Sziasztok!!!
Hát látom,termeltetek rendesen.Lesz mire válaszolnom.Bocsi,ha valaki kimaradna...szoljon rám...
Kicsidodi:Tök szupi,hogy már holnap mehettek is haza.Kis Budha...ez édes.Tényleg tünemény kissrác.Örülök,hogy van tejcid is...
Praszlera:Kitartást,biztosan minden rendben lesz.Kicsik,de majd szépne megnönel,és utol érik magukat.Neked addig is sok kitartást,eröt,és természetesen várjuk a további hireket.
Anyamci:Sztem is hivd fel a dokidat,csak jobban megnyugodnál te is ha nem agyalnál rajta,hogy most minde oké-e!!!??
Carotta:Nagyon szépen köszönjük,hogy elvállaltad a zárt topik moderátorát...én bevallom alapbol is Rád gondoltam.Annyira jol kezeled a táblázatokat is...szupi csaj vagy...
Kaqk:Nekem nem mozog keveset,csak nagy ritkán csinál magábol Alien-t!!!Amugy éphogy kidugja,fesziti a kis hátát!!!
Mabe:Tényleg ne aggodj a méreteken,nem születnek egyforma babák,ráadásul mi is mások vagyunk,más testfelépitésüek,és ez is sokat számit...
Zsanka:Stumpf Kristof.Sztem nagyon királyul összeillik ...nekem nagyon bejön..
Különben is ez,csak a Ti döntésetek kell hogy legyen.
Én is kapom néha az ivet,hogy miért pont Richárd,honnan jött ez a név???Miért nem választunk neki valami szép Magyar nevet??!!Stb.Sztem ezt had döntsék el a szülök...
Anitakel:Akkor tényleg készits össze mindent ami szükséges...
bár nekem is rég ezt mondták már,aztán még mindig egyben....
Hát én nem szeretném a 40. hétig kihuzni.Én ugy voltam/vagyok vele,hogy töltsük be a 37. hetet,és utána már jöhet.Nem számit már koraszülöttnek sem utána...
Hát nem tudom hogy megvolt-e mindenki,de már lassan magam is összezavarodom.Ha kiamaradt valaki,sorry,de szoljon nyugodtan...