Új privát üzeneted érkezett!

Rokonok bejelentkeztek, hogy ma jönnek Gergőt nézni, már egyszer ide szóltak, hogy jönnek, csináltam nagy kondér levest meg kaját, erre mikor már minden majdnem kész, szólnak, hogy nem jönnek... most meg 10-re ígérték, kaja kész, én 7 óta fent, hogy minden szupi legyen... ők sehol.. :shock:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok,

nagyon edesek a talis kepek. :lol: :lol: Mekkorat nottek a csemetek szeptember ota. :shock:
Csillag,sajnalom. A labad is es a szitut is. Nem egyszeru. Geri baba biztos megerto lesz es kisangyalt jatszik ma.
Barbcsi,mizu,gratulalhatunk?
Pizsamaparty. :lol: :arrow: versenyt sirnak :lol:
Ircsi, jobb volt az ejszakatok?
Tina, mozgolodas, fantasztikus erzes. Kicsit en is irigykedem. :oops: De kapok neha most is egyet egyet, csak most kivulrol, amikor rajtam ugral, vagy csak egyszeruen odacsap veletlenul... :lol: :lol:

Nalunk tegnapelott este ota nagy nyuglodes van, kohog, taknyos Botokam, de szerencsere laza nincs. Porszivozom a nozijat, de kb 5 percig tart es megint tele. :cry: Az orrcseppel detto. Estere mar rajtam is kijott. :cry: Igy aztan az ejszaka minden volt.csak alvas nem.
hmmm,mit is akartam meg. nem tudom. :roll: :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Klári
nklari80

Csillag: rokonok sehol... de elvileg jönnek, addig nem mehetek el !!!! :( ennyit arról hogy én mit szeretnék és hova menni-...áááááááááááááááá

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Ti aztán jól sokat írtatok! Huhh m,ire végigolvastam 3 részletben és 2 nap alatt....

Örülök, hogy jó volt a tali. A képek nagyon aranyosak. Olyan jó látni, hogy ismerkednek/barátkoznak egymással :lol:

Csillag sajnálom, hogy ilyen szüleid vannak.....

Bamass: szerintem sem kell törölnie magát azért valakinek, mert problámái vannak. És neki mindig is voltak (sajnos). Sajnálom, hogy így döntött.

Woody mire olvastam, hogy Lili hányt és lázas, már jobban is van. Örülök neki. És jól teszed, hogy megmutatod a dokinak is.

Bekri jól néz ki a kaja még másnaposan is :D

Ircsi a gyerekek által a legtöbbször használt szó a : NEM. :lol:

Áron is váltorózatosabban beszél: böböböbö....bábábábá..... és egyebek.

Mares: rokonok :twisted: Gergőnek meg puszika.

Tina de jó, hogy már érzed a mocorgást. nekem is hiányzik az érzés....de most van más helyette. :wink:

Bercibó haláli jó pofa :D Beszólás: :twisted:

Áron 7560 gr, 68 cm.

Tápszert minden gond nélkül felírta a drnő meg a Sinlac-ot is.

Valamit még akartam, de felébredt a legkisebb és ő még nem ebédelt......

királylány

Bence ismét taknyos :twisted: :twisted: Nem tudom volt e 5 napig tünetmentes......már az agyamra megy ez a nátha.

Klári jobbulást nektek is.

Barbcsi sikerült az államvizsga? Mondjuk biztos, de azért jöhetnél....

királylány

Bencének is jobbulást!!!
Szüleim:szót sem érdemelnek!!!!
Hagyjuk...elegem van a kifogásaikból-leszarom őket nagy ívben....
meg minden más rokont... (....)aki tudna jönni és mégsem jön...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Megyek Gergő "bedilizett" nesze nekem láb polcolás :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag,ha veszek egy sima faliórát fel tudod nekem turbózni ahogy a tiédet? Tomi szobájába.

Klári,jobbulást Botinak.

