Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt,

[quote="clárika"]H írta:clárikam, és le lett vágva végre az én hajam is.
Ez olyan szintű lelki felüdülés, hogy ki se tudom fejezni! :)

Na és még ehhez képzeld el, Clárika, hogy te a munkáddal mindenkinek ilyen érzést okozol, mikor elkészülsz egy hajjal!!! 8) 8) 8) 8)

Én is imádom, mikor elkészül a hajam... lassan mennem kell nekem is, régen voltam...

Kép
xtina75

Sziaszstok!!!!

Na végre ismét itt!

Bettinyo: cijaaaaaaaaaaaa! Kép rólatok? Ne aggódj, Évi mellett, nekem is van egy kis méreg zsákos mimózám! Gergő sem az egyszerű eszik-alszik-elvan gyerek! CSajok tudják bizonyítani! :) De jó hír, hogy már valamit elfogad.

Babakeksz: gyerekek nagyon szépek!!!

Claire: hát, szépek vagytok, komolyan! Fel is lelkesedtem és mondtam apinak, hogy én nagy családot szeretnék, ő meg kikerekedett szemekkel nézett rám! Hát, talán egyszer beadja a derekát....

Limo: ne viccelj szívesen! Gépet majd még megbeszéljük.... ( főleg ha már halló ember leszek...)

Tündi: recept tár :) csak "felcsapja" az ember és máris kész :)

Ircsi: Chloe nagyon cukker kis huncutka :) Fájdalomcsillapítót szedem, csak kedd óta azon élek... és még nincs vége sajna

Dia: számlák -> lassan kártyázni lehet velük :)

Évi: jaj, Tomika, édes drágaság! És fele annyi hangja van, mint GErgőnek !!!! Ha ő rázendít, akkor van aztán hangzavar!!!

Szamoca: egyszer, talán, valamikor, mi is eléjük ezt.... remélem

BArbcsi: bátyám 2 éve nem változott... szerintem nem is fog... a héten is anyuméknál voltam, bejött, ránézett GErgőre, aztán kiment! NEm szólt hozzá, nem nyúlt hozzá. Ez van :(

Woody, Napsi: akkor most lesztek a babavilágban??

Melisch : Petra ügyike, hogy így forgolódik!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Clárika:"Holnap jön barátosném (30 hetes pocaklakóval) megkreálom délutáni esküvőjére a hajkoronáját"---> az igen, nem kis pocak akkor :)

Cicc: jók a cuccok

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Tina: én is mondtam régen, hogy na, menjen már az idő, de visszagondolva nagyon jó volt pocakkal!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Jó reggelt
Limo,végre :wink:
Te,ez a Berci egy nagy huncut!! :lol: :lol: Képek :lol: :lol:
Mérges arcát Miki azóta is emlegeti,neveti.
Könyv:néhol túlzó,de bizony vannak igaz részek...

Clarika,akkor kedden megyünk hozzád.Szerintem kora du.(1-re megyünk a Fejlesztőbe,apa meg 3-ra az Okmányhivatalba,szerintem előtte letesz minket nálad,és visszafelé meg hozza a vírusirtót)
Majd mutasd meg melyik az a kanál,lehet nekünk van.

Cicc,nagyon szuper cuccok!Mennyit adnak a tejért amúgy?

Csillag írt nekem,majd hétvégén jelentkezik.

Nekem is viszik a vaterán a cuccokat,most csomagolok gőzerővel :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi!....Próbáljuk lefényképezni a mérges arcot, de ahogy meglátja a fényképezőgépet elkezd mosolyogni!

Basszus....én a teszveszen szinte semmit nem tudok eladni...át kéne pártolnom a vaterára?
limo73

Mares! azért a fényképek idealizálják a megítélést :lol: most szólok, szép a nagy család, rengeteg öröm, de strapás is, innentől reklamációt nem fogadok el :lol: :lol:
Claire
claire

Limo
bár ez inkább sírós már...

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok

Évi 1800ft literje és egy hónapban olyan 15-16 litert visznek el és persze mellette szopizik Bence .Ő az első neki legyen :) Amugy jó pénz van benne nagyon ....:wink:

Tegnap írtam kevesebb a tejem hmm érdekes most meg megint úgy fel telt olyan feszes :( fáj .

