessen a kezemből.

Éjjel 2 óránként ébred :x :roll: kész zombi voltam, már megszoktam. Nem tudom mi a baja, eszik és csak az ölembe alszik vissza, ha leteszem gyakran megébred. Forog, az éjjel sokszor kitakarta magát, eddig soha. Forog álmában is, gondolom agya dolgozik ezerrel. Rág sokat, harapja a vállam tehát tuti a foga is zavarja.

Család lassan kizavar a világból :roll: . Nem mernek szólni de hallom a hangjukon, hogy szegény gyerek almán, rizspépen és tejen él. Anya be be szól de csak gyengén. Férjem még hallgat, bár ő is inkább mellettük áll. Mondtam neki, hogy Petra csak teljes kiőrlésű lisztet fog enni és semmi cukrot...na mit kaptam ne tudjátok meg. nehéz lesz így ha ő nem akarja belátni mennyire fontos az egészséges evésre megtanítani a picit.

Kép
Kép
melisch

Cicc facebook én nem használom, sok rosszat lehet róla hallani. Jézusom mennyi tejet lefejtél, elismerésem. Fogorvos...sajnálom.

Játékok nálunk is hátrányban vannak a színez zörgő zacsikkal, távirányítóval, mobillal, flakonnal, laptoppal, kábelekkel, edényekkel szemben :lol:

Clárika szomszéd beszólás :lol: :lol: :lol:

Woddy jó szórakozást és gyönyörű tavaszi időt kívánok!!!

Évi én gyakran hagytam Petrát egyedül, sőt karácsony előtt céges vacsin is voltunk apával kettesbe (persze csak ha anya itt van vagy mi otthon). Lehet kicsit lezsereb vagyok de én nem aggódom, tudom jó kezekben van (na jó mikor vacsin voltam, mindig csak az járt az eszembe vajon mit csinál, de ha csak vásárolni vagyok nem :wink: )

Bettinyó a kanalazást azért kérdeztem, mert olvastam a bloggodba mikor Korina a tejcsit is csak ugy fogadta el :shock: :shock: , még apának is mondtam, hogy miylen kis rafinált lányod van. Gondolom ha egyéb van a kanálban akkor nem köpi ki :lol: :lol: Sajnálom, hogy ilyen rossz evő a kisasszony.

Ma adtam neki kis banánt....hát...az a pofa hozzá...végül már a fejét is elfordította, pedig éhes volt igy ismét tátotta a száját. Na persze csak egy jó kiskanállal volt és utána jöhetett az alma...akkor már mosolygott is meg tátogott mint a kiskacsa :lol:

Ircsi vírus :shock:

Csillag lakást nem olyan könnyű találni, kitartást!!!!

Dia Áron nek állt még fel?

Tünde gratula Zoének (állás + 2 szótagok)

Nekünk a menű az ang-gáng-gáng-gán vagy csak a gang-gang-gang. Kezd még valamit motyogni ne elfelejtettem :oops:

Claire szép családod van.

Babakeksz Lilid tündéri, az elején gyönyörködtem a fürdés közbeni videóban, annyira tündéri volt rajta

Bévi puszi neked és kitartás, honnan van ennyi erő benned?. Hajas babád gyönyörű..és az a mosoly..levett a lábamról.

Nklarika te nem Mo laksz? Bocsi kicsit nehéz az újakat megszokjam, főleg nem voltam sokáig.

Na most ennyi jutott eszembe

Kép
Kép
melisch

Mondtátok Petra rám hasonlít nem tudom van két jelöltünk: Kép Kép
Kép Kép

Kép
Kép
melisch

Voltunk kicsit csavarogni...."meki", kirakatok, séta....olyan szép idő van.....de legközelebb csajok elcsábítok valakit :wink:

Clárika!....Én is szólnék, hogy milyen "szinten" Te ismered a párod, de legalább olyan előkészítő félét bedobnék.
A Bercit kicsit megeheted, csak hagyjál nekem is :)

Tina!....Találkozás: szuper :)

Melisch!....Jó régen voltál....pici lányod tündér....én ilyen kire hasonlít dologban béna vagyok. Cukor: fontos az egészséges életmódra nevelés, de azért ismertesd meg vele. Volt (van) egy ismerősöm aki, csoki ellenes volt, egész addig simán tudta kezelni a dolgot, amíg nem került a kiscsaj oviba....ott a többiek ették a csokimikulást, az ő lányának meg nem lehetett a csomagba tenni...szinte mindig sírt emiatt.
limo73

Sziasztok!

