Új privát üzeneted érkezett!

vettem teszveszen...mam tanulópoharat...füllel...és áttehető a cumi :D :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="szamocamoca"]f írta:szamocamocaogófül: dm, rossmann

zokni: éjjel rugiban alszik, annak van "talprésze" nincs alatta zokni, de napközben kisnadrág-zokni van rajta, de a zokni nem sokáig :D

köszönöm!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

sziasztok!

[quote="lombikbaba"]
írta:
lombikbabaTünde
Zoé nem ráncigálja le a zokniját? :roll:
Hogy csináljátok ezt?
Chloe mindig mezitláb van... ha 5 percenként ráadom a zoknit, akkor is... :oops: :wink:

harisnya van a zoknin... :wink: :lol:

mennem kell, vendégeink lesznek ma... tisztaságot kell varázsolnom a lakásba...

Kép
gtunde75

Fogófül: dm-ben, Intersparban láttam
limo73

iszonyat fáj a "méhem" vagy mi a szösz (valahol belül-nem tudom azonosítani)...nagyon szúr...lehet a petefészkem?felfáztam? :(
de ilyet még nem éreztem :(
mintha vágnának fel vagy mifene :? :shock:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="gtunde75"]s írta:gtunde75ziasztok!

[quote="lombikbaba"]
írta:
lombikbabaTünde
Zoé nem ráncigálja le a zokniját? :roll:
Hogy csináljátok ezt?
Chloe mindig mezitláb van... ha 5 percenként ráadom a zoknit, akkor is... :oops: :wink:

harisnya van a zoknin... :wink: :lol:

mennem kell, vendégeink lesznek ma... tisztaságot kell varázsolnom a lakásba...

igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen?vendégeket vársz,minket meg odarendelsz? :oops: :wink: :D :D
Nem szép dolog...takarítás...ugyan már?nagyon nagy koszt tudtok szerintem csinálni! :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Tollal, papírral ülök ide kommentelni, és mindig felírom amit írni akarok, mert a felét elfelejtem. :lol:

Cicc!
Nálunk ugyanez van Lilivel, ilyenkor vagyunk sziámik. Tegnap amíg ébren volt, egy percre sem hagyhattam magára, így alig csináltam valamit. Ma meg vad feminista vagyok, úgy döntöttem, takarítsanak a férfiak. Kár, hogy Apjuk ezt nem így gondolja. :lol:

Beviéknek nagyon szorítok, remélem jól sikerül az operáció, és Lilike jól fogja viselni. Gondolok rájuk.

Farsang: Itt szombaton lesz, mindkét fiúnak. Gergőék vmi retrósok lesznek, márkóék focisták, a VB dalára fognak táncolni..

Évikém! Tablóképhez jók azok amik a blogomban vannak? Vagy elküldjem e-mailben? Nekem a harmadik kép tetszik felülről, a móka kacagás bejegyzésben. Na majd írd meg, és ha e-mailben kéred, hát elküldöm.

Babák tündérek. Több jelöltem is van Lili férjnek. :wink: :lol:

Nekem megint brutál éjszakám volt. Mini terrorista háromkor felébredt, hát megetettük. Utána ötkor is felsírt, apja altatta vissza, mert én is sírtam a fáradtságtól. Kezdek lemerülni...

Jah! rossmannban a Hame márkáju bébiételek 149 ft-os egységáron kaphatók. (a gyümisek)

Évi! Müllerben mi akciós? Délben megyünk Miskolcra, be kéne néznem oda.
Vendég

Pfúúú!! Tanács????
Tegnap írtam egy régi ismerősnek, én voltam a soros, lazán tartjuk a kapcsolatot. Ma reggel a felesége írt vissza, hogy kórházban van, nagyon beteg. Azt tudtam, hogy van eü. gond, de azt nem, hogy nagyon komoly. Most mit reagáljak????
limo73

hívd fel az asszonyt-kérdezd meg mi a baj?!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ha van hír béviékről írjatok.

CSillag menj el dokihoz!

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Babakeksz,mi ezt két ablakban megnyitott Babanettel szoktuk(köszi Ircsi)
Kép:amelyiket választod

Huhh,még mindig esik. :( nincs séta.

Limo,hívd fel a férjet... :(

Érdekes dolog történt :? szopi közben benéztem a hálóba,látom,ég a villany.Furcsálltam de gondoltam jó majd lekapcsolom.Aztán pár perc múlva kis villanás a szemem sarkánál,és nem ég a villany...hmmm.most vagy parafenomén lettem vagy szellemek?...áááá....érintőkapcsolós amúgy,a macskák a közelben se voltak,áramszünet se volt...kicsit be vagyok sz*rva most itt egyedül..

