Új privát üzeneted érkezett!

Jaj Funky! :shock: A frászt hoztad rám! 8) Bocsánat, nem akartam bekavarni a hordozóvásárlási terveidbe. :oops:

Zsó! Megértem apahiányotokat, egy csónakban evezünk. De Mirci rajtad kívül még nagyanyjával és dédijével is lakik, nem? Mi csak ketten vagyunk egymásnak a lakásban... :cry: :cry:

Bori! Örömmel olvasgatom, hogy milyen szépen javulsz! Olyan ügyes anyukája vagy a Bercinek!

Zsizell, örülök, hogy túléltétek az árvizet!

Vicky, Zuzmoo! Ügyesek a babáitok! Enyém még nem akar sehogy sem fordulni.

Juci, ez nagyon jó, hogy ilyen szépen javul Hanna csípője! Hajrá!

Móni! Ilyen vagány csaj vagy, hogy most tanultál meg korizni? :shock: Jó buli lehetett babakocsit tolni vele.
A garancsi tóhoz én is szívesen elmennék. Bár, ha a párom megtudja, hogy ott forgatták az Üvegtigrist, lehet vissza sem tudom tartani. :wink:

Kép
Kép
molmar

Na jó reggelt! :( én MÁR fent. Újra. Nem tudok visszaaludni. Szellőztetek, iszom. Nézem hogy húz el egy nagy luxushajó pár méterre az ablaktól. Nagyon békés itt!
Vendég

Jó reggelt! Én MÉG fent. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Jó reggelt!
Én is MÁR... :lol:
Nóri!
Remélem, visszaaludtál! Olyan jó lenne, ha ma velem tudnál jönni a Minimanóba. De tudom, hogy ez lehetetlen, így adj lécci tanácsot!
Viszem vissza a bébiőrzőt, hogy nézzék meg, mert nem tetszik, hogy folyton recseg a hálószobánkban olykor a nappaliban is. Azt nyilván nem mondom meg, hogy csak ott, de eleinte nem volt semmi baja. És nem került be semmi új elektromos vagy rádióvezérelt eszköz sem a házba sem a lakásba. Szóval el akarom érni, hogy vizsgáltassák be, és vagy pénzt vissza, vagy legyen valami! Ja! 9 után jön értünk apám, szóval ha addig olvasod... :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nóri! köszi a köszöntést, hihetetlen, hogy Lilla már ilyen nagy :wink:

Ekcéma szteroidos krém:
iszonyatosan alacsonyan szteroid tartalma van már ma ezeknek, ez orvosi tény, pár rákenéstől semmi, de semmi baja nem lesz a gyereknek...
de...az ekcémás folt ritkán olyan, hogy kétszer kijön aztán viszlát. Akinek így volt, azt 3 év hercehurca után csak irigyelni fogom. Szóval amikor állandóan ekcémás a gyereked, akkor is ha szteroidossal kened, akkor is ha nem kened semmivel és akkor is ha nem szteroidossal kened :wink: előbb utóbb nem fogod látni értelmét. Mi már jártunk gyerek-felnőtt-magán-körzeti bőrgyógyásznál. Az ekcémáját Lillának saját kipróbált módszeremmel rendbe hoztuk, most nincs egyetlen foltja sem. Ha lenne Elidellel kennénk, ez nem szteroidos. Viszont mindig van a bőrével valami. És legtöbbször szart sem ér rá semmi gyógymód. Most érik az allergia vizsgálat neki. Ill. visszük egy magán allergológus bőrgyógyászhoz, de lassan már a csodákban való hit kell, hogy elhiggyem valahol rendbe hozzák a kis bőrét, úgy hogy sehol nem lesz piros neki. Gondolhatod mit szenved a gyerekem, ha azt mondja ő mindig viszketős valahol :cry: Már százféle bajra kezelték, de még mindig piros :shock:

KépKép

KépKép
beneildi

Fiús anyukáknak, én ilyen keresztelő ruhát vennék ha fiam lenne:
http://www.pirinyo-babaruha.onlineuzlet ... keres_txt=
A lány keresztelős ruha mondjuk nem tetszik, de keresztelő takarót innen rendeltem, ha minden igaz ma megkapjuk :lol: Nekem voltak tőlük ruháik és mi elégedettek voltunk velük, remélem most is az leszek :lol:
a kis öltönyök nekem se tetszenek, jó hogy kiscsajoknak szélesebb a választék :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi
És mi a módszered?
Nekünk Gellértnek vannak foltjai. Mi is jártunk már pár bőrgyógynál...és általában szteroidost írnak. elocomost legutóbb...
a szteroidossal az a baj hogy csak a tüneteket kezeli, illetve hosszú távon nagy mennyiségben nem jó használni a hormon miatt, nem?
különben Gergőnek is volt és kinőtte..
most javul Gellinek is ahogy jön a jóidő.
Blanka is ugyanilyen kis fehérbőrű, szőke kékszemű lesz, szerintem nem ússza meg ő sem.
remélem a kruppot nem örökli a bátyjaitól...azt is már kinőtték szerencsére.

Móni
én is így koriztam a fiúkkal, babakocsival, nagyon szerettem...most is lehetne lassan.

Funky
Jobbulást :roll:

Viki, Zuzmoo
Gratula a forgáshoz :lol:

babauszi: én pont az ekvéma miatt nem hordtam őket. Ja voltunk párszor de uszodaszemölcs nekünk is befigyelt :roll: :roll:

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Edit: ISTEN ÉLTESSE CSANÁDOT A NEVE NAPJÁN!
Kép
zuzmooo

Mi ezt kaptuk a keresztelőre a Nagyitól, hozzá való kiskabáttal:
http://brendon.hu/Products/ViewDetails/ ... e&store=42
zuzmooo

Újra itt! Alig aludtam valamit... Kb 1000szer ébredt. Illetve reggel 5-ig kétszer, utána meg nem tettem vissza, hanem próbáltam vele aludni a matracon, így 10percenként. Ömlik a tejem, mint állat, mégis lassan kevés lesz neki. 1hónapot még mindenképp kihúzok akár 2000ébredéssel is, de utána lehet, hogy meg kell kezdeni a hozzátápit, vagy az elválasztást...

20perc múlva jön a redőnyös, a festő, meg egy próbanapos takarítónő. :shock: :shock:

Ildi!

Lucának volt ekcémája a karján, de az már olyan másfél évesen. Azért, mert a bölcsiben mindig feltűrték a felsője ujját és irritálta. Noénak a nyaka hajlatában van egy folt, ami a tej miatt van valószínűleg. Mérsékeltem a tejbevitelt, de a folt csak krémmel múlik el. Atopiclair-t (asszem ez a neve a kis drágának) nem találom, de nekem van Locoidom a saját ekcémára. Most vagy rákenem, vagy várok 2hetet a dokira. De akkor rákenem. Csak mindenki sipákol, hogy jaj, csak szteroidot ne. Hosszú kezelés esetén megértem, de akkor nem olyan nagy a gáz. Köszi!!!!

Sógornak már pikkelysömöre is volt az ekcéma és az asztma mellé. Kivették a manduláját és soha többet semmi baja nem volt. Tudom, hogy kurva drága, de esetleg bioptron lámpán nem gondolkodtatok? Az minden bőrbetegségre tuti!!!

Kakti!

Nekem is volt ilyen, hogy belereccsent. Utáltam. Más csatornát váltottam és elmúlt. Sztem az lehet a gond, hogy a környéken más kezdett valami olyan kütyüt használni, ami bezavarhat... Én ugye meséltem, hogy az új Angelcare-ek digitális jelet adnak, aminél kisebb a zavarás esélye, de a vas bezavar neki. Na a panelban nem tudtam használni a tuti szuper bébiőrömet. Akkor visszavittem és visszaadták az árát, de csak mert ismertek és tudták, hogy több 100eFt-ot csesztem el náluk és ha nem kekeckednek, akkor fogok is... :roll:

Keresztelő cucc: van egy rózsaszín, tüllös gyönyör kardigánnal, meg egy ekrü selyem, szintén kardigánnal.Ha esetleg valaki szeretné, szívesen kölcsönadom. Van mind2höz színben passzoló 3éves ruha is... :lol:
Vendég

Kép (ezen 7hónapos, korábbiakat nem találok...)
Kép

Ronci, találtál már rota elleni oltóanyagot????? Mert én most megyek rendelni csak... :oops:
Vendég