Úgy látom, hogy a legtöbb babácska a műszaki cikkekre gerjed (telefon, távirányító, rádió led kijelzője stb.) - nálunk sincs ez másképp :lol: :lol: :lol:

melisch: igen imádja a kanalas dolgokat, nagyon rafkós és néha hullik a hajam attól, amiket kitalál. Most az új cumisüveget talán elfogadja már feltétel nélkül, sőt megkockáztatom hogy meg is ismeri már. Petra szerintem jobban apukájára hasonlít :) (Teljes kiőrlésű liszt: mi is azt esszük döntően, ám egyet tudni kell - abban benne van minden malomipari hulladék, még az is amit a normál őrlési eljárás során csak szemétként semmisítenek meg -> csak gondolatébresztőnek írtam, és mi is tényleg ezt esszük.)

Tina: meglepődtem egy pillanatra amikor megláttalak, pont a bnetet nyitottam meg és akkor láttam a vonalzód alatt a cukorterheléses megjegyzést :) Gondoltam odaszólok, megkérdezem hogy Te az agy-e akinek gondollak és lám-lám :D 2 órás dumcsiparti lett belőle :D Ezek a jópofa véletlenek :lol: :lol: Holnap reggel gondolom mindketten lessük majd a postafiókunkat az eredmények miatt :)

woody: kiváncsian nézem majd a babavilágot :)

Korinna ébredt, mennem kell, később igyekszem visszanézni.
bettinyo

Betti,

Micsodaaa 8) , 15:39kor megjött az eredmény (igaz, most nekem nincs inzulin, lehet, így gyorsabb):

Glucose terhelés 0 perc 5.96 mmol/l ref 4.10 - 6.00
Glucose terhelés 120perc 5.41 mmol/l ref 4.10 - 7.80

Jipppiiiiiii!!!! Jól vizsgáztam cukiból!

Kép
xtina75

Bekukk
Voltam Rékát dögönyözni :) holnap baba mama klubba megyünk,Limo,ha meggondolod magad gyere :) 10-től lesz,"megtornáztatjuk a babákat" címmel...keddenként eljártunk majd a Szivárványba is,oda gyalog is tudok.de mind 10-től..nekünk az mondjuk tuti.
Megyek én sétálni veled :wink:

Vettem Tominak rugós hintát :lol: :lol: apa engedélyével(eladtam a mózest :wink: )

Fejlesztőben minden rendben volt,megdicsérték Tomit,a kúszás is kezd alakulni,mutatott megint gyakorlatokat,1 hó múlva megyünk ismét. Szerinte addigra felül majd.
És,szabad ültetni a babát. Sőt,javasolja. Azt mondta,az elmúlt években elterjedt egy tévhit,miszerint amíg nem ül fel magától nem szabad ültetni,de azt mondta,amikortól bír ülni,szabad és kell is,mert igénylik.Persze nem órákra és nem kitámasztva,otthagyva,csak amíg bírja,ahogy kezd eldőlni oldalra,előre,le kell fektetni.

Melisch,jó hogy egészséges étkezésre neveled,ez dicséretes,csak ezzel az a bajom hogy az oviban majd tutira nem azt fog kapni :evil:

Szép az idő jó a kedvem illatos csokrot kaptam subidubi :wink:

evilany

Melisch szerintem az első babára hasonlít!

evilany

Tina: igen, megkaptam én is.
Jó carok lettek a cukor eredmények, az éhgyomi inzulin detto... Valszeg ezért nem tudok lefogyni. El vagyok kettyenve. Megyek is, nem ontom magamból itt a negatív hangulatot :( :( :(
bettinyo

Óriási csatát vívtam a fiammal!.....Ébredés után úgy hallottam, hogy picit trutyis az orra....szívás....na amit művelt az nem semmi. Amennyire engedte kiskorában :) most annyira nem. Úgy visít, mintha nyúznám....rugdos, kapkodja ki az orrából, meggyűri a vezetéket, hogy ne szívjon stb...amit el tudtok képzelni. Most hiába próbáltam énekelni neki, verselni, szart rám nagy ívben. Persze utána megvigasztaltam, rögtön abba is hagyta a sírást....de azért még kicsit sértődött volt.

Évi!....Holnap nekem nem jó, a Szivárványos programot olvastam én is, régen az IH-ban volt, sokan jártak, szerették. Az lehet szóba jöhet. Ugyan azt hiszem van a Tudásközpontban is, de majd azért néha kimegyünk Uránba.
Majd szervezünk egy csavargós randit! :wink:
limo73

Kép

Kép

Kép

Kép

evilany

[quote="bettinyo"]T írta:bettinyoina: igen, megkaptam én is.
Jó carok lettek a cukor eredmények, az éhgyomi inzulin detto... Valszeg ezért nem tudok lefogyni. El vagyok kettyenve. Megyek is, nem ontom magamból itt a negatív hangulatot :( :( :(

Bettiiiiii, ne keseredj el, majd Tűű megmondja mit csinálj, és szépen lefogysz, meggyógyulsz! Jó kezekben leszel!