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Cicc biztos ettél vmi tejtermelőt :) nekem is változó,ma reggel is fejnem kellett,éjjel 2-kor meg álom,etetni úgy feszült..

Limo,amúgy sztem te mindig csinosan vagy öltözve.

evilany

Jó reggelt! :)

Arra ébredtem, hogy szól a zongora Réka szobájába.
Átmentem, s ez a kép fogadott:

Kép

Utána levideóztam a folyamatot is az apjának, hogy ő is lássa:
https://picasaweb.google.com/clarika2/2 ... 9014503346

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Évi gen ettem csináltam rántott levest . És rengeteg rostos üdítőt iszok.Muszáj mert nem birnám azért november óta 2 gyereket etetek :shock:

Claire ,Szilvi tudtok már időpontot ?

tegnap csináltam egy pár képet erről a kis vacakról ..

meg kell zabálni olyanokat produkál ha benn van a bébi kompban és mondjuk neki na megállj megfoglak elkezd gyorsan előre menni és sikítozok közben :)

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Clárika ez a lány egy szupergirl :)

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

[quote="clárika"]
írta:
clárika
Hm, és le lett vágva végre az én hajam is.
Ez olyan szintű lelki felüdülés, hogy ki se tudom fejezni! :)

ezt én is szeretném mááááár érezni!!!! :D

a keddi taliról kérhetnék mail-ben képet????

csajom napok óta tök nyügi, pedig fogzásnak semmi jele... viszont felállt, így végleg vége a nyugalomnak, állandóan mellette kell legyek, mert mindenbe kapaszkodik és húzza fel magát... tegnap szakaszosan tudtam csak főzni... leraktam a játszóhelyére, 5 perc múlva a konyhában volt és kapaszkodott a nadrágomba... :( be kell szerezzek egy járókát, bármennyire ellenzem is, de lassan mosdóba se tudok elmenni...

Kép
gtunde75

[quote="gtunde75"]b írta:gtunde75e kell szerezzek egy járókát, bármennyire ellenzem is, de lassan mosdóba se tudok elmenni...

Nagyon hasznos! :wink:
Én is csak azáltal tudok dolgozni, na meg a rugóshinta ami még korlátozza a közlekedésben :)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Tündi,küldöm! Bocsi...
Felállásokat regisztrálom..

evilany

Clárika: ez nagyon dúrva! Réka szuper ügyes!

Cicc: de iríííígy h ennyi tejed van még mindig!!! :oops:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Babák csodaszépek!

Rékus, Zoé nagyon ügyes! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi!....Köszi!

Réka, Zoé szuper csajok!!! Berci meg lusta...kúszik....de inkább csak körbe, ill. azzal a technikávak valahogy halad is, de ha valamit túl messzinek ítél bevágja a morcost, vágja a pofákat, és előbb utóbb elkezd bőgni....persze a kukára, az edényekre a komppal rástartol, de csak oldalazva! Én a kompot használom megőrzőnek!

A tali akkor kedden lesz? Tündi küldök majd én is fotókat.

Babavilág 12.25-kor!!!
limo73

[quote="kfmares"]T írta:kfmaresina: én is mondtam régen, hogy na, menjen már az idő, de visszagondolva nagyon jó volt pocakkal!

Az az igazság, hogy kezdtem nagyon unni magam... eddig elszórakoztatott a vásárlás, mindent bejárni, keresni a sok babacuccot jó áron, de megvan majdnem minden, már csak az apróságok (pelenka, fürdetők, ilyesmi) hiányoznak meg a légzésfigyelő, amit nem tudok eldönteni, milyen legyen, és ha nem Angelcare 401, akkor bébiőr ügyben is döntenem kell.

De most unalom ellen kitaláltam, hogy megvarrom a játszószőnyeget magam, ehhez hasonló lesz, már megvannak az anyagok:

Kép

Kép
xtina75

GErgő :

Kép ---> T-Rex baba ( mindent megrág)

Kép --> nagyfiús játékok tetszenek már neki

Kép ---> már nem is tudom , hogy ki a nagyobb gyerek :) ( rajzfilmet néztek)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Limo,csütörtök a tali!!!

evilany

Én is csüt-re emlékeztem, csak az előbb írtad a keddet, azt hittem változott.

