Új privát üzeneted érkezett!

Milyen csinos poci!
magdolnam

Zsirikém! Nagyon csini a pocid!
Az enyém is kb ekkora, vagy kicsit kisebb(?? nemtom, magamnak nem látom)! Apa megígérte hogy pénteken lefotóz és majd Ti eldöntitek! :D

Mára búcsúzom. Kellene még vasalnom egy kicsit, de semmi kedvem. Már nyűgös vagyok a holnapi nap miatt, mert reggel f8-tól jegyesfejtágítás, f1-kor körmös, 4-re megyek a vérvétel eredményért, 6-ra meg nődokihoz. Csupa mászkálás lesz, de nem egyszerre, közbe mindig haza kell jönni... ezt utálom a legjobban! Na mind1, majdcsak túlélem valahogy! Azért a dokis részét már várom, remélem csupa jót mond!

Szép, mély álmokat mindenkinek! :wink:
Vendég

tényleg szép poci, fóka

ma rájöttem, hogy nem is a nyírőben fogok szülni, hanem a róbert károly magánklinikán. ami a nyírőben van. értitek ti is, ugye? :shock: a lényeg, hogy így van az hogy a nyírőben megszűnt a szülészet, mert magánosították. de tök vicces, hogy minden vizsgálatra oda járok és azt mind támogatja a tb, mert a terhesambulancia meg működik... csak kicsit bonyolult, ugye? :?

amúgy ma este is sikerült rávennem a férjem egy kis sétára. tök szuper, mert ilyenkor csak velem foglalkozik. :)

mindenkinek szép álmokat mára :)

KépKép
muffin

Sziasztok!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, követhetetlen! De majd vizsgaidőszak után :wink: .

Pocakok és lurkók szépek!

Név: Csilla
Kor: 32
Terh. hét: 16
Baba neme, neve: ?
Testvér: 1 lány
Lakhely: Eger
Kh: Heves M-i Kh.
Kiírás: 2008. júl. 08.

Holnapra szorítsatok a szigorlatra :roll: !

Köszi, jó éjt!
Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

Muffin: a nyírő felújították az elmúlt két évben????
A húgom ott szült 2 éve októberben, de nincs jó tapasztalata és a gyereket is elviszik éjszakára, meg nappal sincs mindig veled. Ja és nincs idejük segíteni a szoptatásban sem. A húgom eléggé megszenvedte!!! :D Bocsi, hogy ezt leírtam, de engem felháborított amit ott láttam amikor a húgomhoz mentem látogatóba. Kiábrándító volt.
Remélem nem bántottalak meg. Csak gondoltam megosztom a saját tapasztalatainkat.

Kisfóka: nagyon szép a pocid!!!! :D :D :D

Kép
Kép
Kép
titanilla78

ajajaj nagyon lemaradva érzem magam, de ki se látszottam a könyvek mögül :roll: teljesen kivagyok a vizsgám miatt :( , tegnap éjjel 1ig gubbasztottam a nappaliban, de folyton lecsukódott a szemem
a topic olvasása sokkal izgisebb :lol:

sly27 nagyon jó a táblázat, ha van még kapacitásod az adataim:
Név: Eszter
Kor: 28
Terh. hét: 17+5
Baba neme, neve: fiú?, még nincs
Testvér: 2 fiú
Lakhely: Bp
Kh: Schöpf-Mérei ?
Kiírás: 2008. jún. 26.
mennem kell tanulni :cry:
jóéjt

manomama

bocsi, név =manomama :oops:

manomama

Jóreggelt Kismamik!

Én vagyok az első???????
Sajna korán kellett kelnem mert 1/2 9-re megyek a védőnénihez,aztán a dokihoz kb. fél napra!
Viszont most éjjel annyira jól aludtam,hogy el sem hiszem!
Remélem ma is időben eltudok aludni a koránkelés után!
Most ettem két melegszenyát!
Fincsi volt!
Na akkor megyek is majd visszanézek!

