Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Kép
szly27

:wink: köszi
magdolnam

Szivesen

Kép
szly27

Jó sokan vagyunk, de az a jó!

Kép
szly27

Szly, köszi, most nagyon nehezen kelek fel, de mennem kell Zsuzskáért a suliba. Nem tudom, hogy fogok így holnap dolgozni!

Kép
Kép
patr

szívesen berózsaszínezném azt az első sort, hogy ne bontsuk meg a képet... hmm-hmm... 2 hét múlva reméljük kiderül.

aki esetleg a 4d genesisben volt: mennyivel előre jelentkeztetek be?

mia_snow

Halihó!

Szly, alig várom, h. kiderüljön, hozzám milyen szín kerül madj :wink:

Ibm, remélem már megnyugodtál és hamarosan sorrakerülsz vagy már sorra is kerültél a dokinál. Sajnos nekem ez már nem újdonság, amit vázoltál :? Amúgy mi volt? Áron babával minden ok, ugye?

Manoka, megy a drukk péntekre :wink: Dávid csak segít kijelölni a lényeget a tételeken :wink:

Dóri, nyugodtan vidd be a férjed az UH-ra, nem fogják kidobni :wink: Amúgy mi is mindig együtt járunk orvoshoz.
Mia, nálunk hüvelyire is bejött, annyira kíváncsi volt :lol:

Patr, gyógyulj meg hamar!

Titanilla, remélem már jobban vagy és múlóban a hányinger...

Magdi, tényleg jó fej az Anyósod, várom a képeket :lol:

Nekem sajnos (még) nincs tapasztalatom a 4d genesisről.... Mia, Neked elvileg nem tudnák még megmondani,h.kisfiú vagy kislány az, aki a pocidban lakik?
sipiné

meg tudták volna mondani 2 hete a genetikain, ha hajlandó lett volna szétnyitni a lábait. nagyon kis ideig volt szétnyitva, akkor is csak kicsit, és azon a kis résen nem látott semmit a doki, azt mondta ha nem lát semmit, akkor LEHET hogy nincs is ott semmi, de nem tud biztosat mondani, csak azt, hogy ha fiú lenne, ennél markánsabban meg kellene hogy mutatkozzon a dolog. :) aztán össze is zárta a lábait, majd 20 perc kínlódás után már inkább keresztbe is rakta, biztos ami biztos. :D

ebből kiindulva vagy egy szemérmes kiscsaj (Szófia/Heléna), vagy egy rafkós kissrác (Milán) lakik bent, aki már most is bolondot csinál a szüleiből. :D

mia_snow

Sziasztok!

Sikerült bejutnunk fél 5-kor!
Mint kiderült azért nem kaptam már időpontot mert jövőhéten nem lesz és utánna még nem tudták!
Most viszont kértem mert 2 hét múlva kell mennem,a kartonozóban kell kérni,úgyhogy 2 hét múlva szerdán úgy megyek!
Uh most nem volt,vizsgálat igen,megnézte zárva van-e a méhszáj,szerencsére igen.
Említettem a 2 barna pöttyömet meg azt is,hogy valószínűleg egy nem paramami észre sem vette volna!
Meg a haskeményedéseket is!
Azt mondta beleférne,de nálam jobb az óvatosság!
Magne B6 emelve 4X2-re ,ez a max!
Kabalából írt fel Seduxent is,ha sűrűbben jelentkeznének a görcsök vagy erősödne 1/2-ket kell szednem!
Elevit még megy egy hétig aztán vasat kell szedni napi 1X.
Ja és vállalja a szülést de ezt majd következő alkalomkor tisztázzuk,már nem volt erőm hozzá!
Ja és a lényeg: PIHENÉSRE ÍTÉLT!!!
Úgyhogy holnapra lemondtam a barinőzést is +babázást,muszály pihennem nehogy baj legyen Áron babával!

Mia! Nekem szerencsém volt,másnapra kaptam időpontot!
De asszem amúgy is 1,max. 2 hét!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Megjöttünk a dokitól. Sajna nem mutatta meg, hogy kisfiú, vagy kislány. Egyébként minden rendben. Bpd: 42mm. Placenta a hátsó falon. Aludt, ahogy piszkálta az orvos, bekapta az ujját. Két hét múlva UH. Hátha akkor!

