Sziasztok!
Bocsi az eltűnésért.
Forgatás után elmentünk sétálni és szüleimnél kötöttünk ki.
Pénteken meg apa volt itthon, így családi közös programot csináltunk, még uszodában is voltunk. Lányom imádta ismét. Amíg apa úszott addig mi a gyerekmedencében pancsiztunk, majd én úsztam és, apa vigyázott rá. Bevittem a kocsiülést és abban jól eljátszott.
Szerintem ő is jön velem úszni, és viszem majd felváltva a nagyszülőket is, hogy ők is had lássák az unokájukat. Este pedig ismét elmentünk férjemmel és nagyszülők vigyáztak Lilire.
Tegnap meg elmentünk a barátainkhoz, és ott ragadtunk. (nem így terveztük, de az ő lányaik nagyon akarták) Lili nagyon rendes volt, csak játszott és nézte a rohangálást sikítozást.
És mivel csak beugrottunk, nem vittem Lilinek kaját. De szerencsére volt egy répa+krumpli babaétel náluk és Lili megette az egészet.
Babakeksz, nagyon cuki Lili.
Szilvi, kérünk majd képet a Tiváról a hordozóban!
Ircsi, nem semmi hogy pakol Katus.
Én mindig mondom Lilinek, ha nagylány lesz ő fog nekem segíteni a házimunkában. (legalábbis remélem)
Claire, annyira szép a családod! És azok a torták.
(nagyon jó az a kép, pocakkal és nélküle és a legjobb a szinkron szoptatás!)
Évi, gondolom milyen jó lehetett a kiruccanás.
(mi még nem ettünk ilyen pépet, csak HA pépeket adok neki még)
Bettynyo, remélem Korinna eszik már?
Milyen csőrős pohár volt jó neki? Mert nálunk abból nem akar inni, lehet veszek másikat neki.
Dia, Bence dumája nem semmi!
Clárika, nem semmi Réka nagyon ügyes!
Nekem van egy olyan kék kanalam, elküldöm neked, ha kell?
Szamóca, dettó Máté se semmi!
Tina, nagyon szép lesz a játszószőnyeg, majd kérünk képet, ha elkészült!
Mares, nagyon aranyos Gergő!
Jó nagyfiú. Nem is igazán lehet látni a korkülönbséget.
Limo, de jó hogy újra itt! Berci, az újságokkal olyan cuki!
Cicc, szuper a hinta. Jó az összeállítás. Jó sok tejed van, nem semmi.
Bévi, örülök, hogy Lili jobban van. A pénz dolgot meg nagyon sajnálom.
Csillag, nagyon sajnálom a lakást….
Remélem azért lesz még valamilyen lehetőség.
Forgatás vicces volt. Nem voltam valami jó, ahogy bekapcsolt a kamera olyan fura érzésem volt. (valahogy az ember agyában ott van, hogy ez tv-ben lesz és nem tudtam olyan értelmesen beszélni, na jó izgultam
) Hát ez van. Lili meg csuklott…
Aztán volt kis sírás is, amikor folyamatosan az ágyba kellett berakni, azt vették fel. Szegény azt gondolta, hogy aludnia kell. Lili is folyamatosan a kamerát figyelte, (a nagy lámpa miatt), ezért a földön nem is igazán játszott, csak feküdt.
Elméletileg 2 hét múlva lesz…
Ja Napsiékat én sem láttam.