Mares!.....Én a mai napig imádom a rajzfilmeket, főleg a régebbieket! Most a Berci az alibi, hogy rajzfilmezünk.

Tina!.....Ügyes vagy, jól fog kinézni! Én egyáltalán nem tudok varrni :cry: sajnos!
limo73

Tina nagyon szuper lesz!Én se tudok varrni :(

Limo,kedden beugrunk Clarikához,átvisszük kocsival az ittmaradt üditőket,édességeket(4 üditő,2 piskótatallér,1 süti)a csütörtöki talira.

Apa most indul az Iparosba ebédért :wink: aztn fiúk sétálnak,anya nagybevásárol...

evilany

Frankón gáz szag van a lakásban, már szellőztetek 1000-el, meg kihívtam a gázszerelőt...
Nem tudtam mi hiányzik.... ááááá :evil: :evil: :evil:

Clárika
Kép
clárika

Sziasztok!

clárika: Réka tényleg egy szupergirl :lol: Csibuc vagy Betti mindegy ;)
Gááááz :(

Tünde: Zoé detto :) Én sem vagyok járóka párti de szerintem mi is veszünk egyet lassacskán azt hiszem, mert tavasszal beindulnak az extra elfoglaltságok nálunk is.

Dia: számlák :evil: Derekad remélem jobb lett.

Mares: majd ha nagyobbacska lesz akkor talán kinövi. Korinna alapvetően nem mimóza, de mostanában elég nyűgös. Képet majd teszek fel a gre az albumunkba. GYED-et sikerült elintézni?

limo: Korinna is szó szerint ugyanezt csinálja, mint Bercibó :D Forog a tengelye körül, aztán valahogy halad, de többnyire hátrafelé. Olyankor aztán ő is felhúzza magát, hogy nem éri el az áhított tárgyakat. Képek nagyon cukik :)

cicc: 16 liter tej? Wow, elképzeltem 16 bobozos tejet egymást mellett :lol: Nem semmi, de jó hogy ennyi tejed van még mindig :)
Cuccok szuperek.

woody: forgatás milyen volt?

Tina: egy jópofa patchwork jó kis szórakozás tud lenni. Majd ha Tamara megszületik nem unatkozol :D Én néha visszasírom a pocakosságot, olyan nyugis időszak volt :lol:

babakeksz: a g-n a csibuc albumot nézd meg, ott vannak fent régebbi fotók rólunk :)

Korinna rákapott egy ideje az őrült hangerővel való sikítozásra, néha már cseng a fülem. Kedden a doktor nénink kezében is elkezdett visongani, ő azt mondta hogy ezzel csak szimplán élvezi a hangját. Na de ennyire? :?
Ma sütöttem egy hartyáni krémes nevű sütit (régi klasszikus recept alapján), de csak holnap lehet felvágni, addig puhul. Dédi névnapját ünnepeljük holnap, család lemeózza és ha sikeres lesz akkor bővül Tünde recepttára :)
Gyermekem ébredt, mentem a dolgomra.
bettinyo

Sziasztok próbáltam vissza olvasni esélytelen!!!

Tina ügyes vagy nem felejkeztem el rólad ruha ügyileg csak most sokkk volt minden de majd küldöm,szőnyeg szuper!!

Clarika RÉka ügyes,gáz szag nem jó sajnálom,és a párod is!!

Tünde Zoé is ügyes!

Évi én is regisztrálok a vaterán el adom ami nem kell dolgok,van szopis párna ilyenek,sajnos fizu november óta nincs őrület ez!!!Tomi cuki baba!!

Csibu üdv itt!!!

Bkeksz:nagyon édesek a kéépek!

Dia sajnálom a számlákat!

Ircsi Katus cuki huncut,és az jó ha elmarad nélküled!!!