Kép
szly27

Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget! Párom szegény nagyon kiakadt, amikor mondtam neki, hogy itt talán nem jöhet, de akkor nem lesz balhé!

Köszi mégegyszer! :)
dóri797

Sajna még mindig hányingerem van. :cry: :cry: :cry:

Nem tudom mit csinálok majd az étteremben. :? :roll:
Nem tudom mi lehet a baj, de bizom benne, hogy a bébi rendben van!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Szly, nagyon szép a táblázat!!! Sajnálom, hogy nem tudom még kiszínezni a sorodat, de gratula a jó eredményekhez!!!! :lol:

Dóri, engem a barátnőm kísért el, mivel a párom dologzott, és Őt is simán beengedték. Szóval nyugi! :wink:

Csilla, szigorlat? Remélem meglett!!!! Szorítottam!!! :D

Kike, FOGORVOS!!!!! :twisted: :wink:

Patr, Titanilla, jobbulást!!!!

Magdolnam, lássuk a képeket!!! :D

Ibm, örülök, hogy végül elrendeződtek a dolgok!!!

Mia, én kb 1,5 héttel előbb jelentkeztem be.

Én holnap megyek dokihoz, de biztos nincsen gond, mert Nokedli most is nagyon fickándozik! :lol:

Kép
sziszka82

Huhhh, csajok! Úgy jöttem h csak gyorsan bekukkantok, de fél órája már csak olvasok! Szép termés! :lol:

Magdi - szeretnélek megnyugtatni az AFP miatt! Én 16+5 voltam amikor csinálták (az ünnepek miatt csak akkor tudták levenni) de mostani uh szerint még 4 nappal idősebb is bébi! És tökjók lettek az értékek, úgyhogy tényleg ne izgulj emiatt!! :wink:
A mozgást valamikor a 14-15. hét környékén kezdtem sejteni, de az első igazán érezhető 5 perces rugdosás az 17+3 hetesen volt.

Titi - ilyenkor még tökmindegy hogy fekszik a baba a pociban! Nekem olyan szaltókat szokott levágni amikor oldalt fekve tévézek, hogy csak pislogok! Az uh 12 perce alatt is forgott össze-vissza mint a gép!

Ami - sajnálom hogy ilyen sok szenvedés árán sikerült csak bekerülni ma a dokihoz! :( De a lényeg hogy Áron baba jól van! Örülök neki! :D

Én is voltam ma a dokimnál és mondtam neki hogy fájdogál mostanában a hasam és kérdeztem hogy vajon miért érezhetem pisilés közben hogy ki akar szakadni a húgyhólyagom. Egyből azt kérdezte hogy felfáztam-e, de szerintem nem. Azt mondta eléggé lent van a gyerek, úgyhogy akkor biztos ő nyomja. Egyébként tényleg úgy érzem néha hogy a szeméremcsontomnál rúgdos. Én is azt kaptam hogy pihenés - pihenés - pihenés! Mostanában eléggé nekibátorodtam a midennapos rohangálásoknak, úgyhogy valóban ideje lesz visszavenni a tempóból! :roll:

Mára ennyi voltam, totál ki vagyok purcanva. Jóéjt mindenkinek!
Vendég

Még hoztam nektek egy képet a keresztlányomról. :D
Kép
Vendég

Sziasztok!
Ha nem zavarok én is benéznék néha hozzátok!
Szabad???? :oops:

KépKép
hene

holnap felteszem a képet, apa ma nagyon dolgozott (határidőre) és nem tudott lefényképezni.
Milyen gyönyörű baba!
magdolnam

Sziasztok!

Köszi a drukkokat, meglett a szigorlat (matek-informatika). Még pénteken van egy és vége egy időre. Már alig várom, hogy másra is jusson elég időm és figyelmem.

Így, hogy színesedik ez a táblázat, lehet győz a kíváncsiság és én is megtudakolom majd, ki rejtőzik a pocakomban :roll: .

Jó éjt,
Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

sziasztok!
Csillala:0:35??Mit kerestél fenn ilyen korán?

