Sziasztok!
Hazaértünk mi is. Marci már alszik, Benivel Apa van.
Igaz, hogy Dalmát nem láttam, amit nagyon sajnálok, de találkoztam ma Ati babával.
Oylan édes.
És olyan picike.
Holnap már mehet haza.
Ma 1995 g volt, ha jól emlékszem, és minden rendben van vele.
Marci ma megkapta a 3 hónapos oltását. Észre sem vette, annyira lekötötte a sok látnivaló.
Mág arra is nagyon nehezen tudtam rávenni, hogy utána egyen egy kicsit.
Ennyit magunkról.
Nócika!
Remélem Reginával minden rendben van/lesz.
Talán mégiscsak jó lett volna átmenni egy másik kórházba, bár utólag már úgyis mindegy.
MOst a jövőre koncentrálj és legyél nagyon optimista!
Gabi!
Drukkolok Nektek nagyon! És várom az első képet Míráról!
Nemlajos!
Szerintem én is híztam egy csomót Egerben, hétvégén, éppen ezért nem nézem a mérleget.
Törpiri!
Nagyon jó a kép Liliről! Csini kiscsaj.
Afra!
Azért pihenj is! Szükséged van rá.
Arwen!
Lehet több pé is egy hónapban. És lehetett beágyazódás is. Két hét múlva okosabbak leszünk.
Csucsu!
Olyan jó, hogy felbukkantál! Hiányzol ám nekünk!
Pici!
Lazíts!
Nincs olyan, hogy mennyit kell enni egy babának. Mindenkinek más a szükséglete baba korban ugyanúgy, mint felnőtt korban.
Van aki napi 600 g tejcsitől ugyanúgy hízik, mint más 1200-tól. És soha nem azt kell nézni, hogy egy étkezés alkalmával mennyit eszik, hanem, hogy egész nap összesen mennyit evett. Ha már mindenféleképpen mérni akarod.
Egyébként azért is kérhet gyakrabban enni Dalma, mert nem lakik jól az étkezéseknél. Ha bealszik közben akkor erre nagy az esély.
Ilyen kicsi korban egyébként még általában hosszabbak a szopik. (Persze ez alól is van kivétel.)
Az pedig, hogy már elérte a születési súlyát, nagyon jó.