Annyi mindent akartam írni,de elfelejtem mi meg vagyunk a körülményekhez képest,őrület a pénztelenség,de Lili már jól van ez a lényeg,még egy véreredményünk nincs meg azt várjuk,műtétet kiheverte sebe szépen gyógyul imádom huncut nagyon képeket majd hozok csak annyi van a telefonon nem tölti be így régieket törölni kell!!!Puszi mindenkinek próbálok jönni!!!

Kép
bévi

Hello-hello!

Számlák: annyira nem vészes csak időnként dühöngök rajta egy sort. Aznap pont lejött a barátnőm is, jól kitárgyaltuk a dolgot és már nem bosszankodom
:D

Csibuc ja-ja, jobb a derekam. Három pasi mellett nem lehetek beteg. Hogy néz az ki? :lol:
Bence duma: :mrgreen: Tiszta apja :lol: Nem kell levenned, vállalom :lol:
Koronnának nagy cupp. Sikongatás: :lol: Áron is szokott olyat. 8)

Ráka nem semmi ahogy áll ott a kiságyban. Enyém gyerek idáig még nem jutott, de frankón belekapaszkodik az asztal lapjába és feltérdel.

Bébikomp: elleneztem anno is, de volt kölcsönbe. Nem sokat használtuk, de jól jött 15-20-30percekre. Most sem akartam, de muszáj (már úton van hazafelé), mert állandóan a nyomában kell lenni a gyereknek :D Betyárabb, mint a bátyja :shock: :lol:

Bévi örülök, hogy jól vagytok. Fizut sajnálom, és még én panaszkodom.... :oops:

Szamóca gratula Máténak a felálláshoz.

Öööö nem tudom még mit akartam.....

Napsiék nem voltak aBabavilágban (szerintem). Leültem, néztem elejétől a végéig, de se Napsi, se Borisz nem volt.....Lehet majd másik adásban lesznek benne? Asszem szokott hétköznap is lenni pár perces adása, hátha ott....

királylány

Képzeljétek 7 hónap után ma először hagytuk Tomit másokra kb20 percre :) Miki egyedül jött értem a tescoba mert jöttek az öccséék és vigyáztak Tomira...hű volt izgulás,de jól bírta(lehet észre se vette h.nem vagyunk itthon...)
7 hónap után először ültem az anyósülésen :lol: :lol:

Bévi,jó hogy jöttél.Várom a nyarat,h.találkozzunk!

Dia,sms-t köszi,bocsi nem volt időm válaszolni,köszi ha segítesz,visszatérünk rá!

Clarika,mit talált a szerelő?

Kérdés,adott már vki csokis tejpépet? Nagy felindulásból megvettem,de elbizonytalanodtam...
Meg vettem folyékony tejpépet hátha elfogadja,jó lenne pl.a táskába vésztartaléknak etetésre...

evilany

Évi tök jó, hogy Tomi jól bírta a kiképzést :D Anyósülés :lol:
Ok, majd ha lesz időd. Nem akartam ám tolakodni :wink:

Még nem adtam csokis tejpépet (még húst sem), ha bizonytalan vagy akkor ne add még neki. Enni nem kér a szekrényben :D

királylány

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]Nem akartam ám tolakodni :wink:

[/color]

nem is vettem annak!

evilany

Fektettem a webalbumba egy csomó babakori képem...döbbenet,mennyire ugyanolyan a fiam..csak a szeme más,az az apjáé,barna,nagy,kerek.
(www-re katt)

evilany

Hihetetlen....mintha fénymásolóval készült volna az a gyerek....:lol:

királylány

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]Hihetetlen....mintha fénymásolóval készült volna az a gyerek....:lol:[/color]

mondjuk apukámra ütöttem,ergo Tomi is olyan mint ő,Miki mondja is sokszor,mennyire őt látja az arcában,a mimikában.. :cry:

evilany

Csibuc!....Egyformák a gyerekeink :) Berci is visít...főleg a híradó alatt :) esélytelen, hogy hallasz tőle valamit.

Évi!....Biztos olyan formában csokis a tejpép amit megehet. Elméletileg ugye málnát sem ehetne és 4 hótól adható málnás tejpép is van. Ha folyékonyban nestlét vettél, az nagy finom...

Én is néztem a Babavilágot.....Napsiéknak nyoma sem volt :(

Bévi!.....Örülök, hogy jól vagytok....pénztelenség: ismerős, de majd helyreáll a rend!