Kép

Kép
ibm

hú melegszenya, inkább azt kellett volna készítenem reggelire. :D
jó reggelt. :)

mia_snow

jó reggelt mindenkinek.
Lenne (számomra) egy fontos kérdés.... ki mikor ment afpre??? (hány hetes, naposan)? És kinek idősebb/fiatalabb a pocaklakója? És normál eredményt kapott-e?
Azért kérdem, mert engem a 16.hétre írtak be afpre, az elmaradt mikitől. Namár most a baba 1 héttel és 2 nappal idősebb és nagyon attól parázok, hogy emiatt más (netán rossz) eredményt fog mutatni. :roll:
magdolnam

Jó reggelt! Köszi a tippet, megyek melegszenyát készíteni! :)

Én viszont pocsékul aludtam, egész éjjel fújtam az orrom, nem kaptam levegőt, fájt a torkom, meg úgy egyébként is mindenem.
Jól összeszedtem. Megyek infralámpázni, remélem azt lehet.

Kép
Kép
patr

Én 16 hét két naposan megyek Afp-re, pont egy hét múlva.

Kép
Kép
patr

köszi :) és a te babád nem idősebb, fiatalabb (az uh szerint)? a többiektől is várnám a választ.
Melegszenya :shock: aszem én is ezt reggelizek
magdolnam

Elvileg öt nappal fiatalabb, mint a kiírás, de lehet, hogy igaza van az UH-nak.

Kép
Kép
patr

Magdolnam! Én 16+4 naposan mentem és a baba egy héttel fiatalabb UH szerint. Direkt rákérdeztem az orvostól hogy akkor ez jó lesz-e, azt mondta hogy jó. Még eredmény nincs, a héten kell jönnie.

Kép
szly27

Sziasztok!

Akkor mindenkinek jó étvágyat a melegszenyához,asszem én is bedobok még kettőt mielőtt elindulok a dokihoz.

Magdolnam!Én is 16 hetes+2 naposan voltam,ez egyik értékem az alacsony határán van,de eddig már hárman is azt mondták,hogy jó!
A 4d uh-on azt mondta a nő,hogy pár nappal nagyobbnak tűnik mint hittük!
Most jöttem a védőnőtől,az ő korongja szerint 20 hetes vagyok!
A franc se érti ezt már!
Mind1,június körül csak kibújik!
Ma még nem is éreztem a mozgását,tök rossz!
Már jelentkezhetne!
Apa mindig mondja,hogy haggyam már aludni is,nem lehet mindig ébren! :lol:
Amúgy a védőnő beírta az eredményeimet,amit vittem,mért egy vérnyomit meg egy súlyt (illetve nekem kellett mérni,akármennyit is mondhattam volna) beírta a kiskönyvbe és közölte,hogy minden eredmény jó és egy hónap múlva találkozzunk!
Még jó,hogy nem kell ott is órákat várni!
Nem is értem minek kell odajárni! :roll:
Megyek csinálok én is még melegszenyát aztán lassan nekivágok a túlélőcsomagommal a dokinak!

Kép

Kép
ibm

AFP: 15+6-on voltam, naptár szerint, uh szerint 1 héttel kisebb a babó, és "tökéletesnek" mondta a doki az eredményt: 1,4 MOM.

mia_snow

köszönöm az infókat :wink: hm hát most dilemmában vagyok, hogy mikor menjek... :roll: azt mondta a doki hogy 02.08-12 között. 8-án leszek 16 hetes, uh szerint már bőven 17 hetes.
Ti mikor kezdtétek el érezni a picit? Én már érezgetem :shock: reggelente ő ébreszt, mondjuk ma nem. Olyan kis drága, engem inkább belülről remegve csikiz.
magdolnam

Sziasztok!

Én 16+1 naposan voltam AFP-n a baba 1 nappal idősebb az én számításaimnál. Nekem is minden rendben, sőt a genetikai uh-n is túl vagyunk és ott is minden rendben volt!

