Sziasztok.
hát Melinda lehet hogy hétfőn találkozunk az Istenhegyiben méhlepény mintavételen...
gyorsan leírom a rövidített sztorit mert kíváncsi vagyok a véleményetekre.
részt veszek az optimális családtervezésben és ott a programban benne van a kombinált teszt..
de gondoltam tuti ami tuti elmegyek egy olyan helyre is ahol nagyon jó az UH készülék. Ez volt hétfőn, Timmerman Gábornál (profi a szakmában biztos hallottatok róla), ő mondta hogy minden ok, nyaki redő 2 mm, de orrcsont nem látszik és ez gyanús.. csináltassam meg a kombinált tesztet minnél hamarabb.
ezért keddre átetettem a opt. családtervezéses kombinált tesztet.. elvileg péntekre vagy hétfőre lesz eredmény. az UH a doki mindent a legnagyobb rendben talált. nyaki redő: 2,14 mm orrcsont van..
viszont a készülék elég elavult... csoda hogy a "gyereket megtalálta" a monitoron.... szóval úgy voltam hogy kerül amibe kerül engem nem hagy nyugdni, elmegyek az istenhegyibe is..
Ez volt ma:
az UH: orrcsontot lát, de miután megmondtam hogy Timmermannél voltam hétfőn és ő nem látott elbizonytalonodott és azt mondta hogy van de lehet hogy halványabb ezért hipopláziás (halványabban látszik mint elvileg kellene) és a nyaki redő: 2,7 mm. ami szerintük egy kicsit magas, de várjuk meg a vérvétel eredményét..
vérvétel: 1:73 -al magas kockázatúnak minősítettek..
az korom alapján már közepes kockázatú (1: 942) vagyok- ezt sem értem mert a 29 életévemmel nem hiszem hogy öreg lennék és az UH eredményem ezt rontotta le 1:73-ra
dehát van orrcsont és 3mm alatti tarkóredő ami normális elvileg.. csak én nem értem...
vérvételes kromószáma szűrést nem javasol...legyen méhlepény szúrás..
na most legyek okos... meg nem is értem az egészet... hisz határérték alatti eredményeim lettek...
nagyon remélem hogy megjön holnap a másik kombinált.. kíváncsi leszek hogy ha ott tökéletes az UH eredményem milyen kockázatba fog sorolni...
mert van egy olyan érzésem hogy csak azért vagyok magas kockázatú az istenhegyibe, mert van papírom egy orrcsont hiányról és nem mernek bevállalni egy kis/közepes kockázatú leletet, inkább hasbaszúrást tanácsolnak...
nem tudom mi tévő legyek... egy kicsit úgy érzem hogy fölöslegesen kockázatokbak teszem ki magunkat miközben a lehető legnagyobb rendben van minden...
:(:( az ember mindig boldog babavárást képzel el....
eléggé el vagyok kenődve