Mai nap:reggel kelés, kaja,kocsi, Budán anyós felcsíp - füge itt aludt 30 percet a kocsiban - érkezés Budaörs Ikea, vásárlás, Füge vigyorog még a villanykörtére is, tündér, jól elvan, át Auchan, itt már pilled, de csak azért sem alszik, anyós kirak, Füge elalszik kb. 13.40 körül kemény 20 percre a kocsiban, haza megáll melóhely, bemegy, körbeugálják, hazajövünk, Ikeában kapott játékával harcol és élvezi hogy itthon van...Szerintetek hogy fogja estig kibírni?????????????????????????
zsu:örülök hogy jobb votl az éjszaka, kúráld csak Bebét, meggyógyuljon, hogy tudjunk menni.
kálmandi:nagyon jók a videók!! becarás a kiscsaj, ahogy tapsizik,meg eszik... nagyon ügyes.
millye:ébreszt a telcsim...vizet forralni, hüle vagyok, de idáig még korábban kelt füge mint én, ha esetleg vissza állnánk egy későbbi kelésbe én is később kelnék...
viki:a fogam már magától jobb lett, ahogy a dokihoz bejelentkeztem, már nem is fájt, de elmentem hogy nézze meg, és van mit csinálni. Az éjszakához nincs recept...én nem tudok, nekem füge egyhetes kora óta átalussza az éjszakát, persze a fogzás nálunk is bezavar, de amig csak cumit nyomok a szájába és alszik tovább addig szavam sem lehet.