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Jajj csajok, ne ijesztgessetek, Csillagnál macska, Évi lámpa :roll:
Nekünk volt érintős lámpánk egy darabig, de olyan érzékeny volt, hogy ha elmentünk közel mellette már kapcsolt, vagy ha huzat volt, talán csak vmi ilyesmiről van szó. Vagy mégis a macska..
passz

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

esik a hó :? áááááááááááááá múlt héten már olyan szép idő volt.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Szamóca,fel is és le is..? A macska az ágyon feküdt a másik a fürdőben volt és a kapcsoló amúgy is magasan van.Áhh...nem értem...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

na most már egyre jobban parázok...amiről anno beszéltem...a léptek...a "palalemez" hang,..macska...most meg Évinél a villany...
komolyan nem értem a dolgokat,azt hiszem csak el amit látok általában...és mégis félek vagy mia a f... :(
ááááááá
kifutok az udvarra :(

doki-igyexem!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag...nem akartalak megijeszteni..mondjuk a te sztorijaid is rémisztőek :) ááá,franc se tudja. Más se hiányzik mint hogy félni kezdjek itthon egyedül.

evilany

na igen ÉVI ezzel én is így vagyok...hisz meséltem :(
naná hogy vissza megyek Pécsre :D :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

akkor nem értem. De azért ne parázzatok!!

Pécsi mamák, babák, jó talit nektek!! Képeket kérünk majd! :D :D

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

szakad a hó :cry: :cry:

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Jó reggelt!

Bévi, drukkolok!!!

Körömvágás, utálom…
A lábán még nem nagyon vágtam (csak talán a nagylábujját), a kezén meg apa játszik vele és én vágom vagy énekelek neki és akkor egyedül is megy. (én gyerek csipeszt használok)

Szamóca, de ügyes Máté!

Ircsi, nincs kocsi? És pestre hogyan jönnétek repülő?

Lányok, nem kell „vitázni” a talin. Tuti lesz olyan aki sajnos nem tud eljönni. Pl. én sem tudom előre még, hogy mikor megyünk nyaralni. Csak azt tudom még a nyárról, hogy augusztus első 2 hetében nem megyek sehova, mivel itt lesznek a nővéremék és akkor lesz Lili szülinapi bulija is. :lol:
Én nagyon-nagyon szeretnék veletek találkozni, ezért majd jó előre fixáljuk le az időpontot és úgy szervezem a nyarat (nyaralást). Szerintem talán július lenne a jobb, mivel júniusban még elég hülye idő szokott lenni, lsd. tavaly.

Pécsiek, jó talit!!!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok!

Bévi, gondolok rátok, minden rendben lesz!
Babák képei nagyon jók! :lol:
Nem tudom, milyen az érintőkapcsolós lámpa :roll: , de biztos csak valami huzat lehetett... :wink:
Itt is esik, gyógyszertárba kellene lemennem :?
Cicc, Babakeksz, az elmúlt napokban mi is kismajmosat játszunk :roll: Nem tudom mit csináljak, az biztos, hogy a házimunkával így nem haladok :? :( Apa most nem tud semmiben segíteni :(
Ja, mi Pamperst használunk állandóan. Egyszer kaptunk Liberot, az volt nekem a furi, hogy nem éreztem, mikor telt meg :roll: De lehet, csak én voltam a béna :wink:
Körömvágást mi egyenlőre még mindig kaja közben csináljuk, a lábával nem tudom, mi lesz, de lassan az is aktuális
Csillag, nekünk is 16 éves kocsink van... Viszont kibírta az osztrák utat :roll:
Pécsieknek jó talit! Majd kérünk képeket
Gyermekem is folyton a "rosszaságon" töri a fejét... Amint lekerül a földre, vagy megy a dvdk-hez, vagy a kábelekhez, vagy a kanapéhoz, hogy felálljon. Hát már nem unatkozok mellette :wink: Viszont már rájött, hogyha feláll, akkor fájdalmas az esés, és vagy sír, hogy segítsek neki, vagy lemegy szinte spárgába, és már le tudja engedi magát.. :) :wink:
Képzeljétek, lehet, férjemet előléptetik csoportvezetőnek :shock: :roll: Két esélyes van, ő az egyik. Jövő héten fog eldőlni... Ha sikerül, olyan 6-7 ember fog alá tartozni.