Szly:Nagyon jó a tábla,ügyes vagy!Remélem az enyém rózsaszín lessz :) Én 4,-én megyek Uh-ra,lehet hogy beviszem a csajszit is,mert mondta hogy szeretné látni a kistasót :)

Még mindig nem vagyok biztos benne,hogy Picuri mocorog-e,majd pár hét múlva már biztosabb lessz.

Fogorvost egyenlőre mellőzöm,egyáltalán nem fáj,pedig azon az oldalon rágok.

Ibm:vigyázz magatokra,és pihenj sokat.

Tegnap elkezdett szurogatni a poci,pedig pihiztem elég sokat,vettem be egy nospát-mindig megígérem magamnak hogy nem fogok idegeskedni,de két gyerek melett nem egyszerű dolog-pedig pár percenként keményedik a povi-ha oda kerülne a sor,lehet hogy jobban járnék ha be kéne feküdnöm a kórházba,mert itthon nincs nyugi-persze nem akarnám itthagyni a gyerekeket.No,majd kiderül,ma felhívom a dokit,talán holnap megyek hozzá-ezt is csak húzom-halasztom,pedig nem kéne. :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

Ja,Wera:nagyon aranyos a keresztlányod :D

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Hát lányok, akkor PIHI!!!! Szigorúan!!!! :lol:

Titanilla, remélem azért jobban lettél estére!!!

Wera, gyönyörű kislány!!!! :lol:

Hene, üdv köztünk!!! Írj magadról bővebben!

Csilla, gratula a sikeres szigorlathoz!!!

Csajok, csodállak Titeket!!! Gyerkőc mellett tanulni?! Nem semmi. Én mondjuk átlagban havi 220 órát dolgoztam fősuli mellett. Így sem volt könnyű, de gyerek mellett biztos sokkal nehezebb!!! Le a kalappal!!!! :shock: :D

Kép
sziszka82

jó reggelt. :)

Hene: üdv itt.

alvás: olyan csudajót aludtam éjjel.. pedig telihold volt. és azt hiszem rájöttem, hogy mi a jó alvás titka, ha legközelebb is bejön, akkor elmondom. ;)

tegnap bejelentettem a főnökömnek, hogy jövőhét péntekig fogok dolgozni. mosolyogva fogadta, szerintem számított rá. az egyik szemem sír, a másik nevet... jó lesz végre otthon, de rossz lesz nem-itt-lenni majd' 4 év után. :roll:

mia_snow

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!
Gondolom az már nem titok, hogy Százhalombattán lakom, és ma töltöm a 20. hetet. A vonalzómból az is kederül, hogy kisfiú, aki tegnap este adta nekünk ez első jeleket. Kicsit lusti a csávó, de ami késik nem múlik. Ő lesz az első babánk.
2006 ban volt az esküvőnk, és 2007 nyár elején kezdtünk el élesben próbálkozni, szeptemberben megfogant a drága. Októberben betöltöttem a 32-t. Az eddigi vizsgálatok szerint minden rendben van a törpével. A görbén látható időpont az UH alapján lett számolva, s mivel csüt találkozom a dokimmal majd jól kikérdezem, hogy akkor most mikorra is várható a szülés időponta. Ja, Gergő lesz a neve.
Nem dolgozom, okt 1 óta, mivel egészségre ártalmas a munkahelyem.

KépKép
hene

Sziasztok!

Hene! Beírlak a tábliba. De írd már meg légyszi, hogy hol fogsz szülni! A kiírást meg majd beírom, ha meglesz az időpont. Mivel első baba, teljesen normális, hogy később érezted a mozgását. Meg gondolom innen visszagondolva már éreztél hasonlót, csak nem merted rámondani, hogy a baba volt.

Kike! Én szívesen kiszinezem rózsaszínre! :lol: Mi Rolit is mindig bevisszük UH-ra, bár nem nagyon izgatja, kicsi még. CSak azért a 10 percért nem visszük el egyik mamához sem, mert akkor soha nem érünk haza. Ha úgy érzed, hogy el kell menned dokihoz, ne halogasd! De tuti minden ok. A héten én is meglátogatom a fogorvost (harmadjára ) Nagyon remélem, hogy mostmár nincs szabin, mert felrobbanok.

