Sziasztok!
Végre van egy szusszanásnyi időm!
Vera, annyira sajnálom,egész hétvégén vártam, hogy hívj, de ígérem legközelebb én foglak, hogy ne kerüljük el egymást!
Kérés: csajok, ha valaki
IKEÁba jár, lenne egy nagyon nagy kérésem. Nagyon kellene nekem egy ilyen egyszerű étkészlet, főleg a kanala miatt:
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/30096906
Ha lenne valaki aki beruházna nekem erre, és elpostázná, azt nagyon megköszönném, aztán utalom az árát természetesen! (esetleg ennek a készletnek a poharai is érdekelnének, de az már csak hab a tortán, a kanál lenne a legfontosabb)
Barbi, a kiütéssel kapcsolatban ráhibáztál, a paradicsom is tiltó listán van.Egyenlőre halványodik, de még nem merem elkiabálni, mert egyébként is hol halványabb, hol erősebb, majd meglátjuk...
Férjed? Jobban? Dönci, remélem tényleg csak a foga! MI az a kéz-láb-száj betegség????
Boni, Zsiga nagyon édes az állatkertben, és imádom az arcfestését, bár úgy rémlik azt már egyszer megdícsértem, de inkább kétszer, mint egyszer sem
Na és persze te is nagyon ügyi vagy!
Panna, lehet, hogy érdekelne, az az allergia vizsgálat, persze csak akkor ha letelik ez az egy hónap, és nem jutunk dűlőre, elküldenéd priviben? (magánrendelésen voltunk, így az is fizetős, szóval majdnem mindegy mire fizetünk) Réka jobban van? Sajnos ez gyakran a nyaralás velejárója
Apró, a te pasijaid jobban? A kiütés egyébként jobb időszakban csak a combján és a felkarján van, rossz időszakban pedig az egész testén...Csütörtök? Melyik???? Ezen a héten meglesz a kistesó??? De jó!!!
Dia, nagyon jó nyaralást nektek, örülök, hogy sikerült egy ilyen szuper utat találni, legyetek óvatosak, de érezzétek magatokat nagyon jól (felnőtteknél egy pálinka mindig beválik, Tunéziában is így volt, nekünk ez volt a legjobb gyógyszer!)
A napallergiás tippet köszi, egyébként tényleg nem gondoltam, hogy az télen is lehet....ha nem múlik el most, akkor fontolóra vesszük!
Virág pedig hihetetlenül édes a képeken, és mekkorát nőtt a haja! Imádni való!
Köszi, hogy figyelmeztettél a gyed-re, eszembe sem jutott még, hogy tennivaló van vele!
Binyek Majája, köszönik, jobban van!
Adri, nagyon sajnálom Dorca szemecskéjét, akkor innen merre tovább? Mit tudnak vele csinálni? A fiúkat puszilom, jó nyaralást nekik!
A beszoktatáshoz sok erőt!
Dorca nagyon cserfes a képen! Már nem annyira anyás?Hogy álltok ezzel?
Dorka, neked is köszi a teszt nevét! Sajnos nekünk még nem csinálják! Nagyon sajnálnám, ha le kellene mondani a nyaralást, annyira rátok férne! Szívből kívánom, hogy addig megoldódjanak a dolgok, legalább annyira, hogy nyugodt szívvel el tudj menni!
Zsófi, Lilla nekem is nyerő! Izabella is szép, de az nekem kicsit szokatlan, persze ettől még szép!
Nagyon jó lett Beni szobája, és nagyon sármos nagy legény lett!Nagyon-nagyon tetszik a falvédő!!!
Most elküldöm, mielőtt elveszik, aztán folyt. köv.