Új privát üzeneted érkezett!

Küldtem képeket gmailre. Igaz, ezek első este készültek, de legalább valami... :lol: :lol:
Vendég

Eszter! Nekem Tündérputtony van és nagyon nem bántam meg. Terepmintásat csináltattam. Nekem azok a nagyon színes mintásak nem teteszenek. :roll: (Volt nálunk ma egy csajszi akinek Gremeséje van és nem szereti, megnézte az enyémet és ő is ilyet vesz, ha el tudta adni a Gremesét)

Nóri! Pedig az én uramnak is fehér öltönye volt az eskövőn... :oops:

bellerreni
Eger

Hahó!

Voltunk ma Szilvivel sétálni a kies Zuglóban, tök jó volt!!!

Ágica: én is megyek a Minimanóban vmelyik nap jövő héten, kérek sütit :)

Nóri: király a kecó, különösen a hálószoba fala tetszik, ez tapéta?

Zsó: tényleg Macskajaj :) vicces lehetett. Innen az ablakból (anyáméknál vagyok) csak a hajlékonyakat látni, ahogy bandáznak

boruska

hol van mindenki?

boruska

Rencsi: mikor megnéztem a keresztelő rucit egyből beugrott, hogy apa is fehér öltönyben volt a lagzin. :D

zarja

Bocsi, megint hosszú leszek, le kell reagálnom az egész napot.

Nagyon tetszik a mei tai a leányzónak és nekem is. Pont volt olyan készen, amilyet kinéztem. Barna a pántja és lepkés. Már Emesénél le sem vettük, hanem eltette nekem a kengurut a szütyőbe. Szettet vettem és a zsebbe is elég sok minden elfér. Az össze pelenkázós cuccot bele tudtam tenni, a tápot meg majd a felcsatolható termoszban viszem. Egyáltalán nem húzza a hátam a hordozó és le sem izzadtam annyira benne, mint a kenguruban. A gyerek sem lifeg benne. A kengurut meg majd a tesz-veszen eladom, a fekvős funkciója nélkül nem lettem volna el az elején bkv-n.

Ilyet vettem:

Kép

Oltás: Nálunk ma már nem volt láz, de nem nagyon evett ma.

Olvastátok ezt a cikket? Horror! Nevel így valaki gyereket? Az a baj, hogy igen.

http://velvet.hu/poronty/2010/05/28/aki ... yuloli_ot/

zarja: Mi azt röhögtük a barátnőimmel legutóbb, hogy akkor is tologatjuk a babakocsit, ha a baba nincs is benne. De tovább is fejlesztettük: a babakocsi apánál, nálunk a bevásárló kocsi. Szerinted mit csináltunk a bevásárló kocsival? :D Én kipróbáltam már Barbusnál a dm-es 30-as babás naptejet és nem pattogott ki tőle. Megkérdeztem a védőnőnket, azt mondta ha nincs baja a gyereknek tőle, akkor használjuk nyugodtan. De lehet kapni valami gyógyszertárost is.

Csanádnak boldog névnapot!

erusverus: Nagyon bevált, gyerekem rögtön bealudt benne és nekem se ment szét a hátam. Délután volt egy light-os hisztije a kisasszonynak, beletettem és 5 percen belül bealudt. A babakocsiban meg apa a levegőt meg a táskáját tologatta. Remélem azért nem fog rászokni és el lesz a kocsiban is. :D Milyen mei tait rendeltél?

stephie: Mi sem szeretnénk Barbusra vallást "erőltetni", ezért szeretnék névadót.