Csillala! Gartula a sikeres szigorlathoz. Gondolom kék színt szeretnél!?

Wera! Édes a kislány!

Kép
szly27

II. SOTE Budapest

KépKép
hene

Kép

Kép
szly27

Köszi, hogy engem, minket is felvettetek a listára! :D

KépKép
hene

Sziasztok!

Szly, nagyon szép ez a táblázat, remélem most már a második fele is fog színesedni!
Vegyes páros ikreknél hogy színeznél? :D :D :D
Tényleg, nálunk senki nem vár ikreket, ugye?

Ma sem megyek dolgozni, most már köhögök is, keresek valami homeopátiás bogyót, mert így nagyon lassan fogok javulni!

Hene, szia :)

Kép
Kép
patr

Szia patr!

Köhögésre nagyon jó a hagymatea. Már ha meg tudod inni! :?

KépKép
hene

Sziasztok Csajok!

Wera, Ibm! Tessék komolyan venni a pihit!!! :wink:
Wera, nagyon édi a keresztlányod! :lol:

Hene,üdv köztünk! Gratula a kissráchoz! :D Jajj, de jó, Te is a SOTE II-n szülsz, legalább meg tudod osztani majd a tapasztalataidat :D Ki a dokid?

Csilla, gratula a szigorlathoz, ügyi vagy! :lol:

Kike, pihenjél Te is sokat, próbálj meg ne idegeskedni... Az orvost pedig ne halogasd, nehogy gond legyen!!!

Mia, miért hagyod abba ilyen "korán" a munkát? Én úgy tervezem, h. szülés előtt 6 héttel hagyom csak abba... (4 hét szülési szabi + 2 hét rendes szabit veszek majd ki)

Patr, jobbulást!

Titi, elmúlt már a hányinger? Milyen volt a sushi-zás?
sipiné

Szia Sipiné!

Az én dokim Dr. Börzsönyi Balázs, ő kijár ide hozzán Battára, és csüt beszélek vele, hogy szeretnék nála szülni. Viszont nekünk van szülésznő ismerősünk a kórházba. Aminek nagyon örülök!!!
Nálatok?

KépKép
hene

Én Valent Sándorhoz járok, azonkívül senki ismerősünk nincs :cry:
De hát majd csak ajánl valakit a dokim :lol:
Igazából őt is internet alapján találtam, mivel én a kórházt választottam ki először (főleg a közelség miatt), aztán onnan néztem egy dokit. Eddig nagyon meg vagyok vele elégedve, remélem így is marad :)
sipiné

Mi meg ugye a változások után, eddig a Rókus volt, ide kerültünk szülészed-nőgyógyászat terén. Gondolom az én dokimat, meg még kettőt kirendeltek ide hozzánk! Én meg így kerültem a dokimhoz. Különben én is nagyon meg vagyok vele elégedve, nagyon szimpi, fiatal, pörgős. A páromnak is jobban megnyerte a tetszését, mint a régi dokim! :)

KépKép
hene

Felhívtam a dokit,jövő hétfőn megyek hozzá-remélem rendes doki,majd kiderül.

Hene:üdv köztünk :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Üdv Kike! :)

KépKép
hene

Hene, Börzsönyi Balázsról én is sok jót hallottam, nemrégiben derült ki,h.egy barátnőm Hozzá jár és nagyon meg van vele elégedve, rendes, lelkiismeretes doki.

Kike, nagyon helyes :wink: Reméljük rendes lesz, majd várom a beszámolót! Ez most magándoki lesz vagy nem?
sipiné

Sziasztok!

Azt hittem, ha majd ovis lesz a gyerekem, egy csomó szabadidőm lesz... de napok óta alig tudtam leülni a géphez. Hogy visszaolvassalak benneteket, vagy írjak is, egyszerűen képtelenség volt.
Most is csak pár percem van egy gyors helyzetjelentésre, némi házimunka, és mehetek is a gyerekért az oviba.