Nekem nagyon jó éjszakám volt, én azt álmodtam, hogy a karomban tartom a babucimat és próbálom szoptatni. Túl rövid ideig szopizott és én még akartam, hogy egyen, de nagyon döcögösen ment a dolog. A másik mellemre elfelejtettem melltartó betétet tenni, így csupa tej lettem. Olivér ott állt velem szemben és nézte mit csinálunk. Őt akartam megkérni, hogy hozzon melltartó betétet, de rájöttem, hogy azt sem tudja mi az. Nagyon jó érzés volt a karomban tartani a picurimat. :lol: :D
Ja és rájöttem, hogy a védőnőnek és a dokinak elfelejtettünk szólni, hogy megszületett a babucink. Ja és azt álmodtam, hogy kislány. :D :D :D

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Nekem is így adta meg a doki az időpontot,szerintem nyugodtan menj 8-12 között amikor tudsz.
Nem lesz semmi baj!
Én a 15-16 héten kezdtem érezgetni valami olyat mintha megremegett volna a hasizmom.
Ezt csak 2-3 naponta volt,mostmár naponta többször jelentkezik és nagyon jól lehet érezni a mozgásait!
kb. 2 hétre rá indult el ilyen jól,úgyhogy nemsokára neked is fog!
Na bedobtam én is 2 melegszenyát,kis kópé valamit ficánkolt,biztos hammolt ő is!! :lol:
Megyek összerakom amit vinnem kell aztán indu mert sose kerülök be!

Kép

Kép
ibm

Hát én lemaradtam a melegszenyáról, mert kakaót ittam és sajtos kroaszont( nem tudom hogy kell írni).

Én sajna nem érzem a mozgását. Tegnap voltam uh-n és minden rendben van. Láttam, bár olyan gyorsan húzogatta a doki az érzékelő fejet, hogy mozgást nem láttam. Talán egyszer láttam bokkszolni, de nem éreztem.
Keresztben fekszik a pocimban, a feje a jobb oldalamon a lába bal oldalamon van és arcal lefelé. Ez szerintetek normális? Ja és elöl tapadt meg.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Nekem sem minden nap remeg... annyira csodás érzés! Monjuk majd jóóóóó néhány hét múlva meg megérzem az igazi rugdosásokat is :D
magdolnam

Képzeljétek, tegnap este amikor a párom megjött betettem a videókazit amire a picurit felvette a doki. Mondtuk Olivérnek, hogy ott a kistesó és ő erre nézte, nézte a tv-t, mire megszólalt-"nem is látszik a kistesÓ. A kistesó ott lubickol a mami pocajjában". Azt hittem megzabálom. :D :D :D
Nagyon édi volt. Néha belebeszél a köldökömbe, hogy "szia kistesó" és ad eggy puszit a hasamra. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

de drága! Tegnap voltam a barátnőmnél, ott a lány 5 hónapos terhes és van már egy 3 éves lánya. És olyan aranyos volt, mert mindig simizte anya pociját és puszikat adott rá...
magdolnam

Titanilla!

Ne izgul teljessen normális!
Áron baba is így feküdt mikor utoljára láttam,sőt az ercát is belefúrta a méhlepénybe!
Aztán fogja magát és a hátára fordul!
Szóval ne izgulj,minden oké vele!

Oli nagyon édes lehetett!
Én tegnap azt álmodtam,hogy Anyósékra bíztam a gyereket,odaadtam a lefejt tejet,hogy azzal etessék meg erre megtömték dióskiflivel!
Az újszülöttet! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ilyen hülyeséget!
Olyan szívesen írogatnék még itt veletek,de muszály indulnom!
Ha hazaértem jelentkezem!
Majd pár óra múlva! :cry:
További szép napot mindenkinek!