Isten Éltesse Csanádot!!!!!!!!!
Vendég

Juti,
az egyetlen eredményes módszer, ha elébe mész az ekcémának... én Lillu bőrét minden este alaposan bekenem testápolóval. CSak jó minőségű termék vagy gyógyszertári készítmény jöhet szóba. Mivel tudom, hogy neki hol szoktak foltjai lenni (karján) (anyjától örökölte :twisted: ) így mind kettőnk kezét alaposan kenve jelentősen csökkenthető az ekcéma előfordulása ill. ha kijön rögtön kenjük az elidellel... amikor már csúnya, az nagyon szar tud lenni, magam miatt tudom, így mi nem várjuk be ezt az időszakot. Tél vége, tavasz amúgy pont ekcéma időszak, ilyenkor különösen vigyázni kell.
Mi most Tena testápolót használunk, de nekem bejött a Babé termékcsalád is. Magamra Kamill testápoló is jó szokott lenni, ez pl. nem aranyárban van. Ill. a babáknak való vitaminos testápoló én most Léninek és Lillának is iratom, hogy elég legyen a nyavalyáinkra. Nekünk az elocomos krém nem jött be, pedig sokszor kaptuk már...
ja és ilyen babáknál csak fürdetőkrém (én magamnak is azt használom a karomra) ha jó, ha nem, de babafürdetők felejtősek.

KépKép

KépKép
beneildi

Nóri, én is rákenném :oops:
A Bioptron lámpa nem segített rajtunk, ugyan nem a miénk, de a családban van. Ha kérem megkapjuk, de a foltok maradtak Lillán :shock:

Nekünk picur keresztelőruhánk van, szép is és aláöltöztethető is. Spórolós anya mind két lányát 3 hósan kereszteli :oops: na jó meg annyira megható is, hogy a kiscsajszik ugyanazt a szép rucit viselik... Nagynak meg akarok valami szépet, mert esküvőre is megyünk :lol:

Csanádot Isten éltesse!

Megyek mert ma ballagásra megyünk, sógornőmnek meg beígértem, hogy segítek, így sütni és főzni is kell :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Nóri!
Csatornaváltás nem működik sajna. A másik csatornán már helyből recsegett. :? De én ezért nem vennék egy AngelCare-t. :?

Édes kis golyófelyű Lucád ezen a képen (már bocsi, de ezt bóknak szántam)! :D Nagyon cuki!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Ma délután megyünk kipróbálni a mei tait, nagyon kíváncsi leszek rá.

Gyerekem ma hajnalban is felébredt, cumi vissza, negyed óra szunya. Ezt mostanában többször is megcsinálja mire bealszik megint.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2010.05.28 07:45-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Nekünk simán lett Rotarixünk, most akarom majd kiváltani a második adagot...

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi!

Ha nem találnál Lillára (amit kötve hiszek :lol: ) Akkor van két nyári, meg egy melegebb csodaruhája Lujzinak... :oops:
Vendég

Ildi
Én most a Blanka fürdetőkrénét használom Gellire is. És nem kádfürdőzhetne elvileg, csak zuhany...de azért fürdik néha a bátyjával.
most én is abban bízom, hogy az orrmandulaműtét volt neki ugye pár hete és mintha javulna a bőre.
nekünk az elocomos helyre hozza mindig csak újra kijött...

Kakti
Amikor Gellért volt kicsi egyszer erre járt egy család a szomszéd utcából és kérdezte van-e nálunk pici baba mert szokták hallgatni éjszaka a saját bébiőrzőjükön :shock: :shock: szóval lehallgatták Gellikét :lol: :lol: angelcare-em van egyébként, gondolom nekik is az lehetett :?:

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok! Most nézem, hogy az előzőekben elküldött hozzászólásom nincs sehol!
Nóri! közben már kiderült, hogy nem káros az oltóanyag, így már a mi dokink is felírta és simán lehet venni.. csak még Blanka nem kapta meg, mert meg volt fázva..
Ildi! nem bukta ki a kis Léna? mi volt a technikátok??? :lol:
Ja, Blanka kedden volt 6500gr és 61cm..