Kép
xtina75

Évi!

Köszi a vírusírtót! :)
14 db trójait talált :shock:

Clárika
Kép
clárika

Képzeljétek tornáztam,Norbi duci tréning,hehe,a fiam jókat mosolygott :) úgy nézett rám mint egy istenre :)

evilany

Évi: örülök a jó híreknek (Korai Fejlesztő)... Torna? Nagyon ügyi vagy, nekem erre nincsen erőm (pedig nagyon kéne) :) Hinta szuper.

Tina: igen, igyekszem pozitívan nézni :)

Dia: kirándulás milyen volt? Majd mesélj!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bettinyo 2011.03.20 09:57-kor.
bettinyo

Csibuc
Tünemény a kislány! ;)

Clárika
Kép
clárika

Sziasztok!!!

Limo: mégegyszer BErcibó nagyon cukker!

Évi: jaj, Tomika, hogy nevet :) jaj, nagyon aranyoska! Naná , hogy istenként tekint rád!!! :)

Clárika: Réka, hát, csoda ez a lányka!

Tündi: nagyon jó az új vonalzód!

Tina: grat a cukorhoz!!!

Nklári: hát igen, gyed-gyes ez olyan bevásárlópénz.... nem sok mindenre elég.. :(

Melisch: Petra nagyon édes! És eszik amit akar! Tudja mi a jó neki :)

CSibuc: Korinna nagyon szép!!!!

Pécsi csajok: olvasom, hogy készültök holnap reggeli tornára a babákkal, és hogy 10 óra, hát én nem is merek elindulni oda... :( le vagyok törve, mert mondják, hogy avatkozzak bele a napirendbe, és akkor nem az lesz, hogy Gergő ébred 8-9 között, eszik, játék, 11kor alvás, 1-5 óra, majd kaja, és 2 óra mire lejutok vele... na ma 2 után tanácsadásra kellett mennem, mire odaértünk pont elaludt, ott ugye felébredt, majd hazafelé oltári nagy sírás, nem aludt vissza, majd itthon szintén nyügike, kaja, ismét sírás hegyek, majd autóba ültünk , hogy nőnap alkalmából a család nő tagjait uram meglepje, hát amíg odaértünk addig aludt ( 10 perc) majd ébredt, ismét nyügike, hazafelé már nagy sírás, .... szóval abból, hogy délután nem tudott rendeset aludni ezt lett.. estig nyühike...

jó hosszú voltam... csak nem tudom mit lehetne tenni... :shock:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Na azért nem akarom nagyon meghúzni a határt reformkonyha terén. Mértékkel lesz csoki, süti meg minden de ha valamiből lehet jobbat akkor miért ne? Félek genetikailag hajlamos a hízásra ezért szeretnék már kicsi korába odafigyelni rá és megtanítani helyesen étkezni. Miért, mert a szívem szakadt meg mikor sógornőm lánya nem talál magának menő ruhát (az ő méretébe nincs minden, farmert pl nehezen kap ami árban is jó méretben is átéri, cipőt, csizmát (nem tudja felhúzni a cipzárt a lábszárán). Egy-egy sikertelen vásárlás után sírva fakad és látni ahogy szenved nekem is nehéz, nem szeretném ezt anyaként is megélni. Bár nagyon aranyos bájos kislány így ahogy van, nem a kinézettel van bajom hanem a hátránnyal ami vele jár.

Kép
Kép
melisch

Betti emlékszem most, hogy említed egyszer írtál a lisztről, hát akkor is kiakadtam, most is. Nem is tudod már mit gondolj és vegyél. Mi egészen egészségesen voltunk nevelve zöldség, hús, gyümölcs, tejtermék, tojás, cukrot, lisztel, olajat mindent ami a konyhába kell nagyiméktól hordott anyukám. Nekünk az ünnepi kaja csirkecomb vagy sült csirke volt (azt vette anya a boltba)
Cukorszintet sajnálom, de tuti ha kezeled akkor kordába lehet tartani.
Korina elbűvölő, nagyon bájos.

Limo gondolom jól esett a séta. Én keveset voltam csak a levegőn de az isteni volt, Petra meg kint aludt a kocsiban már második nap. Végre végre talán csak jön a meleg!!!