Dia,Bencének is...sajnálom...tali képek?
Hétvégi program?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi most íroma blogot meg töltöm a képeket....
Hétvége: megtartjuk sógorom meg Bence születésnapját vasárnap. Holnap láblógatás, vasalás, mosás van tervben.
Ma már kitakarítottam még be kellene egy adag mosást dobni....

Tominak tényleg nagyon jó fényképarca van!

királylány

[quote="evilany"]C írta:evilanysillag,ha veszek egy sima faliórát fel tudod nekem turbózni ahogy a tiédet? Tomi szobájába.

Klári,jobbulást Botinak.

Dia,Bencének is...sajnálom...tali képek?
Hétvégi program?

természetesen :) szívesen :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szuper.Micimacis kéne :)

Dia akkor mindjárt olvasom.

Törpém bealudt.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Hjaaaaj csajok pocaklakót szeretnék!!! :oops: :oops: :)

Erről jut eszembe,a pé.jele lehet zselészerű váladék?....fehér,de inkább kocsonyás mint tojásfehérje...

evilany

Évi sztem lassan-lassan készülhetsz piri anyóra... (mármint nem most a napokban, de "éledezik" a szervezeted...)
kistesó? :wink: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gtunde75 2011.02.04 14:03-kor.

Kép
gtunde75

[quote="gtunde75"][ írta:gtunde75b]Évi sztem lassan-lassan készülhetsz piri anyóra...

nem hiányzott.
Amúgy sokat fáj a pocim,a méhem elül..Más csaszisnak is...? Néha kifejezetten görcsöl...

evilany

Nekem nem fáj. De amikor megjött akkor fájt, előtte is....

királylány

Na elaludt nagy nehezen...most kinyitottam rá az ablakot-mivel sétálni nem tudok elmenni vele-kíváncsi leszek mennyit alszik...ezt a hisztit amit levágott...papám...mindene remegett...durva látvány volt...felvettem semmi-letettem üvöltés...már nem bírom cérnával :(
kibuktam minden miatt...jézusom mi lesz velünk :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="evilany"]S írta:evilanyzuper.Micimacis kéne :)

Dia akkor mindjárt olvasom.

Törpém bealudt.

kellene hozzá egy kép...ki kell nyomtatni Kicsibe-mert az A4-es lap nagyságát nem tudom belevágni a keretbe...ahhoz A5-ös kéne (nincs A4-es papírom már és A5-ös nem is volt :( ) kiszínezzük...felragasszuk-választasz egy színt keretnek...csillámozom is ha akarod :P

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

OK,de tudok színeset is nyomtatni,majd viszem.
Miért kiabált?Fájt vmije?

evilany

Lefekudtem aludni en is, amig a torpem. Tettem a feje ala egy osszehajtogatott kistakarot, igy aludtunk masfel orat. :) :lol:
Igy mar hasznalhato vagyok. :wink:

Evi,mensi meg nekem sincs (nem hianyzik!!!) ,pedig en mar csak 1-2x szoptatok naponta, de fajni nekem is szokott, olyasmi erzes,mintha fel lennek fazva,de csak rovid ideig erzem,aztan elmulik. :evil:
Mares, rokonok megjottek?

Klári
nklari80

Klári,igen,ilyen érzés!!

evilany

Dia,beneztem a blogodba (lehet hogy lehet valahogy allatani rajta csak en bena vagyok) de a bal oldali viragdiszites nagyon megneheziti az olvasast.
Aron nagyon aranyos. :) :)

Klári
nklari80

Hazaértünk a "csavargásból" Végre süt a nap, és jóóóóó idő van!!!!!

Évi!....Gratula a forduláshoz....meglátod Tomi egyszer csak beindul, és lekötni sem tud majd!
Kaptam a Rossmannba "slágerkönyvet", igaz sajna nem sárga, hanem kék, farmos, de Berci már birtokba vette, ez is tetszik neki!

Csillag!....Segítség :evil: sajnálom!!! Előke, nem baj, sok van, majd ha talizunk odaadod.