Kép
Kép
ronci

Nálunk apának van ekcémája. Rágen sokat rágózott és kiderült hogy durva gumiallergiája van! Gondolhatjátok, az amúgy sem sűrűn használt óvszernek itt lett vége. Mióta abbahagyta csak a többi allergénre jön ki, de azokkal jobnan tudunk vigyázni. Ő az elocomot és talán a flucinárt szokta váltogatni. Hol az egyik válik be, hol a másik. És testápolónak meg a gyógyszertárban kapható sanatopic. Állítólag ezzel a babákat is lehet lenni, de én most írattam fel lutyulósat Narbusnak.
vicky79
Budapest III. kerület

Látom más fiús anyukának is gondot okoz a keresztelő. Én is olyat találtam ki, mint Csilla.
Teszveszen vettem egy kantáros lenvászon nacit, meg van egy helyes For Kids Only kék galléros (olyan tenisznyak utánzatú) fehér alapon kék-sárga keresztbe csíkos body-ja. Meg egy még annál is helyesebb hófehér sapekje.
Viszont ma reggel döbbentem:
az esküvői ruhám míderjét akartam felhúzni keresztelőre egy vad narancssárga nacival. Basszus, akkora lett a kerületem, hogy pont egy éve hordott míder nem ér körbe. A bordáim is híztak?

zarja

Zsuzsa: az elején mi is rugalmas kendőt használtunk, utána már simát, aztán megpróbáltuk a mei-tait. Úgy üvöltött az én nyugodt fiam benne, hogy halálba rémültünk, biztos rosszul kötöttük fel. Azóta sincs el benne. Így apja lemondott a mei-tai-ról (neki lett véve) és ő is kendőzik a békesség kedvéért. Próbáltam elpasszolni a mei-tait, de aztán apja beszólt, hogy jó lesz az még. Azóta ott hever a szekrényben.

Én se állhatok meg, ha fel van kötve Bulcsú. Ha megállunk, akkor ringatózom, ez most már olyan vad, hogy ha nem rám van kötve Bulcsú és sír, akkor is automatikusan ringatózom. Ezt hívják pavlovi reflexnek?

zarja

[quote="zarja"]
írta:
zarjaÉn se állhatok meg, ha fel van kötve Bulcsú. Ha megállunk, akkor ringatózom, ez most már olyan vad, hogy ha nem rám van kötve Bulcsú és sír, akkor is automatikusan ringatózom. Ezt hívják pavlovi reflexnek?

Ez hagyján! Én akkor is ringatózok, ha a közelemben sincs a gyerek, pl boltban, sorbanállás közben. :lol: :lol: :lol:
zuzmooo

Na sziasztok, csak gyorsan, mert mindjárt kaja lesz :)

Lázat, úgy tűnik, ismét megúsztuk, kicsit nyugtalanabbul aludt... De minden OK :D

Kakti, legközelebb szóljál, hogy jöttök Minimanóba, mert 2 percre lakom tőle és átugorhattatok volna Lilvel, még sütit is sütöttem volna... :( Gondolom, nem gyakran jártok, na mindegy. A felajánlás bárkinek áll :D
Eper témának utána kérdeztem. Elvileg az apró magok mellett elbújó atkák okozzák az allergiát, ettől lehet súlyos allergiás rohama annak, aki eszi. A kisbabába nem hinném, hogy ez átmegy. De Nóri ismét megmondta a frankót, ha egy szemtől nincs pötty, akkor valszeg 100-tól sem lesz és fordítva. Pici hasfájást okozhat, talán...

Fürdetés: Most kaptam egy tuti ötletet. Gyerek kezébe fürdős kendőcske és abba tud "kapaszkodni". Ma este megpróbálom, mert nálunk tuti az a baj, hogy nem érzi magát biztonságban, tegnap fogta a kezemet és akkor nem félt és nem is sírt. Szóval, próba cseresznye, majd beszámolok.

Zsuzsa, Egy kis malac :D :D :D Mi is mindig ezt daloljuk és úgy szereti, kacarászik közben, meg mosolyog ezerrel :)

Na futok, jók legyetek.

Móni, srác még nem válaszolt, azért késik az ügy.

