Bocsi, megint hosszú leszek, le kell reagálnom az egész napot.
Nagyon tetszik a mei tai a leányzónak és nekem is. Pont volt olyan készen, amilyet kinéztem. Barna a pántja és lepkés. Már Emesénél le sem vettük, hanem eltette nekem a kengurut a szütyőbe. Szettet vettem és a zsebbe is elég sok minden elfér. Az össze pelenkázós cuccot bele tudtam tenni, a tápot meg majd a felcsatolható termoszban viszem. Egyáltalán nem húzza a hátam a hordozó és le sem izzadtam annyira benne, mint a kenguruban. A gyerek sem lifeg benne. A kengurut meg majd a tesz-veszen eladom, a fekvős funkciója nélkül nem lettem volna el az elején bkv-n.
Ilyet vettem:
Oltás: Nálunk ma már nem volt láz, de nem nagyon evett ma.
Olvastátok ezt a cikket? Horror! Nevel így valaki gyereket? Az a baj, hogy igen.
http://velvet.hu/poronty/2010/05/28/aki ... yuloli_ot/
zarja: Mi azt röhögtük a barátnőimmel legutóbb, hogy akkor is tologatjuk a babakocsit, ha a baba nincs is benne. De tovább is fejlesztettük: a babakocsi apánál, nálunk a bevásárló kocsi. Szerinted mit csináltunk a bevásárló kocsival?
Én kipróbáltam már Barbusnál a dm-es 30-as babás naptejet és nem pattogott ki tőle. Megkérdeztem a védőnőnket, azt mondta ha nincs baja a gyereknek tőle, akkor használjuk nyugodtan. De lehet kapni valami gyógyszertárost is.
Csanádnak boldog névnapot!
erusverus: Nagyon bevált, gyerekem rögtön bealudt benne és nekem se ment szét a hátam. Délután volt egy light-os hisztije a kisasszonynak, beletettem és 5 percen belül bealudt. A babakocsiban meg apa a levegőt meg a táskáját tologatta. Remélem azért nem fog rászokni és el lesz a kocsiban is.
Milyen mei tait rendeltél?
stephie: Mi sem szeretnénk Barbusra vallást "erőltetni", ezért szeretnék névadót.
Aki írta a névadót: hogy intézte? Kivel kell beszélni és milyen papírok kellenek hozzá? Van várólista, vagy könnyen ment?
csuppancs: Csak azért nem ajánlom fel a ruhácskánkat mert rózsaszín szalag van rajta.
juci: Mi talán egy hosszú hétvégére lejutunk a Balatonra a kis haverkáékkal. Tudnak valami szállást. De ennyi. Akartunk menni hosszú hétvégére valami szállodába, de szerintem a jogsi viszi az árát. Nagyon jó ajánlatok vannak a rossmann honlapján. Meg majd vonattal egy párszor lemegyünk a velencei tóra, az ingyen van nekünk.
zsó: A babatologatós anyukákkal nagyon jó a séta. Mi ha mindenki együtt lenne apa szerint már feloszlatnának minket. Mindig hoz valaki egy új anyukát. Hárman vagyunk a kemény magban és a többiek változóak. 8 anyuka és baba van eddig a társaságban. Megy a pletyka meg az összehasonlítgatás rendesen.
reni: Ez a ruci gyönyörű. Nagyon pasis. Nekem tecc. Tényleg, te milyen mei tait vettél? Én nem néztem meg nagyon más fajtát, de egyenlőre nagyon bejön Emese mei tai-ja.
nóri: Pedig szerintem olyan kis szép a kis Rómeó. A csaj milyen jól le van fogyva. Én sosem leszek ilyen csinos (nem is teszek érte mondjuk). Ugye nem zavartalak délután? Csak úgy megörültem hogy tetszett a gyereknek a hordozó, hogy valakinek el kellett büszkélkednem. Nagyon jól néz ki a ház, büszkék lehettek rá.