A bébikomptól én sem vagyok elragadtatva, de negyedóra 20 perc kaloda nem jön rosszul. :wink:
limo73

Dia: én se láttam őket, pedig nagyon sasoltam, és gyerek is aludt....

Limo: Berci arany egy gyerek, eszi a kacsát :) mert mást nem kap :) :lol:

Tündi: " felállt"---> beszarás! LE vagyok döbbenve h milyen ügyes! Uram is küldi a dicsiket!!

Bévi: örülök, h jobban vagytok!!

CSibuc: igen, köszike mindent, most már csak azt kell megvárni h mennyi lesz az annyi!

CLárika: gáz ügy????

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

[quote="bettinyo"]
írta:
bettinyo
Én néha visszasírom a pocakosságot, olyan nyugis időszak volt :lol:

babakeksz: a g-n a csibuc albumot nézd meg, ott vannak fent régebbi fotók rólunk :)

egyetértek :)

Limo,nestlést vettem de nem nagyon ugrált tőle...hmm....
Küldenék neked csomó képet talikról,pü-ben dobj egy email címet.

Aki gyes-t kap,megmondaná az mennyi is pontosan?

Cicc,ennyi tejci,húúú,nem semmi! Én max 70-90ml-ket fejek alkalmanként :)

evilany

Évi!....Én a gyümölcsös nestlét próbáltam, Berci puszilta befelé rendesen....szerintem nagyon finom illata van.
A GYES 28500 vonnak belőle nyugdíjjárulékot, kézhez jön 25792,- Ft Éljen ebből tényleg meg lehet élni, sőt még gyereket is lehet belőle nevelni!!!! Éljen!!! Éljen!!!! a családtámogatás!!!!
Küldöm az emailcímem!
limo73

Gázszivárgás megszüntetve....
Tömítéscserével megoldódott a probléma.

Rékus ma leült. Évi ezt is jegyezd légyszi :)

Egész nap állni akart a lányzóm, remélem azért nem csak ennyi volt a mászás.... :?
Jó, azért követ a lakásba, de amint elér valami megfoghatót, már áll is fel....

Clárika
Kép
clárika

Hű....
Egy fiatal frissen diplomázott pár költözött felénk, s ma nagyon buligyanús a hűppögés, meg a hangoskodás.
Már rajta voltam a dolgon, hogy írok nekik egy SMS-t, de aztán eszembe jutott Dia és a szomszédja! :D
Lehet, csak meg kellene ütögetnem a plafont seprűnyéllel :)

De nem szólok, amíg a lányt nem zavarja, az más kérdés h én nem tudok aludni tőlük....
:evil:

Aztán most belegondoltam: 23 évesen akarok szólni a szomszédnak, hogy kuss... milyen leszek 50 év múlva? :shock: :lol:

Na megpróbálok aludni....jóéjt

Clárika
Kép
clárika

Jó reggelt!

Csak gyors bekukk: Évi én már adtam csokis tejpépet (Bébivita), nem rajongott érte a lányom. Ment (ez is) a kukába.
Később majd benézek, ma korábban kelt a lányom.
bettinyo

Sziasztok!

Ircsi-tesódnak Gratulálok! :)

Clárika-kitartás!!!Apa nemsokára hazamegy...látod,már el is telt egy hét
:wink:

Sucer-vérnyomid rendben van már?Olivér ügyike :D

Dia-nagyon jó az avatarod!!! :D

Szilvás-apeh :( :?

Mares-jobban vagy????

Évi :) Tomi szépen nő :D Babatalis képek aranyosak.Nagyon szépek a törpikék :D

nklari-Botid ügyes-okos fiú...szerintem Gergőm nem bírta volna az utat :?

Babakeksz-nem te tehetsz arról,hogy Lili feje koppant :( nem lehet mindig a nyomában az ember a gyermekének....ne magad hibáztasd!

Babákról a képek nagyon aranyosak!!!