Lilinek, Botinak jobbulást!!
limo73

Évi tényleg! Gratula Tominak! Majd meglátod, innentől kezdve meg sem áll.....Áron is már az előszobába igyekezne kifele......

Klári nem lehet állítani rajta. Illetve lehetne csak úgy meg nem szép....

Limo :D

királylány

Limo,slágerkönyv :lol: :lol:

evilany

Mentegem ki a blogot wordbe,míg Töki alszik,és hát egyértelműen azóta jók a napjaink és nyugis jókedvű a babám mióta megy a hozzátápi igazán..(délben főzelék,estefelé Sinlac)

evilany

Délelőtti ébredés után így kukucskált:

Kép

Hát igen a mai kor gyermeke, nem lehet ezt elég korán kezdeni:

Kép

királylány

[quote="evilany"]O írta:evilanyK,de tudok színeset is nyomtatni,majd viszem.
Miért kiabált?Fájt vmije?

Lövésem sincs...de szétrobbant az agyam majdnem :(
Passzolom a kiabálásának az okát :(
Szerintem nem tudott elaludni...és felhergelte magát...szokott ilyet :(
:?
még alszik-el ne kiabáljam :9

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ja,elobb azt meg elfelejtettem hogy amikor lefekudtem aludni,azt almodtam hogy Boti egyedul megy. Akkora volt mint most csak mar setalt. :lol: 8)

Klári
nklari80

Tomi megint kihányt mindent..most vagy nem volt még éhes,vagy beteg..még egy ilyen és viszem be... :( :( kedve tök jó,láz nincs..

evilany

óóóóó, szegénykém! :( :( :(

Kép
gtunde75

Évi...remélem nem lesz Tomi beteg!!! csórikám-sajnálom!!!!
Köszi a képeket Évi,Klárika...

A tegnapi tali házigazdája húzta a lóbőrt :)

Kép

és még most is alszi--na jó :D nem tegnap óta :P

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi! Nekem is szokott fájni, nem is kicsit :( Aztán ahogy előjött, el is múlik. Szerintem a méhem görcsöl olyankor. Nekem sem jött még meg (szerencsére).
szilvi35

lelkesen gyakorol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
gtunde75

Bercibó kapott bébikompot, de meg sem mozdul vele. Akik már használják: rögtön tudták a gyerkőcök löködni magukat?
limo73

Áron micsoda komolyan szemléli a gépet!

Zoé cukorfalat ahogy mosolyog!!!

Évi!...Remélem Tomi jól van!!!
limo73

Limo-Gergő is csak hátra fele araszol benne...rá kell jöjjön a taktikájára :)

Zoé édes

Áron nagyon ügyes!

Gergőm egy kis béna répa...még a karjait is felrakja lábát felhúzza...mintha újszülött lenne...nyominger a gyerekem...mindenkié szépen fejlődik...Gergő meg=0
Útálom ezt!!!Pedig idősebb mint a többiek...és lófütyit nem tud...olyan szerencsétlen lesz mint az apja...
egész nap visít...semmi nem jó neki-agyam elszáll-nincs nekem már ehhez türelmem :( :cry: :twisted:
ááááááááááááá
inkább egy ideig nem is jövök (ne vegyétek magatokra-ez az én baromságom)
Csemeték szépek-fejlődnek...én meg sík ideg vagyok hogy az enyém semmit nem tud!!!
Depi a köbön még mindig-de már Tibi itthon van-lelépek ...ráhagyom a kölyköt...nem bírom már agyilag-...ez nekem sokkkkkkkkkkkkkkkkkkk!
Majd jelentkezem....ha lenyugodtam.
Addig meg erőteljesen szedem a dilibogyómat
Sziasztok!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag!!!! IRGUMBURGUMMMMM!!!!!!

Gyereket apukára lepasszolni, kidühöngeni magadat, ....a dilibogyó mellé bevenni 2 leszarom kapszulát is.