Évi klassz ez a hinta, honnan szerkóztad??? Én is akarok venni de nem találok. Minden hinta jó vagy ez a rúgós valamivel különösebb??? Felakasztani csak ajtófélfára lehet? Nekünk az nem stabil csak dísz. Jó tornázást, bár gondolom ha Tomika elindul lesz torna szaladni utána :lol: :lol:

Tina neked gratula a jó eredményhez!!!! Gondolom ez a nagy odafigyelésednek is köszönhető, nem?

Clarika meg lehet szokni apa nélkül??? Én is félek enyém is fenyeget, hogy útnak indul munkálatokat keresni.

Kép
Kép
melisch

Melisch: "Én is félek enyém is fenyeget, hogy útnak indul munkálatokat keresni." ---> ez jó :) hát mi már túl vagyunk a fenyegetésen, holnap 2 interjúra is mennie kell... remélem sikerül neki valami, mert már most tiszta ideg néha, Gergővel sem türelmes...

Clárika: sajnálom a rossz híreket ... :cry:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

[quote="kfmares"]
írta:
kfmaresÉs eszik amit akar! Tudja mi a jó neki :)

Mares mindig igy kezdi fintorog neki 2-3 napig de utána tuti meg fogja enni. Ha nem hát majd csempészek neki bele kis anyatejet. Kapott sütőtököt arra fintorgott, de mikor jól kikavartam tejcsivel megette az adagját :wink: Barackkal is lassan megbarátkozott :lol: :lol:

Ha Gergőnek ennyire megvan az alvás igénye akkor inkább maradj otthon, később majd kevesebbet alszik és jobban be tudod osztani. Én sem szeretem ha ki kell billentsem a kerékvágásból, mert akkor este nem birok vele. Mindig első helyen az ő alvásideje van!

Kép
Kép
melisch

Mares apa :? sok sikert neki. Ismerős nálunk is ez van, meg mellette fáradt amióta Petra 2 óránként felsír éjjel, ő sem tudja kialudni magát.

Mondjuk apa nem kell más munkát keressen hanem építkezést keres ahova tudjon eladni anyagot/munkaerőt. Ez mondjuk neki 2-3 nap és jöhet ismét haza.

Kép
Kép
melisch

Jó estét!
Próbálok reagálni nem lesz egyszerű írtatok rendesen :lol: délelőtt leültem írni erre Lili kihuzta a mobilnetet és elkezte rágni,nah nem volt kedvem újra írni,meg időm se ma nagy takarítottam :lol: és számlát kértem részletre,meg főztem.............

Melisch lánykád nagyon cuki meg puszilgatnám!!

Woody jó kikapcsolódást nektek remélem jó idő lesz!!!!

Tina Gratulálok a cukorhoz ügyi vagy,mint mindig!!!!!!

Bettinyó nem elkeseredni,csajosod nagyon édes vigyori!

Évi torna Lili azt szokta kacagni mikor a hasprést csinálom fen hangon röhögi én lefektetem magam mellé a földre úgy tornázunk együtt,hmmmm még nagyon sok van rajtam,utálom magam emiatt,ha nem szoptatnék már le ment volna mert nem ennék semmit,csak ideget,de így tömöm magam bár már kevesebbet eszem mert csak reggel és este van szopi plussz éjszaka kis nyámogás!

Nklari gyed hmm nem sok de ha nem lenne,én azon gondolkozom mi lesz 2 év mulva Gyesből nem fogunk tudni megélni,de bizom magamban,Lili meg megy bölcsibe....

Valamit akartam,nem tudom mit majd holnap,puszi mindenkinek!!!

Kép
bévi

Mares,én nem avatkozok bele a napirendbe ha egy mód van rá,kivétel alóla utazás módjával vagy hivatalos ügyek(orvos,védőnő)
Később kisebb lesz tényleg az alvásigény,többet lesz fent,akkor mobilisabb leszel.
Nálunk mondjuk a 10 óra pont jó,mert Tomi fel 6,fél 7,alszik 8 körül egyet,9 kor eszik,10 körül sétálni szoktuk menni.

Melisch,itt a közelben van egy bababizományis,ott találtam,már a vaterán többet néztem de 5 ezer alatt nem volt plusz ugye posta...ez 6 volt és legalább láttam milyen.

evilany

Királyfi

Kép

evilany

Évi: hát igen, kis Királyfi :) hinta nagyon jó! ügyes vagy h találtad!

Melisch: hát igen, talán jobb lesz, mert így el sem merek indulni sehova d.e....

varrom uram nadrágját, mondtam neki hogy ezt kapja ma névnapjára :) ( díszcsík alulra a hajtókához kézzel.....áááááá jó kis meló .... fekete naci, fekete cérna, nulla látás anyukának )

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?