Új privát üzeneted érkezett!

Hene - Ha pontos a vonalzód, akkor pont egyidősek a mütyürjeink és Te is júni 11-re leszel kiírva! Nekem először júni 15 volt, aztán most idősebbnek látták. Végülis mindegy, majdcsak kibújik valamikor, nem igaz? :lol: :wink:

Elindult az esküvős vonalzóóóóóóóóm! 4 napig 49 nap volt hátra :shock: ! Már azt hittem sose jön el az a nap!!! :lol: :lol:
Vendég

wera: beijedtél, mi? :D ne aggódj, vonalzó ide vagy oda, az utolsó hét olyan gyorsan el fog telni, úgy érzed majd, hogy semmire sem jut elég időd, csak ha nem alszol... aztán ha meg nem alszol, úgy nézel ki, hogy ki tudja, hogy biztos elvesznek-e. :D ... mi ezzel viccelődtünk a párommal, de tényleg csak vicc volt. ;)

mia_snow

Sziasztok lányok!

Sly, tök jó lett a táblázat!
Tita, nagyon jópofa az a kép!
Én is megpróbálok 1 képet feltenni, most már hogy végre beindult a pocak növekedés.
Valaki volt közületek 15. hét környékén 4d-én, érdemes vajon akkor menni? Én már úgy mennék, csak nem tudom, mit lehet látni, bár e Kép gy ismerősünk azt mondta, ilyenkor az a látványos benne, hogy van helyük az ugrabugrára.

Kép
teó

teó: én azt hallottam, hogy a 20-28 hét között a leglátványosabb a 4D, előtte még picike, és nagyon kis vékonyka, a 30-32. hét után meg már nagy, és nem fér bele egészben a képbe. én még nem voltam... majd 2 hét múlva. :)

mia_snow

Sziasztok!

Most már annyit lazítok tanulás helyett, hogy a pénteki lightos vizsgát nem tudom megcsinálni. De annyira nem érdekel :oops: :lol: .

Mákszem, persze írjál nyugodtan, sajnálom, hogy kompetens vagyok a témában :? .

Üdv Véda és Hene!

Szerintem is gyönyörű idő van ablakon belülről :lol: . Amúgy meg szétfagytam odakint.

Nekem is kéne már menni fogorvoshoz, de csak halogatom :oops: . De olllyan sok pénz, de benne meg megbízom és tök jól dolgozik.

Teó, szép "kis" pocak, így 13 hétre!

Nekem meg már vagy 3 hete egy milimétert sem nőtt a pocakom :( , mozogni is olyan ritkán érzem mazsolát. Majd mindjárt jól megbökdösöm :lol: a lustiját.

Végre a nagyobb is elaludt, egy örökké valóság volt. Mindent kifundált, hogy ne kelljen aludnia, aztán persze percek alatt elaludt 8) .

Teszek fel képet én is Toncsiról, két kedvenc:

Kép

Meg egy pancsis:
Kép

No, nézek valami harapnivaló után :wink: .
Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

Csilla, nagyon édik ezek a képek. :) ennivaló. hehe :D

mia_snow

Köszi mindenkinek, egyenlőre nátha jobb, köhögni viszont egyre jobban köhögök. És nagyon fáj a légcsövem, mellkasom is.

Hene, köszi, azt hiszem a hagymateát most kihagyom! :D

Véda, szia :)

Wera, köszi, Sipupretet találtam itthon, pont azon tipródtam, hogy elkezdjem-e szedni, de most bevettem kettőt.

Kép
Kép
patr

Wera!

Csak bekukkra jöttem,olvasgattam csak nem írtam!
Majd este megpróbálom pótolni!
Csak azért néztem be,hogy tudassam MINDEN OK!
Keményedik párszor a pocim de csak mint eddig!
Áron baba amúgy ma nagyon aktív úgyhogy remélem nagyon jól érzi magát!

Pussz mindenkinek!

Majd jövök!

Kép

Kép
ibm

Véda, üdv köztünk! Gratulálok, h. ilyen szépen összejöttek a gyerekek! Gyere minél gyakrabban :)

Itt is klassz időnek tűnik... belülről. Gyönyörűen süt a nap, viszont amikor ebédelni voltunk majd szétvagytunk :roll: Jöhetne már a tavasz! :)

Titi, örülök,h. kissé jobban vagy!

