Új privát üzeneted érkezett!

.Mármint a tortát :lol: :lol: :lol:
pammut

Pammut-Bori:
én is vmi hasonló bodzaszörpöt gyártok. Majd előveszem a receptet és ideírom azt is. Aztán lehet vegyíteni őket. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

bocsi pammut :oops: kihagy az agyam

Köszi a receptet

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
bchris

bchris: köszi a kérdést. Sajni nem kapunk tényleg nagyobb kecót, így albérletbe fogunk költözni, amit fizet a honvédség. Már néztünk is este néhányat. Kertesre gondoltunk elsősorban. Már alig várom, hogy mehessünk, utálom ezt a vakondlyukat!!

Kép
zsizell

Bori: ha jól emlékszem a teszveszen lőttem. Szerintem van még, mert ez olyan cégszerű eladónak tűnt.

Kép
zsizell

OFF: nem ismerős valaki Rákoshegy, Újmajori dűlő, Helikopter lakópark környékén? ott néztünk házat.

Kép
zsizell

Zsizell: és sógorék a szalonnát meg a tarhonyás húst szétturmixolták ( :roll: ) vagy megkockáztatták hogy megfullad a gyerek :shock:

Kép
juci-77

Juci: turmix?? ugyan már?? hová gondolsz?? kapott anno Katica egy turmixot a férjétől, több centis por áll rajta azóta már... én meg gondoltam elkérem, de rám förmedt, hogy mit képzelek, ő azt használja... Na persze. :lol:
Amúgy meg tudod mit mond az a nőszemély?? Hogy szegény Krisztián állandóan félrenyeli a pépeket, azért kell neki darabosat adni :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Ja, és sosem szerette a szakálkát, ezért nincs rajta sosem, és ezért van tele moshatatlan foltokkal az összes ruhája... :shock: :shock: De még sorolhatnám, mekkora észlény a csajszi. De egyébként jó szívű -ha ez számít. :wink:

Kép
zsizell

Fúú, tele van velem az oldal, de ezt még megkérdezem: mi a különbség a tündérputtony Mt és a sima Mt között? Hát annyi féle MT van, hogy teljesen összezavarodtam.

Kép
zsizell

Zsizell! Én úgy tudom, hogy a Tündérputtony az egyetlen (ebben nem vagyok biztos, csak másikról még nem hallottam, hogy ki lehetne fordítani) amit "ki is lehet fordítani" vagyis mindkét oldalát lehet használni. Meg az, hogy a pántjai vászonból készülnek, ami gyűrődik, de amúgy engem pont nem érdekel :lol: Nekem nagyon bejött. :wink: Jah és olcsóbb, mint a társai :roll:

bellerreni
Eger

Köszönjük a köszöntéseket :roll:

bellerreni
Eger

Óóóóó szofosás :oops:

Az én fiacskám, ha beszélek etetés közben akkor annyival elintézi, hogy cicivel a szájában rámmorog :lol: És akkor tudom, hogy csendben kell lennem :roll:

bellerreni
Eger

Sziasztok! Újra van gépem.

Jól belehúztatok, nem tudom mikor lesz időm visszaolvasni.

Úgy néz ki Bazsunál is meg kell ismételni a BCG-ét, se dudor, se piros folt..
Ekcémára viszont írt fel valamit a doki, majd ha a párom meghozta a patikából leírom, kíváncsi vagyok kapott e már ilyet valaki. :roll:

Én Zsuzsától kaptam egy tök jó leírást, hogy mi a különbség a mei-tai-ok között, ha jól emlékszem azt írta, hogy a közös gmail címen is fent van. Szerintem jól összehasonlítja a különböző gyártmányokat.
Én a Gremesével teljesen meg vagyok elégedve, Balázs is szeret benne lenni. :)

Megnézem még miről volt szó, aztán később jövök. :wink:
Vendég

Isten éltesse Kornélt! :D
Vendég

Hát délután nem volt valami beszédes a topik :lol: Hjajjj, de izé vagyok. Az sem jó, ha sokat írtok az sem ha keveset. Olyan nyügike vagyok én is, mint Kornél. Na megyek készülődök a fürcsikéhez. Remélem nem lesz lázas a kis drágám. :roll:

Szép estét mindenkinek.

bellerreni
Eger

Lányok!