Nagyon édes, hétfőn, amikor ott voltam vele, élvezte az ovit, még tegnap is, de ma rájött, hogy az óvodába Anya meg Apa már tényleg nem mehet vele, úgyhogy itatta az egereket rendesen. Az ablakból integettek nekem az óvónénivel. Oti arcán ott volt a harag és a megvetés, hogy "Anya, te most itt hagysz engem egyedül". Tudom, hogy nagyon fogja élvezni, remélem, erre majd ő is rájön :)
Az óvónői nagyon kedvesek, és látszik rajtuk, hogy tényleg szeretik a gyerekeket, jól megértetik magukat velük. Ennek nagyon örülök!

A kicsi pocakossal is minden rendben van, csak két héttel kisebb a koránál, most 12 hetes méretekkel rendelkezik. A lepény sajna a méhszájon van épp, de még változtatja a helyét, nagyon remélem. Nem lenne jó emiatt végig feküdni, esetleg kizárni a természetes szülés lehetőségét. De az a lényeg, hogy egészséges legyen a baba!

Szly, látom, milyen szuper táblázatot készítettél. Én is bejelentkezhetek?
Bondi (Csilla), 30 év, 14+3, név és nem még nincs, testvér: 1 fiú, lakhely: Bp., kórház: MÁV, 2008. 07. 20.
Köszi!

Ibm, Wera, tegnap gondoltam ám rátok! Egy kórustársamnak is lesz esküvője, és megkért, hogy a Muzsika hangjából az esküvői bevonulónak írjam át vallásosra a szövegét, mert az lesz a templomi bevonulójuk. Úgy bőgtem, miközben csináltam... nagyon szeretem az esküvőket, és bár a miénk is gyönyörű volt, kicsit mindig irigylem az esküvőre készülőket... nagyon jó lesz nektek!

Patr, nekünk az Oscillococcinum nevű homeobogyó jött be mostanában a legjobban nátha-köhögés ellen. Jobbulást.

Gratulálok a fütyisekhez és puncisokhoz!

Pihenjetek sokat, és csak a szépre gondoljatok!

Kép
Kép
bondi

Sipiné:Nem magándoki,a kórházba járok hozzá majd,csak úgy a dokim hogy hogy mindig hozzá megyek.Majd beszámolok :wink:

Bondi:te is pihenj sokat,tényleg nehogy gond legyen a Picikével.

Kép
Kép
Kép
kike

Bondi:Otival minden rendben lessz,tényleg meg fogja szeretni az ovodát :D :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok :D
Egy ideje olvasgatlak Benneteket. Most már csatlakozni is szeretnék, ha lehet :roll:

Rólunk: 27 éves vagyok, bp-i, XXII. kerületi. A vonalzómon látjátok a várandósságom korát. Egyelőre nem tudjuk, hogy fiú-e vagy lány, mert szégyenlős, és hátat fordított nekünk, amikor kiváncsiskodtunk 15 hetesen :D A nevekkel bajban vagyunk, ez még vita tárgya. Van egy kislányom már, aki 6 éves. A Szent Imre Kórházban fogok szülni. Kiírt időpont: 2008. július 2.

Előzmények: 1998-ban házasodtunk össze. Tudtuk, hogy természetes úton nem lehet babánk, így azonnal belekezdtünk a lombikbébi programba, hisz tudtuk, lehet, évekig kell majd próbálkoznunk. Végül 2001-ben jártunk sikerrel, a 4. beültetés alkalmával, és 2001. november 19-én született meg a kislányunk, Lilla Enikő.
A "maradék" 1 TB-s lehetőségünket 2007. októberben használtuk fel, és SIKERÜLT! El sem akartuk hinni - igazából már örökbe babára rendezkedtem be gondolatban... No, ennyi az előzmény. Nagyon boldogok vagyunk, és nagyon várjuk a Kistestvért!

