Új privát üzeneted érkezett!

jó reggelt mindenkinek!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

sziasztok!

Ircsi hát ez nagyon édes! :lol: :lol: :lol: :lol:

horror éjszakánk volt... a lánynak negyed 3-kor kipattant a szeme és két órán keresztül boldogított minket... játszani volt kedve a kisasszonynak... :shock: és ma utazunk haza... nem irigylem apát :arrow: így vezetni 200 km-ert... :roll:
lehet, hogy a szél miatt? tegnap itt nem volt, hanem éjjelre ért ide...

habtapi :arrow: szerintem mi is fogunk venni, csak valaki vegye már meg a franciaágyat, hogy legyen hely a gyerekszobában (hajdani háló)...

Kép
gtunde75

Sziasztok

Tina, a fogyasztóvédelem honlapján fent vannak a cáfoló cikkek a habtapi mérgező hatásáról.

Ircsi,tudom én fejben hogy kell lefogyni,(anno 86-ról fogytam 51-re) de az az igazság,a nehéz napokon (hehe) akkora öröm egy egy finomság...egyenlőre itt téblábolok...
Metforminnal kapcsolatban,azért aki szedi,(ismerősök) IR miatt,mind nagyon szépen és könnyen lefogytak.El is fogok menni egy laborra ha már nem szoptatok.
(ezt is fogok,azt is fogok..)
Hát,ezen a fórumon én voltam az egyetlen aki hízott,nem is keveset a terhesség alatt,na,ezzel is kilógok a sorból :lol: így is maradtam...12 kg maradt rajtam
De,őszinte leszek,mindig is tudtam,mivel voltam már kövér,hogy ha
1. egyszer leszokok a cigiről
2. terhes leszek
meg fogok hízni..a kettő együtt következett be...nem csodálkozom...Miki is 15 kg-t hízott mióta nem cigizünk...
Torna kell,tudom én. Majd lesz.

Katus nagyon édes!!A cica jó barát,látom :)

Tündi,éjszaka:sajnálom!

Csillag,tegnap megjött a fürdető.Köröm szép lett.
Laca hogy van?
Melyik tescoban vettél vízforralót?az urániból beolvastam neked az árakat
:(

Szilvás, remélem mielőbb megoldódik az ügy!!!

Bévi :((

Dia? Napsi?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

[quote="evilany"]
írta:
evilanyHát,ezen a fórumon én voltam az egyetlen aki hízott,nem is keveset a terhesség alatt,na,ezzel is kilógok a sorból :lol: így is maradtam...12 kg maradt rajtam

Én 29 kg-t híztam, amiből még 14 van rajtam!
Szerintem én viszem a prímet :)

Tünde!
Sajnálom az éjszakát!
Nálunk 2 napja nagyon jó (megfordítottam a gyereket az ágyban).

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Na jó akkor ketten vagyunk :)

Hű,ma készül a szoba!Sok meló,vezetékek,fúrás,pakolás,suvickolás,habtapi,többi bútor elrendezése :lol: hozok képet majd.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Csillag és akkor nem tudtok jönni a talira?Busz sehogyse jó..?

evilany

Kép

2009 karácsony
Itt már ugye ott van Rékus!

Clárika
Kép
clárika

Szisztok!!

Nem tud valaki segíteni, hogy a hajfestéket meddig lehet használni? van rajta olyan hogy lejárat?
MErt múlt évben vetten, még terhesség előtt, tehát októberben volt egy éve, és most használnám, lehet még?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Na kiszámolták az adómat,a teljes összeg adójóváírás visszajár(huhh,helyes,mert már elköltöttem a felét előre :lol: :lol: )

evilany

Boldog félévet Rékának!!!

Clarika:
http://www.nosalty.hu/bolognai_ragu_bab ... ecept_7608 :wink:

Tomi elaludt,megyek gyorsan mosogatni(mi lesz velem ha kinövi a mózest-pár cm,helyére vettem az utazóágyat de azt nem lehet tologatni...) Miki elment a tesójáért meg Praktikerbe,és indul a meló.Ebéd disznótoros lesz.

evilany

Évi: disznótoros :) vágtatok? Tomika még jó hogy növöget! :)

CSillag: menjek el értetek ha nálam lenne a tali?