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

Ami: kitartáa, hamar sorra fogsz kerülni, majd szorítok és gondolok rád!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Kike, nagyon megható az a kép!!! :D Egy pár hónap múlva már nekünk is lesz hasonló!!! :wink:

Titanilla, nagyon jók a képek!!! A pancsizós tetszik a legjobban!!! :lol: Nagyon aranyos Olivér! Így szereti már a Kistesót! :lol:

Magdolnam, én 16 hetesen 1 naposan voltam afp-n. Még egy uh-n sem mondták, hogy kisebb vagy nagyobb lenne Nokedli a számoltnál. Csak a vonalzóm mutat 1 nappal fiatalabbnak. :) És tökéletes volt az afp-m.

Kisfóka, szép pocak!!! :D

Én 16 hetesen 4 naposan éreztem először a buborék kipukkanást. :D Már nagyon jól látni is és kívülről is érezni, hogy bulizik. :wink: Bár tegnap este abszolút nem éreztem, pedig este nagyon aktív szokott lenni. :cry: De reggel már megnyugtatott és kaptam a magamét. :lol: :wink:

Wera, Ibm kitartás!!!!

Kép
sziszka82

Jó érzés leet, már én is nagyon várom ám!
magdolnam

Már nemsokára... :lol:
Nagyon repül az idő!!! :shock:

Kép
sziszka82

Sziasztok!

Kisfóka:szép a pocid :D

Letörött egy pici darab a fogamból,már be volt tömve-nem fáj-még.Nem akarok fogorvoshoz menni :evil:

Kép
Kép
Kép
kike

Kristit ma itthon fogtam,reggelre úgy összefosizta magát,hogy csak na.Azóta mondjuk nem volt,ha nem lessz a nap hátralavő részében sem,akkor holnap mehet oviba.Váltogatják egymást,mikor,melyik marad itthon :?

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok Kismamik!

Szly, nagyon klassz a tábla!! Köszi!

Kisfóka, nagyon cuki a pocakod, le se lehetne tagadni :D

Wera, kitartást a mai naphoz! Már gondolom a teendők nagy részén túl vagy, majd várjom a beszámolót, mi volt a dokinál!

Csilla!!! Egy nagy kalappal a vizsgádra!!! Remélem nagyon jól sikerül/sikerült!!!

Manómama, Te mikor vizsgázol? Szorítok Neked is nagyon!

Ibm, mi volt a dokinál? Minden ok, ugye? :lol:

Magdi, én jövő héten megyek AFP-re a vonalzóm szerint akkor leszek pont 16 hetes, viszont a múltkori UH-n (nem a dokim csinálta), azt állapították meg,h.4 nappal idősebb, de így is beleférek a 16.hétbe. Persze én is izgulok,h.jókor menjek, de már előre elhatároztam,h.nem hagyom magamra ráhozni a frászt. Miután eléggé nehéz lehet belőni, h. most pontosan mennyi idős is a picur.
Amúgy én még nem érzem a picit :( Pontosabban inkább nem vagyok biztos benne,h.mit érzek. Néha-néha úgy tűnik, mintha buborékok simogatnának, de olyan ritkán és olyan rövid ideig,h.meggyőzöm magam,h.képzeldők, mert már annyira szeretném érezni! Nem baj, néhány hét és tuti lesz! :wink:

Patr, jobbulást..!!

Titanilla, néha én is szoktam érdekeseket álmodni, csupa összevisszaságokat :roll: Nagyon édes lehetett Oli, ahogy a kistesóról nyilatkozott :lol:

Kike, ne halogasd a fogorvost.... ha muszáj akkor muszáj... Ne várd meg, amíg elkezd fájni, csak rosszabb lesz...
Jobbulást Kristinek!
sipiné

Sipiné! Én is ilyesmiket érzek és én is rövid ideig :cry: Én eldöntöttem magamban hogy hétfőn, azaz 11-ln megyek Afp-re
magdolnam