Kisfóka :D
Téged ismerlek ám :wink:

Véda
Vendég

tita, nem bántottál meg. Pont azt írtam, hogy helyileg a nyírőben fogok szülni, de azon belül van a Róbert Károly magánklinika, és én ott. És igen, tavaly újították fel. És mivel fizetek érte, lesz rám idejük. :) Ha nem, hát majd kiverem a balhét. :) És én választok hogy hány ágyas szobában akarok lenni és van mindenféle aleternatív lehetőség is. :)

üdv itt hene

én meg tegnap nem tudtam jönni mivel úgy döntött az internetünk, hogy nem működik. aztán meg jó hamar elaludtam, de egyszerűen hetek óta nem bírom magam kialudni. már tiszta holdkórosnak érzem magam napközben. A gyerekek is folyamatosan kérdezgetik hogy álmos vagyok-e... de mennyire... na most megyek. ha este lesz otthon net majd benézek.

addig is sétáljatok vagy menjetek ki mert gyönyörű idő van!!!!!!!!!!!!

KépKép
muffin

véda neked is üdvköztünk és nem semmi hogy így összejött a dolog. :) Gratula. :)

KépKép
muffin

Véda:üdv itt,én is gratulálok, hogy így sikerült :D

Én is azt hittem szép idő van kinn,mert süt a nap,de tévedtem,majd megfagytam amíg kifutottam kiteregetni pár ruhát,ronda,hideg északi szél fúj. :?

Kép
Kép
Kép
kike

Sipiné: a szusi, nekem most nem jött be, mert még mindig hányingerem volt. Igazából azért mentem el mert a barátainkkal mentünk és ritka pillanat, hogy Olivér nem alszik itthon.
Egész éjszaka forgolódtam és tök rosszul éreztem magam, de most jobb.

Ami: ma én is melegszenyót eszem, remélem nem lesz hányingerem.

Ezt nézzétek meg. Sajna máshogy nem tudom feltenni, mert nem tudok angulul. Ezt is véletlenül sikerült.
http://www1.photofun.od.ua/view/p7H2muG3sNmyyJ6Y1PxdEw/

Na megyek mert mindjárt indulok Olivérért.

Szép napot mindenkinek!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok Kismamik!
Hát elég régen jártam erre, de azért olvastalak titeket. Nem nagyon van mit írni azt meg, hogy nem történik semmi, minek írjam le?
Olyan szépek a babák, amiket felrektok és persze a pocakok is szépen kerekednek. Na már az enyém sem pici.
Tegnap váratlanul felállított a védőnő. De nem mondott semmi extra dolgot. Holnap meg fogászat!!!! Rettentően örülök neki, de legalább letudom.
Kike! sztem ne halogatsd te sem a fogászatot. Ha tudsz, még addig menyj el, amíg nem fáj.
Mia! Ha otthon leszel, csak az első pár hét lesz unalmas. Én ugyan kezdettől fogva itthon vagyok, de már a munka sem hiányzik annyira, pedig 7 évig dolgoztam ott megszakítás nélkül. Bezzeg az első X hét... Azt hittem megőrülök. De most már unatkozni sincs időm...fura.
De az biztos, hogy a koleganőim hiányoznak. Szerencsére azért feltalálták a telefont és tudok velük beszélni.

1-én lesz uh, remélem akkor már megmutatja magát.
No lépek, puszi mindenkinek!

sz.andi

Nálunk az idő már szépnek sem mondható. CSúnya felhők vannak, néha azért ki ki süt a nap.

Véda! Üdv. Nagyon szerencsések vagytok! Grat. a gyerekekhez! Beraklak a tábliba, Bondi téged is, de lehet hogy már csak holnap. Ennek az oldalnak úgyis nemsoká vége és az újra úgyis tennék.

Titi! Megnéztem a képet, nagyon durva! Tök jó!

Sz Andi! Gondolom beállított a védőnő. Hát semmit sem szokott tényleg mondani. Amikor meg kéne, nem lehet elérni. Legalábbis nálunk.

Kép
szly27

Ja! Patr! Ha valaki ikreket várna, félig rózsaszín, félig kék lenne! Nem fog ki rajtam! :lol:

Kép
szly27

Sziasztok Lányok!