Nóri, nem kell úgy felvágni. Luxushajó, mi? Nekem bezzeg kukásautó és kamion a Nagy Lajoson... :D :D

Kép

Ági
agic83

Detto, a hintát már akkor is lökjük ha nincs benne Bazsu.. :lol:

Nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki jobban van! :) Ma már túl van két kaján és eddig minden rendben. Bár ma még csak aludt, ami lehetne gyanús is, de ezen már nem idegeskedem.

Mi is mennénk a Garancsi tóhoz! :)
Görkori+babakocsi+3 gyerek? :shock: Minden elismerésem! :)

Bazsun is van egy ekcéma szerű folt, már vagy három hete. A gyerekdokink azt mondta várjunk még hátha elmúlik magától, a popsikrémmel kenhetjük, mással nem kell.. egyenlőre nem nő, de nem is csökken a mérete.. :roll:
B. sem forog még semerre, pedig csak hason alszik és reggelre mindig a kiságy másik végében van, sokszor vissza is fordul..

Mi is az első patikában találtunk Rotarixet, nem kellett megrendelni sem. Pont egy hete kapta, a doki simán a szájába csepegtette.. csodálkoztam, de simán lenyelte. Gondolom jó íze van.

Annyira jók ezek a babaúszós képek! :roll: Biztos nagyon élvezik a babák! De én irtózom attól, hogy ennyi felnőtt együtt áztatja magát a babákkal. :oops: :oops:
Vendég

Sziasztok!

CSANÁDNAK BOLDOG NÉVNAPOT!!!

De jóóó! Barbus és Bende nagyon ügyik!

Ágic, szerintem is van valami ebben a pelusos fürdetésben. Boti alá mi mindig beterítünk egy textilpelust, és azt, ha sikerül megmarkolnia, el nem engedi, szorítja kegyetlenül. :) Ha még nem akadt az öklébe, akkor jön néha a Moro-reflex, ami tényleg arra utal, hogy valamiért nem érzi magát 100%-ig biztonságban.

Móni, mindig örömmel olvasom, hogy milyen talpraesett, rugalmas anyuka vagy. ;) Én is szeretném ilyen könnyedén csinálni a dolgokat! :)

Osztom Funky véleményét a babaúszással kapcsolatban. Amíg nem áll fel az immunrendszere rendesen, addig én tuti nem viszem usziba. Sokszor még én magam is irtózom a sok ember láttán. Nem vagyok szociofób, csak tartok a fertőzésektől. Remélem egyszer végre sikerül már eljutnunk a baba-mama jógára!
:roll:

Lányok, az ekcémaszerű foltokat nem a tehéntej okozza? Nekem ugye a véres kaki miatt kellett elhagynom, de mióta nem iszom, nem eszem tejterméket, azóta Botin nincs egy árva folt sem. Szerintem nem árt óvatosnak lenni a tejtermékekkel kapcsolatban, mert úgy tudom, hogy ha most allergiás a babó a tejfehérjére, akkor ez nagyobb korára is megmaradHAT.

Kép
erusverus

No, úgy néz ki, nekünk is lesz mei-tai-unk! :) Apa is erre szavazott a csatos kenguruval szemben. Hihihi! Nem sokára meg is rendelem!

Kép
erusverus

Viki, lécci majd mesélj a mei-tai-ról, ha hazaértetek! :)

Kép
erusverus

Reni, irigykedve néztem a képeitek a szilvásváradi kirándulásról... :) Szépek vagytok! Még nem voltam ott, de a képek alapján gyönyörű hely lehet! Néha már azon fantáziálok, hogy ha Boti nagyobb lesz, mennyi szép helyre szeretnék vele és apával kirándulni. Legszívesebben mennék minden hétvégén. :)

Kép
erusverus

gratulálok Bendének és Barbusnak az átforduláshoz :lol: :lol:

ekcéma nekünk is van, gyógyszertári kenőcs, fürdető és elobase kenőcsöt használunk párhuzamosan. Mitől más az elocum?

