sziasztok! jó reggelt! szebb reggelt!
ez az időjárás kikészít! :S ki sem lehet igazán moccanni, pedig most még tudnék picit menni jobbra-balra.
persze Beni tegnap este megint köhögött, hányt is! :S már a tököm kivan, hogy mitől lehet... igaz, voltunk tegnap lent, de max. 1 órát, és rendesen fel volt öltöztetve! aztán éjjel megint semmi baja nem volt, meg most, reggel sincs! ki érti ezt!? mitől lehet!?
Boni, köszi, megkeresem a Barbi féle kakaós csiguszt, bár Mecsitől tegnap kaptam kakaós csigát... nagy a kísértés!
Rebecca jegy nekünk nem aktuális, de azért köszi a felajánlást!
ez az iszapáradat nagyon durva! ki vagyok akadva rendesen, hogy ilyen itthon is megeshet!
először azt hittem, hogy valahol külföldön történt, aztán láttam a MOLos bácsit, meg, hogy magyarul beszél, akkor akadtam ki rendesen!
Julcsi, én sem hallottam még a fluorról, ráadásul pl. Sziszka írta, hogy a fogkrémben lévő is rákkeltő, ha jól rémlik, szóval nem tudom... mi is tervezzük fogászatra menést, de nem tudom, hogy mikor, és hogyan!? Beninek az első fogából le van törve egy kis darabka, és sokszor látom inkább szürkésnek, mint hó fehérnek, persze ez azért nagyon kritikus szemmel való nézés, mert rajtam kívül mindenki azt mondja, hogy milyen szép fogai vannak... szóval nem tudom!
Dia, akkor ma kezdtél!? hogy vagy?
Szisszka, még régebben kérte Mecsi, ha van rá időd, mérd már meg légyszi Málnus fülijét, hogy hány centi az átmérője. engem is érdekelne a válasz, meg, hogy ez az a típus, ami full kör alakú, vagy a francia kapcsos változat, aminek a kis szúrós bigyója odaérhet a fejéhez? köszi előre is!!!
Mecsi, ügyesek vagytok, Áron a bölcsit szerintem simán veszi majd! remélem, hogy nem lesztek betegek egyhamar! neked meg kitartást így a végére, persze jó lenne kihúzni amíg megjön a dokinőd! azért az is még 2 hét! szóval szoríts rendesen!!! sms-t küldesz majd, ha megvan a bébi!? vagy hogy értesítesz minket, érted izgulókat!?
bár előbb talán Kitti jön, igaz? lifttelenséget sajnálom! nem semmi, hogy ennyit kell várni a szerelőre! még jó, hogy nem laktok magasabban!!!!
lehet, hogy holnap jön az anyósom... majd még meglássuk! mi itthon punnyadunk, én szétunom az agyam, gyerekem ezredszerre nézi a kisvakondot, de az legalább leköti kicsit, mert amúgy meg csak rosszalkodik!