Aki írta a névadót: hogy intézte? Kivel kell beszélni és milyen papírok kellenek hozzá? Van várólista, vagy könnyen ment?

csuppancs: Csak azért nem ajánlom fel a ruhácskánkat mert rózsaszín szalag van rajta. :)

juci: Mi talán egy hosszú hétvégére lejutunk a Balatonra a kis haverkáékkal. Tudnak valami szállást. De ennyi. Akartunk menni hosszú hétvégére valami szállodába, de szerintem a jogsi viszi az árát. Nagyon jó ajánlatok vannak a rossmann honlapján. Meg majd vonattal egy párszor lemegyünk a velencei tóra, az ingyen van nekünk.

zsó: A babatologatós anyukákkal nagyon jó a séta. Mi ha mindenki együtt lenne apa szerint már feloszlatnának minket. Mindig hoz valaki egy új anyukát. Hárman vagyunk a kemény magban és a többiek változóak. 8 anyuka és baba van eddig a társaságban. Megy a pletyka meg az összehasonlítgatás rendesen. :D

reni: Ez a ruci gyönyörű. Nagyon pasis. Nekem tecc. Tényleg, te milyen mei tait vettél? Én nem néztem meg nagyon más fajtát, de egyenlőre nagyon bejön Emese mei tai-ja.

nóri: Pedig szerintem olyan kis szép a kis Rómeó. A csaj milyen jól le van fogyva. Én sosem leszek ilyen csinos (nem is teszek érte mondjuk). Ugye nem zavartalak délután? Csak úgy megörültem hogy tetszett a gyereknek a hordozó, hogy valakinek el kellett büszkélkednem. Nagyon jól néz ki a ház, büszkék lehettek rá.
vicky79
Budapest III. kerület

Lányok!
Hol lehet kapni olyan úszópelust, ami nem 7 kiló alatti súlyra is jó? Egyelőre a Minimanóban meg az Auchanban néztem, de mindkettőben csak Huggies volt és abban az S-es 7 kilótól felfelé van. Lili meg még 6 kiló sincs. Mondjuk 2 hét múlva (mikor elkezdenénk a babaúszást), már akár lehet is, de nem tuti. Szóval tudtok valamit?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Látom, ma mindenkinek pörgött a napja... :)

Most csak gyorsan, mert fürdés.

Ünnepélyesen jelentem, hogy megsértődtem, hogy kihagytatok a zuglói sétából és legközelebb tessék engem is vinni. :D

És aki erre jár az ki ne hagyjon :D Boruska, várunk szeretettel. Milyen sütit szeretsz? ;)

Na futok, pusza!

Kép

Ági
agic83

Agica83: én is szívesen csatlakozom, bár nem ott lakunk, de apjuk ott dolgozik és így legalább őt is meglátogatom majd egyúttal. :)
Vendég

Nekünk sajnos nem esik útba zugló :(
vicky79
Budapest III. kerület

Hahó

Most már nekem is kell mei-tai :D :D pedig eddig nem hordoztam a csajt, pontosabban 2-szer 5 percig volt a Nanduban eddig.
viszont tegnap másfél órán át fogtam kézben Gergő hangversenyén :D :D hátamnak annyi volt, de a kiscsaj végighallgatta csöndben a koncertet, nem szállt be.

Nóri
szép a lakás, gratula :D

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Szóval tegnap nem bántam hogy balettos alkatra gyúr...(5400 gramm körül jár)

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Viki, névadóra nálunk nem kell várni, falun lakunk. Sőt. Én mondhattam meg az időpontot is, a csaj alkalmazkodik hozzánk. Hogy milyen adatok kellenek azt még nem tudom, mert most rendelt új anyakönyvet a névadózáshoz. Ami volt nekik, abban nagy eséllyel még én is benne voltam. :)
Ja, polgármesteri hivatal, anyakönyvvezető.

Mi Sárvárra megyünk 10 napra. Remélem túléljük. Én meglennék nyaralás nélkül idén, de apának kell egy kis kikapcs, itthon meg úgysem pihenne. :roll:

Viki, én is gyorsan rendeltem még szütyőt és olyan micsodát a mei-taihoz. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Délután mégegyszer felkötöttem a dedet és nagyon jól érezte magát rajtam. Akkor kezdett el sírni amikor levettem :lol:

Viki! Köszi. Végre valaki akinek tetszik az elegás babaöltözék is :lol:

Kakti! Én a dm-es Babylove-ot vettem. Igaz, hogy zöld, ami nem épp kislányos és sajna nincs belőle más színű, de úszópelusban szerintem mindegy. :roll:

Na megyek fogat mosni és lefekükélni mert megy a Helszínelők :lol:

Pusszpá

bellerreni
Eger

Kakti:
Nekünk ilyen van:
http://www.bababolt.com/index.php?/Pele ... lenka.html
M-es vettem idénre, jövőre meg egy L-est. Gyönyörű pirosat vettem a szegély kék és sárga kiskutyák vannak rajta.

zarja

Köszi Eszter!
Mi eldobható pelust használunk (tudom, nem túl környezetbarát), és fogalmam sincs, hogy tudnám-e ezt használni. Arról nem is beszélve, hogy semmi kedvem pelenkát mosni/kifőzni (a mosógépünk ősrégi, nem tud főzni).
Kell ebbe vmi betét? Vagy csak rádobom a kis seggére? :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Csupasz popsira ráadod simán, semmi nem kell alá. Ugyanúgy használod, mint eldobhatós, aláterít, és tépőzárral ráadod, plusz van egy zsinór, hogy nehogy véletlenül kibomoljon. Használat után, ha nincs kaki, akkor úgy kezeled, mint a saját fürdőruhád, ha van benne, akkor (én wc- papírral, de popsikendővel) kiveszed, és kimosod mosógépben a bébiruhákkal együtt.

A blogon van fotó gyakorlatban, hogy a mienk hogy néz ki (bár a fotó elég gány)

zarja

OFF:
Csajok, megőrülök, nem bírom értelmezni az alábbi mondatot: Magyartudósok segítsetek!

Az a vállalkozó, aki a vállalkozói tevékenységet első esetben kezdi meg 2003. december 31-ig mentesül az iparűzési adó fizetése alól a vállalkozás kezdő időpontjától számított 24 hónapig. (szó és vesszőhűen idéztem)

Tehát aki 2008-ban kezdte a vállalkozást, az 2009-ben mentes?

zarja

óóóóóóóóóóó, anyám! Sehol egy mondattagolás??? Ezt sokféleképp lehet értelmezni!
Szerintem ha 2003. (???) dec.31. előtt kezdett vállalkozói tevékenységet (előtte még sosem), akkor mentesül. Aki azután kezdett, az nem.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Eszter, amennyiben a fenti dátum 2008 és nem 2003, akkor szerintem igen.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Apa éjjelre ment dolgozni :( , én meg itt nyomulok, már ha Levi fel nem ébred (utálja a klaviatura hangját).
Én is szoktam tologatni az üres babakocsit és hintázni kendőtlenül :D .
Örülök, hogy a topik jó része benevez a hordozásra :D . Én feliratkoztam különféle vándor mei tai-ok kipróbálására, bár szívem szerint "rohannék" Gremeséhez százszorszépes mei tai-t rendelni. Az ő vándora is ideér vmikor augusztusban. Még akkor sem leszek lekésve semmiről.
A csatos hordozókból is van jópár. Sokan dícsérik a Manducát (van vmi akciós honlap, hol 20 e Ft alatt van az egyszínű). De kiváló az Ergo, a Beco, a Calyx, a Liliputi stb. a Mamamin alaposan kivesézik a témát :D . De ezt végképp célszerű próbálni, mert egyes modellek kényelmetlenek lehetnek, különösen nem átlagos testalkatra :wink: .
Ma gombászni voltunk. Az idő gyönyörű volt. Levi kendőben hol szundikált, hol nézelődött. Én kerestem a szegfű gombákat, apa pedig szedte :D .
pammut

Szegfű gomba! Jaj de szeretem... Mióta apu meghalt, nem szedtem gombát. 3évesen levizsgáztam gombaszakértésből. Csak ugye papírt nem kaphattam. De ez nem kamu! Sztem M.o. majd összes gombáját ismertem. De kár, hogy most csak kb 20-at tudnék felsorolni. Na jó, 30-at. :D

Csilla!

