Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ma itthon, Levivel, Peti alszik benn, holnap meg kedden én vagyok a soros, Levi meg nagyiéknál alszik először egyedül. Iszonyú szar érzés tudom, hogy nincs benn egyedül a Csöpp, de akkor is folyamatosan lelkiismeretfurdim van, hogy nem vagyok mellette, de Levit is látni akarom, jaj, rohadt szar ez az egész. Ma reggel szondázni kellett, de ez nem beültetős, rossz nézni, na, de állítólag megtanulható a dolog. Meglássuk holnap végre megint lesz benn doki és nem pattintanak le azzal, hogy nem tudnak semmit sem mondani.
Apa meg remélem csak elboldogul odabenn valahogy. Reménykedem benne rettenetesen!
Tegnap megint elpattant a vénánk, és összevissza szurkodták Zétit, most meg szurkolok, hogy vegyék ki a cuccot, mert tényleg nincs hova tenni ha újra kellene, már a lábán is van 5 tűhely, a fején is 3 és a másik kezén is 2....

Alma koncert meg, aranyosak voltak, tetszett, Levi meg totál édes volt. Ott pityogtam, annyira cukin, átszellemülten figyelt, meg beállt 3 ovis mellé táncolni meg leült melléjük, amikor ők lépcsőn csücsültek mint a verebek, szóval tök szociálisan azonnal barátkozott, meg táncolt, sikongatott, rohant fel a színpadra és teljesen kiakadt, hogy a "alma bácsi" kérdezi, hogy mit énekeljen Ő meg üvölt hogy teve (Teve fohásza) és nem figyel rá. 3x kellett lehalásznom a színpadról, mert sztem addig rángatta volna a fickót, amíg gatya van rajta. Nagyokat nevetett, csak az elején volt némi kis vitánk, mert ugye a hangszerek ott voltak hagyva fenn és nem értette, hogy miért nem próbálhatja ki mindet.
A kocsiban meg hazafelé alig indultunk el, ellenmondást nem tűrően közölte, hogy még koncert! Szóval teljesen feltöltött a KisBüdösöm!

Megyek összekapom a lakást, meg be kell pakolnom Levinek is, komolyan már a 3. bőröndöt csomagolom, mintha hetekre utaznánk...annyira kész ez a helyzet, hogy nem is tudom mit gondoljak, már rémeket látok, pedig nem is nézem a hülye dr.house-t.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

JA és még akartam írni a pocakosoknak:
Hihetetlen édes Levi Zétivel! Ezért érdemes ám szülni meg végignyűglődni az utolsó heteket! Remélem nálatok is min. ennyire lesz odaadó a bátyus/nővérke:
Tegnap este bejött a kórházba hát, mit ne mondjak, ez a testvéri szeretet, ahogy mondja Zétinek a sziát.....teljes odaadással és rohan öleli, puszilja, a szívem szakad meg!Hogyan értetem meg majd vele, hogy a szonda meg a cső kell és nem bántom vele Zétit.
Amúgy itthon is, ha leteszem Zétit és sír, azonnal rohan, tömi a cumit a szájába, ha nem megy, hív engem, ha alszik mutatja a mutatóújjával hogy pszt, ha ébred, Ő az első aki meghallja és rohan neki vigyorogni, húzza fel a békáját, táncol neki, brümmög, simogatja és folyamatosan dajkálja. Az a nap ajándéka ha az ölébe kaphatja. A babakocsiban a kertben csak Levi altathat, kikéri magának ha nem tologathatja.
ÉS ÉN EZT AKAROM ÉLVEZNI A FRANC BELE!!! (bocsánat, de olyan idilli lenne, ha ezzel tölthetnénk a napjainkat itthon és miért olyan nagy kérés ez odafönn???????)
És mellé tudjátok milyen kis hebrencs, akaratos és örökmozgó Prücsök, szóval én nagyon nem erre számítottam, sokkal nehezebbre.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Apró, nem is tudom mit írjak....nagyon sok erőt és kitartást kívánok nektek ehhez, ezt igazából csak az érti teljesen aki átment hasonlón, én csak elképzelem, hogy milyen lehet...de igazából fogalmam sincs :(
Remélem nagyon hamar túl lesztek rajta!

Nekünk is nagyon mozgalmas az életünk, fura vissza szokni a melóba, nagyon elfáradok...
Pénteken mi is Halász Juditon voltunk, Málna nagyon élvezte, vasárnap délelőtt báboztunk egy rendezvényen a Vajaspánkót( Meló) ott is nagyon jól sikerült minden. A főnököm annyira elégedett velem, hogy megkért, hogy hétfőtől dolgozzak nála 8 órában :lol: Apa nem kifejezetten boldog az ötlettől, de elvállaltam, nagyon szeretem csinálni :)

Szóval nyüzsgünk, pezsgünk....most nem is nagyon tudok reagálni semmire, mennem kell altatni....

Julcsi, megkaptad, amit írtam?

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Megkaptam az sms-t, köszi, megyünk, ha nem jön közbe semmi :)

yuyu79

Apró! Éni s drukkolok, hogy végre rendbe jöjjön Zéti és a két kis lurkód ismét otthon szeretgethesse egymást! Tök jó, hogy Levi így fogadja Zétit! Édes Lehetett Levi a koncerten. Kicsit biztos kárpótoltad a külön töltött időért.

Szisz! Elhiszem hogy el vagy havazva. (Én csak heti 2 nap dolgozokk itthonról, de így is el vagyok csúszva mindenel) De ez jó, hogy ennyire szereted csinálni! Remélem a 8 órát is bírod majd!

Köhögésre nálunk si tantum verde. Az a durva hogy el kell raknom magasra, mert RÉka annyira szereti, hogy elintézi magának a befújást- csak naponta többbször csinálná, mint amit lehet...

Nálunk is pörögneka dolgok. Tesómék péntek óta itt vannak (1,5 éves uncsitesóval), holnap mennek haza. Édes együtt RÉka meg ANdris nagyon. Tegnap délután még 3 barátos család jött hozzánk, volt nagy nyüzsi meg sok gyerek, úgyhogy jól elfáradtam, mert azért csak készülni kellett... De jól sikerült a buli.

Apumék még mindig nincsenek itt szigetelni. :evil: Lassan ránkjön a tél...
Na megyek ágyba zuhanok, azért most is elfáradtam rendesen....

panna1

Sziasztok!

Aproo: megy a drukk! De most végülis hol áll a dolog? Mit mondanak? Miért van ez az egész? Néztem picasan a fotóidat, annyira tündérek a gyerekek! Olyan kis egészséges, husis Zéti, nehéz elképzelni, csak látva, hogy valami nincs rendben! :( Nagyon sajnálom! Sok erőt!!!!

Barbi: még nem érkezett meg a nacika! :( Csak gondoltam, szólok!

Sziasztok

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Még mindig egyben :cry: . holnap védőnéni és szerdán ctg+ doki, végre vizsgál is.

Apró nem is tudom mit mondjak, annyira sajnálom. Remélem hamar rendbejöttök. szőrnyű lehet ez a dolog. Kettészakadni sem tudunk...őrület még belegondolni is....kitartás!

