Jó reggelt!
Viki, csak ügyesen! Egy csomószor eszembe jutsz, amikor tanuló vezetőt látok
Mosható pelus: én nem próbáltam, olyanokat tojik a gyerek, hogy már a sima tisztábatevéstől rosszul vagyok, nemhogy kimosni
Sztem a gyermekem fejlődési ugrást él át, mert miután hetekig elég volt neki a kaja, most 2 óra után újra éhes, és 5 helyett 6 kanalas tápit is megeszik, szóval kicsit durvábban kell etetni. Reggel 6kor úgy üvöltött a kajáért az alatt az 5 perc alatt, amíg megcsináltam, hogy féltem, a szomszédok kihívják a gyámügyet
Vki próbálta már a tejpépet, bármelyiket? Tegnap nagyon nyügi meg volt, meg összevissza evett, úgyhogy nem izélgettem vele, ma meg nagymamázik, szóval majd holnap gondoltam kiváltani egy kaját. De közben azt mondja, hogy elnyomja a gyereket, adjuk este, lefekvés előtt. De olyankor már olyan fáradt, hogy a cumisüveg is kiesik a szájából, akkor nem próbálkoznék kanalazni, ami nagy challenge egyelőre (gyümiből tudom). Szóval gondoltam, hogy vmi napközbeni tápot váltok ki vele. De az is felmerült bennem, hogy mi van, ha hiába adom neki, azért még kéri a 'rendes' kaját? Mert vizet nem lehet pl. neki adni, mert azt hiszi, kaját kap, és ha nem etetem meg azonnal, üvölt (még ha nincs amúgy kajaidő, akkor is). Szóval beindít a cumisüveg neki vmi kajareflexet. Mindegy, majd a gyakorlat megmutatja...
Megyek fürdeni, kissé ápolatlan vagyok ....