Sziasztok!
Dorka, sajnos nem kaptam privit!
köszi a szavazatokat!
és igen, köszönöm a kérdést, minden okés, csak már olyan hulla voltam, hogy nem tudtam mindenhova jönni...
reggel korán indultunk, én meg csak délután 1re mentem a CTGre, szóval addig anyósnál punnyadtunk, de azért az mégsem olyan, mint itthon, vagy anyuéknál.
szóval CTGn minden okés, bár a babám mindig elkúszott, szóval vadászni kellett, és szorítani a tappancsot, így a kezem már szétment a végére
aztán uh-n voltam, ott is minden tuti. baba keringését nézik, ami jó, szerencsére, a lepényem viszont már III. fokú érettségben, remélem, hogy hamarosan szülünk, és nem lesz ebből gáz!
tuti kiccsajszi!
éééés, már most 3719 grammra saccolja a gép, ami tudom, hogy csak becsült súly, de akkor is!
tegnap voltam amúgy 37+2, ha akkor szülök, mint Benivel, akkor is van még bő 2 hetem!
dokibácsi nem vizsgált, megleste a leleteim, mindent rendben talált, jövő héten vár a kövi CTG eredménnyel. mondtam neki, hogy görcsölgetek már, mondta, hogy lehet jósló, de ezek még hetekig eltarthatnak, meg mondtam azt a nyálkás valamit is, arra meg azt mondta, hogy lehetett a nyákdugóm egy darabja, mert a hüvelykeneten semmit nem tenyésztettek ki, szóval nem fertőzés, de ez sem jelent semmit.
annyit mondott, hogy akkor menjünk be a kórházba, ha elmegy a víz, vagy, ha egy órában legalább 6-8 fájásom van, szóval 8-10 percesek, de legalább 1 órán keresztül folyamatosak. ebben maradtunk!
nem érzek még semmit, hogy mikor is mennénk... szerintem még van időm. elég jól mozgok még, mármint a sétán, szóval gyerek még nincs lent a lábam között!
Kitti, nálatok az uh-kon nem látták a több vizet? nálam mondták már többször is, hogy valamivel több víz, de végül most átlagosat kaptam...
nem semmi szülés sztori! én azt hittem, hogy csak csütörtökön kell befeküdnöd, nem is értettem, hogy éjjel hogyhogy megindítják!
Judit, gratulálok Flóra gyarapodásához, hát nem semmi a kiscsajszi, meg szuper, hogy van tejcsi is bőven!
Julcsi, köszi, én is így adagolom!
gondolkozom én is valamilyen rágótabin, de szerintem Beni nem enné még meg! így marad a Cebion!
így mondjuk nem megy kárba, mert nem jár le idő előtt!
tegnap vettünk a cora újságban hírdetett overállból, 3500 Ft volt és a 104/110-es méret, ami picit még talán nagy, de legalább jól alá tudom öltöztetni, meg esetleg jövőre is jó lesz még rá, szerintem marhára megérte az árát! csak eléggé elkapkodják, így elég nehéz beszerezni!
szép napot lányok! én már mosok, mert a turis kiscsajszi ruhámat ki akarom mosni, hogy betegyem a hazahozós cuccba!
majd fotózom!