Sziasztok!
Csak pár percem van, nemsokára indulunk orvoshoz (bejelentkezni egy aktuális vizsgálatra), aztán meg piacolás lesz nővéremékkel.
Bocs, ha nem reagálok mindenkinek, de csak tessék-lássék módjára olvastam vissza...nagyon izgultam Nócikáék miatt, ezért főleg az ő híreit olvastam, bocsi
Jajj, annyira örülök, h szépen javul pici Regi állapota! CSAK ÍGY TOVÁBB KICSI LÁNYKA! ERŐS VAGY ÉS ISTEN IS MEGSEGÍT! Anyukádnak is sok-sok erőt és tejcsit kívánok és azt, h most már végre a boldogság váltsa fel a nagy izgalmakat, aggódást.
Pici! Köszönöm a fotókat, megkaptam! Szerelmes vagyok a lányodba...be kell, h valljam
Gyönyörű! És rajtad már most nem látszik, h szültél! Hihetetlen!
Hehe, én meg most kezdek el lassan nőni...már nadrág után kell néznem
Anik! Isten hozott újra itt! Kicsi a világ! Néztem az iwiw-en...pont arrafelé voltatok, ahova mi is gyakran járunk...de mi azért, mert odavalósi a férjem és a szülei a fürdőn dolgoznak...ha masszíroztattál, még az is lehet, h az anyósommal is találkoztál
Ja, és a te lányodba is szerelmes vagyok
Asiye! Ti meg mindjárt mentek! Ha nem találkoznánk addig, akkor jó nyaralást, szép időtöltést kívánok nektek! érezzétek nagyon jól magatokat és várunk vissza!
No jó, most már nem sorolom tovább...de a topik összes babájába szerelmes vagyok...annyira hihetetlenül szépek és édesek...mindig kicsordul 1-1 könnycsepp, ha meglátom valamelyiküket
No, mennem is kell!
Igyekszem majd jönni
Jaaaaaaa!
GABI! Nagyon drukkolok!!! Hú, micsoda események!!!