Sziasztok!
Azt hittem, ha majd ovis lesz a gyerekem, egy csomó szabadidőm lesz... de napok óta alig tudtam leülni a géphez. Hogy visszaolvassalak benneteket, vagy írjak is, egyszerűen képtelenség volt.
Most is csak pár percem van egy gyors helyzetjelentésre, némi házimunka, és mehetek is a gyerekért az oviba.
Nagyon édes, hétfőn, amikor ott voltam vele, élvezte az ovit, még tegnap is, de ma rájött, hogy az óvodába Anya meg Apa már tényleg nem mehet vele, úgyhogy itatta az egereket rendesen. Az ablakból integettek nekem az óvónénivel. Oti arcán ott volt a harag és a megvetés, hogy "Anya, te most itt hagysz engem egyedül". Tudom, hogy nagyon fogja élvezni, remélem, erre majd ő is rájön
Az óvónői nagyon kedvesek, és látszik rajtuk, hogy tényleg szeretik a gyerekeket, jól megértetik magukat velük. Ennek nagyon örülök!
A kicsi pocakossal is minden rendben van, csak két héttel kisebb a koránál, most 12 hetes méretekkel rendelkezik. A lepény sajna a méhszájon van épp, de még változtatja a helyét, nagyon remélem. Nem lenne jó emiatt végig feküdni, esetleg kizárni a természetes szülés lehetőségét. De az a lényeg, hogy egészséges legyen a baba!
Szly, látom, milyen szuper táblázatot készítettél. Én is bejelentkezhetek?
Bondi (Csilla), 30 év, 14+3, név és nem még nincs, testvér: 1 fiú, lakhely: Bp., kórház: MÁV, 2008. 07. 20.
Köszi!
Ibm, Wera, tegnap gondoltam ám rátok! Egy kórustársamnak is lesz esküvője, és megkért, hogy a Muzsika hangjából az esküvői bevonulónak írjam át vallásosra a szövegét, mert az lesz a templomi bevonulójuk. Úgy bőgtem, miközben csináltam... nagyon szeretem az esküvőket, és bár a miénk is gyönyörű volt, kicsit mindig irigylem az esküvőre készülőket... nagyon jó lesz nektek!
Patr, nekünk az Oscillococcinum nevű homeobogyó jött be mostanában a legjobban nátha-köhögés ellen. Jobbulást.
Gratulálok a fütyisekhez és puncisokhoz!
Pihenjetek sokat, és csak a szépre gondoljatok!