Addisz, de jol nezel ki. hihetetlen. Csinos vagy nagyon. sajnalom Lucat, szegenyke. Sajnos most ez a takonykor sopor vegig az egesz vilagban , ugy tunik. Itt kinn is nalunk az oviban szinte minden gyerek minden nap beteg volt mindenfele kulonleges nyavalyaval, es eselyuk sem volt gyogyulni, mert amint az egyik jobban lett, addig jott a kovetkezo beteg es befertozte az egesz bandat
((( Ezert is kellett otthagynom a munkahelyem, mert 5 honapon keresztul beteg voltam megallas nelkul, es mar nagyon rosszul voltam, nem kaptam levegot, nem aludtam. Amiota nem jarok mar az oviba, azota totalisan meggyogyultam es egeszseges vagyok. Sajnos az ovi az egy baci telep
De nemsokara itt a meleg ido, kinn lehet lenni a szabadban es az majd megold mindent, akkor mar nem lesznek betegek a gyerkocok. Ugyhogy kitartast, a tavasz mindjart itt van.
Deniko (amugy engem is Enikonek hivnak
ne izgulj a sulygyarapodas miatt.. en is 5-6 kilot szedtem magamra, pedig meg csak a 18dik heten jarok. Az a lenyeg hogy aktiv maradj, amennyire tudsz, setalgassal es a tobbit majd a szervezeted elrendezi. Nehez nagyon hozzaszokni ehhez a kontrolalhatatlan valtozashoz, de egyszer vege lesz ennek is aztan szoptatunk es setalgatunk a kolyokkel, es lemegy rolunk seperc alatt ez a sok felszedett kilo.... legalabbis en ebben remenykedek
Azok akik meg nem erzik a gyereket, ne izguljatok, nem keso es nem kell siettetni. En most vagyok 18 hetes es tegnap volt eloszor (ejjel) amikor ugy ereztem mintha rugdosna. Nem tudom, hogy az vajon csak izomrangatozas volt, vagy igazi rugdosas, de nagyon furcsa erzes volt.... de elobb utobb (mar csak napok, hetek kerdese) es mindenki egyertelmuen tudni fogja hogy mi zajlik odabenn. Talan szamomra is vilagossa fog valni hamarosan.
A vereredmenyekkel kapcsaoltba, itt kinn (legalabbis az en orvosom) nem adja meg a reszletes eredmenyt, es nem ad nekunk oda papirt hogy melyik eredmeny mennyi lett, hanem engem csak felhivtak, es mondtak hogy minden negativ lett, minden jonak tunik es nem kell aggodni semmiert. Az elejen kicsit idegesitett, mert en szeretem tudni es utanajarni a dolgoknak utana magamtol is, de talan jobb is igy, mert kulonben addig erdeklodnek Dr.GOOGLE-tol, amig talalnek valami aggaszto eredmenyt es az oruletbe kergetnem magam
Amugy kepzeljetek, olyan furcsa, nekem mar nehezemre esik egy mozdulatbol kiszallni az agybol vagy a kanaperol, ezert most nagyon kapora jon, hogy megtanitottam a kutyamat hogy csukja be az ajtot, mert van amikor elfelejtem magam utan becsukni az ajtot, es olyankor csak a kanaperol parancsolok egyett, es a kutya mar ugrik is neki az ajtonak
))) annyira vicces, de nekem nagyon praktikus trukk ez
most mar csak azt kene megtanitsam neki hogy porszivozzon es ruhat hajtogassson, es semmi bajom nem lesz a hatralevo terhesseg alatt
milyen jo sok kukis van itt ebben a csoportban is. Ugy tunik ez egy magyar tehetseg, fiukat nemzeni. Nagyon megy nekunk halljatok-e?! Kivancsi leszek en is hogy nekem mi lesz. Hetfon kiderul.
Ja Addisz: nem titok a lanynev, mi Zoe-ra gondoltunk, mert valami olyant akartunk valasztani ami itt Amerikaban nem jelent gondot majd a babanak es azert a nagyszulok is ki tudjak ejteni. Ugyhogy ez tunt a lejobb valasztasnak. De fiu nevben meg semmi jot nem talaltunk ami mindket iranyba mukodik. Ezert is akarom nagyon hogy lany legyen, de hat ha fiu, akkor majd kicsit megmunkaltatom az agyamat es meglesz arra is a megfelelo. En szeretem nagyon a fiukat is, mert azok olyan viccesek, es bujosak es egyszeruek. Az oviban is nagyon birtam a fiukat, es abban az idoszakban en is fius anyuka akartam lenni, mert tunderiek. Na de meg jo hogy nem rajtam mulik a dontes
majd meglatjuk. na megyek enni
puszi mindenkinek