Clárika: szted, hajfestéket merjem használni?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares,nem mi vágtuk,kaptuk :wink: (ahogy mondani szokás,kaptunk hideget,meleget :? :? 8) )

evilany

Mares
Kell lennie rajta szavidőnek.
Nyugodtan kend fel, nem lesz semmi baj, ha lejárt is.

Nem értem.
Nem azért lesz nálad a tali, mert nem lesz kocsid?
Akkor hogy mész a Csillagért?

Clárika
Kép
clárika

[quote="clárika"]
írta:
clárika

Nem értem.
Nem azért lesz nálad a tali, mert nem lesz kocsid?
Akkor hogy mész a Csillagért?

ja ezt én se értem :lol:

evilany

Köszi Évi, mos tettem csak észre... :) (fél év)

Clárika
Kép
clárika

Sziasztok!

Limó! Jót nevettem a majd holnapi fogyókúrán. :lol: :lol: :lol:

Fehérje por:(Nem emlékszem ki kérdezte, szita az agyam...) Végül
is csökkentett zsír, és szénhidrát tartalma van, és arra jó most nekem, hogy nem érzem magam éhesnek. Két evőkanál kell 3 dl tejbe vagy vízbe, majd össze kell rázni shakerbe. (nem volt shaker, de van befőttes üveg :D )Isteni finom. Én csokist vettem, olyan mint a habos kakaó, és valóban telít. Kíváncsi leszek mennyi ugrik le. A végcél 55 kg.

Chloe nagyon édes, igazi kiscsaj. :)

Lili is hajnal ötkor riadóztatott minket, igaz tápi után vissza aludt, így kilenckor keltünk. Tuti front, meg mindjárt telihold. Akkor mindig kínlódik a csemetém.
Vendég

Babakeksz,erre kiváncsi leszek én is!Majd írd meg az eredményt!

evilany

Sziasztok,

vegre kisutott itt is a nap, voltunk egy nagyot setalni. :lol: :lol:
Kicsereltem a mozeskosarat az uleses felsoreszre a babakocsin, nagyon elvezte a torpem hogy tud nezelodni. :D :lol:

Evi, en 66-rol kezdtem, nem tudom mennyivel zartam, nem mertem merlegre allni. Most 80 vagyok/voltam kb 2 hete, azota probalok odafigyelni, nem eszek edesseget,kenyeret stb, nem tudom hogy mennyi ment le, nincs merlegem, mert UTALOM. :cry: :cry:

Ircsi, Chloe nagyon edes. :D :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Akkor nagyon kezet foghatunk:) 68-ról indultam,90 körül fejeztem be..most 80 vagyok,fél éve..

evilany

Sziasztok!

Ebéd fő, gyerek alszik :lol: :lol: :lol:
Évi, jó pakolást :D
Babakeksz, én is csináltam ezt a diétát, egy hétig bírtam, nagyon hiányzott a szilárd kaja :( De azért hatásos volt. :lol:
Évi, Klárika, én terhesség előtt közvetlenül fogytam 16-ot, utána híztam 23-at, majd lement 10, azóta visszajött 7 :? :( Úgyhogy nem vagytok egyedül :roll:
Csillag, jobban vagytok?
Szilvás kitartás, majd csak megoldódik valahogy a helyzet
Ircsi, lánykád nagyon édes :lol:
Nagyon jók a baba képek!
Az éjszaka nálunk is húzós volt, meg a mai nap is érdekes. Nincs igazán el a földön, de azért sikerült lefényképeznem, ahogy feláll. :lol: Már tegnap is csinálta, csak lassú voltam. Engedhetjük le a kiságyát :? :D

Kép

Kép

Kép

Kép
santacsilla

BEvi, jo hogy jottel, mar hianyoltunk. Sajnalom hogy meg mindig nem rendezodtek a dolgaitok. :( :( Majd ha lesz idod, teszel fel fenykepet Lilirol, reg lattuk. :wink:

Mares, szerintem se lesz gond a hajfestekkel, nyugodtan kend fel.

