sziasztok!
Vagyunk, vagyunk....csak nem túl fényesen, az uh-k, mert több is volt, megjártuk a Heim Pált is, szóval egyenlőre negatív, annyit mondtak, hogy extrán tele van a pocak, bélrendszer levegővel, és ezt nem bizti hogy kinövi. Csak majd hónapok múlva, addig marad az ordítós hiszti és verekedős szopi. Éljen, éljen. Bár azóta már jobb, a napközbeni szopik csak verekedősek, de nem mind fullad 2 perc után sírásba.
Csüt. éjjel 3 órát aludt összesen, de azt sem egybe Zéti és száraz volt a pelusa, így pénteken kórházaztunk. A főorvos uh-zott, azt mondta, hogy kevés ennyire gázos pocakot látott pedig jópár 10 éve dolgozik, szóval nem csodálkozik, ha üvölt a gyerek, de nincs rá semmi, csak az idő.
Meg a mi hajhullásunk.
Szóval gááááz.
Ezért is tűntem el picit, olvasok olvasok, de Levi után is depis voltam, ez most is elővánszorgott kicsit ugye ott rátett a kórházas buli most meg úgy reménykedtem hogy könnyebb menet lesz, de egyenlőre úgy fest, nem. És a pylorus is fenyeget a 12.hétig.
Az esték a dúrvák, mert 5-6 után nem akar enni, mert nyűgös, fáj a pocak, minden baja van, kézben is sír Zéti. Ilyenkor max hangon megy a hajszárító, mert az megnyugtatja, van hogy 40-50 percet.
A másik, meg hogy Levit sajnálom nagyon, mert hiányzik, hogy nem tudok vele annyit lenni mint szeretnék és ugye fáradtabb, idegesebb is vagyok. És látom rajta hogy ez nem jó. Ilyenkor csak ölelgetném órákig! Tudom, hogy máshol is ez a nagyobb gyerek sorsa, de nekem is meg kell szoknom, hogy nem csak Ő van és az állandó lelkiismeretfurdalást is el kell űzni....
Zita, szép méretek ám! Mennyivel is születtetek? Grat Rolihoz!
Kiskavics, gyere mesélj picit, hogy vagytok? Ugye nincs gond?
Igigig, örülök, hogy nincs gond a csípővel! Altatás: mostanában megébred Zéti a babakocsiban is, eddig nem volt ezzel gond, reggeli után azonnal mentünk, mert Levivel sem lehet másképp bírni ki kell tenni a szűrét....
a kertbe. Benn ha nagyon radt akkor pihiszékben is bealszik Zéti, amúgy kézben inkább, ha meg csendipihi van Levinek, akkor bemegyünk a mi hálónkba, így két ajtó választ el Levitől. Ő nem olyan mély alvó, ezért jó így, ha esetleg sír Zéti akkor sem riasztja fel Levit. Szóval mi addig a nagyágyban bohóckodunk. Ebben a két órában van 100% Zétitime. Masszázs, simi, szopi, összebújás és ha szerencsém van, közös alvás.
Hőfok: 18-20at írnak a nagykönyvben, sztem az hideg picit. Olyan 22 szokott nálunk lenni, de mivel régi falusi ház, ez hidegebbnek hat télen.