Mecsi én elsőre végig sem tudtam olvasni Áron kiborulását, itt bömbiztem a gép előtt... biztosan nagyon gyors volt Neki a beszoktatás.
Jól emlékszem,hogy mesélted,h szülés után a vérből allergia vizsgálatot csinálnak a kórházban Nálatok? melyik kórházban is szülsz? ingyenes ez a vizsgálat?

ma egyébként nagy nehezen beadtuk a bölibe Levit, nagyon nem akart ottmaradni és ma kezdi a haverja a beszoktatást, akinek az apukája férjem egyik legjobb barátja és míg anyuka bent volt a Natannal a böliben a fiúk,h dumáljanak -rettenetesen régen találkoztak, tegnap együtt játszóztak- arrébb álltunk a kocsival kb 300 m-re a bölitől (pont az udvar egy kis csücskére lehetett rálátni). a fiúk kint én meg a kocsiban a nyitott ajtóban ültem és beszélgettünk, amikoris jött egy zenélős kenyérárulós autó, ami persze egy kőhajításnyira állt meg tőlünk. a bölis gyerekek egyből a kerítésre tapadtak és láttam,h a Levi kiszúrta a kocsit, mondtam is a fiúknak,h bújás van,mert a gyerkőc észrevett bennünket és állt a kerítésnél mutatott az autóra (engem nem láthatott) és kiabállt,h Apaapaapaaaa...gondolhatjátok. majdnem sírva fakadtam, a fiúkon meg röhögnöm kellett,mert ketten egy vékony villanypózna mögé bújtak,mint a mesékben...haláli volt-jót röhögtem kínomban is rajtuk. aztán elporoltunk...

tehát már több mint 1 hónapos bölcsisként istöbb mint felkavaró a dolog...

Dia jó,h rendbejöttetek! Neked is kitartás a rohangáláshoz!

Sziszka és Málnus 8 órában is veled lehet?

Mit akartam még? a terhes agyam.... :roll: :)
makadu

Mi ma itthon ragadtunk , ÁRon tegnap belázasodott bölcsit egyenlőre 2napra lemondtam, lift még mindig nem jó. Jó elküldtem őket a francba, mert a héten még lehet mindig nem lesz mert hogy nem kapnak hozzá alkatrészt. TEgnap iszonyat jóslófájások, ma még semmi, de mostanában mindig este kezdődik a fájogatás.

Kitti a köldökvérből való allergia vizsgálatot a heim pálba fogják megcsinálni , a kórházba ahol szülök (Szent Imre) csak leveszik a vért és a párom viszi be a hp-ba. Ha pedig kijöttünk a kórházból akkor fogják a vizsgálatot mecsinálni. Szóval a HP-ban megírta a főorvosnő a beutalót emiatt, és majd hozzá kell vinnünk ÁRont is az allergia vizsgálat miatt.
Nem tudok róla hogy fizetni kéne érte. De még a védőnőm is kikerekedett szemmel nézett hogy van ilyen :shock: :shock:
A bölcsisség sokáig felkavaró lesz még , de ha meg lesz ketteske talán nyugodtabban hagyjuk majd ott őket, vagy se. Nehéz ez így is úgy is. De az vigasztal hogy Áron legalább akar is menni, mert ma is mikor kelt mondta hogy menjünk böcsibe. Csak hát én lehúztam mert beteg. Ez meg kiesés neki. De 7.45kor beszéltem a bölivel és a csoportunkba akkor még csak 1gyerek volt , máskor meg már a fél csoport ott van
:? :?

Szisz de jóóóó hogy ilyen jól viselitek a munkába való visszaállást és drukk a 8órásra! Milyen kihaltak leszünk nemsokára itt fórumon. Mindenki 2babás lesz, visszamegy dolgozni, sokan eltűntek :(

Dia, szegény Virág egyedül várakozott :( de sajnos ezt te sem tudhattad. Aztán lehet lesz olyan mikor majd te hozod el először. Eza pesti forgalom kiszámíthatatlan és undorító.

Aproo szegényem nagyon kilehetsz. Annyira hihetetlen hogy nem tudják megállapítani mi van veletek, pedig a fotók tényleg mást mondanak. Nem is hinné az ember hogy ilyen baj van. :( sok erőt és kiatartást!!!!
SZiszkóval szoktál találkozni?

Halász Judtka pestire már most le van foglalva minden hely :( hihetetlen. Pedig úgy elvinném ÁRont.

Zsófi nem tudom írtam e már , nálunk jó a régi anyakönyvi kivonat!!!! Tb kártyát és születési anyakönyvit intézi a kórház!
Fülbevalót megkérdeztetem majd a szülésznőmmel és jelzek. Amúgy én nagyon megcsináltatnám mielőbb a fülbevalót, de megkérdezem a gyerekorvosunkat is a véleményezésről.

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Most nézem tele van az írásom szomorú smiley-val!

Vidámság süt a nap és a házban lévő ismerősünket ma engedték haza a kórházból a kislányával 2490g és 52cm-vel :) Kis csöppség!

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mecsi! Még neked elfelejettem tegnap, hogy szegény Áron, biztos lesz még ilyen kiborulás néha, pláne ha nincs ott Zsófi. De csak megszokják lassan. Az mondjuk jó, hogy menni akar Áron.

Mi ott tartunk, hogy este mindig mondom neki, amikor másnap bölcsibe megyünk, akkor azt mondja, hogy ne hagyjam ott, de reggel meg szó nélkül lelkesen készülődik. Remélem nem lesz gond holnap.

Dia! Elhiszem hogy szegény Virág sírt, hogy ő az utolsó. Biztos azt hitte, hogy nem is mentek érte. RÉkáért múlt csütörtökön elég későn mentünk (n5), és mondjuk sok gyerek volt még, de mondta a gondozónő, hogy ahogy egyre több szülő érkezettt a gyerekért, RÉka annál inkább sírdogálós lett. Mondtam neki, hogy holnap hamar elhozom. AKármenniyr is hiányzik majd nekem az a +1 óra a melóból. Majd este ráhajrázok....

Bátyámék elmentek, most éeshármasozunk. Jól esik most ez is.

panna1

Mecsi, Zsófi... Nálunk Rékának van fülbevalója. Ő 16 hónaposan kapta. A kórházba betették volna, de nem akartuk olyan korán... Állítólag egy picit sírnak akkor, és nem veszik nagyon észre, hogy mi történt. Sokat gondolkodtunk akkor is, hogy kegyen-e, de nálunk a keresztelőjére kapott egy fülbevalót a keresztszülőktől.... és már egy éve nagyon rágták a fülünket, hogy ha nem tetszik, akkor kicserélhetjük bármi másra.... így most nagy ritkán, ha találkozunk, akkor fülbevaló csere van.... Nagyon szép,a mit kapott, de szerintem nem illik Rékához, illetve én félek, hogy valamibe beakad... (kb olyan mint Mecsi képén...)
Rékunka amúgy kis pötty fülbevalója van, aminek külön van bedugós háta... (jól megfogalmaztam... :oops: ) Full orvosi fém, mert nekem fémallergiám van, így nem mertünk kockáztatni. Találtam (azt hiszem) egy székesfehérvári lányt a tavalyi baba-mama kiállításon a Papp László sportarénában. Házhoz jött, hozta a fülbevalót... Volt sírás, de nem volt vészes. Egészen gyorsan végeztünk... Fülbelövéssel csinálta...
Az alábbi honlapon tudtok utána nézni a hölgynek, illetve vannak kérdések és válaszok. Szerintem nagyon jó az oldal..
Amúgy előtte volt olyan hely, ahol megkérdeztem és azt mondta a hölgy, hogy ilyen kicsiknek nem csinálja és nem is ajánlja (az ő unokáinak sincs), mert a fül egy akupunktúrás hely... és hallott már olyanról, hogy valaki utána beteges lett.... Erre is válaszol amúgy az oldalon a csajszi...

www.fulcimpalyukasztas.hu

Remélem, tudtam segíteni!!

Szép estét!

Dorka
dorkak

Sziasztok!

Barbi: mizújs veletek? Rég írtál! Nincs baj?

