Újra itt! Alig aludtam valamit... Kb 1000szer ébredt. Illetve reggel 5-ig kétszer, utána meg nem tettem vissza, hanem próbáltam vele aludni a matracon, így 10percenként. Ömlik a tejem, mint állat, mégis lassan kevés lesz neki. 1hónapot még mindenképp kihúzok akár 2000ébredéssel is, de utána lehet, hogy meg kell kezdeni a hozzátápit, vagy az elválasztást...
20perc múlva jön a redőnyös, a festő, meg egy próbanapos takarítónő.
Ildi!
Lucának volt ekcémája a karján, de az már olyan másfél évesen. Azért, mert a bölcsiben mindig feltűrték a felsője ujját és irritálta. Noénak a nyaka hajlatában van egy folt, ami a tej miatt van valószínűleg. Mérsékeltem a tejbevitelt, de a folt csak krémmel múlik el. Atopiclair-t (asszem ez a neve a kis drágának) nem találom, de nekem van Locoidom a saját ekcémára. Most vagy rákenem, vagy várok 2hetet a dokira. De akkor rákenem. Csak mindenki sipákol, hogy jaj, csak szteroidot ne. Hosszú kezelés esetén megértem, de akkor nem olyan nagy a gáz. Köszi!!!!
Sógornak már pikkelysömöre is volt az ekcéma és az asztma mellé. Kivették a manduláját és soha többet semmi baja nem volt. Tudom, hogy kurva drága, de esetleg bioptron lámpán nem gondolkodtatok? Az minden bőrbetegségre tuti!!!
Kakti!
Nekem is volt ilyen, hogy belereccsent. Utáltam. Más csatornát váltottam és elmúlt. Sztem az lehet a gond, hogy a környéken más kezdett valami olyan kütyüt használni, ami bezavarhat... Én ugye meséltem, hogy az új Angelcare-ek digitális jelet adnak, aminél kisebb a zavarás esélye, de a vas bezavar neki. Na a panelban nem tudtam használni a tuti szuper bébiőrömet. Akkor visszavittem és visszaadták az árát, de csak mert ismertek és tudták, hogy több 100eFt-ot csesztem el náluk és ha nem kekeckednek, akkor fogok is...
Keresztelő cucc: van egy rózsaszín, tüllös gyönyör kardigánnal, meg egy ekrü selyem, szintén kardigánnal.Ha esetleg valaki szeretné, szívesen kölcsönadom. Van mind2höz színben passzoló 3éves ruha is...