Sztem is úgy van a mondat, ahogy mondod! :lol:
Vendég

sehun senki! Mostanáig vasaltam... 9re meg mehetek lakógyűlésre Noival,mert apa meg Luc nincsenek itthon. Na jó éjt!
Vendég

Szép jó reggelt! Nyunyóka újabban nem szeret 6-ig aludni... Na jó, egy szavam sem lehet, mert 4 óra és epszilon sugarú körzetében ébred, tehát, nem nagyon korán, de azért meg tudnék békélni egy 6 órás ébredéssel :D Most éppen várom, hogy sikerül-e elaludnia vagy sem, de úgy tűnik, hogy csend van.

Ma nem leszek, mert visszük Anyát Perőcsénybe, ált sulis osztály talira, 40 éve nem találkoztak :shock: Szóval reggel visszük, estefelé hozzuk. Majd Marosnál és környékén integetek az illetékeseknek.

Remélem, mindenki szépen alszik :)

Kép

Ági
agic83

Ja, akartam kérdezni, hogy Bea, hol vagy? Vagy csak én nem figyeltem és mondtad, hogy nem leszel? Remélem,minden okés Nálatok!

Kép

Ági
agic83

Ági!
Beáék az anyukájáéknál vannak, azt hiszem, valamikor jövő héten jönnek haza.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Jó reggelt!

Én is már régóta ébren. Már teát főztem, reggelit készítetem, reggeliztünk, a konyhát rendbevágtam, zuhanyoztam és hajat is mostam és most itt :lol:

Felébredt a drágám valamivel 4 után, na mondom szép, a 6 órási kelésről szépen fejlődünk vissza. :shock: Betettem a szájába a cumit és visszaaludt háromnegyed 6-ig :lol: Akkor csak nem volt olyan nagyon éhes. De bezzeg reggel. Úgy üvöltött egyem meg, amíg a szájába nem került a cici, hogy csak na. Aztán nagy elégedett cuppogással elkezdett hamikázni és most alszik. :roll:

Ezt a mosható úszópelust én is néztem. Nyárra lehet, hogy veszek, de most ez nekem drága sajnos :cry: Eléggé kiköltekeztünk mostanában :oops:

Megyünk ma bográcsos szülinapi buliba. Viszem a Mei tai-t is. Kíváncsi leszek rá, hogy elalszik-e benne az én kis tündérmackóm :roll:

Jah valaki írta becenévnek a Mikkamakkát :lol: Mi is szoktuk úgy hívni. Meg Batkamanó. Az embőc meg vagy kukizza vagy tejfej :roll: Azért mert néha büfizik és belefekszik a drága :roll: és kicsit tej szaga van mikor felébred. És ha ő veszi ki az ágyból akkor tejfej :lol: Nektek is szokott ilyet csinálni, hogy belefekszik? Vagy csak én vagyok béna? :oops: Hallom, hogy büfizett és szaladok oda, de mire odaérek már bele is feküdt :shock:

Szép napot mindenkinek :wink:

bellerreni
Eger

Reni!
Az már nem büfi akkor, hanem bukás. :) De nálunk is előfordult már. Sőt! Szerintem mindenkinél. Ők még picik ahhoz, hogy odébb másszanak ilyenkor. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

csuppancs: Köszi a névadós válaszokat, Miskolcon biztosan többen vannak, de úgyis csak szeptemberre tervezzük hogy a keresztanyu is ott tudjon lenni a babájával. :D A mei tai-os zsebbe az összes pelenkázós cucc belefért. Mondjuk így a cumisüveg már nem, de arra gondoltam, hogy a tápot/cumisüveget,váltás ruhát majd abba a szütyőbe rakom, amiben a mei tai van egyébként. És ezt fel lehet venni vállra.

kakti: Én most kaptam a felicitastól kupont úszó pelusra. Huggiesra 500 Ft kedvezményt ad, de nem tudom ezek hány kilótól vannak.

zarja: Én is gondolkozom mosható úszó pelenkán, csak a nagy dologgal nem tudom mit kezdenék. Sajna nálunk elég folyós.

reni: Barbus is rendszeresen bukik vissza. Nálunk is jó bukéja van a hajának utána.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Apa MÉG MINDÍG nem jött haza,gyerek bőg
többet akartam írni, de megyek lefekszem a gyerekkel, hátha úgy alszik
én ki nem megyek vele mert k. meleg volt délelőtt is,és akkor se aludt a kocsiban.

