Szivli: csini poci, cuki gyerek!
Babaruha börzére én sem megyek, mivel egy újabb fiúval bővülük Danitól örökölhet mindent, plusz tesómék fiától is..
Pandi: jól bírod, hogy még ilyen túrákra vállalkozol!
Ktouch: még bírsz éjszakai bulizni:
De irigyellek!
Cici-téma: Danival a terhesség alatt összesen egy méretet nőtt, majd szülés után a 2. napon 2 méretet, és utána még egyet.. Aztán majd 2 évig szoptattam a fiamat, és amikor abbahagytuk, akkor kisebbek lettek, mint valaha.. Most viszont már megint szépen megnőttek. Gondolom újabb hosszú szoptatás után megint csak kisebbek lesznek. Bár állítólag évek múlva rendeződik az eredeti méretre, csak kicsit lejjebb lóg..
Minyu: kitolt poci nem ér!
Egyébként baromi vékony vagy! Ha nem tolod ki a hasad, meg nem mondják, hogy babát vársz. 3. gyerkőccel nagyon szuperul nézel ki!
Kókuszmatrac: szerintem nagyon jó, Daninak az volt, most ifjusági ágyikót kapott, aminek a matracában szintén van kókuszréteg, de már nem csak az. Tesó megörökli az ő kókuszmatracát, mert semmi baja, úgy értem, hogy nincs besüppedve ott, ahol feküdt.
Hálózsák: Danit csak abban lehet hagyni éjjelre, mert kitakarózik hidegben is. Pici korától abban aludt, és nem akadályozta a mozgásban, képes volt 180 fokos fordulatot venni így is..
Mamacka: ez a babaerszény nagyon jó!!! Te varrtad?
Vadszi: A Paramax Rapid nevű fájdalomcsillapítót szabad szedni terhesség idején is. Még a használatiba is bele van írva. A lap alja felé van a betegtájékoztató:
http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/t ... etta/14557
bubb: Üdv!
Családi napközin gondolkoztál már? Kis csoport, könnyebb beszokni, és fél napra is mehet. Én Danit (júliban volt 2) ilyenbe szoktatom be éppen, egy hónap 19000, és heti 3x fél nap (8-12.30ig). Egyrészt a társaság miatt teszem, másrészt, hogy majd jobban legyen időm, ha megszületik ketteske.
Detty: mi Daninak egy rendes ágyat vettünk (90x200). Leesésgátlós körbe, mert ő képes legurulni. Azért nem 160-ast vettünk, mert magas, és gyorsan nő (2 éves és 1m magas..), és nem szeretnék 3-4 év múlva egy másik ágyat+matracot venni, ami 200-as..