Dia, Aron jobban van? :shock:

Klári
nklari80

S.Csilla Nem semmi! Nagyon ugyes a kisfiad! :lol: :lol:

Koszi mindenkinek a glutenes hozzaszolasokat. Tegnap elkezdtuk. :D

Klári
nklari80

Beállok a "sokat híztak" sorba! :cry: de csak csendesen panaszkodok, mert aki csokit eszik viselje a következményeket!!!

Anno nagyon könnyen lefogytam, most borzasztó nehéznek érzem, főleg, mert itthon vagyok, nem érzem, hogy unatkoznék, mindig elfoglalom magam, ......mégis! :oops:

(Gyerkőc most fordult 360 fokot, ezt profin csinálja)

Csilla!.....Nagyon ügyi a kisfiad, csak lesek, mit csinál!

Na és egy kedvcsináló fotó a fogyókúrához, ez egy előtte és nem utána, hanem közben fotó.

Kép
limo73

[quote="evilany"]
írta:
evilany
Csillag,tegnap megjött a fürdető.Köröm szép lett.
Laca hogy van?
Melyik tescoban vettél vízforralót?az urániból beolvastam neked az árakat

Jól van-ennek örülök,mert a csajszi nem válaszol az email-jeimre :(
Laca vagyogat...feszít neki-viszket (ez jó mert gyógyul)...szedi a fájdalomcsillapítót.Ma mentek apjukhoz.
A Budai ván-iban vettük...még meg is lepődtem...először amit kinézetem (az tetszett)...az ára miatt lemondtam róla (7990,-)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="evilany"]C írta:evilanysillag és akkor nem tudtok jönni a talira?Busz sehogyse jó..?

elég nehézkes a lépcsőzés...és a sok gyaloglás...valamit kitalálok.
Csütörtök igaz?
pffff....gondol-gondol :)
próbálok megoldást keresni!!!! Valakit megkérni vigyen be...de bent is kéne aludnom..másnap (18-án) fanninak farsang (bálkirálynőnek öltözik be) és a haját meg kéne csinálnom...ruhavasalás...mert nem abban megy...agyam még ezer felé :(

Ruhája...van hozzá stóla is
Kép
Ruha hátulja
Kép
Ruha eleje
Kép
Hozzá illő cipő
Kép

Na ehhez a szerkóhoz dukál egy csini frizura...akár konty :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Most akkor nem Tündénél lesz a tali?lemaradtam :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Geri reggel óta rondán köhög :( :?
Már 3-szor szívtam a nóziját...csak úgy szörcsög :(
Tengervizes orrspray...szívás....jajj csórikám...de egy hangja sincs :(

Évi,sok erőt a pakoláshoz-takarításhoz.
Tünde-éjszaka... :(
Anno Laca játszotta ezt el velem egyszer :) -jó régen volt

Mares...képek...huhh...tényleg te vagy az elsőn is? :shock:

Én 75kg -al kezdtem a terhességet...14-et híztam...így 89-el mentem szülni...jelenleg 71.4 vagyok :( (sajna ez az idegtől ment szerintem le)....soha nem tudtam így fogyni...mondjuk nem is igen eszem :( nem vagyok éhes...illetve nem mindig...
Van hogy fél kiló kenyeret benyomok (friss) egy tescos májassal-erős paprikával :)
De ez ritka :(
Most például göngyölt húst ennék (zengővárkonyi tekercset...sült krumplival-almapaprikával)
Csak ne én csináljam :)
De bármit megennék egy étteremben:
-cigánypecsenye
-fatányéros...
na jó...még a végén megéhezek...
Mentem...megint csak nyálcsorgatást idéztem elő... :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag!...... :twisted: :twisted: zengővárkonyi, meg pecsenyék......hmmm :)
Ebben a ruciban Fanni tényleg bálkirálynő lesz!!!!
limo73

Sziasztok!!