zsó
Kép
pcd1985

na remélem bealudt
látom mindenki csinál valamit.
nálunk apa még mindíg nincs...

ja, alma:2 napja reggelente pöcsölök, hogy reszelek almát és leszűröm a levét, de eddíg semmi.=>Mircusnak nem köll az anya által fél óráíg pöcsölt almalé
kiköpi fintorog, pedig nem savanyú, nem intenzív az íze, viszont édes... :?
viszont egyre szerelmesebbek vagyunk egymásba,
na elkezdett szakadni az eső
megyek :?

zsó
Kép
pcd1985

na behurcolkodtam
olyan eső van, h. süt a nap az egyik oldalon, a másikon meg szakad az eső, az ilyen remélem elmegy estére és u.olyan meleg lesz...

járóka
nem tudom írtam e már, hogy ugye megkaptuk(vettem magunknak :D )és Mircus tök jól érzi magát benne feltéve ha hagyjuk érvényesülni, mert hármunk közül egyvalaki mindíg ott áll fölötte.én ettől kivagyok, h. ha végre leraktam a gyereket és végre el is van, akkor azzal foglalkozom, h. a szüleimet kergessem onnan 1 percenként.
akartam még valamit, de befogom, mert velem lesz tele az oldal....

zsó
Kép
pcd1985

Hozzátápi aranyszabály, de majd mindenki rá fog döbbenni: minél többet pöcsölsz egy babakajával annál kevésbé fogja megenni :lol: :lol: . Én első gyereknél fokhagymatörővel csináltam héjmentes borsópürét. Egy falatot se evett belőle :D .
pammut

Kakti! Igen a bukásra gondoltam, csak rosszul fejeztem ki magam. :roll: :oops:

Na ennyi volt a bográcsozás. Legalábbis nekem. Az a rohadt eső :x :x :x :x Nagyon nyügike volt a drágám, mert álmos volt. Bealudt a Mei tai-ban, de úgy ordibáltak a kölkök, hogy 20 percet sem aludt. A fényképezőt természetesen itthon felejtettük úgyhogy képet sajna nem tudok tenni. Utána már semmi nem volt jó. A babakocsit ugye nem tudtam tologatni, mert esett, úgyhogy inkább hazahozattam magam. Itthon kajált és ahogy letettem már aludt is. :roll: Most meg eső sehol és majdnem süt a nap :x :x :x Nem baj legalább az embőc kikapcsolódik egy kicsit. :roll:

bellerreni
Eger

A ma délutáni sétánk elég rövidecskére sikerült. Felkötöttem a gyereket, lementünk, megláttuk a feketeséget abból az irányból amerre nem néz ablakunk és feljöttünk. 5 percen belül esett az eső.

mei tai-osok: Ugye nem tudom a bénaságommal elcseszni a gyerek lábát? Csak mert néha nem sikerül elsőre a lábait úgy szétnyitnom ahogy kéne és olyan keservesen sír. De addig nem tudom megigazítani, amíg a hátamon meg nem kötöm. Valami technika erre? Egyébként most is jól el volt benne amikor már sikerült beigazgatni és nekem is nagyon kényelmes, hogy tartja a derekamat. Most aa zsebbe mentek a pelenkázós cuccok, a cumisüveg termosz meg a szütyőbe. Tök kis helyen elférek. :D Kedden is ebben viszem a dokihoz a gyereket.
vicky79
Budapest III. kerület

Mi ez a sztrájk kérem? Sehol senki??? Most kénytelen leszek tanulni (nem megy valami jól)
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky Youtube-on biztos találsz sok sok videót mei-tai megkötésre. És utószor ajánlgatom (többször nem teszem ígérem :wink: ), a Mamamin van egy olyan topik, hogy "Mitől lesz kényelmes a mei tai" vagy vmi hasonló a címe. Abban lehet kérdezni és szakavatottaktól választ kapni. Még fotó alapján is szoktak szakérteni. De ha még nagy a mei tai terpesze, akkor magzati pozícióban belülre is lehet rakni a baba lábát.
pammut

