Sziasztok csajok,
Mar jo reg nem jartam errefele, de nagyon hianyoztatok!!! Probaltam visszaolvasni az elmaradottakat, de folyton lefagyott a szamitogepem, ugyhogy eleg hezagos a felzarkozasom. Az IKEAs agyat lattam, hogy nalatok le van arazva! Nem semmi! Pontosan ugyanazt a Leksvik agyat vettuk meg mi is (hala istennek van a varosunkban egy IKEA) mert kerestem mindehol olyan igazi europaias babaagyat, amihez hozza vagyok szokva, nem ezeket a batar nagy bumszli amerikai agyakat, amik elfoglaljak az egesz szobat, es aztan mar semmi nem fer be oda. Es ugy orultem, mikor megtalaltuk ezt!
Olyan csinosak vagytok!!! Nagyon! Ne izguljon senki, egyikotok sem hizott meg. Szepek a pocik nagyon. Es egy ket kilo.... eldobom az agyam. En az elso trimeszterben hiztam 5 kilot. Azota kicsit stagnalok, aminek nagyon orulok, mert normalizalodott az etvagyam es most mar atlag ember modjara eszek, nem mint egy kiehezett farkas
Feledekenyseg.... ne is mondd
A ferjemmel elmentunk vacsorazni egy etterembe a szulinapja alkalmaval, es egyszer csak razenditett az egesz etterem a "Happy birthday to you"-ra, mert a sarokban egy nocinek szulinapja volt. Egyszer csak megszolalt a ferjem, hogy mintha csak nekem enekelnenek..... en meg csak nezek ra nagy bamban es nem ertettem , hogy miert is?!?!?!
Aztan felvilagositott, hogy vegulis a szulinapjat vagyunk ott unnepelni es aznap van a szulinapja
)) hihetetlen, milyen szita agyam van mostanaban.
Hetfon leszek 19 hetes es akkor megyunk megnezni hogy fiucska vagy kislany kinozza a hasamat mostanaban
Alig varom. Bar kicsit izgulok, mert nem akarom hogy szegyenlos legyen es varni kelljen megint egy hetet hogy kideruljon.... es leginkabb azert, mert nagyon szeretnek kislanyt. Mar csak azert is mert arra mar megvan a nev, es beleszerettem a nevbe.... fiu nevet meg nem tudok valasztani, akarhogy kinozom magam. A masik ok meg azert mert olyan hihetetlen, de az itteni kinti magyar tarsasagban csak es kizarolag fiu gyerekek vannak.... es rengeteg... es csak fiucskak. Bar en imadom a fiukat, es az elejen en is azt akartam, de most mar jo lenne egy kis valtzatossagot vinni a magyar baba klubba idekinn
Hat megprobalok feltenni egy ket perces kepet a hasamrol, bar ugy erzem magam mostanaban mint a balna es meg senkinek nem mutogattam a hasamat igy kepeken..... egyszeruen nekem olyan nehez hozzaszokni a folyamatosan emelkedo szamokhoz a merlegen es a kontrolalhatatlan testdeformalodashoz. Tudom, hogy ez mind szep es jo dolog, de nekem ez annyira idegen es annyira furcsa, hogy sok ido fog kelleni mig megbaratkozok a gondolattal. Majd teszek fel kepet a babaszobarol is amint elviselheto allapotba kerul. Es megprobalok tobbszor feljonni ide, mert olyan jo olvasni mindenkit. Erot, egeszseget es kitartast mindenkinek.
Ja, napi menu: rakott krumpli, csirkeleves, meggyes suti
es csodalkozok hogy mitol hizok?!?!?
pocak