Szly -
nem mondok semmit, úgyis tudod! De, ennyit mégis: ejnye-bejnye!!!!
Andi - az én fejem is botrány ahogy kinéz! Már kezd javulgatni nekem is, de az a baj, hogy nem bírom megállni hogy ne nyomizzam halálra (a műkörmeimmel) a nagyobb miteszereket és a patikat, szóval még jó nagy sebeket is csinálok magamnak. Neked voltak régebben is ilyen gondjaid? Én olyan fog.gátlót szedtem, ami erre való és szuperul helyre jött, isteni volt! De ahogy abbahagytam, ugyanolyan lett a bőröm mint mint 15 éves koromban...
Egyébként nem akarok reklámot csinálni, de a Vichy termékek nekem nagyon bejöttek, csak most a terhesség alatt nem merem hasznlálni. De utána biztos megint visszatérek rá!
Tök furi hogy már ilyen hamar folyik a tejcsid! Gondolom azért elég kellemetlen lesz! De végülis így bizti nem lesz gond a babuci etetésével ha megszületik!
Hene - sajna nem tudom pontosan h szept. 4-én vagy 8-án kezdődött az utsó mensim. Elsőre a szept. 4-et diktáltam be, aztán a 12. heti UH szerint pont a szept. 8 lett volna a jó időpont. Így a kiskönyvbe már az került, a 18. heti UH szerint pedig visszatértünk a másikhoz, mert most meg 4 nappal idősebbnek számították!
Tök vicces, nem? Egyébként egész életemben pontosan vezettem hogy mikor jött meg, évekre vissza tudnám nézni, de pont most az egyszer nem írtam be... így utólag eseményekhez próbáltam kötni.
A Te vonalzód eltér a mensi szerinti korától valamivel??
Magdi - sajnálom hogy sokat kellett várni a dokinál, most már pihizz Te is! De ugye minden rendben volt? Nagyon szép nagy pocid van!!
Képzeljétek mi történt! A régebbiek biztos emlékeznek rá, hogy volt egy zenekar akit már nem tudtam lefoglalni mert későn szóltam, így átbőgtem egy egész napot hogy milyen szerencsétlen vagyok... szóval ma felhívtak, hogy átteték a bált egy másik napra, így felszabadultak az esküvőnk napjára! Ez volt a jóhír. A rossz, hogy múlt hét pénteken már lefoglalóztunk egy másikat (40ezerrel). Bassssszus!!!! Olyan pipa lettem hogy majd szétb.... az ideg! Gyorsan felhívtam Apát de hallani sem akar arról hogy lemondjuk a másikat.
Pedig ez csak 1 fős, szintivel, a másik meg 5 fős, mindenféle hangszerekkel és csak 30 ezerrel lenne drágább! Én annyira szeretném... de nem tudom meggyőzni. Lehet hogy megint sírnom kéne, akkor hátha megesne rajtam a szíve...
De tényleg tök kivagyok! Annyira éreztem!!! Éreztem hogy valami történni fog, hogy még nem fejeztük be ezzel a zenekarral.
SZERINTETEK?????????????????
Jaj, Istenem, nekem is lefelé rúgdos a babám! Ez nagyon fáj!!
Mi lesz ha 2x ekkora lesz???