Pammut:
szerintem nem a mei tait fogja Viki tanulni, hanem a kresz-t :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Viki! Én úgy szoktam, hogy ugye a derekamra kötöm a Mei tai-t, utána ölembe fogom a gyereket az egyik kezemmel míg a másikkal beteszem a két lába közé a test részét a Mei tai-nak utána egy kicsit "belerázom" a gyereket. Ez hülyén hangzik, de máshogy nem tudom elmondani. :oops: Utána az egyik kezemmel fogom a gyerkőcöt míg a másikkal átnyúlok a hátam mögött az egyik pántért és azzal már meg is tudom tartani a kölkect amíg elnyúlok a másik pántért. Ha mind a kettő a kezemben van megint rázom a gyereket és úgy húzom fel a pántokkal és már a helyén is van minden :roll: Nekem így mindig sikerül. Ezt a rázási módot a csajszi mutatta nekem. Nekem bejött :lol:

Na megyek zuhanyozni utána meg eldőlök...

Jó éjt mindenkinek! Kép

bellerreni
Eger

pammut: Köszi, a mammamin már nézelődtem mikor a mei tai után keresgéltem, majd még utána járok ennek is. Emese egyébként mutatott egy egész jó kötési módot és ő már nem rakta Barbus lábát magzati pozícióba, ezért gondolom már nem szükséges neki. Meg meg is találjuk a megfelelő lábtartást, csak nem elsőre. Ezért is kérdeztem, hogy nem csinálhatok-e gondot vele a csípőjében vagy a combnyakban.
vicky79
Budapest III. kerület

reni: Ezt a rázási módszert majd kipróbálom én is. Köszi. A többi nálam is valami hasonló, csak néha még nehezen találom meg a vállpántokat a hátam mögött.

kakti: Köszi, tényleg inkább kresszeznem kéne, csak ma nagyon nem megy. Pedig még az agyam is friss a szokásoshoz képest. Talán túlagyalom most. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Ronci,
nem bukta ki Léna a Rotát... 2 órával előtte etettem, hogy a nagy veszély elmúljon, majd utána egy órával szopizott. Nem tettem hasra, bár ezért haragudott, de nekünk hason jön a cucc kifele mindig :oops: a többi a doki nénink érdeme, profin lenyomta neki az oltást. Én szerintem elég jól és magabiztosan adok be gyógyszert, de most csak lestem :lol: van mit tanulni :wink: Remélem a második kör is ilyen sima menet lesz.

Kakti,
én is dm-s babylove-ot használtam amíg kicsi volt Lilla, itt 4-9 kilós a legkisebb, de elég kicsi, később liberoztunk.

Ekcéma kontra tej: ugye az én ekcémás gyerekem már nem szopik :lol: de jó esély van a tej és eper allergiára, szegény ezt már saját maga fogyasztja vagyis inkább fogyasztaná :oops: :oops:

nekem is kell mei tai :oops:

KépKép

KépKép
beneildi

Hordozóknak (és leendő hordozóknak) egy jó oldal: http://www.celesztina.blogspot.com/
ktc

Katica: még csak belepillantottam, de szuper kis blognak tűnik, köszi! ;)

Mi ma Tokajban voltunk a bor fesztiválon. Szuper volt! :D Csak azt sajnálom, hogy nem ihattam a finom borokból. De cserébe két fagyit is kaptam és füstöltsajtos lángost. :D
zuzmooo

Köszi a tippeket Balcsi ügyben, utánajárok a dolgoknak. Ha nem boldogulok, lehet, hogy megkérlek Eszter, kérdezz utána a házikónak.