Dorkak: ugyanilyen orvosi fémes fülbevalók vannak normális kozmetikai szalonokban, nekünk a gyerekorvosnál is. Nekem is mindkettőnek ilyen volt, aztán egy hónap után kaptak olyat, hasonlót, mint ami Mecsiéknek lesz. Nincs azóta se probléma vele. Nem olyan nagyok, hogy bele tudjon kapni.
Igazából szerintem akupunktúrás pontot nem érhet, nem tudom, nem néztem utána, de a fülcimpában én úgy tudom, hogy nincs. Meg hát ha azt ér, azt érhet egy, két éves kor után is, de nem hiszem, hogy van ott olyan. De majd utána nézek. Nekünk nem volt problémánk.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Aranyosak vagytok, hogy mindig hiányoltok. Zajlik az élet, nincs nagy baj, csak a szokásos felfordulás. A párom ki van akadva, mert az autóink közül egyik sincs olyan állapotban, hogy lehessen vele menni. Tegnap is szerelni volt, ahogy ez most már mindennapos dolog és emiatt annyi keserüség gyülik fel benn a sikertelenség miatt, hogy megint összedölt alatta és nekem kell felsegítenem lelkileg. Kiakaszt ilyenkor teljesen. Tegnap is felhív, hogy neki elege van és ö nem csinálja tovább, leteszi a lantot, én meg tegyek az autóval belátásom szerint. Mondtam neki, hogy nagyon vicces, de ö vett autót láttatlanba, ö akarta pont ezt, öt vágták át, ö nem hallgatott rám, most kanalazza is ki a maga fözte levesét és egyen hozzá a keserüpirulájából desszertnek, de ne tölem várja el, hogy mágikus képességeket fejlesszek és egy csettintésre elmúljon az autó minden baja, mint egy rossz álom.
Most megint variál, a hajam égnek áll töle, mert nincs igazán jó megoldás számunkra, de minden nap órák hosszat kell áhitattal hallgatnom az eszmefuttatásait, rója a köröket, mindig visszatér a kiindulási pontjához és mégis csüggenem kell az ajkain, mint egy szerelmes fruskának.
A legjobb megoldás a nemzetközi személyszállításban is használatos Iveco kisbusz lenne, egyik oldalt páros ülések, folyosó, másik oldalt egysoros ülések. Ilyet nem lehet halandónak venni, mind külön erre a célra gyártották megrendelésre és addig mennek vele, amíg atomjaira nem esik. Aztán van a Merci Sprinter, ami még rendben lenne, 9 ülés, hely böven, de 35 ezer a beugró egy új autóért, egy autó 250 ezer km-rel még mindig 15 ezer Euro, de akkor már számolni kell vele, hogy szaporodnak a javítanivalók is.
35 ezrünk meg valahogy nincs ilyesmire. Marad tehát a kétautós verzió, de milyen két autó legyen? Macerás az ügy...

Aztán a hétvégén voltam a törzsbazáromban segíteni. Lábzsák Zsófi nem volt, mind rövid volt és drága ahhoz képest, amit nyújtottak. Olyan forgós zenélö óra se volt egy darab se. Volt viszont rengeteg szoptatós párna, ami nem szokott lenni, így teljesül Eni vágy is és vettem neki egyet, mert imád vele aludni. Aztán rengeteg hálózsák, amiböl normál esetben csak pár darab van. Viszont nem volt csak 68-74-es méretben téli overál, vagy nagyon nagyban. Egy darab 110-es kabát volt, azt elhoztam Regönek, mert tényleg szép darab és Timberland. Eninek is azt az egy síelö együttest fogtam ki, ami méretében bejött és szerencsére nem aldis volt. Nincs nekem az Aldi-félével semmi bajom, csak nem látom be, hogy az, ami újonnan 20 Euroba kerül, miért kerül használtam 8-10-be és ez amit vettem és újonnan 130 Euro, az meg volt 15. Akkor inkább az utóbbi, nem? Arányaiban nézve mégis többet nyújt, mert jó kis márka az is és unisex.
Edönek is vettek egy téli overált 68-as méretben, mivel ö olyan nagy, hogy neki a 4 gyerekemnél bevált 62-esben nem fog télen már beférni. :?

Eninek találtam 3-4 felsöt és ennyi. A többieknek semmit, eltekintve Regönek és Döncinek egy-egy pár szuper cipötöl. Regönek kettöt is kaptam: egy Elefanten téli bakancs újszerü állapotban 2 Euro, egy Naturino bakancs gyakorlatilag új (bolti ára 100 körül van) 5 Euro, Döncinek meg egy Lurchi Salamander bakancs vízálló kiadásban 3 Euro.

Néhány könyv, playmobil (pont elkaptam a csajt a bejáratnál, aki le akarta adni, így át is vezettem azonnal a mi tulajdonunkba...), aztán ennyi.

Most hétvégén is lesznek még bazárok, nem adom fel.

Tegnap hívott a barátnöm, hogy menjünk át. A nézeteltérésünk óta elöször találkoztunk, de mintha mi sem történt volna. Hiába, nélkülözhetetlenek vagyunk... :)
Az ö autójuk is beadta a kulcsot. Megint vett egy halom mindenfélét és így tovább. Nincs új a nap alatt...
Ma is megyünk át, mert a párom szerel, én segítek, a gyerekek játszanak.

Csináltam képeket az átrendezett szobáról, mindjárt feldobom öket.

Apró neked minden elképzelhetö jót kívánok, kitartást és mielöbbi jobbulást a szegény megkínzott kisembernek. Már összeszorul a szívem a sok rossztól, ami veletek történik! Csak vége lesz hamarosan ennek a rémálomnak!

A nagyon várandós mamijainkra is sokat gondolok és szurkolok!

Julcsi utólag is boldog szülinapot, remélem most nem kevertem már megint mindent össze!
Alkalmasint bescannelek neked egy könyvet az összes német dallal, amit fel tudtam hajtani.

Eni jó jegyeket hozott az iskolából eddig, de nagyon húzós év elé is nézünk. Imi élvezi a sulit, gyors és fogékony.
Eni hétfönként cirkusz különórára jár a suliban, megtanulnak zsonglörözni, tányért pálcán forgatni, egykereküvel menni és így tovább. Nagyon élvezi, szuper kikapcsolódás neki.

Amúgy a szobabútorszereléstöl ízületi gyulladásom lett az elég komoly kiadásból. Feltehetöleg több hónapig fog tartani, míg elmúlik, s ha mégsem tenné, meg kell a kezem operálni, ami ugyebár nagyon kedvemre lenne... :(

Hát ennyit rólunk így hirtelen. Hív a konyha, vár az ebédfözés!

Puszi: én
Vendég

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Barbi! Szuper a szoba! Hány éves kortól teszitek fel a gyerkőcöket az emeletes ágyra? Nálunk Apa az, aki az emeletes ágyat kultiválná....

Dorka
dorkak

Az alacsony emeletesben alul Dönci alszik a 2 évével és eddig nem esett le. Regö alszik a csúszdáson, Imi felkerült az alacsony emeletesre, Eni meg kifejezetten magaslati levegöt szív, nagy rálátása van most mindenre... :)

Ma hívott Imi tanárnöje, csütörtökön jelenésem van nála. Jó kis hét ez már megint, mert pénteken meg Eni tanárnöje hívatott be... Mi a fenét akarnak már megint az embertöl?
Imi jól szerepel, semmi feltünö nincsen nála tudomásom szerint, mégis mennem kell és megy a talajmenti köd hintése, hogy még véletlenül se tudjam meg addig, hogy miröl is van szó. Éljen a szülönevelés és a nagy titkolózás! Azt is kifejezetten rühellem, hogy a tanárnök nem adnak meg mail címet, se telefont, de ök tudják a te összes adatodat, még a bugyid színét is, ha akarják. Ök meg féltik magukat a szülöi inváziótól. Bakker, elkapott megint a harci ideg!