Sz.andi, jobb túl lenni a fogászaton... Rakj fel Te is képet, ha tudsz! :)

Mia, persze, ha stresszes lenne a munkahelyem, biztosan én sem maradnék, nem kockáztatnám a kis manónkat! Szerencsére nagyon jó a társaság itt, nagyon fognak hiányozni, ha már nem dolgozom...! Aztán meg ott lesz a picurkánk, aki nem hagy majd unatkozni :lol:

Teo, klassz a pocakod :) Szerintem nekem most ekkora, pedig kicsit "idősebbek" vagyunk...

Csilla, nagyon édi toncsi, főleg a fürcsis kép tetszett nagyon!!! Olyan aranyosan vigyorog!
sipiné

Sziasztok!

Teó!
Én 14 hetesen és 3 naposan voltam 4d-n, a képeket az 55. oldalon nézheted meg.
Hatalmas élmény volt!
végig ugrabugrált, és az ujját szopizta!
A hagyományos ultrahangon pedig a kukiját is megmutatta.
Nagyon szép a pocid!
Kb az enyém is ekkora.

Szly!
Nagyon jó lett a táblázat!
Köszönöm!
Vigyázzatok magatokra!
Vendég

Csilla, nagyon helyes a kiscsaj, kis vigyori, nekem a macifüles kapucnis tetszik, reklámképnek is elmehetne.

És Marcsi, ez hogy volt, hogy 1 helyen volt a 4d meg a hagyományos UH is? +néztem a képeket, köszi, tényleg látványos és ha ehhez még hozzájön, hogymég a mozgást is látod, az szuper lehet, már kész emberke formájú.
Olyan fura, hogy pici babszemszerűségből pár hét, hónap alatt pici emberkék lesznek.
Hasam nagyon elkezdett nőni utóbbi olyan 2 hétben, férjem most pár napig nem látta minden ruha nélkül, aztán mikor meglátta, teljesen kész volt, h mekkorát nőtt és h mekkora lesz akkor később?!

Kép
teó

Sziasztok!

Hene Véda üdv itt!

Csillala: gratu a vizsgádhoz, remélem pénteken én is átmegyek :roll:
Toncsi baba tünemény, mintha már láttam volna ezt a képet :lol:

Jó olvasni titeket, de írni már alig van időm.

Tegnap előkotortam egy régi felsőt, amiben látszik már a pocak, úgyhogy apát megkérem egy fotózásra
Na sietek, még a fiúk érkezése előtt magolok 1 picit

manomama

Teó - szép poci!
Szerintem az enyém sem nagyobb! De pénteken megmutatom nektek, magamnak nem látom jól! :D

Ami - ok, gondoltam hogy csak pihizel, de azért jobb tudni! :wink: Majd gyere még este.

Én megint egyedül. Apa délutános, ilyenkor f2-kor elmegy és csak hajnal 1 körül ér haza. Rákattantam a Reisen bonbonra! Tudjátok melyik az? Étcsokival bevont lágy karamella... egy egész nagy zacsival be bírok falni egyszerre... ha így folytatom lesz dolga a fogdokinak mire eljutok hozzá... :twisted:

Csillala - Toncsi nagyon imádnivaló!!!! És az a kapucnis cucc... édiiii! :lol:

Patri - Jobbulást neked! Egyél annyi gyümit amennyi csak beléd fér, pár hete én is azt csinálom és eddig megúsztam!! Kész csoda, mert amúgy minden télen elkap ez a nyavalya! Most remélem tényleg kihagyom! :)
Vendég

Kép

Kép
szly27

Wera!

A mensi szerinti időpontod az mennyi, ha nem vagyok indiszkrét?? Csak viszonyítás képpen!
Köszi!

KépKép
hene

Sziasztok!
Mia: Nekem is azzal volt a bajom, hogy a mindennapi életem felborult, érzelgős vagyokbár, de annyira nem voltem elkeseredve, mert régóta vártuk manót.

Sipiné: Hát igen, letudom a fogászatot, holnapra kéretik a nagy drukk, mert nagyon fo.....ok a fogászattól.
Raknék képet is, de sajnos ez a sz..r gép nem látja a meghajtókat és nem tudom föltenni a gépre. Majd ha meggyógyul a gép, akkor rakok fel.

