gabolino,
Igen, nagyon körültekintöek a finnek! Olyan kis segítö készek, kedvesek! volt már negatív tapasztalatom is pl. fogorvossal, megy egy ügyeletes orvossal aki mellesleg nem volt finn:-(
Szülésznö mondta, az nagyon jó ha sokat mozog mert akkor jól érzi magát odabenn. Az a gond ha keveset mozog, mert akkor nem érzi magát jól...
Hát o.k..
Következö UH az jöv. hét csütörtökön lesz.
Mondtam a férjemnek: én ha kihúzom márc. 10-ig egyben, ugyanis akkor megyünk ismét támadónöhöz, akkor mondom neki, hogy az elözö UH alapján fejes volt így, mindenféle nyomogatás nélkül halgassa meg annak alpján a szívét szivét.
Hiszen én is azt szoktam itthon...tudom hol találtam meg a szivritmusát reggel és annak alapján feltételezem ugyan ott van este....ha nincs megszívtam:-(
Mindent elkövetek, hogy ne idegesítse fel a babát! Persze tudom ez nem az ö hibája, de mit csináljak, ha így reagál én meg csak aggódom.....
Nekem sokszor fárasztó állni, ülni,kocsiba beszállni (fáj a szemérem csontom, mikor meg kiszállok lentmarad a pocakom...), hosszú távon egyhelybe maradni...
Már én is párszor gondoltam az étel rendelésre, de az a rendszer ami Mo.-on van itt nincs igazán....lehet étteremböl rendelni, de így futár szolgálat max. pizzából van.
Ez nekem is megkönnyítené a dolgom néha...meg ha ember egyedül maradna, míg mi a korházba, feltételezve, hogy nem kapunk family room-ot, akkor jó lenne, ha nem kapcsolná be a platnit, mert szeretnénk még hazajönni és nem csak felrobbantott házfalakat látni
A baj nem az, hogy bekapcsolja, hanem az mikor elfelejti kikapcsolni...
Anno én rendeltem Pl: Gastroyal-ból nekem nem volt vele semmi gondom, nem házi koszt, de rövid távon hasznos, idöt spórol stb...hmmmszép vizsgaidöszakok...ahhh...
Most zöldséges-nokedlis-virslis levest föztem (remélem nem fújódom fel a borsótól, mert elfelejtettem kivenni a tányéromból
) meg sütök még áfonyás piirakkát, magyarul a töltelékes sütemény név áll hozzá a legközelebb.
Persze a tésztát nem én gyúrtam azokat legalább készen lehet kapni. Általában én gyúrom a tésztákat, de most a pocak miatt nehéz hozzáférni a pulthoz...
A levegözés nekem sokszor nyüg (pedig nálunk nincs nagy tesó), mert megnézem a höméröt és elmegy a kedvem a kintléttöl
Meg sok a macera a felöltözéssel....
Pedig kell minimum napi 25 percet
csak ne lenne ilyen hideg...most.
Nyavajgás befejezve
adryn,
Hát szeretnék cserélni fejcsi lent helyzetet! Nekem akkor nem kéne paráznom azon, hogy jajj elöre ne essen a köldökzsinór, mikor elmegy a víz
Mondjuk találnék akkor más parázni valót...
Remélem hallgat rád és úgy gondolja még egy 2-3 hétig benn marad, mert bármennyire is vonzó ítt kinn, klassz rucik vannak, meg játékok...anya, apa tesó mindenki szeret
, de még erösödni kellene!!!
Hajrá kislány, anya tudja mi a jó neked
Jó látom, sikerült dönteni a névben és Angela lesz?