Mentem almatortát sütni, azzal lereagálom magam.

Vendég

Ez a vacak kidobott, mielőtt elküldtem volna :evil: Na még1x

Barbi, szépek az ágyak!! Lányaid ügyesek, remélem nincs semmi gond Imivel :wink: Kocsit sajnálom... Dalokat nagyon megköszönném, ha nem túl sok fáradság Neked :oops:

Kitti, iwiw-en láttam, mekkora a pocid fürdőruciban, hát nem semmi :D

Sziszka, hogy bírjátok a 8 órázást?

Aproo, édes Levid, hogy így imádja a tesóját :) Enyémek is már olyan jól elvannak együtt, Eni nevetteti, dögönyözi Petit, csak persze figyelni kell, nehogy agyonnyomja :lol: Peti meg odavan a nővéréért :D Hú, nagyon drukkolok Nektek, hogy most már túl legyetek a nehezén, és élvezhessétek a 2gyerekesség szépségeit :roll: Jó hogy élvezte Levi a koncertet :)

Bocsi, nem tudom mit hagytam ki, de hív a fürdőkád :wink:

yuyu79

Jó reggelt!

Miksának utólag is boldog névnapot!

:)

Barbi bakker ez a szoba csúcs! szóval nem is értem miért féltél a családlátogatástól, környezettanulmánytól szívem :lol: még mindig beköltöznék a gyerekeid közé :lol:

Kitti mi a helyzet? egyben még?

Mazska Zsiga lebetegedett, azért nem üzentem....

Szisz és Málnus egész nap veled? vagy van aki otthon marad vele? pl. ha beteg? csak azért kérdem, mert nekem is hasonlót ajánlottak :roll:

Fogyi primán alakul...a nadrágjaim már lógnak

:lol: és nem bűnőzök :lol:
Vendég

Boni! Köszi! Akkor még mindig várunk szeretettel, kerítek neked is egy ágyat, Zsigi meg elfér a többieknél... :)

Kitti a fürdörucis képet én is láttam. Szép formás dinnye, lassan be is érik! :)

Barátnöm ismét kiakasztott. Úgy volt, hogy tegnap du. is átmegyünk 3 felé, de Eni olyan nyügös, álmos volt, hogy lefektettem és el is aludt. Fél 3kor 2x is próbáltam hívni, de egy kicsöngés után mindig megszakadt, mintha a másik oldal elnyomta volna. Írtam 14:38kor mailt, hogy mi a pálya: Eni alszik, házit nem csinált még, Dönci elviselhetetlen, mert nem aludt du. és így tovább. 16 órakor átcsörög a barátnöm lánya, hogy hol maradunk. Elmondta neki a párom a helyzetet, én éppen a mosókonyhában voltam ruhát felakasztani. Erre a kislány, hogy legalább Imit küldjük át, de hát hova, ha alig egy óra múlva menni kell tornázni s ráadásul egyedül kellett volna mennie biciklivel, de még annyira nem bátor - meg én se - és egyedül nem biztos, hogy odatalál 2 km-es távon. Annyiban maradtak, hogy ha feljöttem, visszahívom. Tettem is rögvest, de foglalt volt. A barátnöm erre írt egy szemrehányó mailt, hogy mi már 2x (hány éves is ismerjük egymást? 6?) megbízhatatlanok voltunk (miért is? idöben szóltam, nem vagyok látnok) és most ö ott ül két síró gyerekkel, mert miattunk nem fogadhattak más barátot, stb. Ettöl elpattant az agyam, mert sosincsenek ránk tekintettel, ha mi jövünk is, van ott már elég jóbarát gyerek, legalább 1, legfeljebb 3-4, a barátnöm tesója és még ki tudja kimindenki. Amolyan pályaudvar hangulat... Legutóbb is megbeszéltük hétvégén, hogy ekkor és ekkor átmegyünk, de a háziak közül senki se volt jelen. A barátnömék átmentek a másik barátjaikhoz, a gyerekek is valakinél voltak, csak a barátnöm tesója volt ott, vele beszélgettem vagy másfél-2 órát, mire a háziak befutottak és nekünk is mennünk kellett.
Olyan is nem egyszer volt, hogy megbeszéltük a találkát és én zárt ajtókra találtam, mert elfelejtette és elment valahova. Ez nem egyszer vagy kétszer, hanem igen sokszor fordult elö. Én se akadok ki ilyesmin, ha nem is esik jól. Már annyira elegem van a labilis emberekböl.
A másik barátnömbe is belefutottunk. Kérdeztem, hogy mikor találkozunk, mert iskolakezdés óta, amióta az ö fia is iskolás, nem láttuk egymást. Mondta, hogy hát nem is tud tervezni, mert minden nap más órarend van, hétvége meg a családé ill. van amikor dolgozik. Szerintem ennyi volt. Hát ez van.
Minden és mindenki helyettesíthetö.

Tegnap a torna is kiakasztott. Imi tornája hivatalosan Enié elött van. Elsö alkalomkor próbáltam ezt tisztázni, mármint hogy mehet-e a másodikosokkal tornázni, mert az egyszerre lenne és nem kéne két órát egyhelyben állnom. Nagyon stresszes volt a kezdés, két értelmes mondatot nem tudtam az oktatóval váltani, így az akkori engedélyt átvettem minden hétre, mert senki nem mondta, hogy nem lesz jó így, én meg ott álltam és nem mondta senki, hogy ácsi. Na tegnap elökerült az oktató, hogy nem lesz jó ez így, mert ez kiskapú, mások várnak a helyre és nem oldalazhatok be. Hát szívás a köbön és nem tudom hogy oldjam meg, mert télvíz idején 5 gyerekkel két órát várni, elöször egyet az egyikre, majd egyet a másikra és összesen további két óra túra oda-vissza nem egy élmény. Most gondolkozok.

Menem, mert megint kitört a palotaforradalom.

Vendég

bölcsi. amikor eljövök pittyegés van, de rá pár mpre már megy játszani..és ebédkor már mondogatja, hoyg anya jön értem ebédre:) illetve már mondogatja, hoyg ZSigi szereti Zsófi nénit.)
Vendég

sziasztok!

Mikunak utólag is boldog nénapot itt is! ;)

Barbi, köszi, aranyos vagy, most úgy néz ki a dolog, hogy a babakocsis zsákot beszereztem a nagy börzén, 900 Ft-ért... nem egy nagy szám, de arra jó lesz, ha nagyon hideg lenne, és mégis kint leszünk, bár azt mondta a védőnő, hogy mínusz 5 alatt nem szabad kivinni a gyerkőt!?

a zenélős körforgót én is lestem, lett is volna 1000 Ft-ért egy, de végül nem vettem meg. nem tudom. ha esetleg látnál jó állapotút, olcsóért, akkor beneveznék rá még mindig, de, ha nem lesz, az sem tragédia. Beni pl. nem is foglalkozott a dologgal szinte semmit!

tavalyi 92-s overállok jók még Benire, egy amolyan vízhatlan félét vadásznék, lehetőség szerint egybe részest, 98-as méretben, de ez sem olyan fontos.

a szoba pedig csúcs, nagyon szép bútorai vannak a gyerkőcöknek! szerintem szuper, és igaza van Boninak, szívesen lennék benne én is gyerkőc! párodnak mihamarabbi gyógyulást. remélem, hogy ez a törés most csak átmeneti lesz! autóknak jobbulást! szörnyű, hogy mindig van valami, persze, ha az embernek lenne sok pénze, akkor nem lenne ilyen gondja... igaz!?

az iskolában remélem, hogy minden okés, de, hogy miért hívnak be a tanárnénik!? ez rejtély, majd gyere már mesélni, ha lesz időd!

kezednek is jobbulást. inhüvely gyulladásod lett??? nekem mind a két csuklómat műtötték!

