Sziasztok!!!
Pár napig nem vagyok és hihetetlen mennyi olvasni való várt
hála égnek..
Gratulálok az újaknak!!!
Elutaztunk pár napra rokonlátogatóba,babázhattam,mert egy 11 hónapos kislányra,Hannára,(aki a legfiatalabb unokahugom) kellett vigyáznom..tünemény!
Lucuzs,köszönöm,h hiányoltál és gratulálok a babó fotójához...sajnos én nem tudtam feltenni ide,mert túl nagy méretű ahhoz a képem
Szisszka:neked pedig köszönöm a levelet,érdekes és elgondolkodtató volt..rendes dolog volt tőled,h megosztottad velem
A többiek ,ne haragudjanak,h nem emelek mindenkit ki külön,inkább megpróbálok a visszaolvasottak alapján egy összesítőt írni
Tünetek:nekem is változó,h milyen intenzitásúak a tüneteim
Az utóbbi pár napban sajnos a gyomrommal szenvedek a legtöbbet,már többször is előfordult,h éjjel arra keltem,vagy azért nem is tudtam aludni,mert iszonyatosan marta a gyomromat a sav.Sajnos ilyenkor hányás a vége,de utána minden oké.
Az étvágyam csökkent az elmúlt hetekhez képest.Van,h éhes vagyok,de bármit látok,érzek..nem kívánom.A szagokkal is úgy vagyok,h van,h semmi nem zavar,van amikor meg a saját parfűmöm illatától is hányni tudnék
A pisilés az ami engem a leginkább megvisel.Éjjel is legalább 4x ki kell mennem..és az már jónak számít
A "nagy wc-zés"még mindig nem egyszerű..3-4 naponta sikerül.
A Szex-xel pedig úgy vagyok,h sehogy
Abszolút nem kívánom,sőt..még a csók vagy érintés sem hiányzik...de remélem ez változni fog..már csak apa miatt is
Ezen kívűl semmi panasz.Ma egész délután kint voltam,kertészkedtünk és élveztük a napsütést.Nem tudom ki,h van vele,de elbírtam viselni
Csütörtökön megyek az orvoshoz 2x-ra,akkor már 10 hetesek leszünk
Ennyi mára csajok és bocsi,ha hosszúra nyújtottam,de nehéz ennyi mindenre 3 mondatban válaszolni
Puszi mindenkinek!