Szia lányok, tényleg nagyon régen írtam
Cserébe kb 10 oldalt visszaolvastam.
Megnéztem a Picassán a babafotókat, hát halljátok kivétel nélkül minden babuci gyönyörű!!
Én h*lye 3 héttel ezelőtt elkezdtem a Suttogós könyvben leírt napirendi tanácsokat bevezetni Lénán, ami annyit jelentett, hogy napi 4-szer kezdtem szoptatni, közben játék és alvás, ahogy a könyv tanácsolja. Egész jól ment minden, viszont 2 hét múlva mi lett? Hála a napi 4 szopinak a tej egyik napról a másikra gyakorlagilag eltűnt. Lénán is látszott, hogy éhes maradt, sírós lett, a tej csökkenés pedig abból derült ki számomra, hogy a tejleadó reflex csak nagyon későn, valamikor 50 perc szoptatás után jött...ekkor esett le, hogy úristen mi van...elvittem a védőnőhöz, hogy lemérjük és persze nem hízott, SŐT csökkent a súlya...Ez volt most hétfőn.
Hát kész voltam...azóta szidom magam, hogy hogy lehettem ilyen h*lye, hogy az igény szerinti szopi helyett ilyen b*romságot csináltam és most ez lett belőle.
Most próbálom visszahozni a tejet, viszont a nehezítés benne, hogy mellre teszem, és mivel pár perc alatt sem jön még a tej, igy elkezd üvölteni és inkább a kezét szopizza...szóval igy elég nehéz minél gyakrabban szoptatni, hogy nem hajlandó, plusz itthon van (nyári szünet) a két nagyobb tesó, azokat is el kell látni, közben szoptassak sűrűn, hogy legyen tej, altatni esélyem sincs, mert azért a nagyok nem suttoghatnak egész nap, szóval nem egyszerű a téma.
A védőnő azt javasolta, hogy kezdjem el adni a gyümölcsöt. Már 3-szor adtam is neki almát és sütőtököt, amit szivesen megevett, de most a célom az, hogy a gyümit csökkentsem és visszaálljunk a csak szopira.
Csak rohadtul nem egyszerű 3 gyerek mellett napokon keresztül "csak" szoptatni.
Most próbálkozok még pár napig, és ha nem önt el a tejfolyam, akkor lehet, hogy elkezdjük a gyümiket meg a tejpépet, hát mást nem tudok csinálni.
De annyira szidom magam, hogy hogy lehetek ilyen béna állat, hogy elkezdtem napirendezni, pedig már 3.gyerek, tudhattam volna, hogy ez nem fog menni.
Hát így jártam én
De aztán ahogy olvaslak benneteket, főleg a hozzátáplálásos hozzászólásokat, látom hogy soknak javasolják amúgyis a 4 hótól történő kóstoltatást, vagyis lehet, hogy csak én parázom túl az egészet..