Dorkak, köszi a fülis infókat, bár picit én is Szilvivel értek egyet abban, hogy ma ez is, mint minden más a gyerekek körül, nagyon túl van dimenzionálva... persze az ember nem akar a gyerekének rosszat, de régen, ahogy megszületett a baba, és kislány volt, a bába asszony azonnal lyukasztotta a fülét, kis cérnát kötött bele, és, ha a szülő akarta, akkor rakta bele a fülit, ha meg nem, kivették a cérnát, és beforrt a lyuk! szóval szerintem ez nem okozhat olyan nagy gondot, persze a szülők aggódnak, hogy jujj, milyen fájdalmas, stb., de szerintem jobb talán túlesni rajta az első napokban, mert minél nagyobb a gyerkőc, annál jobban megmarad az emléke. nem!? én is olyat szeretnék amúgy, mint a Mecsiéké, ez tényleg olyan mütyűr, és nem akad bele semmibe, mert teli karika, szóval nagyon praktikus. nekem a belövős féle nem jön be, mert ott a füle háta mögött van egy kis pöcök, ami esetleg szúrhatja a kis fejét, szóval az nálam alapból kilőve! majd Mecsi rákérdez a kórházban, hogy megcsinálják-e, vagy sem, és annak függvényében veszünk fülit mi is! hja, arról nem is beszélve, hogy a fülit alapból áztatnám alkoholban egy jó pár napig, hogy semmilyen szennyeződés ne legyen rajta, mire a fülébe kerül! ;) na, de majd lesz valahogyan!

Kitti, Mecsi, megvagytok még!? én ma olyan baromságot álmodtam, hogy kész voltam tőle... :S tegnap meg potyára mentem a pajzsmirigyes vérvételemre, mert nem volt a nőci ott... :S kiakaszt!

de legalább a netbook-om ismét jó, potom 13e Ft-ért... augusztus 1-jén járt le a gari, persze most szart be... egy kábel töredezett meg, és ezért vibrált a képernyője! kábel+munkadíj, ennyiben mérték!

ma jön anyósom, mert délután elintézek pár dolgot, bőrgyógyászat, kínaiba akarok menni hálóinget szerválni, meg ilyesmiket, aztán pénteken védőnő.

az alvás még aránylag jól megy, leszámítva, hogy 2x-3x kimegyek pisilni, és rohadtul zsibbad a csípőm! de még hol van a vége!? szóval lesz ez még így sem...

jaaa, és tegnap a turiban vettem Beninek egy polár pulcsit, meg egy hosszú ujjú poló anyagú "pulit" és egy polót! de nem nagyon találtam mást! nem tudom, de ez a 92-es, 98-as méret annyira nincs már ott, vagy csak én megyek rosszkor... Mecsi, ti ott voltatok Andival a Hádában?

Mecsi, Te nem akarnál 14-én szülni!? akkor pont 2 év és 2 hónap lenne a gyerekeid között! :) milyen jó lenne már, nem!? vagy dokinénid csak 18-án jön vissza!? akkor viszont visszaszívom, várj még picit!

ja, és még egy, lányok, Ti milyen hálóinget visztek a kórházban? mármint hálóinget, vagy pizsit visztek? gondolom, azért ott is megy a fűtés, csak kérdés, hogy mennyire...

na, nem is tudom, hogy mit szerettem volna még írni, biztos lenne mit, de kicsit fel kell állnom, mert a köhögéstől, prüszöléstől szaladnom kell! :)

sophie27

ja, ez az előbb lemaradt...

http://esemenyek.campona.hu/

alma koncert is lesz pl. szombaton 13:30-tól! mondjuk megint szuper az időzítés... :S

sophie27

Sziasztok!

Most csak gyorsban Boninak írnék. Igen Málnus velem van reggeltől estig, nem is kell érte külön fizetnem (kaját viszek) Nekünk jó mert apa elég kötetlen munkaidőben van, úgy is szól a megállapodás, hogy heti egy apa nap :) Olyankor itthon marad, egyébként pedig ha gond lenne, akkor a mamák is itt vannak szerencsére, de mi már egy hónapja járunk, és még semmi gond nem volt eddig, igaz azóta már 500 ml-s c vitamint kap (egyébként semmi mást) Nem kaptunk el semmit!
Egyébként imád ott lenni, vannak napok, amikor alig lehet hazahozni, a mai is ilyen volt, szóval velünk minden oké!

Barbi, szuper lett a szoba :) Az üvegfalon túl, az egy nagy terasz? Jó nagy szobák vannak nálatok! Én is lennék ott gyerek! Engem is nagyon érdekel az iskolai behívás oka!!!!

Bocsi, de most mennem kell, ezer a dolog még....

Mikunak nagyon-nagyon Boldog névnapot kívánunk!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Örülök hogy jól bírjátok mindketten a 8 órázást :-) Sokan voltak ma? Hát mi itthon maradtunk, mert eléggé köhögök, Peti meg elaludt fél 10-kor itthon... Meg a múlt éjjelünk se volt túl jó, gyerekek is fáradtak voltak, Eni is már ebéd előtt elaludt, igaz csak fél órát, délután meg már semmit nem aludt :roll: De ha előbb nem is, jövő kedden megyünk... remélem nem jön közbe semmi :wink:

yuyu79

Sziasztok!

Szisz! Tök jó, hogy ilyen jól működik nálatok ez a meló dolog. bár gondolom, nem is igazán annak érzed :wink:

Barbi! Remélem suliban nem lezs semmi gond! Szoba szuper lett! Tök jól elférnek a gyerkők, még marad hely játszani is! Én is gondolkodok vmi magasabb ágyon RÉkának, hogy játékokat be tudjak majd pakolni az ágya alá, de azért nem lehet nagyon magas, nehogy az éjszaka közepén nekiinduljon... Na majd meglátjuk. Még van idő.
Barátosnéd no comment....
Az autók meg remélem rendbejönnek, mert így tényleg gáz lehet. Párod hajrázzon velük!

Nálunk minden oké. Ma el akartunk menni bevásárolni, de a már eladott, de még itthon parkoló Nissanunk akksija beadta az unalmast, én meg előtte álltam a kocsibejáróban, szóval szépen itthonragadtunk. Réka kicsit kiborult, ment a hiszti, de ezt leszámítva jó volt a mai nap. Legalább itthon pakolásztam, meg megfőztem holnapra a raktáron lévő alapanyagokból.

Tegnap voltam védőnőnél, aki rávilágított, hogy a pajzsmirigy értékem nagyon gáz, túlműködésre utal, jövő héten mehetek megint vérvételre, kontrollra. De az is lehet, hogy csak az első trimeszteri borulás volt még. Na a kontrolllon majd kiderül. Nézegettem a régi laborokat, amiket RÉkával csináltak, és ott nem is vizsgálták ezeket az értékeket.... Kíváncsi leszek a következő vérvétel eredményére. Remélem nem lesz gond, mert akkor szedhetek valami bogyeszt folyamatosan erre... :evil:

RÉka tegnapi bölcsizése nem votl túl jó. Most eleve nem volt olyan lelkes reggel, délután meg annyira várt, hogy kb 3-n4-től kint voltak az udvaron, folyamatosan a kaput figyelte és sírt, hogy mikor megyek már. Nem tudták semmivel megvigasztalni szegénykémet. Nem is értem. Most sokat beszélgettünk, biztosítottam, hogy mindig megyünk érte, sose hagyjuk ott. Remélem holnap jobb lesz a helyzet. GOndoltam a múlt heti jókedv után, hogy lesz ez még ígyse....