Képzeljétek! Manónak az a szokása vagy 2 napja, hogy a hüvelyemet tapossa, ha ott végzett, akkor meg a hólyagomat. Nem gond, csak mikor a hólyagom jön, akkor olyan, mintha azonnal bepisilnék. Én annyit röhögök rajta, tök vicces dolgokat csinál.

Szly: tényleg csak úgy beállított, de szerencsére nagyon rendes csaj. Kicsit megszidott, hogy nem hívtam mielőtt mentem volna 4d-re, mert olcsóbbat és jobbat tudott volna mondani. Ugyanis kérdezte, hogy nem akarunk-e menni, én meg bevallottam, hogy már voltunk, de nem voltam megelégedve. Nem is megyek többet oda. Én mondtam neki, hogy ilyenek miatt nem akarom zargatni.
Szerinte hívjam nyugodtan. Szerencsém van vele.

Hú, de sok voltam. Bocsika :oops:

sz.andi

Ja! Egy jó hír: a pattanások szépen tűnnek el rólam. Már alig vártam. Szépen tisztul. Tök jó. A kozmetikus is mondta, hogy ne csináljak vele semmit, ahogy jön, úgy megy is majd. Igaza lett!
Na meg a tejcsi folyást is megoldottam. Vettem egy szopis melltartót, gondoltam úgyis kell. Abba frankón belefér a betét is. Szóval nincs több tejes póló... :lol: :lol: :lol:

sz.andi

sziasztok!

végre itthon összesen 2 dokinál jártam ma, és kivannak az idegeim... Nagyon sokat kellett várni! + a számíógépes rendszerük összeomlott és anélkül ugye nem lehet dolgozni.
A kép:
Kép

Apa nem akart szemből csinálni képet (fótós egyébként), mert azt mondta így jó. Hát nem tudom.... szemből kerekebb
magdolnam

Teó, Magdolnam! Szép nagy pocitok van!

Csillala! Toncsi nagyon cuki. Pláne az a fürdős mosoly!

Ma kicsábított minket a levegőre a napsütés. Jól felöltöztünk, de így is átfáztam, és jól el is fáradtam mire hazaértünk. Ahogy itthon megpihentem, babóca rögtön beindult.
Apa Pesten volt valami mezőgazdasági kiállításon és hozott nekem 10!!! sajtburgert a mekiből. Gondoltam hoz vagy kettőt, erre vett 10-et. El fog fogyni. Roli is megeszik egy kajára egy egészet, tesóm is itt volt, evett. Még jó hogy nem kettő volt. (Wera tuudom!!)

Sz. Andi! Nekem is voltak pattanásaim, és ahogy mondtad, csak úgy elmúltak. Mondjuk nem volt vészes.

Kép
szly27

Na nekem rettenetes! A frufrum is arra szolgált, hogy elrejtsem a patikat. Elég dühítő!!! ...volt, szerencsére.

sz.andi

Szly - :lol: nem mondok semmit, úgyis tudod! De, ennyit mégis: ejnye-bejnye!!!! :wink:

Andi - az én fejem is botrány ahogy kinéz! Már kezd javulgatni nekem is, de az a baj, hogy nem bírom megállni hogy ne nyomizzam halálra (a műkörmeimmel) a nagyobb miteszereket és a patikat, szóval még jó nagy sebeket is csinálok magamnak. Neked voltak régebben is ilyen gondjaid? Én olyan fog.gátlót szedtem, ami erre való és szuperul helyre jött, isteni volt! De ahogy abbahagytam, ugyanolyan lett a bőröm mint mint 15 éves koromban... :cry: Egyébként nem akarok reklámot csinálni, de a Vichy termékek nekem nagyon bejöttek, csak most a terhesség alatt nem merem hasznlálni. De utána biztos megint visszatérek rá!
Tök furi hogy már ilyen hamar folyik a tejcsid! Gondolom azért elég kellemetlen lesz! De végülis így bizti nem lesz gond a babuci etetésével ha megszületik! :wink:

Hene - sajna nem tudom pontosan h szept. 4-én vagy 8-án kezdődött az utsó mensim. Elsőre a szept. 4-et diktáltam be, aztán a 12. heti UH szerint pont a szept. 8 lett volna a jó időpont. Így a kiskönyvbe már az került, a 18. heti UH szerint pedig visszatértünk a másikhoz, mert most meg 4 nappal idősebbnek számították! :lol: Tök vicces, nem? Egyébként egész életemben pontosan vezettem hogy mikor jött meg, évekre vissza tudnám nézni, de pont most az egyszer nem írtam be... így utólag eseményekhez próbáltam kötni. :roll:
A Te vonalzód eltér a mensi szerinti korától valamivel??