Először is nagy-nagy gratula Mindenkinek!! Én is nyári kismama vagyok, de az augusztusi topik az állandó "lakhely"! Bocs a betolakodásért; igazából Csillalától szeretnék kérdezni, egy közös ismerősünk említette, hogy úgy tudja, hogy Neked is az első terhességnél méhszájelégtelenség lépett föl, és így ez a gyönyörű kislány is korábban jött. Nem akarok vájkálni, de nálam is ez volt a helyzet, és már most, mit most, már mióta tudom, hogy újra babát várok, parázok ettől, hogy újra megtörténik. Szívesen értekeznék erről Veled , inkább priviben, hogy a többieket ne zavarjam, ha nem gond, mert nem nagyon találtam eddig ilyen embert. Előre is nagyon köszi!!
A többiektől meg bocs az offért!!

Szép napot Nektek!

Kép

Kép
mákszem

véda: üdv köztünk. :)

sipiné: azért ilyen korán, mert elég stresszes, amikor beindul a szezon. voltam már 2 hét táppénzen decemberben, amikor nagy volt a hajtás, és február közepétől-végétől is ez várható, úgyhogy azt kihagynám. amúgy 8 óra ülőmunka, és 1,5 óra mire bejutok, 1,5 óra mire vissza, több mint 8000 ft a bkv bérlet amit a cég nem finanszíroz, és ezután már nem kell majd megvennem, úgyhogy anyagilag sem fogunk sokkal rosszabbul járni. amúgy meg felsőbb szinten olyan légkör/hangulat van itt, amitől kb hányok (márbocs). :roll:

sz.andi: az első pár héttől sem tartok, hogy unalmas lesz... igazából nem ez aggaszt, csak ma már úgy jöttem be, hogy néztem a 4 éve ismerős arcokat a villamoson, meg úgy egyáltalán útközben, hogy talán sohatöbbé nem látom őket, a kollégáimat ebéd közben, hogy ki tudja mikor eszem velük legközelebb, stb. én már csak ilyen lelkis vagyok. :D otthon végre napi szinten rendben fogom tudni tartani a lakást, 5:40 helyett majd 7-8-kor kelek reggel, tudok majd menni sétálni, tornázni... eddig reggel fél7-től este fél7-ig távol voltam otthonról, és ebből elegem van/volt, szóval sokkal több jó oldala van az otthonlétnek, mint rossz. csak mégis fura lesz. meg hát az én hülye érzékenységem, na. lesz itt még sírás jövő pénteken, a búcsúzkodáskor, azt hiszem. :D

mia_snow

Sziasztok!

Ami - annyira pihensz hogy már be se jelentkezel :shock: ?? Ne tedd ezt velünk! :lol: :wink: Remélem minden ok!

Voltam a védőnőnél ma én is, szerencsére pikk-pakk megbeszéltük a dolgokat és jöhettem is haza. Képzeljétek! Nagyon vicces volt a gyerkőcöm! Kérdezték hogy sokat mozog-e, mondtam hogy igen, bár ma pont elég lusti. Meg akartuk hallgatni a szívhangját, de ahogy végre megtalálta a védőnő, Lili baba úgy elkezdte rúgdosni azt a műszert, hogy nem lehetett ott tartani. Majd' kinyúltam rajta! Hihetetlen mókás kölök lesz ez! :lol: :lol:

Hene - üdv köztünk, gyere gyakran! :wink:

Patri - nekem köhögésre bejött a Sinupret drazsé! Próbáld ki, ha eddig még nem tetted volna! :)

Véda - üdv neked is! Gratulálok a kislányodhoz, ha tudsz tegyél föl nekünk fotót róla, hagy gyönyörködjünk! :D Fantasztikus hogy a 2. babóca rögtön összejött! Szuper!!!! :D :D

Muffin - nemtom te hol találtál gyönyörű időt! :shock: :lol: Itt úgy fúj a szél hogy még a fejem + a fülem is úgy megfájdult tőle mint állat! Bár innen a szobából tényleg szép! :)

Én is lemondtam a mai barinőzést, tényleg pihennem kell. Jól beebédeltem, úgyhogy jöhet a jól megérdemelt szieszta! Apukám ma meglátogatott és kaptam tőle egy bazinagy ananászt! Nyamiiiii!

Kellemes délutánt mindenkinek! Aki dolgozik, annak kevés munkát és gyors hazatérést kívánok! Pussssszancs! :wink:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?