Ma sűrű napunk volt, gyerkőccel nagyot sétáltunk, délután még a Mammutba is benéztünk vele, szemmel láthatóan nagyon érdekelte a sok fény meg a nyüzsi. Az utóbbi napokban olyan látványos a fejlődése, sokkal többet elvan magában, magyaráz, hadonászik, csépeli a játékait. Tiszta nagylány :D

Vettem neki a patikában naptejet, Bioderma Photoderm Mineral 50 faktoros, ott azt mondták, ez az egyetlen olyan naptej, amiben nincs kémiai szűrő és nem szívódik fel a bőrből. Kifejezetten rá van írva, hogy csecsemők is használhatják egy éves kor alatt. Elég drága, 5300 forint, de adtak hozzá egy tusfürdőt ajándékba.

Zsuzsa, én is mennék borfesztiválra nagyon! Talán majd ősszel. Ha elapad a tejem, megsiratom, aztán meg iszom egy pohár jól behűtött száraz fehérbort. Nyamm. Hú de megkívántam :shock:

Csak Nóri nem kapott rota elleni oltóanyagot vagy másnak is volt gondja vele? Nálunk két hét múlva esedékes, de ha tényleg nehéz beszerezni akkor jövő héten nekilátok.

A keddi talit elvetettük vagy időjárásfüggővé tettük?

Kép
juci-77

Juci, szerintem 1 nap alatt akkor is megvan, ha rendelni kell. Én sokkal előbb nem hoznám el, mert az itthoni hűtők nem gyógyszerhűtők és bár ugye hűt meg minden, de nem ugyanazt tudják. Bocs Apa egy nagy gyógyszernagykernél dolgozik, ő osztja mindig az észt nekem :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Rota oltóanyag: nálunk semmi gond nem volt vele. Az első gyógyszertárban megkaptam.

Mei-tai: hát eddig nekünk nem jött be. Próbáltam, de szerintem nem elég széles még a terpesze, mert sem én sem ő nem éreztük jól magunkat. Sajnos. :( Na, de még elfér a kendőben. Később majd próbálkozunk még a mei-tai-al.

Rátaláltam egyébként a csepeli hordozósokra, így szerintem csatlakozom hozzájuk.

Tegnap festeni voltunk a lakást, ahová költözünk, de még 3X mehetünk, mert én ugye nem egyszínű falakat szeretnék. Már előre látom, hogy fáradt leszek a pakolásban. Gondolom ebben Nóri is meg tud erősíteni. :wink:

Nyaralás: mi egy hétre megyünk Bükkszékre. Ez egy pici kis falucska Eger környékén. (Reni tuti ismeri) Mamámék mindig oda vittek gyerekkoromban, meg az egész család ott lesz most is. Van kis strand, de mi nem azért megyünk, hanem friss levegő, kerti grill meg együtt reggelizik a család.
Utána pedig egy hét Balatonlelle, barátokkal, tesókkal. Külföldre szerettünk volna menni, de oda meg nem tudott volna velünk jönni senki, így ezt halasztottuk egy évvel. (igaz a szívem szakad meg, mert én nagyon szeretem Görögországot, de ott sem tudom milyen rózsás a helyzet, ugye a válság miatt)

Megyünk ma ki Fótra. Vagyis én meg a leányzó, mert apuka dolgozik sajnos. Remélem jó idő lesz. Igaz, hogy őt még nem hatja meg a gyereknap, de bízom benne, hogy jól fogjuk magunkat érezni.

Vicky: te kaptál már valamilyen papírt a diákhitel kp-tól?
Vendég

Kata!

Én az ergo-t alul összekötöttem egy cipőfűzővel. Így elég a terpesz mérete és simán tudom használni!!!!
Vendég

Lányok!

Lili tegnap egész nap és ma eddig nem kakilt. Néha nyafizik, és úgy tűnik, a pocija fáj, de a pukik jönnek kifelé, és nincs megkeményedve a pocakja sem. Hagyjam, ne foglalkozzak vele, vagy megpróbáljam kicsalogatni? Ha igen, hogyan? A szélcsőnek semmi értelme így (próbáltuk tegnap este egy hasfájás után), mert a levegő ki tud jönni, de a kaki azzal sem.

Bocsi, hogy ezt így, ebédidőben kérdezem. :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Juci!

Eszerint: http://www.koponyeg.hu/ szerintem el kellene napolni ezt a talit. :) Nem lesz túl kellemes az idő - sajnos. :(

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?