Magdi - sajnálom hogy sokat kellett várni a dokinál, most már pihizz Te is! De ugye minden rendben volt? Nagyon szép nagy pocid van!! :D

Képzeljétek mi történt! A régebbiek biztos emlékeznek rá, hogy volt egy zenekar akit már nem tudtam lefoglalni mert későn szóltam, így átbőgtem egy egész napot hogy milyen szerencsétlen vagyok... szóval ma felhívtak, hogy átteték a bált egy másik napra, így felszabadultak az esküvőnk napjára! Ez volt a jóhír. A rossz, hogy múlt hét pénteken már lefoglalóztunk egy másikat (40ezerrel). Bassssszus!!!! Olyan pipa lettem hogy majd szétb.... az ideg! Gyorsan felhívtam Apát de hallani sem akar arról hogy lemondjuk a másikat. :cry: :cry: Pedig ez csak 1 fős, szintivel, a másik meg 5 fős, mindenféle hangszerekkel és csak 30 ezerrel lenne drágább! Én annyira szeretném... de nem tudom meggyőzni. Lehet hogy megint sírnom kéne, akkor hátha megesne rajtam a szíve... :cry: :lol: De tényleg tök kivagyok! Annyira éreztem!!! Éreztem hogy valami történni fog, hogy még nem fejeztük be ezzel a zenekarral. SZERINTETEK?????????????????

Jaj, Istenem, nekem is lefelé rúgdos a babám! Ez nagyon fáj!! :shock: Mi lesz ha 2x ekkora lesz??? :shock: :twisted:
Vendég

Andi -
[quote]G írta:ondolom azért elég kellemetlen lesz!
- lesz (nem tudom hogy került oda! :lol: )
Vendég

Wera! A 40 ezret visszaadják, ha visszamondjátok?
Mert ha igen, akkor beszéld rá apát a másikra! Biztos meg tudod csinálni!

Kép
szly27

Wera! Az én utolsó mensim aug 27. De az UH-k alapján ugye kiderül mennyi idős kismama is az ember lány, mivel nem a mensi alatt fogat a törpe. E szerint juni 2 a szülés dátuma, de mivel nálam a doki hozzáadott 9 napot, így ahoz van számítva minden vizsgálatom, amik jók is lettek. E szerint, ami a vonalzóm is juni 11. Talán. De majd holnap megvitatjuk a dokimmal! :) A mensim szerint ma vagyok 21+2.

KépKép
hene

Wera! Nekem előtte is volt egy-kettő. Nem vészes. De ennyire durva nem volt. Én a niveás cuccokat szeretem, nekem az használt, de most az sem. Régen, ha volt rajtam miteszer vagy pati, rögtön kinyomtam. Most fogalmam sincs hogy álom meg, de nem nyomkodom. De nem is marad meg a helye :lol:
A tejcsiről pedig, jaja, kellemetlen (lesz :lol: :lol: :lol: ), de így a melltartóbetéttel nem vészes. Inkább az a rossz, ha reggelre lesz tejes a pizsi. De szerencsére az ritkább, ha éjszaka folyik. Azzal nyugtatom magam, hogy manónak lesz mit enni. :D
Egyéként a zenészekkel kapcsolatban: én az élő zene híve vagyok. Nagyon szeretem a hangszeres zenéket. Egy lagziban is jobban szeretem, ha igazi hangszeren játszanak. Lehet, hogy profi a szintis gyerek, de akkor is hallani, hogy mondjuk a dob az nem "igazi"
Szóval beszéld rá a párodat, női praktikákat is bevethetsz. De nem akarok beleszólni. Nekünk nincs lagzi, nem is akarunk, de ha valami oltári nagy dolog miatt mégis lenne, tuti komplett zenekart hívnék, mégha drágább is. Más a fíííling. :D
De valószínű elfogult vagyok, csak mert a párom szintén zenész :lol: :lol: :lol: :lol:

sz.andi

Hene - na, ezt a számítási módszert még nem hallottam! Egyébként én pontosan tudom hogy mikor fogant, mert mi csak 1x nem védekeztünk abban a hónapban és össze is jött!! :D Ez 20-adikán volt. De eddig még nekem mindenki a mensitől számította. De tényleg mindegy is, úgyis ő dönti majd el hogy mikor akar megszületni, úgyhogy engem nem izgat különösebben! Június legyen, az a lényeg! :lol: :wink:

Áh, most végképp letört a lelkesedésem, mert megnéztem és olyan szerződésünk a zenésszel, hogy ha bármelyik fél nem teljesíti a megállapodást, a teljes összeget ki kell fizetnie a másiknak. :( Szóval így már bizti nem mondjuk vissza. Mindegy... most barátkozom a gondolattal. Nem könnyű. Francba!!!
Vendég

Szegény Wera! Mindegy, ne bánkódj, szép lesz az egy szintissel is. Vedd úgy, hogy a zenekar nem ér rá, mint eddig. Amiatt má úgyis bánkódtál. De gondolom milyen sz@r lehet. ÚÚ! Most nézem, csak 45 nap!! Na nemsokára...

sz.andi

Jajj! Én ma olyan negatív vagyok és ideges. Pedig tudom, hogy nem tesz jót a babának. De nem tudok mit csinálni. Mindenen felhúzom magam. Ma már annyit bőgtem. Én alig várom, hogy kibújjon a babánk, mert ilyen labilis elég régen voltam. Akkor mikor a hormonkezeléstől klímaxoltam. De az csak fél év volt, most még van 4 hónap... :? Persze vannak tök király napok, de ma aztán főleg bedepiztem. Meddig tart még? Remélem holnap jobb lesz. :(

sz.andi

Ja, azt elfelejtettem, hogy ne haragudjatok, hogy siránkozom.

sz.andi

Andi - kitartás! Én se vagyok a toppon mostanában, de gondolj arra, hogy ez nem egy hormonkezelés és nem lesz minden nap ilyen depis, hanem lesz még ebben a maradék 4 és fél hónapban rengeteg örömünk is! És kell még ez a kis idő arra hogy anyává érjünk, nem megy az olyan könnyen! Ki kell élvezni a pocakosodást! Fel a fejjel! Egyél egy kis csokit, nekem bejött! :wink:

Na húzok hajat mosni aztán szunya! Jóéjt mindenkinek! Puszkó
Vendég

Az a baj, hogy tudom, meg a szép dolgokra gondolok, de attól még nem jobb. Megyek én is alukálni, hátha szebbnek látom a holnapot!Köszi szépen a bíztatást Wera!
Jóccakát mindenkinek!

sz.andi

Sziasztok!

Csak gyors bekukkra jöttem!
Voltunk du. Apával egy kicsit vásárolni,de csak itt a közelben egy órát!
Lassan már nem volt mit enni! :lol:
Annyi finomságot vettünk,sok-sok csokit!
Megyek is pupuzni mert elfáradtam nagyon!
Remélem ma is olyan jól fogok aludni mint tegnap!

Jó éjt mindenkinek és szép babás álmokat!

Kép

Kép
ibm

Csak annyi energiám volt nekem is hogy gyorsan végigolvastam, és most jó éjt kívánok!
Mindenkinek szép álmokat!

KépKép
muffin

Sziasztok!

Ma voltam védőnőnél, minden eredményem jó lett, kivéve azon a toxo izén nem estem még át.Nem is értette a védőnő, hogy aki vidéken nőtt fel, kutyák, macskák között, hogy nem esett még át rajta! Annyit mondott, hogy kutyát, macskát ne simogassak, meg nyers húst ne fogdossak és ne egyek! Híztam fél kilot! :D

Szia Véda! :D Üdv itt is!