Könnycsatorna átmosás. Rékának, aki most 3 éves, volt 3x, mert nem akart elmúlni, azt hittem belepusztulok a macerájába és mégse múlt el. Ne vigyétek!!! Van rá homeós bogyó.

Móni
kokonya

Csak a konnycsatorna atmosasrol: volt egy 2 eves betegem, aki letorte a fogat, es begennyesedett neki. Elotte volt (nehany honapja) ilyen atmosason. Ahogy beleptek a rendelobe es meglatta a kopenyem- pedig nem feher volt- orditani kezdett, es akarmilyen kedvesek voltunk, hiaba ultettuk az apuka olebe, hiaba csinaltunk barmit, nem engedte, hogy hozza erjek. sot, meselte a nagymamaja, hogy tobbe az utcaba se johettek setalni, ahol a rendelom van- pedig az en beavatkozasom nem lett volna fajdalmas, de nem jutottunk odaig... szoval, en nem engednem, mert nagyon megkinozzak oket, es a legtobb esetben kinovik, ha jol tudom- Zuzmo cafolj meg, ha nem igy van.
geri79

Sziasztok,

köszönöm a hiányolásokat, jól esett.

Számomra igen nehéz napok vannak mögöttem, több kiborulással és még több nehéz döntés meghozatalával. Sok mindent átgondoltam az elmúlt időszakban és olyan dolgot adtam fel a lányokért, amit mindig is szerettem volna csinálni és boldog voltam, hogy elértem. De egy seggel két lovat képtelen vagyok továbbra is megülni...

Pocsék anyaságomba vetett rendíthetetlen meggyőződésem továbbra sem akar szűnni. Ezen az állapoton az sem javít, hogy a nagyobbik lányom az utóbbi időben sokszor szinte kezelhetetlen. Vitatkozik, szándékosan az ellenkezőjét csinálja annak, amit kérek. Elkeserítő.

Ráadásul ma a saját ágyába tettem, hogy ott aludjon. Eddig velünk aludt. Tudom, hogy én csesztem el és nekem kell helyrehozni, de hihetetlen lelkiismeretfurdalásom van emiatt.

Egyébként minden rendben van velünk. A kicsi szépen fejlődik és gyarapodik. Jó kedvű és mosolygós.

dalika

Lányok!
Mikor, mennyivel előbb kell beadni a GYED-es papírokat? Vagyis mennyivel a TGYÁS lejárta előtt/után? (július végéig kapom asszem a TGYÁS-t)

És még egy kérdés. Van valami különösebb teendőm, ha megszűnik a munkahelyem a nyáron? Azon kívül, hogy sírok, és kibukom, hogy hol találok majd állást...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

ÁTMENTEM!!! Mindenki vigyázzon az utakon, egy kis tanpálya és jövöööök! :D

zsizell: Mehet a hozzátápinál az alma, sárgarépa, sütőtök, őszibarack, banán, krumpli. Legalábbis nálunk ezek mennek, kivéve a banánt, mert az fogja a gyerek hasát. Ehelyett szilvát kap. Eddig az őszibarack nem jött be és a zöldborsó. Nálunk nem volt gond, bár a pépeket már jobban kedveli, mint a leveket. A MT-k között szerintem a szabása és az anyaga más. Meg ennek értelmében az ára.

zarja: Szerencsére Barbus még semmitől nem pattogott ki, egyedül a Johnsonos fürdetőnél volt pár pötty, de ezt így majd csak később fogjuk használni.

Kukikérdés: Hát azok alapján amit mostanában írtok tényleg körülmetéltetem a gyereket majd ha a tesó kisfiú lesz. én nem várom meg amíg olyan gond lenne mint apájánál. Brutális, de nem fog rá emlékezni, mint az apja.

Kajafoltok: Hát már nekünk is lassan minden cucca kajás. Nem tudom mivel mossam ki a sárgarépát meg a sütőtököt. a scampos hosszú ujjú bodyjának a nyakán van egy folt, és ott kék a szine, szóval nem jön be a hypo. A marhaepe szappan nem hozta ki.

funky: Üdv újra itt.

geri: Erről a sztoriról az jut eszembe, mikor anyu emlegeti a mai napig hogy annyiszor szúrták fel a fülemet pici koromban, hogy már a boltban a hentesre is ordítottam.
vicky79
Budapest III. kerület

Halihó!

