Sziasztok!
Tegnap átestem a kromoszóma vizsgálaton. Leírom, hogy mi is történt, hátha valaki talál benne hasznos információt.
Szóval nekem tegnap csináltak chorion biopsiát a Schöpf-Merei kórházban. Elõtte nap este be kellett feküdni, bár nem tudom, hogy minek, mert a kutya nem fogalakozott velem. Másnap reggel 8-kor kellett menni a "mûtõhöz". Aznap 8 embernek csinálták a beavatkozást és szerencsére elsõnek behívtak, így nem kellett sokáig izgulnom!
Megvizsgálták a méhszájat, majd kaptam egy érzéstelenítõt és utána egy vékony csövet bevezettek a hasamba, amiben gondolom egy hosszú "tû" szerû valamivel (bár nem volt éles, mert nem szúrták át a méhlepényt, csak a felszítét bolygatták) vették a mintát. Igazából nem sokat láttam az egészbõl, mert végig az ultrahangon mutatták és magyarázták, hogy éppen mi történik. Kb. 5 perc volt az egész, nem fájt, de azért nem volt kellemes.
Aztán vissza kellett menni a kórterembe, ahol 1 órát kellett feküdni, de 3-ig megint nem nagyon foglakoztak velem (tehát addíg lehetett pihenni). Majd ekkor volt egy eligazítás, hogy mit lehet, ílletve mit nem lehet tenni az elkövetkezõ 2 hétben. (nem szabad fürödni, csak zuhanyozni, nem szabad nemi életet élni, és nem szabad kemény fizikai munkát végezni)
Itt azt monták eredmény 3 hét múlva lesz. Bár a tanácsadáson 1 hetet mondtak. Úgyhogy most egy hét múlva azt hiszem elég sûrûn fogok oda telefonálgatni. De kíváncsi vagyok, hogy tényleg mikor lesz eredmény.
Dóra! Mi van veled? Hogy döntöttetek?
Üdv: Vica