A gyerekeddel meg semmi gond nincs, naptárilag valóban idősebb, de még régen valahol úgy hallottam, hogy a koraszülötteknél ezt másképp számolják. DE!!! még a naptári korához sincs lemaradva!!!.......és VELED is minden rendben, vannak problémáid tudom, de annyi annyi érték is van benned és az életedben, vedd észre, légy büszke, mert igenis van mire!!!!!!!!
limo73

Tomi jól van,a vacsi bent maradt..ott röhögcsél az apjával.

Dia,Tündi,képek :) :) Zoé nagyon ügyes.

Csillag...néha én is ezt érzem,megértelek. De gondolj az ikrére...bakker...majd belejönnek,vagy a diszkóba ők meg úgy csúsznak majd be :)) mert az megy nekik :)) lusta fiúk..ez van...
Bizony van mire büszkének lenni,egy szuperjó csaj vagy,vidám,kedves,3 szuper gyerkőccel,tegnap tök jó kedved volt,örültem neki,ezér tis a jövő hét...
na szóóóval,szívj el egy cigit szuuuu szá :)

evilany

Nem igaz hogy Gergő semmit nem tud,hát forog is,szépen fogja a játékokat,olyan édes mikor örül,keze lába jár,mászna le az öledből.,ne mondj rá ilyet,égy édi répa :)

Szilvi35,akkor megnyugodtam,már azt hittem vmit elcsesztek a hasammal :roll:

evilany

Mindegyik csemete gyönyörű és nagyon ügyes!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

....édi répa....ez tök jó!!!! :D

Kép

.....új szerzemények!!.....amikor először beleraktam a kompba, ordított, mint a sakál....majdnem én is elbőgtem magam, mert tegnap Csillagnál kipróbáltuk és tetszett neki. Aludt egyet, most már legalább nem ordít benne, masszívan nézi belőle a tévét :D :D
limo73

[quote="limo73"]. írta:limo73
masszívan nézi belőle a tévét :D :D

:lol: :lol: :lol:

evilany

jessssssssssszus lányok! ez nem egy verseny!!!!! egyik baba sincs lemaradva!!!!

Csillag fejlődés szempontjából Gergő nem idősebb a többi babánál, csak korábban bújt ki!

minden baba más ütemben fejlődik, nem szabad őket összehasonlítani!!!

eddig mindig tudtunk örülni annak, ha valamelyik baba új dolgot produkált!
és készüljetek fel, hogy ahogy halad az idő, ezek a különbségek egyre nagyobbak lesznek... hisz van, aki már az ágyrácsba kapaszkodva áll, némelyik szépen gagyog... de ez így normális! sose lesznek egyformák, de ettől még mindegyik értékes, és nem béna!!!

Kép
gtunde75

Hát ez hihetetlen, 2.szor túnt el, amit írtam. Csak a llényeg: úgy van, ahogy írtátok, minden gyerek más ütemben fejllődik, nem szabad öhasonlítani, ha mégis vmi gyanús vagy aggasztó, irány a szakember, ahogy Évi tette!

Tündi, nagyon cuki, nálunk Joni púpozza a fenekét, néha a homlokára is letámaszkodik :D Nonó a hátán löködi magát :lol:
és a legjobb, amikor dumálnak egymásnak, és hangosan röhögcsélnek, ez tényleg fantasztikus!!!

Claire
claire

[quote="clárika"]J írta:clárikaó reggelt!

Ircsi
http://www.youtube.com/watch?v=fxv6R9fU ... re=related

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Remélem, azért mi nem így leszünk...
Én olyan 1-1,5 éves korig tudom elfogadni a szoptatást.... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Jaj, hát igen, minden baba más, én szoktam is mondani, hogy Gergő előbb fog dumálni, mint menni :) Ő ilyen, imádja , ha beszélnek hozzá, tátott szájjal nézi, meg próbál ő is mondani valamit, de hát az anyjának is be nem áll a szája! :) És igaz , hogy fiatalabb, mint az itteni babák, de nem nagyon erőlteti magát :) pasiiiiiiiiiiiii :) így is megkap mindent, jó neki ez így!

