Sziasztok!
Látom, mindenki jelentkezett szinte pár mondat erejéig.
Korniról:
Mozgékony kis sajtkukac, nem bírja a szíjakat, a babakocsiban kibújik belőle és feláll, majd frászt kapok, bevásárló kocsiban szintén.
Autózni csak az alvásidejében lehet vele, mert utálja, hogy be van kötve és visít.
Tegnapelőtt tett 4-5 összefüggő lépést előre egyedül, de aztán megfeledkezett róla.
Egész jól eljátszik,ha pedig hazaérnek a tesói a suliból, akkor én már nem vagyok izgi, csak akkor keres meg a lakásban, ha elesik vagy becsípi az ujját, akkor teper felém ordítva. Ha megnyugodott leteszem és mászik vissza a gyerekekhez.
Alvása szerencsére oké, egyedül alszik el, nappal kétszer. Éjjel egyszer ő is eszik. 4 és fél foga van.
Gratula a babásoknak, nálunk is lesz negyedik bébi, nem mintha terveztem volna, de a doki nem tette fel a spirált a 6 hetes kontrollon, hanem azt mondta, hogy majd mikor megjön. Na, egyszer jött meg, el is kezdtem intézni a spirált, de közbejött egy fertőzés, gondoltam kis pihi, és utána, na már nem kellett.
Ráadásul költöztünk, és a szopi miatt gondoltam, még nem álltam be hormonálisan, aztán gyanús lett a dolog, elmentem orvoshoz, 14 hetes terhes voltam. Mostanra 20.
Csibe: Dettó, nálunk is egyre többet dolgozik a párom, sokat vagyok egyedül Kornival, vagy mindhárommal.
Szerintem a főnöke direkt szívatja most, mert neki tönkrement a családja, és zavarhatja, hogy nekünk még nem.
De ha így folytatódik, én is kiborulok, mert két ilyen picivel így is nagyon nehéz lesz.
Szóval sok a vita most nálunk, és bízom benne, hogy nem a karriervágy fog most győzedelmeskedni, mert akkor nagy bajban vagyok.
Üdvözlet az egyéveseknek, nálunk még 1 hónap.