Sziasztok!
Boldog Új Évet kívánok én is! És mindenkinek jobbat, sokkal jobbat mint a tavalyi!
Adri! Borzalmas, hogy miken kellett keresztülmennetek, főként szegény kicsi lánykátokat sajnálom! És egyúttal elképesztő, és csodálatraméltó, ahogy bírjátok az akadályokat, más a fele teher alatt is összeroppanna. Nektek minden téren (munka, egészség) javulást kívánok, és remélem, hogy a 2011-es év csak jókat tartogat!
Apró! Azért rátok is rátokfér hogy kilábaljatok ebből a balszerencse-sorozatból! Megy a ++++ , hogy javuljon a helyzet. És utólag neked is Boldog szülinapot kívánok, bár gondolom nem ez volt életed legjobb szülinapja...
Nagyon édesek voltak a fotók amiket Karácsonyi üdvözletnek készítettetek! Én örülök, hogy a nagyszülőknek a naptár válogatást elintéztem időben, tényleg totál idegbeteg voltam már az Ünnepek előtt.
Köszönöm a szülinapi köszöntéseket is így utólag!
Szisz! Kezed remélem már jobban! Tényleg nem kellett volna kinyitni két ünnep között!
Most már jobb, pihentem, lenyugodtam (igaz a maradék melómat még nem kezdtem el), a közérzetem is sokkal jobb, és apa idegein se táncolok annyira.
Réka imádta a családi nyüzsiket, a sok gyerekkel és pesze a sok ajándékkal. Én meg azt, hogy már olyan nagy, és amikor gyerektársaságban vagyunk, szinte nem is látni, mozog együtt a többi gyerekkel, csak az édes kis csacsogását hallani.
Szilveszterkor egy barátunknál voltunk, ahol egy 4 éves kislány és egy 1 éves kisfiú van. Egész este mondták a magukét a csajok, játszottak, babáztak ezerrel, nagy egyetértésben. Majdnem sikerült az éjfélt is megvárniuk, de RÉka f12-kor totál kidőlt, dugtuk ágyba gyorsan, mielőtt a hiszti kibontakozik... Persze másnap reggel ismét belelendültek, igazán tegnap pihente ki a nagy mulatozás fáradalmait
Icipicit náthás, picit piros a torka, de toljuk a homeos cuccokat, meg a vitamint, remélem ennél jobban nem merül bele a betegségbe.
Most hogy van időm is rá, elmaradtak a hisztik is, amik Karácsony előtt megint sokszor előjöttek. Holnap bölcsizik a drágám, remélem a múltkori jó hangulatban folytatja majd...
Velem/Velünk minden okés, habár a kisasszony durván próbálja szétrugni a pcakomat belülről, és előszeretettel ugrál minde belső szervemen, szóval kissé izgága a leányzó. Pocakom brutál nagy (persze csak ahhoz tudom viszonyítani, milyen volt RÉkával), néha úgy érzem, kicsattan, kireped mint egy érett dinnye. És hol van még a vége....
Ja, és pozitívummal zártam a tavalyi évet, vagyis a vérkép, cukorterhelés, kontroll Wassermann minden rendben, negatív megfelelő, stb, hova mit kell írni....
Legközelebb 20-án megyek vizsgálatokra, remélem akkor is minden okés lesz. Már csak egy jó nevet kellene találni a pocakmanónak
Persze még van egy csomó intéznivaló: RÉkának ágyat, szekrényt kellene venni, meg ovit elkezdeni keresgélni... Na meg nekünk is új ágy kellene, durván ki van feküdve a franciaágyunk, a fenekem gyakorlatilga a farost lemezen van. Ezt is tervezzük már vagy 2 éve... Na majd látjuk mire lesz egyáltalán anyagi keret, de előrébb lennénk ha már tudnánk, milyet akarunk...
Na megyek ágynak dőlök, reggel kelés van a bölcsi miatt...