Na, hazaértem a munkából - jó volt, megvolt, de elfáradtam (mondjuk nem annyira, mintha Buckó üvöltött volna egész nap, de majdnem :) )

Viki, nagy gratula!!!

Kakti, sajnálom a munkahely-megszűnést, bár fogalmam sincs, mit kell ilyenkor papírügyben csinálni.

Szilvi, és akkor költöztök? És akkor hogy megyünk sétálni, ha olyan messze lesztek? :)

Jaj, lányok, egy kolleganőm vőlegényéből kivettek egy vesetumort, és ma derült ki a szövettannal, hogy rosszindulatú volt. 30 éves! És rákja van (jó, volt). Ilyenkor tényleg érzem magam a hüyeségeimmel, hogy jódolgomban már az sem tudom, min keseregjek. Csak ilyen bajunk ne legyen soha :(

boruska

Én tegnap hívtam melóhelyet, hogy mi van a gyeddel. Tök jó, a számfejtés Egerben, ott azt mondták, hogy a papírokat leküldték Pécsre. Hívom Pécset, ja töltsem le a netről. Heee? Aztán kiderült, már tovább is postázták nekem.

Kakti: már nem is létezik a cég? Akkor az Oeppel kéne konzultálnod, de szerintem neked közvetlenül kell beküldened a papírokat. De ez tipp.
Nyomtatvány.
http://www.oep.hu/portal/page?_dad=port ... ema=PORTAL

zarja

Dalika: hatodszor olvasom át a hsz-t és még most se értem. Csak a keserűséget és szomorúságot értem. Buksisimi: ebben mindig az a jó, hogy innen már minden csak jobb lehet.

Szaranya nincs: a babáink lelke nem véletlenül választott minket szülőknek. Ők már akkor pontosan tudták, hogy minket akarnak anyának. Az én babámnak én vagyok a legjobb anya. A te babádnak meg te.

zarja

Kakti: én már beadtam a gyed igénylést két hete, mert nekem pár nap múlva lejár. Aláírtam magamnak egy foglalkoztatói igazolást hozzá, azt még sírd ki belőlük. Mondjuk ott volt egy rész, ahol ki kellett tölteni, meddig vagyok fizu nélküli szabadságon, oda nem tudom mit fog beírni a könyvelőjük. De ez most még az ő gondjuk.

Kép
juci-77

Eszter!
Még hivatalosan nem értesített a főnököm, csak a kollégáktól tudom. Asszem júl.1-gyel küldi el az embereket és aug. 1-gyel nincs a cég sem. :(

Vicky:
látod, mondtam én, hogy nem olyan ördöngős feladat ez! :D Gratulálok!

Dalika hsz-ét én sem igazán értettem meg, de az érzések átjöttek. :(

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

boruska: Ez nagyon szomorú. :( A párom egyik kolléganőjénél úgy derült ki hogy rákos, hogy amikor a munka-alkalmassági vizsgálatra ment, a vérvételt egy onkológus csinálta és megszokásból beikszelte neki a rákmarkereket. És kiderült hogy vastagbél rákja van a csajnak! AKKOR VOLT 23 ÉVES! Megműtötték meg kapott kezeléseket, de még mindig retteg hogy mikor jön elő újra. Lassan lejár az 5 év, ami a közvetlen kiújulási idő, de gyereket még mindig nem mertek vállalni, hátha nem tudja felnevelni. De szerintem már kezdi elhinni hogy túl van rajta. Neki szerencsét hozott a MÁV és az ott szigorú orvosi vizsgálat.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszönöm a gratulációkat, túl vagyok rajta. Remélem a továbbiakban is így fog menni.
vicky79
Budapest III. kerület

Kokonya Móni Milyen homeos bogyó van könnycsatornára? Úgy fest Levinek ez a gondja és mindent beszereznék ami csak segíthet. Szombaton jutok be városba, akkorra már kéne a beszerzendők listája (meg szólnék holnap a patikába telefonon, hátha rendelni kell.) Köszi.
Csajok 3. fokú árvízvédekezés van érvényben nálunk holnaptól a Dunán :shock: . Kezdhetek mélázni mit is vinnénk magunkkal :!: . Utoljára 2002-ben volt kint ilyen felhívás a hirdetőn.
pammut

Vicky Gratula a vizsgához.
pammut

Viki! Gratula!

