Kaccso: Milyen volt a kirándulás? Bírtad rendesen? Gyomrod is bírta a disznóvágást? Az enyém nehezen viseli, pedig a párom másodállásban büllérkedik, most van a legnagyobb szezon, és szégyenszemre nem segítek neki
A kép pedig gyönyörű, már én is nagyon várom a szerdát!
Bixi: A kajákkal én is így vagyok, de a tejtermék az konstans, mindig megy
De pl a pattogatott kukorca sosem volt a kedvencem, de most állandóan azt eszem este
A 12 hetesbe meg szerintem bőven beleférsz. És nagyon jó, hogy a dokid megértő, és nem hagy parázni.
kkata: Zselyke, az tényleg nagyon szép név. Mi is gondolkodtunk rajta, de lánynévnek egyelőre a Réka a befutó, persze ez még nem biztos.
Nah, jó sokat írtam, ha már hétvégén nem neteztem
Judit: Szerintem mindenki nevében köszönöm, hogy maradsz velünk, annyi a kérdés.
Zsuzska: De jó! Akkor minden rendben van! Biztos nem fognak hívni, mi baj lehet egy ilyen tökéletes babával?
A képek is csudajól néznek ki!
Ugyanazon a mérlegen mérték a -2 kilót? Vagy a saját mérlegedhez képest fogytál?
Nagyon szorítok, hogy kapjatok támogatást és a babó már az új lakásba érkezhessen!
A babót úgy szoktam kitapizni, hogy a hátamra fekszem, és a szeméremcson felett van egy keményebb pukli... na ott a babóca.
Kapor: Nekem is kezd nőni a hasam, szerencsére volt egy nadrágom, ami eddig mindig lecsúszott, így nagy örömmel szombattól hordani tudom
Nálam az első terhesség alapján tapasztalat, hogy a 12. héttől elkezdett nőni a pocakom, és megszakításokkal kerekedett, de ez is, mint minden egyénenként változik. Abban bízom, hogy most egy hónap alatt nem fog akkorát nőni, hogy észrevegyék a munkahelyemen.
Hízásra én is hajlamos vagyok, és sokat fel is szedtem az első terhesség alatt, de a kislányom 18 hónapos korára (úgy hogy 13 hós koráig szoptattam, addig nem fogyóztam), szinte mind lement egy kis odafigyeléssel és sok gyerek utáni rohanással.
De az első a kényelem, hogy ne nyomja a pocakodat a ruha.
Beu említett egy 15. heti vizsgálatot, hog yakkor lesz UH, nem?
Terhesvitamin: Én heti 2 db Elevitet szedek be (szerdán és szombaton
) C vitamint, amikor eszembe jut, B6-ot most orvosi utasításra az UH-ig, Magne B6-ot utána, amikor eszembe jut (olyankor egy hétig 2*1, aztán ellustulom)
Inkább nagyon sok gyümölcsöt és zöldséget eszem nyersen. És rengeteg gyógyteát iszom, és sok finom illóolajat használok.
Vásárlás: Evvel én nagy bajban vagyok, vásárlás szempontjából elég fiús a felfogásom, és ugyan szeretem a jó cuccokat, a vállfán sehogy nem látom meg, melyik cucc áll majd jól rajtam. A 2. próba után ráadásul megunom az egészet, szóval elég nehéz velem
Amíg Pesten éltem, volt egy barátnőm, aki ösztönösen az én méretemre vásáolt, szuper jó cuccokat, azt imádtam, de most már nem, kezdek elég nagy bajba kerülni ruhafronton
Dalmicsek, Julcsi: Jó kukucskálást mára, ha tudtok, hozzatok képet! Szerdára én is készülök, viszek CD-t, pendrive-ot, pénzt (paripát, fegyvert), csak kapjak képet
Nekem mindegy, hogy zárt, vagy nyílt a fórum, mindkettőnek van előnye is, hátránya is, én csak azt kérem, hogy ha lehet, itt maradjunk, mert ezt elérem (még) bentről is.