Limo-Bercibó tündéri pasi!!Már megint kacsát evett?Jól megy egyeseknek!:wink: :wink:

Tünde-Zoé jobban van?Gergő is nyügi volt Pécsen...nem igen akart aludni,de amikor haza indultumk volna apja előtt meghazuttolt...2 órát aludt,úgy kellett kelteni :(

Clárika-Rékus nagyon ügyike!!!
Gergő inkább állni akar...de azt nagyon "erőszakosan" :DOlyan erő van benne hogy az hihetetlen!!!Hajtépéssel kapaszkodik :D

Magunkról:
Lakásokat megnéztem-nem dobtam el az agyamat :(
volt egy csúcs jó...elindultunk megnézni az enyémet...amikor odaértünk a kapuhoz...közölték,ne haragudjak de ők ebbe a lépcsőházba nem akarnak költözni...híre van :(
azt hittem eldobom az agyamat.
a legelső vissza mondta a cserét :(
a 3 szobás a 4. emeleten van-lift nincs-és igen csak kéne rákölteni...plussz 650-et akart kérni a srác....mondtam annyink nincs...lement 450-re...(annyink sincs)
Most 3-as cseréről beszéltünk...(ez hosszú) de én mondtam,hogy a felújítások miatt 250nél többet nem tudok fizetni...na ez nem tetszett nekik :(
kicserélték a nyílászárókat októberben-novemberben a fürdőt csináltatta meg (21 év semmittevés után)-ezt velünk akarja kifizettetni...mondtam neki nem nekem csinálta...és ha ennyit költött mi a fenének akar cserélni?
Bonyolut a dolog...
Most ott tartunk mint az elején-SEHOL :( :?

Albérlőm talált magának albit-így más nem lesz vissza megyek a 1.5 szobásba...2 rezsit nem tudunk fizetni :(
Már csak az a kérdés mikor költözik!?

Gergőnek kértem Neurológiára időt(2011.03.31.) és gasztroenteorológiára is(2011.04.03.)

Remélem minden rendben lesz...nagyon fura dolgot művel...Nézi a semmit nevet neki majd kitöri a nyakát fekve hogy hátra nézzen(nincs ott semmi) ÉS EGY IDŐ MÚLVA ÁTMEGY KESERVESBE...NAGYON IJESZTŐ (le sem tudom írni rendesen) :(

Röviden ennyi.... :(
Most magam alatt-itthon-még hideg van...tegnap jött fa...fűtök ezerrel!!!
Még jelentkezek!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Bocsi az eltűnésért. :oops: Forgatás után elmentünk sétálni és szüleimnél kötöttünk ki.
Pénteken meg apa volt itthon, így családi közös programot csináltunk, még uszodában is voltunk. Lányom imádta ismét. Amíg apa úszott addig mi a gyerekmedencében pancsiztunk, majd én úsztam és, apa vigyázott rá. Bevittem a kocsiülést és abban jól eljátszott.
Szerintem ő is jön velem úszni, és viszem majd felváltva a nagyszülőket is, hogy ők is had lássák az unokájukat. Este pedig ismét elmentünk férjemmel és nagyszülők vigyáztak Lilire. :lol: :lol:
Tegnap meg elmentünk a barátainkhoz, és ott ragadtunk. (nem így terveztük, de az ő lányaik nagyon akarták) Lili nagyon rendes volt, csak játszott és nézte a rohangálást sikítozást.
És mivel csak beugrottunk, nem vittem Lilinek kaját. De szerencsére volt egy répa+krumpli babaétel náluk és Lili megette az egészet. :D :D :D

Babakeksz, nagyon cuki Lili. :lol:

Szilvi, kérünk majd képet a Tiváról a hordozóban!

Ircsi, nem semmi hogy pakol Katus. :D Én mindig mondom Lilinek, ha nagylány lesz ő fog nekem segíteni a házimunkában. (legalábbis remélem) :wink:

Claire, annyira szép a családod! És azok a torták.
(nagyon jó az a kép, pocakkal és nélküle és a legjobb a szinkron szoptatás!)

Évi, gondolom milyen jó lehetett a kiruccanás.
(mi még nem ettünk ilyen pépet, csak HA pépeket adok neki még)

Bettynyo, remélem Korinna eszik már?
Milyen csőrős pohár volt jó neki? Mert nálunk abból nem akar inni, lehet veszek másikat neki.