Én is túlestem ma az utolsó vizsgámon, szeptembertől már harmadikos leszek. :)
Milán nagyon ügyes volt, mert eljöttek velem apával és végigaludta az egész vizsgát az autóban. Ez nagyon jól is jött, mert így nem kellett esőben betolni a suliba.

Fiacskám írásbeli érettségi eredményei is megvannak.
matek 47 % (ez tőle nagyon jónak számít), irodalom 73 % (ez lehetett volna jobb is), földrajz 71 % (ez is), angol 85 % (ezen meglepődtem) és emelt szintű töri 80 %. Mindezeket úgy, hogy én könyvet nem nagyon láttam a kezében. Szóval ha még tanult is volna... De hiába jártatom a pofámat neki. :(

Megjött az MT! Apa röhög rajtam, de én élveztem és asszem Milán is. Elaludni ugyan nem aludt benne és elsőre nem is sikerült annyira frankón felkötni, de van és a miénk! :lol:

Kép

Kép

Kakti, nálam is ugyanez a szitu, csak az én munkahelyem már valszleg júniusban megszűnik. (Pervesztés miatt számolják fel.) Viszont jó a rosszban, hogy ma megkaptam a végkielégítésemet.
Még márciusban felhívtam az OEP-et, mert már akkor tudtuk hogy ez lesz és annyit mondtak hogy előre töltessem ki velük a papírt, kapni fogom a GYED-et, csak passzív jogon. Én sem örülök neki, de ez van. :cry: Mondjuk nálam sem a főnök szólt, hanem a könyvelő. No comment.

Dalika, nem akarod bővebben kifejteni?

Ezt a szaranyaságot szerintem is hagyjuk már. :roll:

Kukit én továbbra is húzogatom, de csak fürdésnél. Szárazon a nagyoknak sem jó visszahúzni. :wink:

Ja, és Milán ma 4 hónapos. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Vicky! Gratula a vizsgához! A többi is menni fog!

Anita! Utólag is boldog névnapot!

Kakti, sajnálom a munkahely-megszűnést! :(

Zsizell, hajrá kertes ház!

Reni, jópofa a fiad a morgással! Réka is kezd hasonló jelzést küldeni nekem. :D

Dalika! Én sem értettem teljesen a hozzászólásod. Nagy ölelést küldök. Esetleg írj a gmail-re, szívesen meghallgatunk.

Hú, jó hogy felvetettétek a GYED témát. Úgyis be kell mennem a munkahelyemre. Ugye ott is kell valami papírt intézni?

Eddig kiment a fejemből, de most felteszem a kérdésem. Mit csináltok, ha izzad a gyerek? Enyémnek rendesen bepállik a hóna alatt. Hintőporra gondoltam, hogy esetleg azt szórom a mélyebb ráncokba. Szerintetek?

Kép
Kép
molmar

Jé! Csupa hármas a gyerekem! :D

Csilla! Gratulálok Neked is! És a fiadnak! Neki a szóbelire még egy nagy kalappal!

Boldog hófordulót Milánnak és Kornélnak!

Az árvízhelyzettel kapcsolatban remélem senkinek nem lesz komoly baja, kára! Nálunk is elég magasan van a Tisza és a Zagyva. 2000-ben a nagy árvíz idején simán kiláttam a Zagyvára, most sem sok választ el tőle. :?