Clárika: ne is mond, agyam mint a szita, meg a csúnya megszokás!!!! tudod, a kényelem, meg a tudat h van kocsi------> és feajánlom, h megyek érte, majd ma porszívózás közben, mert akkor tisztult az agyam, rájöttem, h nekem nincs is aznap kocsim!! Hívtam is Csillagot, de nem vette fel! ÉS RÉKÁNAK BOLDOGAT!

Limo: nővérem szokta mondai, hogy idővel nehezebb fogyni.. de szerintem itt mindenkinek menni fog amint a gyerekek után kell futni! Berci is aztán ügyes!

CSillag: de szép lesz FAnni! :) LAca örülök h jobban van!

Santacsilla: az igen!!! :shock: ezt hogy csinálta a kis Törpéd???

Tündi: remélem a mai éjszaka már jobb lesz!

KÉrdezhetek? Ha már délelőtt megszokta hogy kap gyümikét akkor az esti vacsi előtti étkezésre is lehet adni??? Persze azt amit már kóstolt!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Kövér vagyok én is, nyugi :wink:
szilvi35

Ircsi!
Nagyon aranyos!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szilvi35

Remélem is hogy szép lesz!!!
"bemutatkozás utaán" felmennek az osztállyal a színpadra...és Névnapi köszöntőt mondanak a tanárnőjüknek

[quote]N írta:évnapod van ma, köszönteni jöttünk,
Rímekből neked csokrot kötöttünk.
Mert a te névnapod oly kedves nekünk,
Nem is tudjuk miért nem ünnepeljük együtt?!
Boldog Névnapot Zsuzsa néni!

...majd bonbonnal és virággal köszöntik :)
Fanni ötlete volt...ő áll középen (félkörívben fognak állni)
Gyönyörűnek kell lennie :D

Szeretnék ott lenni!!!
De ahhoz már szerdán be kellene mennem pécsre...(Tibi akkor szabados)

Ha meg mislenyben lesz a tali...esélyem nincs kimenni...busszal meg pláne...
Sorry-tényleg nem direkt csinálom! :(

:? :? :twisted: :roll:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

sziasztok!

újra itthon! :lol:

Csilla ez igen! nagyon ügyes a kis kópé!!!

Clárika boldog felediket Rékának!

Mares ezt olvasd el! hasznodra válik!
http://www.dokimami.hu/2010/07/28/csecs ... s-ajanlas/

amúgy ha már 2-4 hétig eszik rendszeresen egy étkezésre valamit, akkor javasolják újabb hozzátáplálásos étkezés bevezetését. Zoé egy hónapig csak tízóraira kapott gyümit, aztán már uzsira is... kb két hét múlva tervezem az ebédet is kiváltani főzi-husi kombóval... és valamikor a 8. hónapban a vacsit is... (egy éves korukig minimum fél liter táp/anyatej-re van szükségük/nap)

Kép
gtunde75

[quote="csillagfeny1976"]
írta:
csillagfeny1976Ha meg mislenyben lesz a tali...esélyem nincs kimenni...busszal meg pláne...
Sorry-tényleg nem direkt csinálom! :(

:? :? :twisted: :roll:

szívesen kiviszlek! Limo úgyis külön jön!

Kép
gtunde75

http://www.milumil.hu/login.php

termékmintát lehet kérni-matricát...stb...van kupon...érdemes

Tünde...megbeszéljük..egyeztetnem kell az "albérlőmmel" hogy 2-3 napra visszamehetek-e ?! :D
vagy az anyámmal...
jelentkezek ez ügyben...egyébként-köszönöm

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csilla-Ügyes Dani...én csak 'álmodozom' ilyenről...
...de legalább később kell mindent a keze ügyéből elpakolni :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Mares!!.....Kaptam a védőnőtől egy hozzátápis táblázatot, majd elviszem, még a fűszernövények is benne vannak. Jó még a Nestlé babatáplálási kiskönyve. Személyes vélemény: következetesen csináld, ezzel is tanulja a napirendet.
limo73