Én vaterázok, teszizek ezerrel: overallt és hótaposót vadászok. Most úgy néz ki, az overall már kipipálva, még kabát kellene néhány overall nacihoz. De a hótaposó kínálat lányból most még nem olyan nagy. Remélem egy hónapon belül azért beindul....

panna1

Panna: az aldis újságban van most 3490-ért gyerek bakancs, teflon bevonatú, bélelt, vízálló.

A KIK újságban meg síoverálok (egyben) és van külön is. Egyben 3990 ft (vízálló), a külön drágább, 3990 a kabát és 3490 a nadrág.

Kép
Kép
Kép
emesedora

sziasztok!

tegnap bőrgyogyit letudtam, jó fájdalmas volt ismét, de talán egytől ismég elbúcsúzutunk! :S azért nagyon durva, hogy ennyire hosszadalmas egy folyamat ez a szemölcs irtás... :'(

aztán lementem a házidokihoz is, mert immár 1 hónapja köhögök, hol jobb, hol rosszabb, de inkább semmit sem változott! kaptam antibiotikumot. már úgy voltam vele, hogy nem bánom, ha szednem kell valamit, de legyen már végre ennek a göthösségnek, mert megőrülök tőle. tök fárasztó, szerintem a pici sem élvezi, így a doki mondta, hogy mivel nem javulok kell az antibio, mert a babának sem jó, hogy köhögőrohamok törnek rám, szóval 1 hétig kell szednem 2x1 augmentin duot, ez penicilin, és ezt lehet kismamiknak is. remélem, hogy ezzel rendbe is jövök, mert lassan mi is befordulunk a finish-be... :oops:

Julcsi, Neked is jobbulást! gyerkőknek miért volt rossz éjszakájuk?

Sziszka, nagy mázli ez a munkahely, ahol jól is érzitek magatokat mind a ketten, és nem is kell elszakadnotok még egymástól! örülök, hogy bejött! Boni, kívánom, hogy Neked is összejöjjön, mert Te is nagyon kreatív vagy, ez a Neked való meló! szerintem!!!

Panna, vonalzót nem akarsz rakni? hány hetes vagy most? pajzsmirigyet nekem sem néztek alapból, csak szülés után az endokrinológusom, ki is derült, hogy hypothyreosis-om van, ez azt hiszem az alulműködés, nekem is gyógyszert kell szednem rá örök életemben, de inkább ez, mint az elhanyagolt pajzsmirigy probléma és az összes vele járó szövődmény, kellemetlenség! amúgy az én bajomra, "eredeti" emberi pajzsmirigy hormon tartalmú gyógyszert kell szednem, és sajna más megoldás nincs is. a túlmüködés más tészta, de biztosan ott is figyelni kell komolyan, mert főleg terhesen gondokat okozhat, ezt pedig senki sem szeretné! drukkolok, hogy a köv. vérvételen kiderüljön, hogy csak az első trimeszteres hormonkavalkád az oka, és semmi komoly!!!

még régebben akartam már mondani, hogy a turiban egy csajszi mondta, hogy van egy honlap, ahol használt, de nagyon jó minőségű cuccokat lehet venni, nézzétek meg, ha van kedvetek, lehet, hogy picit drágább a teszi/vatera aukciós oldalaknál, de lehet, hogy itt van, ami kerestek!

www.ruhafalva.hu

Mecsi, utólag is gratula barátosnődéknek! milyen kis csöpp lányka lehet! cuki! :)

mindenkinek szép napot, én ma főzöm, mert kifogytunk kb. mindenből... :( jók legyetek, és tessék a szabadba kimenni, ameddig az időjárás még engedi!

sophie27

Sziszka az üvegen túl a terasz van a szoba teljes szélességében. Ez azért költöi túlzás, hogy jó nagy szobák vannak felénk. Ez ez egy ilyen nagy, a mi szobánk nem egy óriás, két írósztal és a mi ágyunk, ennyi. Jellemzöen a lakások sok kis lukkal rendelkeznek, a mi lakásunknak eddig aki látta, csodájára jár. Mi is ezért szeretjük ennyire. A belmagasság és a világos, barátságos jellege ennek a szobának ill. a nagy fürdöszoba verhetetlen.
Autóval hajrázik, most a másik véglet az aktuális, az autó sejhaja az égnek mered, ék formájú most éppen, de még mindig jobb, mintha hason csúszna. Ma megy beállítani, talán sikerül végre a középutat belönie.
Továbbra is vacilál a párom, hogy csak egy busz kéne, de az alaphangon 5 rugó euroban, de inkább több. :(

Mentem vasalni, aztán irány a suli.

Padlizsán kilója 1,11, karfiol 0,59, kígyóuborka 0,29. :)

Panna mondj egy méretet, mert én kaptam ajándékba kislány cipöket, pont téli márkásat is. Meg is néztem közben, de biztos nem lesz jó nektek, mert az egyik 22-es, a másik 23-as. Ha jól emlékszem ti már nagyobb méretre utaztok!?

Mennem kell, felébredt a tejszívó élösködöm. :)

Vendég

sziasztok
még mindig egyben, tegnap voltam doktornál, teljesen zárt vagyok. menni kell kedden pestre és hacsak 2 centire nyitva vagyok nem engednek haza-szülünk- viszont ha minden zárt akkor hazaengednek. totál para vagyok.
ctgm is egy szép egyenes 10-es csík lett :cry:
ráadásul nem lesz aza szisztens nőci,h holnap ctg csináljon és mehetek az sztk-ba-amivel nincs semmi gond- csak az,h f8-ra kell mennem, Levit apának kellene vinnie a bölibe egyedül, amivel megint nincs semmi baj,de rettentően anyás megint, az apja rettentő bolond ébredés után....őrület...

annyi mindent akartam még mesélni...jah egyik eszembejutott: tegnap jöttünk el a böliből és a kerítésnél 3 idős néni ült és beszélgetett, erre Levim odakiálltott nekik,h "Sziasztok csajooook! "- annyira röhögtünk rajta. :lol: :lol:
makadu

Kitti! Mennek a drukkok ezerrel! Várjuk a jó híreket m nagyon!

Barbi! Köszi a csizmafelajánlást, de RÉka már jóval nagyobb méretet hord (tavaly téli bakik 22-23asok). Jelenleg 26-os csizmit vadászook neki. Kicsit amúgy gondban vagyok, tapasztaltak segítsetek: Réka lába papírra állítva, körberajzolva most 15,8 cm. Ha 16,5 cm-es belső talphosszú cipit veszek neki télre, az jó lesz még neki harisnyával is? Vagy inkább a 17-esre utazzak? Hmmm. az élet nagy kérdései.

Más: Nem tudtok vmi jó asztalost, aki szépen dolgozik, jó áron, és Pest környékére is kijön, vagyis Erdőkertesre... Beépített szekrényeket kellene csináltatni, mert csak húzzuk halasztjuk a dolgot, és elnyel minket a sok doboz...

Zsóf! Igyekszek vonalzót gyártani, bár látom, hogy a RÉkás vonalzóm is eltűnt, nem tudom miért....

panna1

Panna!

Én két vonalzót is látok, így nem tudom mit hiányolsz!

Asztalos kérdése: az iwiw-es ismeröseim között keresve megleled Boros Ferenc (boriferi, az idösebb azonos nevü az apja) barátomat, még az általánosból ismerjük egymást. Ö asztalos.

Kitti! Kitartás! Ahogy repülö fennt nem maradt, úgy baba se maradt pocakban! :)

Puszi: barbi
Vendég

Sziasztok!