Kép
Kép
molmar

Oh, Mariann... Nálatok ráadásul a Tisza még pluszban duzzasztja a Zagyvát... Mikor két hete voltunk Martfűn, az ártéren lévő fák a !-es útnál már elég rendesen vízben álltak.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!
Most ment el a párom dolgozni, én meg már nem tudtam vissza aludni, megvárom míg Blanka is felébred. Mostanában az az új szokása, hogy fel kel éjszaka egyszer! Ma 3.50kor tette ezt. Más valakinek is csinált ilyet a csöppje, mután már 2hónapja átaludta az éjszakákat?
Molmar! én minden fürdés után a 2hónalját illetve a tokája alatt bepúderezem, ki ne pálljon. Olyan kis tokás! :lol: És mivel Blankának az oldalt fekvéstől a füle mögött is kipállott egyszer /és elég volt meggyógyítani/ így én megelőzésként csinálom.
Szuperek a mei tai-ok! itt vogyorgom vagy 2hete, hogy milyen ragadós a Mei tai-t akarok!!! mondat! :lol: Meg is értem.
Zsizell!!! örülök, hogy költözhettek!!!! majd írd meg mekkora a kis házikó!
Minden névnaposnak és születésnaposnak sokat és boldogat így utólag!

Kép
Kép
ronci

Ronci!

Teljesen természetes, hogy újra felébred éjszakánként. Ilyenkor van egy fejlődési ugrás és több tejcsire van szüksége. Mondjuk ez Lilinél kb. 3 napig tartott, hogy megint felébredt éjjel, aztán újra átalussza az éjszakákat. Most már cssak hetente kb. egyszer ébred éjjel. :)

Nekünk is volt, hogy kirepedt a kis füle tövében. Nálunk azt mondta a doki, hogy nem szabad szárítani, mert attól kidörzsölődik. Nekem azt javasolta, hogy minden fürcsi után alkohollal töröljem át és utána zsíros (popsi)krémmel kenjem be. Emellett egy homeo-s bogyót kellett szedni, és egy-másfél hét alatt teljesen rendbe jött a fülcsi. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

zarja: Bulcsinak boldog névnapot.

csuppancs: Neked is gratula a vizsgádhoz. A jogsi után nekem is a záróvizsga lesz a következő. Fiacskádnak is gratula. A töri meg az angol miatt meg le a kalappal. Ez a MT is gyönyörű. Nekem is csak azért sikerült megkötni, mert Emese kötötte és így érzem hol kell lennie. Bár nem mindig sikerül olyan szorosra mint kéne. Milánnak is gratula a 4 hónaphoz.

ronci: Én hintőporoztam Barbus nyakát és a piros pöttyök elmúltak.
vicky79
Budapest III. kerület

Boldog Bulcsú napot! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Csuppancs Gratula Neked és nagyfiadnak! Minden elismerésem a kisbaba mellett tanulóknak!

Molmar Szerintem is jó a hintőpor a problémára. Izzadós, bepállós gyerekeimet én is hintőporoztam.

Isten éltesse Bulcsút!
pammut

Jó reggelt!

Bulcsúnak boldog névnapot!

Köszi a hintőporos kérdéseket, kipróbálom.

Kakti! A héten átutaztunk Martfűn, hát már nem sok hiányzott, hogy az utat nyalja a Tisza. Itt nálunk a hétvégén állt a Zagyva, de tegnap már elindult a Tisza felé. Remélem ez így is marad. Viszont most hallom a híradóban, hogy Edelényt elöntötte a Bódva. :cry: Északon sok helyen kritikus a hekyzet... :(

Kép
Kép
molmar

Boldog Bulcsú napot!

Kakti! nekünk muszály volt szárítani, mert váladékosra pállott ki a kis füle mögött..ha krémeztem akkor még jobban, ugyhogy neki gentianaval volt bekenve a füle mögött/ szép lila volt!!!/ és az gyógyította meg! A növekedési ugrásra gondoltam, de már 1hete tart, hogy fel kel, meg non-stop eszik. ráadásul úgy és annyit, hogy hogyha vízszintesen marad, akkor folyamatosan folyik ki belőle a tejcsi... :shock:
Vicky! Blankának sem pöttyös a kis nyaka, csak néha ha nagyon sok tejet folyat a nyakába én meg nem veszem észre, hogy oda is folyt. Blanka még mindig nagyon bukós baba!
Amúgy gratula a vizsgádhoz! Elsősegélyed már meg van? Abban esetleg tudok segíteni..tudod vizsgáztató vagyok. vagyis voltam, amíg dolgoztam, meg leszek, ha már dolgozok. la.is remélem. :lol:

Kép
Kép
ronci

Sziasztok!

Bulcsú baba, boldog névnapot!

Viki, gratula a vizsgához!