Sz.andi!
Neked akartam még írni az endoról, hogy ennél alatomossabb dolgot én nem ismerek. Én is kaptam műtét után fél éves hormon adagot, a kúra alatt nem híztam, de ahogy vége lett 7 kiló felszaladt! :( A 2. inszemig nem volt gond, mert nem nőtt vissza, hanem amikor a lombikot kezdtük akkor látta a dokim a bal petefészkembe, totál kibuktam, de megbeszéltük, hogy mivel csak ott van, nem akadályozza a beágyazódást, így megcsináljuk a lombikot! Amikor a leszívás volt, akkor meg leszívta. Persze a terhesség után figyelni kell majd.A Bal petefészkem csonkolták a műtétnél, és ha visszanő, egyszerűbb lenne azt kivenni, de azt csak a 2.gyerek után engedném!

Remélem mindenki jól van, most ennyire van erőm! Holnap 1-re megyek a dokimhoz kontrollra a görcsök miatt!

És végül: Rakok fel egy képe nektek. Az első goblen a gyerekszobába! :) Sajátkezű munka, a férjem is segített benne (pl: Némo szeme) :D

Kép

Kép
Kép
kisfóka

Sziasztok!

NEm volt gáz a dokinál. Az első a pajzsmirigyes doki. Hozzá minden hónapban kell menni, mert alul működésem van és ha nem kezelik, akkor az én drága Pöttyöm látja kárát. Hála égnek, most nem kellett emelni az adagomon ráadásul jól is érzem magam.
A másik doki az ideggyógyász volt. Oda azért irányított a nődoki, mert állandóan fáj a fejem. Hol migrénesen 5 napig! hol tompán a köztes időszakban.... és már baromira unom. Azt mondta a nő, hogy ilyen állapotba szinte semmi vizsgálatot nem tud elvégezni rajtam.... de úgy látja, hogy semmi zizim nincs! :lol: Ő arra tippel, hogy rossz a testtartásom és a gerincem nyom valamit... és erre adott egy 10 alkalmas nyaktorna/masszázsbérletet. Ennek úgy örültem!
Röviden ennyi!

Wera, ezt a szerződést nem tudom hova tenni... úgyanis az előleget pont az ilyen helyzetekre kérik, hogy ha eláll a szerződéstől az ügyfél, akkor az marad nála.... Én nem nagyon hallottam még olyanról, hogy ki kellene fizetni. Ez nagy szemétség lenne részéről.

Tejcsi?! :shock: Már ilyen korán elkezd folyni??????? Kb mikorra várhatom???
magdolnam

Kisfóka!
Tetszik a némód! Én üvegfestek, már a netről elég sok mintát leszedtem, és majd ha már tudjuk a nemét, akkor megfestem. Azok is szépek

Ma olyan jót álmodtam.... Ausztráliába mentem nyaralni (mi olyanok vagyunk hogy mindig megyünk valahova, nagyon szeretünk kirándulni, pláne külföldön). Jó lett volna, ha ez nem csak álom...
magdolnam

jó reggelt,

csak egy gyors hozzászólás a pattis témához: én 2006 szeptemberben hagytam abba a fogi gátlót, azóta katasztrofális a bőröm. először az állkapcsom vonalán volt rengetegsok gyulladt pattanás, most az arcomon van az arccsontok alatti részen és a halántékomon, de ezek már inkább nagyobb mitesszerek, és a babavárás előtti állapothoz képest ráadásul szinte gyönyörű a bőrőm. remélem lassan teljesen helyrejön. :roll:

mia_snow

Jó reggelt!

Csak gyors bejelentkezem aztán rohanok is tovább. Ma megyünk a barinőmmel shopping-napot tartani. Igazából neki keresünk ruhát a lagzinkra, de lehet hogy én is veszek 1-2 dolgot, majd meglátjuk! Kész vannak a gyönyörű gyűrűink, azért is be kell még mennem! CSak el ne felejtsem! Elég süsü vagyok mostanában, minden kimegy a fejemből... :lol:

Fóki - nagyon szép goblent gyártottatok a babucinak, biztos imádni fogja! :D

Magdi - én is üvegfestékes cuccokat szoktam csinálni! :) Tényleg! A netről is lehet sablonokat letölteni?! Tökjó ötlet! Köszi! Nekem eszembe se jutott!!
Én úgy tudom elég ritka hogy a tejcsi ilyen hamar beindul, általában csak a szülés után szokott, vagy előtte pár héttel. Végülis bőven ráér még, csak akkor legyen amikor kell! :D

Bár nem mondta a doki, de tegnap vettem én is magne B6-ot, hátha nem fog fájdogálni a hasam, mert ez akkorse tetszik nekem ha a doki szerint normális... Remélem használ! :roll:

Megyek is, szép napot mindenkinek! :D :D
Vendég

Majd akkor küldök címeket :wink:
magdolnam

Sziasztok!