Évi: Tomika jobban van?

Tündi: jaj, kis drága, hogy emeli poppit :)

Limo: komp-betyár csemete :)

Csillag: ahogy a lányok mondták, sok sok sok leszarom, és inkább "menj fát vágni", csak ne a lábadat, ott jól kitombohatod magadat! Nővérem menetelni szokott, ha úgymond idegbeteg :) :)

Rokonok: 10 helyett 12:45-re értek ide, aztán maradtak vagy fél4ig, Gergő már mindent csinált, elege volt, aludni akart, de így nem tudott, a végén mondtam , hogy én lemegyek a gyerekkel, na akkor végre lassan elindultak, pedig a gunarasi szállást 2től átvehették volna, és már régen a pezsi fürdőben lehettek volna!!! Nem is tudják, hogy egy gyerekes anyuka egy ilyen lehetőségért "ölni" tudna :) ---> ezt egyik barinőm kommentezte arra, hogy ennyi ideig itt voltak :)

na aluuuuszok legyetek jók babák és hagyjátok aludni anyukákat!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

CSajok! VAlaki tudna nekem abban segíteni, hogy hozzátápit hogyan, mivel kell kezdeni?? Én egy hete adom az almalevet és most már kis rostot is bele Gergőnek, minden délelőtt kap ilyet. De tovább nem tudom hogy van. Most nézem a neten, de ha valakinek van valami jó oldal, vagy bármilyen jól bevált tapasztalat akkor annak nagyon örülnék! De nekem ilyen részletesen kell ám... mert én dilis vagyok :) nem értek ezekehez :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Jó reggelt!

CSillag, ezt olyan rossz volt olvasni! Semmi baj a gyerekeddel!! Lehet, hogy később fog mászni, de lehet, hogy majd beszédben, járásban beelőz mindenkit.
Tombolj egyet, aztán nyugi!!

Mares, ha már kapja az alma levét pár napja, akkor mehet pér kanál alma püré, és ha nincs gond vele, akkor pár nap után lehet többet, és lehet mással próbálkozni, pl barack, banán (Máté favoritja a banán, bármikor bármivel bármennyit)

Gyógypuszik repülnek a betegeskedőknek

Szopi: Hát azért ez már nagyon jujjjjj. Már egy 3 évest sem tudnék, nem hogy egy iskolást. Én is 1 éves koráig tervezem, max kicsit tovább. Remélem Máté is így gondolja :wink:

Ircsi helyreállt az éjszakátok?

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

sziasztok!

Mares én úgy csináltam, hogy lereszeltem egy almát, még jobb, ha ezt még át is turmixolod botturmixal, első nap egy-két kanálka, másnap 4-5 kanálka, aztán a következő napokon emeled lassan az adagot... (jó édes almát válassz!!!!)... ha minden rendben, akkor 5 nap után keverhetsz hozzá más gyümit (a barackot javasolják második gyüminek), természetesen azt is úgy, hogy először 1-2 kanál, és napról- napra növeled az adagot... mivel én nem találtam igazi barackot sehol, ezért babyételt kevertem hozzá (hipp vagy univer, a kecskemétit nem javaslom, állítólag hozzáadott cukrot tartalmaz, bár meg se néztem, bevallom őszintén, mert annyi rosszat hallottam róla, hogy eleve nem szimpi...)
aztán ugyanígy jöhet a többi gyümi: körte, meggy, szilva, és végül banán... reszelt almához mindent keverhetsz, a többi a banánon kívül most sztem csak babyételben elérhető...
meggy: na ez elég macera, mert bár van fagyasztott meggy, de a héját ugye nem adhatod neki, ezért kiolvasztás után szitán át kell törni... de úgyis csak a leve megy így bele... nem baj, azért ezt is kóstolja meg... amikor eljuttok a banán-alma egyveleghez, és az már műkszik, akkor tenném bele...

na ezzel kb egy hónapig elleszel... :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?