Sziasztok!
Bema!
Én is úgy jártam, ahogy te. Egy 4 éves kiscsajt emelgettem, ill. játszottunk. Akkor nem is éreztem, de estére nagyon megfájdult a pocim. Szóval csak óvatosan! Ezt magamnak is mondom.
Csadra!
Írtad, hogy mintha kisebb lenne a pocid. Szerintem, lehet hogy csak a változó alakja miatt látod úgy. Pl. nekem most sokkal csúcsosabb lett, mint anno volt, szemből mintha kisebb lenne, oldalról meg nagyobb
Folyamatosan változik...
Szofi!
Bandázs témához: felül hordva nagyon jól néz ki, ha alatta poló vagy ing van ( mell alatt egy + övvel kimondottm designer
), ha alul hordod, akkor viszont rá egy pulcsi, vagy garbó, és egy kicsit húzd lejjebb a bandázst a derekadra, fenekedre, hogy kilátszódjon belőle egy sáv. A legjobb mind2 variációban, hogy a régi felsőidet is hordhatod így, nem lesznek rövidek. Kezdek belejönni a kismamaruci stylingba.
Más: Szoptatás alatt sem lehet cigizni, mert átjut az anyatejjel. Szóval drukkolj, hogy legyen tejed minél tovább, és talán mire már rá lehetne gyújtani, addigra már nem is szeretnél. ( én legalábbis ezzel áltatom magam)
Kutyafüle!
Mi fiút vártunk, mindenki azt mondta a pocim alapján, hogy biztos fiú, ráadásul többször álmodtam is vele. Aztán először csak 'lánygyanús'-nak látta az UHs, végül az utsó UHn már tuti, 100% lánynak. Valahogy annyira beleéltem magam hogy fiú, hogy amikor először hallottam, h. lány....hát, nem is tudom...furi érzés volt. De eltelt pár nap és annyira boldog lettem a kiscicámtól, hogy most azon parázok, nehogy mégis 'kinőjjön' a kukija.
Szóval nyugi kis idő és nem cserélnéd el semmi pénzért a kis kukist.
Farkas!
Szerintem 6-7 éves korig teljesen rendben van, hogy a szülőket látja a gyerek meztelenül. Legalább természetes lesz neki, hogy igen, ilyen egy néni és ilyen egy bácsi...jobb mintha a TVben szembesülne vele először... De az azonos nemű szülő szerintem akár tovább is öltözhet, vetkőzhet előtte, tök természetes lesz neki.
Annus!
Írj, ha megvan, mit akartál írni.
Btw mi is veszünk egy kihúzható kanapét a gyerekszobába, ha sírós lenne, vagy hasfájós, akkor max. a közelében leszek így, és a férjem se lesz mosott rongy reggelre.
Nálunk nagyon megy már a buli a pocakban.
Főleg este-éjjel. Új szórakozásom, hogy ha előrehajolok és ut. kiegyenesedek, elkezd izegni-mozogni a babuci, és ezt már a papája is érzi ha a pocira tapasztja a kezét. Szegény gyerek, produkáltatjuk...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mozza 2008.12.02 14:28-kor.