Hékás, egy nap nem érek rá olvasni délután és erre így beindultok?
A mai apátlan napot egész szépen végigcsináltuk, kivéve, hogy kimaradt a délutáni alvás, az utóbbi 4 napból már harmadszor. Oké, ezek szerint ezentúl már csak napi egy alvást igényel, próbálom későbbre tolni, de reggel 3 óra játszi után már hulla a csaj, szóval legkésőbb 11-kor bealszik. Remélem, idővel ezt eltoljuk délre
Izisz Fú, lehet már valami jó negatív élményed, ha ennyire titkolódzol
De nyugodtan, tudod, nekünk tök mind1
Igazából nem szeretek tanulni
Apa akarta nagyon, hogy csináljak másoddiplomát, mert szerinte ez jó
Mondjuk ez a pedagógus szakvizsga sztem nem is igazi egyetem, legalábbis a TTK matek meg a pár év infó után, ez csak olyan szájtépés
De azért tetszik, tényleg kikapcsol és jobb babázni utána. Volt a legutóbbi pszichológia előadáson egy jó mondat, hogy a legtöbb, amit egy apa a gyerekeiért tehet, hogy az anyjukkal elhiteti, megérteti, hogy az élet más területén is értékes, nem csak a gyereknevelésben, mert így az anya nem csavarodik bele ebbe a szerepbe, és nem alakít ki „rossz” kötődéseket. Mondtam is itthon, hogy apa, nem kell eztán fürdetned, jól meg is sértődött
Lombik program sokszor indul fogigátlóval, ezzel csökkentik a hormonszintet, hogy a stimulált ciklusban egyszerre induljon minden, ezzel jó esély van a több petesejtre, sikeresebb beágyazásra.
Panndi Édes, ahogy türelmetlenkedsz a 2 hónaposod mellett
Manóka Fú, hát tényleg nem vagytok egyszerű eset! Hol lombikoztok? Gáz terhességek és mégis kell még egy?
Egy barinőm kérdezte, hogy akkor ugye nem lesz több gyerek, ha ilyen rosszul tolerálod a hormoninjekciókat?
Túl vagytok már 5 lombikon, hogy nem finanszíroznak?
Nekünk még két finanszírozott lehetőségünk van, remélem, belefér még két egyes terhesség
Elvileg januárig mi is spontánkodik, de már nem nagyon hiszünk benne, szóval őszinte lenne a meglepetés, ha összejönne
zsanimanó Fú, nem semmi a terhességed
Nem hangzik vidámnak, irtó szerencse a kimenete! Ezek a hematómák tényleg tudnak veszélyesek lenni, bár eddig szerencsére több pozitív mint negatív kimenetet olvastam
Megértem, hogy így most félsz, de az első kálváriája nem jelenti, hogy most is bármi gond lesz. Sőt! Kijár neked egy boldog, békés babavárás
Igen, a pénzes dokik alaposabbak, és emiatt jobban mernek felelősséget vállalni ilyen kijelentésekért. Az én dokim egyszer azt mondta egy barátnőmnek, mikor gondok voltak, hogy ezt a kórházban nem tudja megoldani, menjen el a magánrendelésére, mert ott olyan ultrahang van, amivel sokkal jobban látja, mi van bent. Szóval nem feltétlen a pénz miatt engedékenyebbek. Persze bizti olyan is van