Csilla, a nagy fiadnak is gratula az érettségihez, és nagy kalappal a szóbelikhez!
Szép a mei tai-otok!
Milánt Isten éltesse! Hogy nőnek ezek a töpörtyűk! :)

Boti sem alussza át az éjszakát, bár régebben már előfordult. Aztán volt olyan időszak (igen rövid...), hogy csak 1x kelt. Mostanság felébred fél 2 körül, aztán 5-6 körül. Illetve pont az elmúlt éjszaka csak 3-kor kelt, aztán fél 6-kor.

Kép
erusverus

Viki, én meg azzal nosztalgiáztam, hogy visszakerestem néhány első hsz-t.
Asszem, ha nem is múlt még el a terhesség miatti félelmem, de kezd kialakulni bennem a vágy egy lánytesó után. :)

Kép
erusverus

ronci: Még egészségügyi tanfolyamunk meg vizsgánk nem volt, de ha valami anyagod lenne hozzá, azt szívesen venném. Intéz tanfolyamot valamikor a suli. Jó lett volna nálad vizsgázni. :D Egyébként Barbusnak is folyik a nyakába egyébként a táp, de neki hátul a haja alatt van piros folt, mikor beleizzad a sapkába.

erusverus: Én is gyűjtögetem a régebbi hozzászólásokat, csak addig még nem jutottam el, hogy a blogunkra felrakjam őket.

Éjszaka: Volt egy időszak nálunk is, amikor megint felébredt enni éjszaka a gyerek, de most már megint nem. Ma fél 7-ig aludt, hagyta az apukáját is aludni, mert szabin van.

15-én kezdhetem a tanpályát és még azon a héten le is megy a tanpályás vezetés. Utána azért a vizsga előtt még gyakorolni akarok, még jó hogy van ismerősnek kocsija.
vicky79
Budapest III. kerület

Csilla, bocsánat... Annyi itt az ügyes emberke, hogy már követni sem lehet! ;) Szóval: drakulálok! :D

Kép
erusverus

Viki, engem az oktatóm anno még azelőtt, hogy láttam volna a rutinpályát, kivitt a Duna partra és, mivel ott nem nagyon járt autó, megkért, hogy üljek a volánhoz. Mondom, semmi akadálya, apuval már úgyis gyakoroltam a falu melletti egyik földes úton. Hah! Király! :) Igen ám, de aztán csak bekeveredtünk (nem is értem, hogy!? :D) a városba (Dunaújváros): lámpák, több sáv, más AUTÓK! :)... vááá! És mondom, még rutinpályán sem voltam előtte... Izgi volt! Csak kár, hogy azóta sem nagyon vezettem. A leghosszabb táv 25 km volt, vagyis kb. 50 oda-vissza... A jogsit pedig 2003-ban szereztem... Szóval képzelheted, milyen rutinos vagyok! :roll:

Megfordult Boti!!!! Hátáról a hasára! Csak szegénykének a keze a hasa alatt maradt... :) Megyek segítek neki.

Kép
erusverus

Jó reggelt!

Bulcsú babának nagyon sok boldog névnapot!

Levikének boldog hófordulót!

A vizsgázóknak gratula. (remélem nem hagytam ki senkit)

Ezt a hintőport én is ki fogom próbálni, mert a kis hónalja nekünk is be szokott pálni (hogy kell ezt írni :? ) néha, amikor melegebb van. Egyébként én még mindig kenem a hajlatokat olajjal fürdés előtt meg a gyógyszertári fürdetőt és testápolót használom és nagyon jó neki. Meg olyan jó babaillata lesz tőle :lol:
Sikeresen átvészeltük az estét és éjszakát láz nélkül. (homloktörlős smiley)Nem is adtam neki már estére Nurofent. Remélem ma már nem lesz olyan nyügike, mint tegnap mert már nincs itthon apjuk. Bár ha jobban belegondolok nem túl sokat segített tegnap sem úgyhogy valahogy majd csak túl leszünk rajta :roll:

Ébredezés...