Nóri: jó ötlet a bioptron, hátha segít kipróbálom. Nagyon jó a búvárkép Lucáról (irigy-irigy ) :)

Boruska: tényleg mesemondós hangod van, superman Berkó pedig előbb átfordul mint gondolnád :)

babaúszás téma: én is azt olvastam, hogy van aki támogatja orvos, de pl a fül-orr gégészek nem ajánlják. Én is ettől tartok, illetve a véletlenszerűen lenyelt, nem tiszta víztől (nem véletlen, hogy anyukának is tampont kell dugni az oktatás idejére (nálunk legalább is)

keresztelő: kövezzetek meg, de nekünk nem lesz. Bár én hívő vagyok (nem vagyok ugyan gyülekezet tagja, de sok helyen jártam) mégsem akarok semmilyen vallást ráerőltetni. Majd ha elég nagy lesz, hogy tud közötte különbséget tenni, akkor eldönti mit szeretne. (ezzel nem szeretnék senkit megbántani, ez az én véleményem)

Tegnap az egész napi ugrálásért cserébe háztartási kekszet kapott ebédre az anyukájától.... no comment :shock:
stephie

Anita, tampont dugni az oktatás idejére??? :shock: Hát akkor inkább beküldöm apát. Vagy nekik meg el kell gumizni? :lol:
Nekem semmi ilyesmit nem mondtak, igazolás ugyan kell a háziorvostól hogy semmilyen fertőző betegségben nem szenvedünk. Se gyerek, se mi.
Keresztelő. Ráerőltetni semmit nem fogok, a naggyal sem tettem. Ha megnő és nem tetszik a vallása, de hívő, még mindig átkeresztelkedhet. :roll:

Lányos anyukák. Ünnepélyesen megígérem, hogy amennyiben nem találok megfelelő keresztelő ruhát, megyek hozzátok kölcsönkérni. Egy alkalmat csak kibír lányruhában, nem? :lol: :lol: :lol:
Apát is megkérdeztem este, ő is ezen a véleményen van. :twisted:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Nyaralás miatt fő a fejem, tervezném a július/augusztust.

Azt már kitaláltam, hogy elmegyünk valamikor anyuval meg a deddel Sárvárra egy isteni wellness helyre hét közben, ahová Apa majd hétvégén utánunk jön. (nálunk kiskorom óta mindig elmegyek a mamámmal külön, ez idén sincs máshogy, csak három fősre bővül a női szakasz)

Kitaláltam viszont, hogy menjük le Apával, gyerkőccel hármasban Balatonfüredre. Mennék én külföldre is, de Apa még nem akar, legyen akkor a Balcsi. Apartmant vagy kisházat szerettem volna bérelni mondjuk két hétre, sok barátunk van ott. Hát vagy én nem vagyok tisztában a piaci viszonyokkal vagy rossz helyen keresgélek. Hülyét kapok: az apartman, amit tetszik, két hétre 294e Ft :shock: , ennyiből basszus a tengerhez mehetnénk, kajával, utazással együtt. A kulturált árfekvésűek viszont rettenetes néznek ki, az az igazi gusztustalan "gányoljunkösszemindenmaradékholmitacsaládbólturistánakazisjólesz" bútorozásúak. Lehet, hogy én vagyok válogatós, de ha már két hétig lennék valahol, akkor szeretnénk jó érzéssel felébredni, nem csendes borzongással. Van esetleg valakinek valalmi bevált helye?

Már azon morfondírozom, lehet, hogy nem is kéne elutazni, hanem itthon alvással, csillagtúra szerűen egy-egy napos programokat csinálnánk.

Ti hogy tervezitek a nyarat?

Kép
juci-77

Csilla, ezt a tamponos megoldást orvosok is szokták ajánlani medencéhez, annyival megfejelve még, hogy egy kis Canesten krémmel sem árt rásegíteni.

Kép
juci-77

Juci:
Mi ismerős házába megyünk Zalába nyáron.
Viszont Badacsonytördemicen van egy Andreas nevű wellness panzió. Keress rá a neten. Nagyon szép hely, és a szigligeti strandra szoktunk lejárni (igaz, kocsival kell menni, de Hannussal gondolom, úgysem gyalogolnátok a tűző napon).

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Juci! Én ezt ismerem: http://albavilla.hu/szobafoglalas.htm
518eFt a 2hét :shock:
Vendég

Sziasztok!

