sziasztok!
Mikunak utólag is boldog nénapot itt is!
Barbi, köszi, aranyos vagy, most úgy néz ki a dolog, hogy a babakocsis zsákot beszereztem a nagy börzén, 900 Ft-ért... nem egy nagy szám, de arra jó lesz, ha nagyon hideg lenne, és mégis kint leszünk, bár azt mondta a védőnő, hogy mínusz 5 alatt nem szabad kivinni a gyerkőt!?
a zenélős körforgót én is lestem, lett is volna 1000 Ft-ért egy, de végül nem vettem meg. nem tudom. ha esetleg látnál jó állapotút, olcsóért, akkor beneveznék rá még mindig, de, ha nem lesz, az sem tragédia. Beni pl. nem is foglalkozott a dologgal szinte semmit!
tavalyi 92-s overállok jók még Benire, egy amolyan vízhatlan félét vadásznék, lehetőség szerint egybe részest, 98-as méretben, de ez sem olyan fontos.
a szoba pedig csúcs, nagyon szép bútorai vannak a gyerkőcöknek! szerintem szuper, és igaza van Boninak, szívesen lennék benne én is gyerkőc! párodnak mihamarabbi gyógyulást. remélem, hogy ez a törés most csak átmeneti lesz! autóknak jobbulást! szörnyű, hogy mindig van valami, persze, ha az embernek lenne sok pénze, akkor nem lenne ilyen gondja... igaz!?
az iskolában remélem, hogy minden okés, de, hogy miért hívnak be a tanárnénik!? ez rejtély, majd gyere már mesélni, ha lesz időd!
kezednek is jobbulást. inhüvely gyulladásod lett??? nekem mind a két csuklómat műtötték!
Dorkak, köszi a fülis infókat, bár picit én is Szilvivel értek egyet abban, hogy ma ez is, mint minden más a gyerekek körül, nagyon túl van dimenzionálva... persze az ember nem akar a gyerekének rosszat, de régen, ahogy megszületett a baba, és kislány volt, a bába asszony azonnal lyukasztotta a fülét, kis cérnát kötött bele, és, ha a szülő akarta, akkor rakta bele a fülit, ha meg nem, kivették a cérnát, és beforrt a lyuk! szóval szerintem ez nem okozhat olyan nagy gondot, persze a szülők aggódnak, hogy jujj, milyen fájdalmas, stb., de szerintem jobb talán túlesni rajta az első napokban, mert minél nagyobb a gyerkőc, annál jobban megmarad az emléke. nem!? én is olyat szeretnék amúgy, mint a Mecsiéké, ez tényleg olyan mütyűr, és nem akad bele semmibe, mert teli karika, szóval nagyon praktikus. nekem a belövős féle nem jön be, mert ott a füle háta mögött van egy kis pöcök, ami esetleg szúrhatja a kis fejét, szóval az nálam alapból kilőve! majd Mecsi rákérdez a kórházban, hogy megcsinálják-e, vagy sem, és annak függvényében veszünk fülit mi is! hja, arról nem is beszélve, hogy a fülit alapból áztatnám alkoholban egy jó pár napig, hogy semmilyen szennyeződés ne legyen rajta, mire a fülébe kerül!
na, de majd lesz valahogyan!
Kitti,
Mecsi, megvagytok még!? én ma olyan baromságot álmodtam, hogy kész voltam tőle... :S tegnap meg potyára mentem a pajzsmirigyes vérvételemre, mert nem volt a nőci ott... :S kiakaszt!
de legalább a netbook-om ismét jó, potom 13e Ft-ért... augusztus 1-jén járt le a gari, persze most szart be... egy kábel töredezett meg, és ezért vibrált a képernyője! kábel+munkadíj, ennyiben mérték!
ma jön anyósom, mert délután elintézek pár dolgot, bőrgyógyászat, kínaiba akarok menni hálóinget szerválni, meg ilyesmiket, aztán pénteken védőnő.
az alvás még aránylag jól megy, leszámítva, hogy 2x-3x kimegyek pisilni, és rohadtul zsibbad a csípőm! de még hol van a vége!? szóval lesz ez még így sem...
jaaa, és tegnap a turiban vettem Beninek egy polár pulcsit, meg egy hosszú ujjú poló anyagú "pulit" és egy polót! de nem nagyon találtam mást! nem tudom, de ez a 92-es, 98-as méret annyira nincs már ott, vagy csak én megyek rosszkor...
Mecsi, ti ott voltatok Andival a Hádában?
Mecsi, Te nem akarnál 14-én szülni!? akkor pont 2 év és 2 hónap lenne a gyerekeid között!
milyen jó lenne már, nem!? vagy dokinénid csak 18-án jön vissza!? akkor viszont visszaszívom, várj még picit!
ja, és még egy,
lányok, Ti milyen hálóinget visztek a kórházban? mármint hálóinget, vagy pizsit visztek? gondolom, azért ott is megy a fűtés, csak kérdés, hogy mennyire...
na, nem is tudom, hogy mit szerettem volna még írni, biztos lenne mit, de kicsit fel kell állnom, mert a köhögéstől, prüszöléstől szaladnom kell!