Na csajok megjöttem!!!!!!!!!!!
De csak rövid időre!!!! :twisted:
Nem fogjátok elhinni mi történt, a felrobbanás szélén állok,de próbálom magam nyugtatni!
Szóval: étmentem a dokihoz 10-kor,a kartonozóban közölték,hogy már csak du.-ra tudnak beírni mert nagyon sokan vannak!
Mondtam,semmi gond akkor írjon be és hazamegyek és majd du. jövök!
Erre közölte,hogy nem írhat be csak 13:30-tól,de jó beír de.-re max. leveszik a fejét!
Nagyon sokan voltak,ilyenkor mindenki azt csinálja,hogy addig elmegy és intézi a dolgát,hát én is így tettem!
Mire visszamentem közölték,hogy kerestek,mikor kijött az asszisztens közölte,hogy igen azért keresett,mert ők már nem fogadnak de. beteget úgyhogy most szépen menjek haza és jöjjek vissza du.!!! A másik kismama meg azthitte azért kerestek mert a kismamákat előbb behívják! A kis naív! Hogy is gondolhattuk!
Kérdeztem mégis hányra? Azt mondta nemtudja kb.16:00!
De ha akkorra megyek akkor megint nem írhatnak már be!
Na szóval még részletezném de már nincs erőm hozzá,szétb...sz az ideg!!!
Szóval most visszamegyek 13:30-ra mert akkortól lehet bejelnetkezni és akkor kb. 20.-nak majd sorra is kerülök!!!!!!!!!
Annyira ideges vagyok!
Ja és még mondta az asszisztens,hogy be lehet jelentkezni időpontra is,mondtam,hogy nem lehet azért vagyok most itt!
Mert már nem volt időponT
De azt is lesz...rom,hogy 3 órát kell várni,de hogy még haza is küldenek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted:

Kép

Kép
ibm

Hú ez nem semmi, szegény! Ez milyen vizsgálat lenne? Kitartás :roll: És olyankor miért nem hívnak be egy kicsit később???
magdolnam

Ibm, ez a Jánosban volt?
Kitartás, vigyél egy jó könyvet!

Kép
Kép
patr

2 héttel ezelőtt azt mondta,hogy találkozzunk 2 hét múlva!
Mindig 2 hetente kell mennem az előzményem miatt!
most meg kéne mutatnom a genetikai uh eredményét és hát megbeszélni a továbbiakat!
Mostmár kicsit megnyugodtam de nemtudom ott mi lesz!
Mindig megnézi uh-val is,nemtudom most ránéz-e,a műltkor vizsgálat is volt!
Meg mára terveztem,hogy akkor lefixáljuk,hogy vállal vagy nem mert nem akarok nagy hassal keresgélni!
Hát elvették mára rendesen a kedvemet!
Mind1!
Fél óra múlva újra elindulok,aztán előbb utóbb majd csak bejutok!
Nem nagyon van más választásom!!!!!!!!!

Szörnyű ez az eü! :cry:
Pedig nekem is ez a szakmám és ambulancián is dolgoztam sokáig,de sose küldünk haza senkit!
10-14-ig volt a hivatalos rendelés és mi 10-től 15-16-17-18-19-20-ig dolgoztunk,ameddig voltak!
Persze ez nem helyes és nem is várom el senkitől!
Pont emiatt léptem én is!
Csak rossz! :cry:

Kép

Kép
ibm

Nem a Jánosban volt!
Még csak az kellett volna,onnan nem is érte volna meg hazajönni!

Kép

Kép
ibm

Na indulok! Szorítsatok!
Majd jelentkezem!
ÉJJEL!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
ibm

gyors beköszönés :)

Sipiné: köszi, pénteken lesz a vizsga, de még elég ramatyul állok, mert Dávid múlt hét óta itthon van, mert köhög, és nem sokat segít a tanulásban, sőt :lol: már több tételemet összefilcezte!!!!

Csillala: remélem sikerült (sorstársak vagyunk) mit tanulsz amúgy?