Még én is egyben, bár nekem esténként olyan jóslóim vannak hogy csak na.Nappal persze semmi, így nst-n is tegnap nem produkáltunk semmit :)
Zsófi én ma már nem is akarok szülni , most már tényleg kivárnám a jövőhetet, hétfőtől tőlem jöhet a mehet. Tegnap a szülésznőm is beadta az unalmast és mondta péntek szombatra vidékre utazik, de hivjam ha van valami. Hurrá.
Fülbevalót elfelejtettem megint megkérdezni :oops: bocsánat.

Áron még mindig itthon velem, de nem is bánom. Köhög folyik az orra de nagyon, 2napja hányunk reggelente slejmet. MEg nagyon megtört a múlt pénteken. Még mindig emlegeti az apját hogy vitte a bölcsibe és apa jött és anya jött értem..... persze jó lesz megint visszaszokni, de hát inkább gyógyuljunk meg.
Na meg a lift is! ÉN már kész depi vagyok ettől a bezártságtól , de az uram nem enged lemenni. Ez egy vicc már hogy még mindig nincs alkatrész.
Nálam meg még ráadásul visszatért rókakoma is . Alig tudok enni, pedig zabálhatnékom van, de semmi sem esik jól. :? :?

Kitti kitartás! Neked még jóslók sincsenek??? Levi beszólása nagyon komoly, még jó hogy humorosak voltak az öreglányok. Vagy ők nem röhögtek? :wink: :wink: :wink: Amúgy Áron is baromira anyás lett, sztem a gyerekek megérzik a változást, nagyobb a hasunk, kicsit türelmetlenebbek vagyunk.......

Miksának boldog névnapot!

Boni hajrá munka ! Zsigi szépen kezdi megszokni az új helyzetet. Messze laktok amúgy a bölcsitől , nem dől ki mire hazaértek? Vagy még mindig olyan jjó alvó a kocsiba?

Panna , Réku mekkora hogy ilyen nagy lábikója van? :shock: :shock:

Barbi nagyon jjók a szobáról a fotók, de laknék ilyen gyerekszobába. Olyan zsúfolt és mégis annyira tágas!!!

Zsófi mi is keleti hádában voltunk. NEhéz kifogni már tényleg a mi méretünket, de én már veszek előre is mindig ruhát jövőre. Pólót vagy épp mellényt. Nadrágot kabátot nem merek. Sapkát vettem még de azok meg kicsik lettek.
Tényleg hogy sikerült a börze?

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Gondoltam beugrok én is hozzátok, nem akarok ám eltűnni, csak tényleg nehéz munka mellet még itthon is helyt állni, a kikapcsolódásról nem is beszélve. Ne haragudjatok, hogy ha nem reagálok sok mindenre, igyekszem hétvégén behozni.

Mi a náthán kívül jól vagyunk, csak sajna Virág nem akar kigyógyulni ebből, már vagy 3 hetes szívjuk az orrát. Vittuk is ma orvoshoz, de ha 40-en nem voltak a váróban, akkor senki se volt. Inkább haza húztuk a csíkot, annyira nem beteg, hogy oda bevigyük aztán ott szedjen össze valamit.

Munka szerencsére jól megy, az utazás is ezerszer jobb mint múlt héten, olyan fél5 körül már itthon vagyok. Bár így is Virág volt az utolsó amikor mentem érte szerdán, de most mit csináljak, ettől korábban nem tudok odaérni. De szerencsére nagyik kisegítenek, így Virág csak heti 2x lesz bent addig.

Ma meg voltam a 12. hetes UH, minden ok, a tarkóredő 1,2. Nem volt most túl aktív a babóca, kicsit mozgatta a kezeit, de most inkább pihizett. Kis szíve is ott dobogott! :) Tehát minden rendben van szerencsére! Nov 6-án meg megyünk a Genesis-be, ott talán kiderül a neme is! :wink:

Kép
Kép
dia123

Panna,
Én nagyon tudom ajánlani a Nikl bútort. Ők csinálták a konyhabútorunkat, de csinálnak ők mindenfélét. Szerintem szép munkát végeztek, és korrekt áron. http://www.niklbutor.hu/

Mecsi,Kitti,
Hajrá nektek!! Most már tényleg bármikor.... :wink:

Szisz,
Örülök, hogy jól meg a munka! Gondolom ez nem is tűnik munkának! :wink: Akkor mi ketten vagyunk ismét dolgozó kismamik? Vagy várjunk, Katica is, csak hát róla semmi nem tudunk, nagyon eltűnt! :(

Kép
Kép
dia123

Dia! Örülök, hogy minden rendben nálatok! Köszi az asztalos tippet, egy ajánlatkérést megér.

Mecsi! Réka olyan 94 cm körül van. Le kellene már mérni megint...
Jó nagylábon él a kisasszony :lol:

Barbi! Persze hogy látod a vonalzót, mert gyorsan ügyesen csináltam is egyet magamnak. Vagyis nem is egyet, hanem kettőt :D

panna1

ziasztok!

Nagyon köszönjük a drukkokat, végre kedd óta itthon.
Kis Bestia megijedt a szondától és amikor úgy volt, hogy akkor a következőt én csinálom egyedül, elkezdett enni. Mert ez amolyan egyszer használatos szonda,nem bennmaradós.
Szóval azóta egyszer kellett csak használni, utáltam is rendesen, de a reggeli hisztis evéseket leszámítva hagyja magát tömni a Pasi, na nem azt mondom, hogy leülök és csak úgy megeszi, maradt a sétálva és bohóckodva etetés az utolsó 1/3 adagnál, de végre nem áll le 60-80gr után. Nagyon reménykedem, hogy ez így is marad!

Titeket hívtak a felicitástól az állatos-képes ajándékcsomaggal kapcsolatban? Nem szeretem az ilyeneket de ez nagyon nem rossza ajánlat. A4es, fóliázott, fertőtleníthető állatos képek, mappa egy egyebek....

Mecsi, Kitti rajtatok a világ szeme!
Mecsi, nem szoktam talizni, de mivel a fél életemet kórházban töltöttem az elmúlt pár hétben, sztem ez nem is csoda...:-(

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Ja és még vmi:
Zéti kezdi kinőni a kis bölcsőt, de Levitől nem akarom elvenni a kiságyat.
A mi hálónkba max. 120-60as ágy fér be, ha befér, még méregetem, de ha Nektek, vagy vki ismerősnek van jó állapotú ilyen ágyikója matraccal használtan, akkor csápoljatok!

köszike

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

sziasztok!

Aproo, végre jó hírek! örülök nektek nagyon!!!! na meg boldog 3. hónapfordulót Zétinek!

és akkor, hogy mi is ez az egész, ami miatt nem eszik!? erre mondtak már valamit, vagy senki sem tud semmiféle ötlettel szolgálni? :S

kiságyunk sajna nincs eladó :(

de szerintem pár ezerért kapsz az IKEAban ilyen méretet, újonnan, persze a matrac már húzósabb...

Panna, köszi a vonikat! nagyon jók lettek, és mennyire durva már, hogy most mondtad, hogy pocakos vagy, és lassan már félidő... csak az én terhességem cammog, a Tiétek meg csak úgy elrepül! :)

Réki lába tényleg brutál! pedig Beni sem kis gyerek, de a lába az olyan 23-24-es! szóval azért nem tartunk még itt, ahol Ti! ;)

ma voltam a védőnéninél! minden okés, vizelet, vérnyomi, hát a súly az már határeset... 13 kg-nál tartok :oops: igaz, az étvágyam az brutál, de úgy vagyok vele, hogy, ha nem esem túlzásokba, akkor csak lemegy majd a felesleg, legalábbis bízom benne! ;)

hasam 121 cm... okés, nekem alapból is a hasam volt mindig kövér! szívhangot tök jól, azonnal megtaláltuk, pedig ma kis lustaság a Drágám! :)

Barbi, mi volt a suliban ma!? miért hivattak be???