Kép

kis zöldségem :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Limo-így van :D

na megyek...végre rászántam magam a fa lebontására...Geri elaludt-Tibi segít :P

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag, Fanni biztos csudaszép lesz :D
Amúgy igen, mindig oda megy, ahova neki nem lenne szabad: kábelek, tv-állvány, konnektor...
Mares, nagyon akaratos, és amit meglát, el akar érni...
Remélem majd a tanulásba is ilyen hévvel veti majd bele magát :lol: :lol: :lol:

Kép
santacsilla

Pakolunk pakolunk,q. jó lesz a szoba,csak még félkész,közben Tomi bemondta az unalmast,így már ott alszik :)

De most,bevisszük a szgépet és nem elég hosszú a kábel,nem lesz netem ááááá :lol: :lol: de csak bk 1 napig :)

Csillag,tök jó lenne ha tudnátok jönni!!!!

Limo,kép: :shock: :shock: :wink:

evilany

Évi!.....Várjuk a képeket, biztos jó lesz!!!....és siess vissza...hiányozni fogsz!!!
limo73

Évi 1 nap nem a világ... :D Limo a megmondhatója :) :wink:

Várom én is a képeket! :)

Na mentem lefeküdni...mindenkinek szép álmokat,nyugodtan,békésen szunyókáló kis angyalokat! :wink:

puszi

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Pfúúúúúúúúúúúú!!!!.....ÚÚÚÚÚÚTTTÁLOOOOOM!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
limo73

Sziasztok!
nálunk tegnap Nonó 4kézlábra állt, tök cukin lengeti a kis popsiját. Ilyenkor látszik, h azért kisebb súllyal ez könnyebb :D De mostmár Joni is rutinosan fordul.
Különben kis fdelmosórongy mindkettő, hátrafelé tologatják magukat a padlón!
2 napja kapnak almalevet, amit én facsarok, ma adtam nekik alma-csipkebogyós hippest, de amit anya facsar az jobb :D
csak ez az esti alvás. szopi, kis szundi, aztán ébrednek, ésa még most is fent vannak, ami még hagyján, de nyüglődnek. Fárasztó :(

Csillag eszternek megmutizom a képet, odáig lesz a rucitól
Claire
claire

Kitomboltam magam: ValóVilág párbaj, Olivérnek drukkoltam a párbajon!!
limo73

Limo

Én is Olinak szurkoltam.
Kicsit kezd nagyon bunda szaga lenni.... megint csak a Béci "tábora" állt az ajtóban.... (pedig nem tudják ugye, h ki megy vissza, mégis csak a nyertes tábora áll kinn az ajtóba)
Na meg érdekes, hogy mindig be van festve a hajuk, le van vágva, s a körmük is meg van csinálva.
Ma Olinak annyira ki volt alapozva a feje, hogy ezen mosolyogtunk itthon apával.

na meg :
http://www.nana.hu/kikapcsolodas/szines ... 05302.html

Ezen műkszik a videó: http://subba.blog.hu/2011/01/18/valovil ... _kamu_volt

Clárika
Kép
clárika

Gyerekem ma fél4kor csicsizett csak el, s 2,5 órát aludt, azóta pörög..... (ez volt ma az össz alvása)
Én ilyet még nem tapasztaltam.
Legkésöbb 9kor mindig alszik..... :shock:

Apa szerint csináljak 2 kv-t, mert messze van még a csicsi nekünk.... :?

Clárika
Kép
clárika

Sziasztok

Máté tegnap alig aludt, nagyon nyűgös volt, nálunk tuti a foga miatt van. Kapott éjjelre egy adag panadolt, így aludt reggelig, de most megint kis majmi.

Való világ : én nem nézem :roll:

Évi, várjuk a beszámolót a "költözést" illetően. És képeket :D

Csillag, szuper ez a ruci :D

Csilla, nem semmi a kisfiad, így áll már.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?