Magdolnam: 16hét 4 naposan volt AFP, még nem tudom az eredményt, de a doki azt mondta 16-17 hét között bármikor ok, ja és Danival kicsit később volt, és emiatt magasabb lett az érték (2MOM), de szerencsére minden ok volt, bár akkor szétaggódtam magam, és amúgy mind2 fiamat a kiírt idő előtt 3 héttel szültem, úgyhogy lehet, h számítási hiba csúszott be

mindenkinek jó dokizást, védőnénizést, pocakvizslatást, gyereknevelést melegszenyakajálást , és esküvőszervezést
ja nézzétek meg a Jennifer lopzes esküvőszervezős filmet (ha még nem láttátok), tökjóóóóóó

én tegnap éreztem először babócát :), de lehet, h szegényke már régóta jelez, csak mostanában keveset tudok rá koncentrálni :(
eldugultammmmmm
üdv

manomama

Sziasztok!

Meg tudnátok nekem mondani, hogy a 18. geti genetikai ultrhangra bejöhet-e az apuka. Eddig mindig a dokim magánrendelésén voltunk uh-on, bárom mindig bent volt, de most a MÁV Kh-ba kell mennünk és tartok tőle, hogy ezúttal kint kell maradni és ettől nagyon kivan. :?

Mi a tapasztalatotok?

Köszönöm!
dóri797

Kép

Kép
szly27

Sziasztok!

Baba-mama klubban voltunk. Két hete nem volt éneklés, csak játék. Most nem nagyon tetszett a babáknak, hogy nem lehet rögtön játszani. Volt még sírás is.

Ibm! Remélem most sikerül bejutnod a dokihoz. Jobb lenne, ha mindig beírna egy időpontra amikor ott vagy. Akkor te is tudnád mikorra menj. És gondolom két héttel későbbre még van időpont.

Manomama! Roli nekem pont 2006.06.26-án született. Te is addigra vagy kiírva. Csak két évvel később.

Rolkót leraktam aludni, fő a kaja. Gombapörköltet főzök. Délután megyünk dokihoz. Már alig várom. Hátha színezhetem a tábliban az én soromat is!

Kép
szly27

Kép

Kép
szly27

Szly, ez a tábla egyre jobb!
Remélem, jövő héten már az én soromat is színezheted!!

Viszont én annyira dögrováson vagyok, hogy nem mentem dolgozni. Remélem holnapra összekaparom magam!

Kép
Kép
patr

Szly: ügyi vagy!!!

Ma megint úgy érzem magam mint az első harmadban. Egész nap hányingerem van. Most bevettem egy magneB 6-ot.
Pedig ma este megyünk szusizni. Én nem eszem semmi nyerset, van sok más kaja is. Csak helyrejöjjek estig.

Dóri: Minden uh-ra bemehet az apuka!!! Neki is annyi köze van a gyerekhez, mint neked!!! Ne hagyjátok magatokat! meg se kérdezzétek, csak menjetek! Nem tehetik ki!!!Majd drukkolok!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Köszi mindenkinek!

Patr. Remélem, hogy az enyémet már ma ki tudom színezni, lehetőleg rózsaszínre!

Titi! Látom már itt megelőzted a letolásokat és leírtad, hogy te nem fogsz szusit enni :) Remélem jobban leszel.

És persze te is Patrícia!

Kép
szly27

Képzeljétek, nekem van a világon a legjobb fej anyósa. Bár néha kicsit túlzásba tudja vinni a dolgokat. Elvitt vásárolni és kaptam tőle 2 gyönyörű kismamis rucit :lol: annyira tetszenek!!!!!!!!! MAjd apát megkérem, hogy fényképezzen le és akkor felrakom.

A táblázatba én is bekerülhetek?
25 év, 13+4, Dömsödön lakom, Baross (Sote1) lesz a kórházam. Kiíirás 07.26
magdolnam

nálunk bejöhet az apuka a jánosban. mondjuk amig hüvelyi uh volt addig a zuram nem akart bejönni, de most már lelkes. :)

mia_snow

ja és a név: Liza/Erik
magdolnam

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?