Kép
santacsilla

Csilla-miénk nem bírná...rengeteg baja van amit meg kellene rajta csináltatni-de pénzt már nem érdemes rá költeni...opel calibra...sportautó-lestrapált,rohad,nem jó a kipufogó,van hogy otthagy még a pécsi utakon is :(
necces vele elindulni :(
eladni meg esélytelen...nem kapnánk érte másikat

marad a vonat-olcsóbb is :P

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Férj előléptetés...jóóóóóóóóóó :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Mi huggies-osok vagyunk :) :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Vizeletgyűjtő zsák:még a kórházban használtuk,hát,kifolyt az összes mellette... :lol:

evilany

Évi, ez komoly...
Most akarom rárakni Lilire. Holnap el kell vinni a kórházba.
De akkor hogy... :roll:

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Férjem nem hagyta itthon az egészségkártyáját, nem tudok menni gyógyszertárba :evil: :evil:

Tényleg, honnan tudom megkülönböztetni, hogy hány vagy bukik a gyerek? :?

Kép
santacsilla

Úgy néz ki, Dani elaludt. Lehet, meg tudok reggelizni :roll:

Kép
santacsilla

Csilla,passz...én se tudom sokszor...:) de ha utána jókedélyű,nem aggódom :)

Woody,lányoknál biztos más :) meg béna is voltam :)

Valaki kérdezte,a Müllerben a gyümölcspépek akciósak.
Lidlben meg rucik vannak.

evilany

Érintős villanykapcsoló:
http://epitkezes-otthon.vatera.hu/lampa ... 95097.html

Tomi bealudt megint...esős idő...
Bakker,a talikon mindig esik,megfigyeltem!

evilany

enyém gyerek is elromlott-túlaludta magát.nem akar mostan alukálni :( :?
csak fekszik...és jár keze lába :D
nem olyan mint aki álmos :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="evilany"] írta:evilanyrintős villanykapcsoló:
http://epitkezes-otthon.vatera.hu/lampa ... 95097.html

Tomi bealudt megint...esős idő...
Bakker,a talikon mindig esik,megfigyeltem!

enyim nem alszik :(
múltkor nem esett...vagy igen? :( :? :shock:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

biztosan a csütörtökkel van a baj...majd áttesszük másik napra :D

mármint nem a mait :P

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Santacsilla! Nekem azt mondták, hogy a bukás kifolyik a száján, a hányás sugárba jön.

Nem vitatkozom :), de már írtam. Nem láttam a megbeszélést, csak a helyszín keresését, így már eldöntöttnek tűnt. A stílus viszont nem mindegy.
szilvi35

[quote="szilvi35"] írta:szilvi35A stílus viszont nem mindegy.

ez igaz.

Csillag,múltkor is esegetett :) tudom mindig vizes az autó :)

evilany

Jo reggelt!

Nalunk se volt "zokkenomentes" az ejszaka, Boti felebredt 1kor, 2-kor, aztan nem tudom meg hanykor, mert lemerult a telefonom, de sokszor. Persze tiszta koma voltam, igy a 2. ebredes utan odavettem magam melle, cici es ugy aludtunk tovabb... nesze neked suttogo, letesz-felvesz modszer. :oops: Viszont reggel fel9-kor ebredt.

[quote="evilany"]B írta:evilanyabakeksz,mi ezt két ablakban megnyitott Babanettel szoktuk(köszi Ircsi)

mekkora otlet :!: hogy ez nekem hogy nem jutott eddig eszembe. :oops: Koszi :D

Ezt a kepet szeretnem a tablora.
Kép

Jo talit nektek pecsi mamak-babak. :)
Evi irjal majd egy gyors uzit legyszi, ha tudsz valamitt Bevirol es Lilirol. Koszi

A zokni nalunk is max 2 percig van a labon, ezert fokent olyan gatyot szoktam raadni, amelyiknek van talpa, vagy harisnyat. :)

A vonalzon hogy lehet fenykepet cserelni?

Nyari talalkozo, mi, ha otthon leszunk el tudunk menni Balcsira is, meg Pestre is. Mar tobben jeleztek hogy Balatonra nem tudnak eljonni (pedig az tenyleg nagyon jo helyszin lenne),akkor legyen Pesten, na de az jo mindenkinek? es hol??? Irjatok otleteket, akik jobban ismerik a varost.
Ez egy szuper otlet, nehogy azert maradjon el,mert nem tudunk megegyezni a helyszinben!