Kisfóka! Nagyon ari a kép! Nekem is volt régebben egy üvegfestős időszakom, még otthon laktam, ráértem. Én a suliban a gyerekeknek csináltam jutalom képpen, mert nem nagyon lehetett bírni velük. Volt egy kisfiú, aki még az asztalt is rámborította, nagyon rossz gyerek volt. De sajna nagyon rossz sorsa volt, úgyhogy nem csodálom. A lényeg, hogy egy ilyen matricáért olyan angyal volt egész nap, hogy csak na! Na jól elkalandoztam!

Wera! Akkor marad a szintis. Mondjuk olyat még én sem hallottam, hogy ha elállsz az egyeszségtől , ki kell fizetni mindent. Mindegy, mert gondolom a 40 ezret sem hagytátok volna elúszni.

Hát lányok! Ma úgy be sikerült gyújtani a kandallóba, hogy orrán száján jött a füst. Az egész lakásban állt a füst. Én meg csak álltam és néztem, ahogy ontja a füstöt, mert nem tudtam mit csinálni. Nem tudom mi baja lett, remélem nem komoly. Ment a szellőztetés ezerrel.

Ma megint tök jól süt a nap! Délután séta!

Kép
szly27

Jó reggelt!
Csak bekukk.
Nemsokára megyek a fogdokihoz. 10-re. ÁÁÁÁÁÁÁ!!!
Fosok, pedig nagyo szeretem ezt a dokit, kíméletes és rendes. De akkor is félek.

Wera! magne b6-ot simán szedheted. Én spec. sose kérdezem meg a dokit vagy a védőnőt. Ha jobban fáj megemelem az adagot, ha nem, akkor csökkentem. Már hetek óta 2X1-vel szedem. És nem fáj egyáltalán.
Már azt is elértem, hogy a napjaim nem hasfájással telnek. Poz. dolog, pedig ma is világvége hangulatopm van.

Kisfóka! Nekem az endo elég durva volt, 2X műtöttek miatta, az egyik 3,5 órás a másik 2,5 órás volt. A bal petefészkemet nekem is csonkolták. Na meg az iszonyatosan nagy görcsök a menzi idején...Már az injekció sem használt. A párom mentőápoló, és ő szurkált mindig. Volt, hogy nem tudtam dolgozni menni, mert hiába adta be a szurit, semmit nem ért. És hosszú évekig nem vették észre a bajt, csak mondták, hogy majd, ha terhes leszek elmúlik. És ez ment minden hónapban. Ja, és megnyugtatott a doki, hogy később majd ki kell berhelni, mert nagyon terjed bennem. ....no comment.
De most már szerencsére babó a pocakomban, reméljük nem lesz vele semmi baj, és utána lesz.....om, ha kiberhelnek is, de legalább gyerekem már van, és egy megértő párom.
Na megyek, mert nem érek oda a dokihoz.
Légyszi drukkoljatok!Köszike, sziasztok!

sz.andi

Sziasztok!

Véda, üdv itt!!!

Teó, Magdolnam, nagyon szép pocitok van!!! :lol:

Csilla, Toncsi eszméletlenül szép!!!! :shock: :lol:

Kisfóka, gratula a jó eredményekhez!!! :D

Teó, én a 16. héten voltam 4D-n. Nagyon jól lehetett látni!!! Nézd meg a 42. oldalon, oda raktam fel képet!

Én tegnap voltam dokibácsinál. Minden rendben van, zárt a méhszáj. :lol:

Kép
sziszka82

Ja! Wera, nem csak a foglalótól estek el? Olyat még nem hallottam, hogy az egészet ki kell fizetni. :twisted:

Kép
sziszka82

A nevem alatt látható képecske a 18 hetes genetikai UH-n készült! Szerintem egész jól látszik mit csinál a mi drága kisfiúnk! :D

KépKép
hene

Sziasztok :D
Köszönöm a kedves fogadtatást! Tényleg szeretnék minden nap jönni. Egyelőre még sűrűn jegyzetelek, hogy mindenkiről képben legyek, de nehéz, hiszen sokan vagyunk - szerencsére :wink:

Mia :D
Én is csak 3 hetet dolgozom már. Vezető vagyok. Nagy a felelősség, és én ráadásul az az alapos fajta vagyok, aki nem tudja félvállról venni a dolgokat, így mindig kimerülök, ha leadási határidő van, vagy ilyesmi :? Ettől a stressztől a kis magzatomat is óvnám. Úgyhogy 21 hetes kortól otthon maradok :D

Wera :D
Csak a 2. baba sikerült rögtön. Az első 4. beültire tapadt meg. De a lényegen nem változtat, hogy 2X is megtörténik velünk a CSODA!!! :D Fotót teszek fel, amint tudok!!!

Hene :D
Azért kell mindig az utolsó mensitől számítani a várandósságot, mert minden vizsgálat, és minden jelentősebb "esemény" ehhez viszonyítva van kiszámolva. Mert ez a biztos minden nőnél. A fogamzást azt nem mindenki tudja pontosan. (Általában 2 héttel a mensi után)
Szóval AFP-t is 16 hetesen veszik le. És itt - is - nagyon fontos, hogy az utolsó mensitől legyen 16 hét. Mert a fogamzástól lehet, hogy csak 14 és akkor fals eredményt kaptok. Tehát így kell számolni a 40 hetet. A baba meg úgy születik, ahogy ő akar :lol:
(Bocs, csak azért voltam ilyen részletes, mert nálunk, a lombiknál, ilyen téren teljesen fel lettem világosítva :oops: Ennek is van előnye :roll: )

Gyönyörű napsütés van! Kár, hogy az irodámban ülök... Aki tud, menjek ki a levegőre!

Véda
Vendég

ja bizony, tényleg szépen süt a nap, viszont elég hideg, szeles az idő. :roll: sebaj, innen az irodából csak a jó oldalát érzem, szerencsére az ablak mellett ülök, és óriásinagy ablakok vannak, ráadásul vidéken, és gyönyörű a kilátás. :)

Véda: én ugyan nem vagyok vezető, meg nem is feltétlen a munka miatt vagyok stresszes, hanem amiatt, hogy mindent a lelkemre veszek, és felhúzom magam olyan dolgokon, amiken marhára nem kéne, ráadásul volt nálunk az utóbbi időben egy kis átszervezés, ami nem igazán tett jót a lelkivilágomnak. :roll:

mia_snow

Mia :D
Mindenképp jól tetted, hogy otthon maradtál :wink:

Véda
Vendég

Ma be kellett mennem a suliba aláírni egy papírt. Ilyenkor kicsit mindig hiányzik a munka. Ráadásul olyan sokminden történik bent, amiről lemaradok. Most mondta egyik kolleganőm, hogy elváltak a férjével, a frissen felépített házuk eladó, neki meg új párja van. Mikor eljöttem, minden tök jónak tűnt, már a 3. gyereken gondolkodtak. Eléggé meglepett.

Rolkó alszik. Főznöm szerencsére nem kell. Délután elmegyünk sétálni.

Ma babóca nem valami aktív, de tegnap este már nem tudtam hogy forduljak, annyira mozgolódott.

Kép
szly27

Sziasztok!
Most jutottam géphez hogy Apa elment dolgozni.
Éjszaka elmosogatott nekem,észre se vettm,csak ma reggel,így ma csak mostam,meg főztem.Amióta a Fiam is ovis,annyit kell mosnom,mint mikor még pici volt,hazajön az oviból,és tuti hogy a nap hátralevő részében egyszer bepisil :?

Csillala:nagyon édesek a képek toncsiról,olyan cukin mosolyog,szép gyerkőc :D

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Csak gyors bekukk és esetleg hasznos infó!
Tegnap voltunk Aushanben,Anyóséknál utazóágya lesz a babynek,hogy mindig tudjuk oda vinni ahol éppen van!
13000 ft volt,meg is akarták venni de mondtam,hogy még úgyis lesz,bármikor megtudjuk venni!
Ma bementem pár dologért,hát tudjátok mennyire leárazták?
5000 ft. volt!!!!!!!

Úgyhogy megvettem,szuper!
Könnyen nyitható,csukható és nagyon kis cuki!

Kép

Kép
ibm

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?