Malna teljesen aterzem! Ugye en mar beleptem az utolso bo egy honapba... Es azert annyira nem panaszkodom, mert magamhoz kepest nem olyan hatalmas a hasam, mint a fiukkal volt, de egy atlag terhes nohoz kepest hordo... Mindenki ikreknek hiszi....(ami egyebkent tok idegesito... Hehe, marmint a magyarazkodas resze, meg a ledobbeno es/vagy lesajnalo tekintetek, hogy huuuu csak egy baba, meg huuu meg ennyi van vissza, megis ekkora has, nem baj, legalabb kislany cimszo kusereteben... Nahh, most kiduhongtem magam....) szoval visdzaterve.: fiukkal nagyobb hasam volt, igy a semmi es sehogy nem jo es kenyelmes, meg minden nehezkes es fajbidoszak is elibb kezdodott veluk... De azert mar erosen elkezdodott nekem is. Alvas valtozo, ugye par hete en panaszkodtam, azota tan egy fokkal jobb lett, de pl pont most alig kapok levegot, mert elaludtam a hatam.... Meg ugye mar a joslok... Es egyre hamarabb elfaradok.
Ami guri, hogy a fiukkal ugy kiszamithatobban faradtam, most meg tok random es hirtelen.. Pl ulunk a kocsiban es egyszer csak jon egy joslo es abbol tudom, h megint tul sok mar a dolog/terheles. Vagy multkor fozes kozben egyik pillanatrol a masikra hirtelen le kellett ulnom, mert azt ereztem vagy osszeesek vagy megszulok kb
Nyuszmusz kemeny menet lesz a koltozes, csak ovatosan es kerjetek sok segito kezet! De azert olyan szuper, ugy orulok neked, mert a sajat az olyan jo es mas erzes
En majd 16an megyek dokihoz es kozvetlen utana mar hivnom kell a szulesznom az eslo nst idopont miatt.... Azert attol kicsit ketargikus vagyok, h a latogatasi tilalom meg all a korhazakban, amit nem hiszem, h egyhamar eltorolnek, igy hosszu lesz az a 3 nap... Lesznek persze jo oldalai is, de orulten fognak hianyozni a fiaim, meg a szokasos villam latogatas a barataimtol, meg a csaladnak eleve tok nehez lesz, h csak akkor lathatjak majd a babat, mikor hazajovunk...
Korhazi csomagomat kene lassan osszeallitanom basszus, bar a haloingem es a vekonyka kus kontoskem mar meg van
sooot itt a vegere, ugy edfig a normal gatyaimat hordtam hajgumis megoldassal, megtalaltam 2 regi kismama farmeromat is
de azert tenyleg ossze kene kapnom magam korhazi taska ugyben, mert lassan en ott tartok, hogy ga beindul, nem fogjak majd megprobalni bent tartani... De kb mar arra sem emlekszem mi kell egy ilyen csomagba
Meg a felnott bugyi beteten agyalok, mert az elsonel az elso par napban jol jott. A masodiknal is mennyiseg muatt jol jott, de ott mar maga a viselese meg az erzes idegesitett, de pl ejszakara jo volt, mondjuk ott joval tobb negmaradt a csomagbol. Most meg ugye valoszinu nyari hoseg lesz, nem tudom hogy viselbem, de arban viszont nem olcso, pedig mindig a sima dm-es jessa markajut vettem. Kar, hogy csak nagy csomagban kaphatok.
Gyerekszoba neg sehogy nem all, de mar legalabb egy kb 2 hete kivalogattam a fiuk ruhait, vegre csak a jo meretek vannak a szekrenyekben... Es kiselejteztem a jatekaikat. 5 es fel 20l zsaknyi szemetet gajitottam ki... Meg atrendeztuk a meglevo butorokat. De meg at kene kotloztetni anyatol a kisagyat es egy szekrenyt, meg atnezni egy olyan 4 zsak/doboz ruhat es azokat kimosni es a szekrenyekbe kesziteni.... Hat van melo boven... Jo lett volna, ha mar itt a butor, mert jovo heten a gyerekek visdza intezmenyesednek egesz napra, a ferjem irodaba kenyszerul... Igy tudnek haladni... De ez van, majd lesz vhogy
Amugy jol vagyok, en meg sokat jovok-megyek, itthon is nagyon sokat hazimunkazom, meg jarok meg bicozni a fiukkal heti 2-3szor kis tavokra itt a kornyeken. Hizni osszesen eddig egy olyan 5-6 kg-t hiztam, de mar latom magamon... Sajnos... Probaltam itthonrol online/youtube jogazni, de se matracom, se nyugalmam, ha itt vannak a gyerekek ugye marpedig most jocskan itt voltak egy jo ideig
meg azert igyekeztem figyelni az etkezesemre, kiveve a kola es barackle... Nem tudom miert, de ezeket olyan kivanosan kivanom es fogyasztom
viszont egy kb masfel ehete, egyszeruen nem tudok keveset enni, mert ehes maradok. Tegnap konkretan 4 nagy szelet pizzat ettem meg ebedre... Szornyu es nem tudok egyszeruen leallni... Ami csak azert gaz, mert tenyleg eddig a kilok a hasamra jottek, most 2 hete viszont elkezdtek felkuszni a felkaromra es mintha picit comb+popora is... Es ugye en eleve nem voltam vekony, meg az enyhe pajzsmirigy gondom miatt nehezen fogyok, meg kor miatt amugy is egyre nehezebb a fogyas, szoval nah... Mar most panikilok, hogyan nyerem majd visdza azt a format, amut pont terhesseg elott nagy kuzdelnek aran sikerult elernem.. Olyan kb 6-8 kgt adtam le pont... Erre most visdzaszedem?! Nemarrrrrr! Miert mi nok kuzdunk ezzel? Tok jo lenbe, ha a "szules es terhessegert" cserebe negvalaszthatnank, hogy hany kilok legyunk a baba utan
Jajjj bocsesz, kisse elszaladt velem a lo es kusregenyes lettem
puszi mindenkinek, remelem mindenki is jol van es majd jonnek itt a hirek mindenkitol, mert mar reg nem volt aktivitasunk