Dia, sajnálom, hogy ennyire leterhel a meló, plusz otthoni teendők, ráadásul még pocakosan is... nem irigyellek! kitartást. meddig is kell melóznod? 12. heti uh-hoz gratula, nov. 6-án várjuk a nemre vonatkozó híreket! :) viszont örülök, hogy a nagyik el tudják hozni Virágot a bölcsiből és nem kell minden nap utolsóként eljönnie! amúgy hogy megy? változatlanul jól érzi magát ott?

Mecsi, füli miatt ne aggódj. majd kiderül, azért Te közel 1 hónappal előbb szülsz, mint én! :) drukkolok, hogy várja meg a kisasszony akkor a jövő hetet. Áronnak továbbra is jobbulást, nem csak testileg! böli beszoktatás akkor mikor is folytatódik? jövő héten!?

NSTre a Bártfaiba kell járni, vagy a szülésznénidhez!?

Kitti, neked is kitartást a végéhez. nem lehet egyszerű! Levi nagyon édes lehetett a beszólásával! :D öreglányok gondolom olvadoztak... :P

pocakod tényleg hatalmas! :shock:

na. lelépek, jön anyum délután, a házban valamit szerelnek, kész vagyok. most aludt el Beni, erre most állnak neki kopácsolni. bízom benne, hogy fúrni is fognak! :S

szép hétvégét mindenkinek, azért biztosan benézek, bár gondolom, hogy pangás lesz! :)

sophie27

Sziasztok!

Ismét érkeztek Skóciából játékok, ruhák. Illetve maradtak az előző körből.

Felrakom a képek elérhetőségét, ahol árakat, leírást láttok. Nézzétek meg légyszíves és ha érdekel valami a köv. email címre írjatok. Köszi!

hsszilvia@freemail.hu

Egyik:
http://picasaweb.google.hu/Hsszilvia/MasodikKor#

Másik:
http://picasaweb.google.hu/Hsszilvia/Megmaradt#

Köszönöm!

Apro: örülök, hogy otthon vagytok és kezd beindulni a dolog!

Barbi: nadrág még nem érkezett meg! :(

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szilvi! Árakat én nem látok sehol. De lehet hogy csak béna vagyok.... Réka most nagy gyurmázásban van, kívváncsi lennék az áraikra.

Apró! Örülök, hogy jobb a helyzet, még ha nem is olyan, mint amiről az ember lánya álmodik... Jó, hogy már esszik a kislegény, legalább nem aggódjátok halálra magatokat! Tényleg, valamit mondtak, hogy mi a probléma? Vagy találtak vmit?

Réka tegnap éjjel pocakfájás miatt brutál hisztit nyomott, aztán össze is pisilte magát meg az ágyat. Apa berágott, úgyhogy most én éjjel nem mehetek át Rékához, hanem ő rohangál... Végül is nem is olyan rossz, én tudok pihizni, az ő kapcsolatuknak meg határozottan jót tesz. :lol: Persze az elején ment a hiszti, de kezdi elfogadni Réka, hogy nem anya az éjjeli ügyeletes. Persze holnap én leszek, mert apa nem lesz itthon, de utána remélem már egyszerűbb lesz, és ha máskor is apa megy be, nem tör ki a rémhiszti...
Amúgy meg imádnivaló kis bestia, apja is megjegyezte, hogy nem tud betelni vele, olyan kis aranyos. :lol: (persze amikor épp hiszti van, akkor más a vélemény)... Ma egész nap nekünk főzött meg a babáinak a kiskonyhájában, meg gyurmázott...
Most meg kipakolta a régről maradt bébikajákat, hogy melyiket mior fogja megenni :shock: :lol:

panna1

Panna: nem értem én sem. Van aki látja, van aki nem! :(

A play doh gyurmából (még) 7 van.

Egy dobozban 1 kg gyurma van, 20 tégely. Sok kiegészítő. 4000 ft. Plusz posta, ami kb. 790.

Köszi

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Bocsánat az eltűnésért, betegek vagyunk..ZSigikémen most jött ki .. fülgyulladás, torokgyulladás.. lázas..

más: Baby Einstein 26 dvd letölthetőségét priviben elküldöm akinek kell.. végignéztem mielőtt letöröltük volna, és csak a legelső spanyol, a többi angol.. pedig a fórumon ahonnan szedtük., ott azt írták spanyol.. de aztán átkonfigurálták..

Aproo örülök,hogy otthon vagytok!
Vendég

Aproo, én is örülök a pozitív változásnak, ha nem írtam még :oops: :D

Zsiginek jobbulást!! Antibiot kell neki szedni? :(

yuyu79

Hello csajok!

Rég voltam, visszaolvasni nem tudtam, csak átfutni ezt az oldalt, Aproo kitartást nektek!

2 in 1 mamiknak kitartást és gyors szülést kívánok!

Mi túl vagyunk a műtéten, csak kezelnem kell folyamatossan, de kiszúr velem a kukis, mert 7* kakál 1 nap és minden egyes alkalommal kizuhanyozni a sebet széthűzni és megtunkolni betadin kenőccsel. Na mindegy túl leszünk rajta, csak nekem kéne pihenni kicsit, de átköltöztünk és nem vagyok teljessen kész a pakolással, netünk sincs csak anyóséknál! Zorka jól vagy nyomja a bölit, már jól elvan, sőt szereti is.

Na megyek ,mert nem nézik jó szemmel, hogy ülök (ezért is tartok 57 kg-nál). Le nem ülök este 11-ig.

Na puszi nektek majd ha tudok jövök
Ritus

Kép
rituspoc

Hú Ritus!

Örülök, hogy túl vagytok a műtéten!
Elég sok lehet most rajtad is! Költözés + 2 gyerek+ sebkezelés. Elhiszem hogy kivagy! Kitartás! Vége lesz egyszer, és akkor nyugisabb napok jönnek! Ki nem nézi jó szemmel, ha ülsz?

panna1

VAlaki eltudná nekem küldeni emailbe a tanulókártyás linket, mert most lehet barátnőm megtudná csinálni nekem és nem találom már :? előre is köszike
vmmelindakukacgmailpontcom

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Jó reggelt!

Ritus kitartás Nektek! jó vékonyka lehetsz! tényleg ki nem szereti hogy leülnél?

Pannaez az esti hiszti nálunk is vna sajnos.. amiüta bölcsibe jár minden éjjel csapkod, rugdos és kiabál,hoyg anya hol van, anya gyere!
nappal:Ildi nénit szeretem, Zsófi nénit szeretem, menjünk bölcsibe

már jobban van drágám, de holnap majd drnéni is megnézi.

Mecsi elküldte valaki?

Tegnap megnéztük barátnőmmel az Operaház fantomját! imádom!
Vendég

Jó reggelt!

Mi még egyben :D Szerdára ütemeztem be a szülést aznap megyek nst-re, találkozom a dokinővel . Már elég volt egyben lenni, aludni sem tudok .

Kitti hogy vagy nem szülsz már???

Judit és te???

Boni még nem küldte senki kérlek küld el.

Ritus jól lefogytál! De én ezen nem csodálkozom, sőt azon csodálkozom hogy nem kevesebb vagy. Ennyi idegeskedéstől nem csodálkoznék ha csonti lennél.

Na megjött barátosném koffizni, majd később jövök.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mecsi elküldtem
Vendég

sziasztok

mi is egyben, bár be vagyok tojva a holnaptól. :oops: :)

Mecsi én is elküldtem ami nekem van meg. :)

Zsófi merre vagy?

Ritus, de irigykedem inen a bálna testemmel :oops: :)

Boni Zsigi hogy van?

Panna hogy sikerült az éjszaka Nélküled?

megyek kivasalok,mert ki tudja mi lesz holnap.... :)
makadu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?