Visszaolvastam, de csak villám visszaolvasás volt

Nóri:nagyon jóóóóóóó ez a kép!!!!!!!!!!!!!!
hol lax te a biciklis út fölött a Duna-parton...?megőrülök!én is ott akarok, én is , én is!!!

nemudom ki írta, de az hogy nekem itt a vödörbepisilős nagyanyám és a minden lébe kanál anyám, plusz még apám aki jófej, de néha ő is sok, szal ez azért inkább sok, és inkább lennék egyedül néha..
+visszaminősültem tinédzsernek...

keresztelő:nekünk nem lesz

nyaralás:apa akkor se vitt, amikor tavaly direkt kivettem egy hét szabit és szóltam, h. ez az utolsó(és első)gyerek nélküli nyarunk.
most mire számítsak egy 5-6-7 hónapos Mircivel?

más téma:megint összebandáztam egy anyukával a szomszéd utcából,5 hónapos lánya van,dumáltunk, telefonszám csere.Remélem, hogyha így összehaverkodok anyukákkal a végén CSAK LESZ valaki akivel bandázhatok,és akivel dumálhatok, nem csak itthon a nyugdíjas klub...olyan jó lenne!!!
(ja amugy apám mindíg részeg kocsmatöltelék haverja szokott leszólítani az utcán "dumálni" meg ilyen nyanyák, akiktől már kivagyok, főleg, amikor összekevernek valakivel...)

zsó
Kép
pcd1985

Halihó.

Isten Éltesse Csanádot!!!

Képzeljétek. Ma felkötöttem a drágát a MT-vel és élvezte :lol: Én úúúúúgy, de úúúúúgy örülök. Jó még nem sokáig volt rajtam, de tegnap ugye ordított úgyhogy már ez is előrelépés :lol:
Eszter. Hálám örökké üldözni fog, ha ez bejön nekünk mert ugye neked köszönhetem, hogy végül a hordozás mellett döntöttem. :lol:

Szilvásvárad: Nagyon gyönyörű hely az egyszer biztos, de oda olyankor kell menni amikor előtte esett az eső, mert csak akkor van víz a vízesésben :? De amúgy nagyon jó sétálni a tiszta levegőn, ha nincs víz a vízesésben akkor is. :roll: Ha valakinek kedve támad eljönni és van kedve társaságunkhoz akkor nagyon szívesen kimegyünk mi is... :wink:

Keresztelőruci: Akkor csak én vagyok megőrülve a kis öltönyért? :oops:

Nyaralás: Mi is szerintem "csak" a Balatonra megyünk, de még én nem néztem szállást, de lehet lassan nem ártana hozzákezdeni a keresgéléshez :roll:

bellerreni
Eger

És Juci:
mi itt voltunk:
http://www.unihotel.hu/
nem tudom, most milyen

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

ja a családi pótlékot még nem is meséltem
szoval feltünt, hogy nem kapok, erre kiderült, hogy a mi régiónk átpasszolta a győrinek, mert apa ausztriában dolgozik.
a győriek meg csücsültek rajta idáíg.
aztán anyám megfenyegette őket(ő könyvelő, tudja hogyan lehet csücsülni az ilyesmiken hónapokíg)én meg közbe hülyét kaptam hogy még ezt se tudom elintézni ez agyrém(ha egyedül lennék eltudnám, de így...
most bírálták el azthiszem ma megjött visszamenőleg REMÉLEM az, utána kéne néznem, mert nekem ezekből a rövidítésekből nem derül ki

zsó
Kép
pcd1985

mégegy szösszenet aztán megyek vasalni:
vidéki feeling
reggel arra keltem hogy a szomszédból átrepült egy tyúk :P amit a
Kormi kutyánk kergetett, tollak röpködtek :P Kormi kutyát meg anyám kergette tótisztító hálóval :P (amivel egy legyet nem lehet agyonütni, és el is szakadt)
a tyúk megmenekült én meg jót röhögtem( a korminak szurkoltam)

zsó
Kép
pcd1985

bellerreni
Eger

Zsó! :D :D :D :D Kész kabaré. Meg, már bocs, de a Macskajaj jutott eszembe... :) Egyébként most, hogy jó ideje napom nagy részét itt a 4. emeleten töltöm (áááááááá), illetve, hogy írod a "vidéki feelinget", most érzem csak igazán, hogy hiányzik a falusi élet és a nagy röhögések (itt az csak ritkán adatik meg...)
Olykor-olykor kérlek pötyögj ilyen helyzetjelentést, nagyon szórakoztató, tényleg!