Barbcsi, Bence nagyon edes a fenykepeken, nagyon hasonlit az Apukajara. :D
Boti se akar hatradolni, meg az etetoszekbe is hajol elore a kanalert. :D

Cumi ledobalas nalunk is kedvenc elfoglaltsag. Es persze mindig a fal feloli oldalon. :? En mar kifigyeltem. Kiveszi, jatszik vele egy darabig,aztan felemeli az agyvedot vagyis inkabb csak megpiszkalja hogy legyen egy kis res es kidobja rajta. :lol: :lol: Ha ottvagyok, akkor ramnez a "latod Anya milyen ugyes vagyok" nezesevel. :lol:
Igy aztan potcumi az agy mellett, reggelente meg pecazas.

Na,eldugulok...

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Lehet Pest,de akkor vki pesti kell megszervezze...Szilvi35,vállalod?
Csinálok táblát mindenki beírhatja kinek mikor jó kb...időben megegyezünk.

evilany

loptam képet az unokahúgomról vagy unokaöcsémről-még nem derült ki milyen nemű a kis béka :D

Kép

azért loptam el,mert nekem nem küldték át!!! se el :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

nálunk igen a bukás böfinél jön-kicsit kifolyik...de van hogy az egész hátamat végig bukja...nem feltétlenül sugárban...de én hányásnak nevezem..iszonyat mennyiség sokszor

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Igen, a mennyiség az nagyon nagy tud lenni :roll: Az a baj, hogy nálunk nem mindig kíséri előtte büfi :?
Itt is szakad a hó...

Kép
santacsilla

Évi, tablóba ezt a képet szánnám:
Kép
Köszi

Kép
santacsilla

Sziasztok!

Múltkor valaki kérdezte a fogacskák kibújásának sorrendjét, csak már elfelejtettem. :oops:

Ezt találtam:

A tejfogak száma és megjelenési sorrendje:

6 hó - két alsó középső metsző
8-12 hó között - két felső középső metsző
10-12 hó között - két felső szélső metsző
13-14 hó között - két alsó szélső metsző
15-16 hó között - négy első zápfog
20-24 hó között - négy szemfog
36 hó - négy hátsó zápfog

Természetesen ezek csak átlagos megjelenési idők, a kisbabák között nagy egyéni különbségek lehetnek.

Bence épp alszik, így van időm gyorsan visszaolvasni, remélem reagálni is. :wink:

Itt is esett a hó, de már elállt.

Kép

Kép
barbcsi

Csilla-nagyon édes!!!!!!! :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="barbcsi"]S írta:barbcsiziasztok!

Múltkor valaki kérdezte a fogacskák kibújásának sorrendjét, csak már elfelejtettem. :oops:

Ezt találtam:

A tejfogak száma és megjelenési sorrendje:

6 hó - két alsó középső metsző
8-12 hó között - két felső középső metsző
10-12 hó között - két felső szélső metsző
13-14 hó között - két alsó szélső metsző
15-16 hó között - négy első zápfog
20-24 hó között - négy szemfog
36 hó - négy hátsó zápfog

Természetesen ezek csak átlagos megjelenési idők, a kisbabák között nagy egyéni különbségek lehetnek.

Bence épp alszik, így van időm gyorsan visszaolvasni, remélem reagálni is. :wink:

Itt is esett a hó, de már elállt.

hát ez így van!!!
Fanninak 4 hósan jött a felső 2 :O
Lacának normál sorrendbe...aránylag úgy ahogy le van írva...
Gerinek még semmi...hátsó rágók duzzadtak! :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Máté előre borult a pihenőszékkel :roll: :roll: szerencsére semmi baja, nevetett, nekem fel sem tűnt egyből. Be volt kötve, előre dőlt, mert már mindenhol fel akar ülni,és előrebillent székestől. Nem értem hogyan, mert hintázós a pihiszék alja, de elöl és hátul van egy "bütyök" ami nem engedi tovább billenni :roll: Már egy pillanatra sem lehet szem elől téveszteni. És nemsokára jön a "pakolós" korszak.
Kristóf a zoknikat pakolta ki, a dvd-ket le, meg tul képp mindent amit ért... :D

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

szomszédom kislányának 13 hónaposan bújt ki az első! foga!!!! :shock:

Kép
gtunde75

Tündi :shock: na az ritkaság :)

Szamóca,múltkor Tomi is elindult a leeső kutyája utána...még jó hogy pont ránéztem :roll:

evilany

az se semmi Tündi :shock: :oops:
hát igen.....

Máté-csórikám...sajnálom,de ezek szerint könnyen vette :) :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tomi cicizett és visszaaludt :shock: :shock:

Csajok a képeket mentettem :)

evilany

Tünde-küldtem emilt :D képet-tavaly elmaradt :oops: :oops: :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?