Dia, Bence dumája nem semmi! :D

Clárika, nem semmi Réka nagyon ügyes!
Nekem van egy olyan kék kanalam, elküldöm neked, ha kell?

Szamóca, dettó Máté se semmi!

Tina, nagyon szép lesz a játszószőnyeg, majd kérünk képet, ha elkészült!

Mares, nagyon aranyos Gergő! :D Jó nagyfiú. Nem is igazán lehet látni a korkülönbséget.

Limo, de jó hogy újra itt! Berci, az újságokkal olyan cuki! :D

Cicc, szuper a hinta. Jó az összeállítás. Jó sok tejed van, nem semmi.

Bévi, örülök, hogy Lili jobban van. A pénz dolgot meg nagyon sajnálom.

Csillag, nagyon sajnálom a lakást….
Remélem azért lesz még valamilyen lehetőség.

Forgatás vicces volt. Nem voltam valami jó, ahogy bekapcsolt a kamera olyan fura érzésem volt. (valahogy az ember agyában ott van, hogy ez tv-ben lesz és nem tudtam olyan értelmesen beszélni, na jó izgultam :oops: :oops: :oops: ) Hát ez van. Lili meg csuklott…
Aztán volt kis sírás is, amikor folyamatosan az ágyba kellett berakni, azt vették fel. Szegény azt gondolta, hogy aludnia kell. Lili is folyamatosan a kamerát figyelte, (a nagy lámpa miatt), ezért a földön nem is igazán játszott, csak feküdt.
Elméletileg 2 hét múlva lesz…
Ja Napsiékat én sem láttam.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

woody-csuklás...szegény Lili :(

egy kis vidámság:
ha lesz lakásom ilyen polcrendszerem lesz :)
:P :wink:

Kép

heheheheeeeee :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok
Bekukk
Csillag,sajnálom h.nem jött össze :( :( :( Gergőhöz drukk,de nem hiszem h.gond lesz..a babák tudnak fura dolgokat művelni...
Ez a sok pucér pasi OK,de egy rakáson nem tetszenek...olyan groteszk... :oops:

Woody,várom az adást!

Limo,amint lesz időm,megy a mél!

Bettinyó,köszi...
Megnéztem,ami visszatart kicsit,a tejpor,meg vmi anyag teljes tejből,meg kakaópor...hm.....

evilany

Csillag,köv.tali csütörtökön Clarikánál.Jöttök?

Ja,Ircsi gépe beteg,vírusos,olvastam a blogjában,ezért nincsenek reggeli képeink...

evilany

lakást nézek ismét...délelőtt 11kor és délután 2-3 között...nem hiszem hogy "odaérünk" :( NE HARI!!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kép Kép Kép Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Woody
Én azt nagyon megköszönném! :D

Clárika
Kép
clárika

sziasztok!

gyors bekukk...
voltunk délelőtt a vásárban (ahogy a párom pestiesen mondaná: a piacon... :lol: ), jó nagy szél fújt, de Zoé baba alukált a nagy tömeg ellenére is...
találtam a Vaterán 4500-ért járókát, délután megyünk érte... :D

én tök elfelejtettem megnézni a Babavilágot! :oops: de akkor nem kell, hogy lelkiismeret furdalásom legyen... :wink: de akkor mégis mikor lesznek benne? én úgy tudtam, hogy a hétközben lévő Babapercek a szombati ismétlése több részletben... :roll:

Clárika volt buli végül is éjjel? nem mentetek ma arra a babaprogramra, amit küldtél mailben?

Ja! Limo, Évi köszönöm a képeket!!!

Woody kamerafóbia... ismerős... nekem is az van! eccer voltunk még jóóóóó régen a Fridi-ben, és amikor láttam, hogy felénk pásztáz a kamera, elkezdtem remegni...
:shock: és nem tudtam visszafolytani... :lol:

Csillag sajnálom a lakás ügyet! eccer úgyis megtaláljátok a jó megoldást! Zoé jól van, nincs baja, csak nyügibb... és egyre jobban igényli a társaságomat... ha nem vagyok mellette, rögtön panaszkodik... :lol:

Kép
gtunde75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?