Egy nekem is eszembe jutott: unalmamban néztem kifelé az ablakon az utcára, egyszer csak látom ám, a szembeszomszédékhoz jön az egyik rokonuk bicajjal. Háááát az egyenestől nagyon távol volt az a vonal, amin közeledett, inkább olyan kacskaringós, girbegörbe volt ránézésre... -nem kevesett ihatott az öreg. Csoda, hogy nem vágódott el. Még... Ugyan azt még csak észrevette, hogy meg kéne állni, mert megérkezett, de fékezni már nem sikerült a szerencsétlennek, így jobb híján, fogta magát és leugrott a járgányról, ami az árokban landolt. Érdekes mód a jóember nem esett el (nem, még mindig nem), hanem azzal a lendülettel felsprintelt a járdára, no és hát onnan már nem volt tovább, nekivágódott a kerítésnek, de mintha mi sem történt volna, felállt, kinyitotta a kiskaput, bement, és még be is csukta maga mögött... :)

Kép
erusverus

Rendeltem mei-tai-t Emesétől! :D
Már nagyon várom!

Kép
erusverus

Reni, nekem jobban tetszenek azon az oldalon a pamut keresztelő ruhák.
(Érdekes, mert a lány keresztelő ruha, a lap alján, még ha van is rajta szatén, jobban tetszik. De fiún és valahogy nem tudom elképzelni.)

Kép
erusverus

Zsuzsa: akkor tényleg pavlovi reflex. Vagy inkább ezt hordozós reflexnek kell hívni :D
Én az Elmentem a vásárba félpénzzel-t szoktam énekelni.

Reni: örülök, hogy tetszik nektek a mei-tai. Üdvözletem a Hordozós Klubban! Én ma már legalább olyan fontos bébieszköznek tartom, mint a babakocsit. Tényleg milyen mei-tai-t vettél?

Tampon: basszus ezt nem mondjátok komolyan?? Ennyire nem bízunk a természetes baktériumflórában? Szomorú. Canesten: no more comment. :(

Csanád! Boldog névnapot!!!

Én pont ma szerveztem le egy barátnőm nyaralójába megyünk Bmáriára. Elég sekély a víz, közel a part megyünk pancsizni.

Erről jut eszembe: milyen naptejet ajánlotok a fiataloknak?

Juci: az egyik barátnőm mamája a tihanyi félszigeten lakik, kiadjak a házat nyárra. Kérdezzek utána? Őket jó szívvel ajánlom.

Szilvásvárad: gyönyörű hely. Ugye mi tavaly voltunk ott, volt egy két jó szitu, főleg, hogy a tériszonyos Zsoltit csak fölcsaltam az ősember barlangjába. Szerintem nagy húzóerő volt, hogy én nagy pocakkal vonszoltam fel. :D Erősen gondolkozom, hogy jövőre újra elmegyünk. Idénre ugye Gyékényest néztem ki a tiszta kavicsbányatavával.

Nálunk most van a Festők városa rendezvénysorozat: megyünk is mindjárt egy bábelőadásra egy mamami-s csajszival.

zarja

Boti annyit alszik, hogy már vagy ötször megjárhattam volna vele a gyógyszertárt... :roll:

Holnap hosszú túránk lesz... Megyünk a Tecsóba! Ha minden igaz, beszerzünk egy járókát is a kis legénynek.

Vasárnap meg felköszöntjük a szegedi dédit, 83 éves lesz. És még lehet, hogy aznap délután jön egy volt évfolyamtársam a párjával látogatóba.

Kép
erusverus

Hú, én ezért nem komálom a fehér öltönyt se kicsin, se nagyon:
http://www.youtube.com/watch?v=SUFPD2ZNkSo

:roll:

(Viki írt MT ügyben! Nem akarom lelőni a poént, de az MT rajta, míg a kenguru zacskóban jött haza! :lol: :lol: )
Vendég

Tampon: én úgy tudom, hogy szigorúan tilos. Mert ugye a természetes védekezőrendszer amúgy kiszűri a dolgokat, de a tampon átázik és sokkal feljebb viszi a gondot... :roll: Az én dokim irrigálást javasolt utána.
Vendég

Arról nem is beszélve, hogy a tampon fel is sérthet és akkor még királyabb a helyzet. :roll:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?