bellerreni
Eger

Erusverus!!!
Én 1998-ban szereztem a jogsim és ugyanúgy kezdtem, mint Te! Csak én debrecenben egy kis mellék utcán ültem a volán mögé és úgy, hogy még életemben nem vezettem, mert utáltam! És engem is be vitt a városba az oktatóm egyből! Hát nem mondom, hogy nem izzadtam le!!! Viszont én ott kerülöm a vezetést ahol lehet.. Ha nem lehet akkor vezetek, de ha igen, akkor meg hagyom másnak a lehetőséget. Tavaly egész évben itt állt nekem az octavia, mert a párom a céges kocsijával járt, mégsem mentem soha sehova kocsival, inkább vonattal jártam dolgozni illetve busszal db-be.. én a parkolástól félek: de hogy így hogy fogom valaha is megtanulni??? :lol:
Vicky! ha aktuális lesz, akkor priviben egyeztessünk a vizsgáról!!!oké??

Kép
Kép
ronci

Én is 2003-ban szereztem jogsit és az én oktatóm is a városon keresztül vitt ki a rutinpályára. Hát ezek az oktatók már csak ilyenek :lol: Állítólag én annyira jól vezettem, hogy nem is hagyta hogy más vigye fel a kocsit Miskolcra mikor mentünk vezetni :roll: Sajnos nekem sok lehetőségem nincs vezetni, mert mindig Zsoltinál van a kocsi, de nekem nincs bajom a vezetéssel. Annál inkább az idióta egri sofőrökkel :x

Nálunk is van ébredés éjjel egy pár napja. Lehet, hogy az időjárás miatt is van valami... Vagy ki tudja :roll:

Csajok! Nem tudja valaki, hogy honnan lehet rendelni Dada premium pelenkát? Huhh basszus nagyon durván jó az a pelenka. Kaptam 5 db-ot és nagyon oda vagyok érte. Csak nem tudom hol lehet rendelni és akitől kaptam sem tudja, hogy honnan van, mert ős is kapta és akitől kapta sem tudja megmondani... :evil:

bellerreni
Eger

Hahó!

Mondják, hogy jön a melegfront, de én még mindig fázom :(

Férjemmel nagyot lelkiztünk éjszaka, órákat beszélgettünk, úgyhogy megint tök álmos maradtam, de örülök, hogy meg tudott nyílni...

Bulcsúbaba, boldog névnapot!! Küldj majd a csokitortádból :)

Dalika, én sem értem mit akartál mondani, mesélj!

Hónalj: én is észrevettem a piros hónaljat, meg a redős kis nyakacskája is kipállott, de én krémeztem, mert hintőporoztam, mert száraznak tűnt, és nem akartam tovább szárítani. Van ilyen gyógyszertári baba testápolóm, nem olyan zsíros és büdös, mint a popókrém.

Átfordulás: gratula!! Lassan már csak az én lusta kis babóm nem akar fordulni :?

Amúgy a legutóbb kértem új popsikrémet a dokitól, és most nem a jó kis narancssárgásat, hanem a büdös halszagút írt :( Ki is dobtam, majd kérek másikat...

Van, akinél már elfogyott a D-vitamin? Kéne abból is íratnom újat. Valahogy nem tudok egy cseppet adni belőle, mindig több jön, remélem, nem adagolom vele túl :?

Éjszakai ébredés: nálunk nincs, ugyan a Buckó sokat mormog meg cuppog éjszaka, de nem ébred fel (egyelőre?).

A jövő hétre extra sűrű program alakult kis, minden napra beesett valami házon kívüli babás program, remélem, bírni fogjuk :) Meg az időjárás lehetne kegyes hozzánk most már végre.

Szép napot!

boruska

Na csajok:
én 17 éve(úristen) kaptam a jogsimat és imádok vezetni. Nálunk megy a harc, hogy ki vezessen. :)
Én ugye pesti lány vagyok, az oktatóm az első órán kivitt a Duna partra (a rakpart és a víz közé) és sebességváltást kellett gyakorolnom: 1-es 2-es, és így kellett nyolcasokat „rajzolnom” a kocsival. Be voltam SZARVA!!! :) Tudni kell, hogy engem vonz a víz! Imádom! De azóta is, ha a rakparton megyek, nagyon kell figyelnem az utat, mert ha el kezdem nézegetni a vizet, képes vagyok a kormányt is elhúzni egy kicsit... :) Na, mindegy. Szóval imádok vezetni és remélem, egyszer megint lesz saját autóm. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?