Új privát üzeneted érkezett!

épp arról msnelek apával, hogy itt az utcánkban van 3 db kisgyerekes család, akikkel néha-néha összefutok
DE este amikor már le vagyok harcolva és megyek még egy kört a Mircussal, akkor ők már mind apával az oldalunon mennek ezerrel vigyorogva, és mesélik, hogy mi volt ma..
én meg ott bénáskodok egyedül
és akkor már nem megyek oda harmadiknak, az olyan gáz....

zsó
Kép
pcd1985

ugyhogy nekem a tököm tele van,a pénzkereséssel, és tudom h. ha nem lenne az lenne a gáz
ott vannak tesómék, nekik aztán kilóg a seggük a gatyájukból, de minden nap együtt vannak hárman, ráadásul hol délelőtt, hol délután, mert a tesóm váltott műszakban dolgozik
és meg tudja fogni a gyereket
és tisztába tudja rakni
és meg tudja etetni
(ezétrt van a sógornőmnek ideje franciamanikűrre..)
ja és megismeri őt a gyerek
hozzánk multkor bejött apa a szobába, mirci úgy megijedt, h. majd kiugrott a kezemből

zsó
Kép
pcd1985

Zsófi, az apanélküliség tényleg szar....
Nálunk van apa, de reggel elmegy, rendszerint este max a fürdésre ér haza, szóval hétközben nem sokat látnak a gyerekkel egymásból. Max a hétvége marad. Néha azon csodálkozom, hogy ismeri meg az apját :) DE hétközben együtt sétálás - felejtsem el!

boruska

boruska.megnéztem Berci baba blogján a videokat,hát tündér..

zsó
Kép
pcd1985

Kismaki! Egyik szomszédasszonyom :) mesélte, hogy mikor 4 hónapos lett a kisfia (most 2 éves), akkor ismét 2 óránként akart enni, még éjjel is. Ő is szopizott, de mikor már megkezdték a hozzátáplálást, adott neki este, lefekvés előtt babajoghurtot meg almát, és átaludta az éjszakát a kicsi, úgy jóllakott, hiszen ezek a kaják azért jobban telítenek meg lassabban tart megemészteni. Tudom, hogy ez még nem holnap lesz, de reméljük, mikor eljön az idő, a mi picurkáink is hasonlóan viselkednek! :)

Apa nálunk is kb. csak a fürdetésre ér haza, és mi is csak hétvégén megyünk együtt sétálni. És sajna ennél volt már több munkája is, és nem kizárt, hogy lesz is...

Kép
erusverus

Apanélküliség: igen, ezt én is ismerem. Hiába dolgozik 12/24, 12/48-as váltásba, rengeteg a berendelés (hülye csapaterő, meccsek, minden szar rendezvény :twisted: ) és nem sokat van itthon. Viszont, amikor igen általában nagyon sokat van a leányzóval. Ha tápos lenne tuti etetné is, de hát ez a feladat még rám hárul. :)

Mivel kedves lányom még nem aludt, így most szopi közben szunyált be. Gondolom megint alszik fél órát utána meg kukorékol.

Erusverus: hmm, ez még nem most lesz, de eljön majd az az idő, amikor alszanak éjszaka. :lol:

Boruska: tényleg tök jó a hangod. :) meg persze Berci egy tündéri teremtés. Tessék nagyon szeretni!!! :)
Vendég

Halihó!

Voltunk sétálni, de hazaugrottam két percre, és mondtam a bátyámnak, hogy tolja addig Samut. Hát nem tolta, csak rázta a kocsit, úgyhogy mire kiértem felébredt. Elmentünk jó messzire a játszótérig, ott kivettem üldögéltünk, aztán haza- mert rohadt meleg volt. De nem maradt a babakocsiban, úgyhogy kézben kellett hazacipelnem, a másikkal toltam a kocsit. Hát most csoda, hogy gépelni tudok! :lol:

árvízhelyzet: szerencsésen megúsztuk a dolgot, semmi kár! Már Pesten vagyok azóta. Holnap megyünk oltásra :?

Babaúszás: én is szeretnék menni, de még félek tőle. Imádja Samuka a vizet, de ha rágondolok, hogy a víz alá nyomjam...hát nem tudom. Amúgy a BVSC uszodát néztem ki. Valaki csatlakozni??

Kép
zsizell

Lányok!
Miért kellene a víz alá NYOMNI a gyereket a babaúszáson? Fél éves kor előtt még van búvárreflexük, így ha a fejük a víz alá kerülne is, nem nyelnek és nem lélegeznek be vizet. De ez nem búvároktatás! :) (Múltkor lementem megnézni az itteni órát, hogy lássam.) Inkább csak arra megy, hogy legyen a babának vízbiztonsága, ne ijedjen meg nagy vízben sem. Itt nagyon sokat játszanak a vízben, meg énekelnek. :) Ha meg becsúsznak a víz alá, akkor sincs semmi gond. Anya úgyis kiemeli. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Hát ez tuti hányás volt, a kanapé mellett álltam, a tej meg fél méterrel arrébb landolt, sugárban.. vagy 2dl.. szerintem még az előző kaja is a gyomrában volt.
Egy új ruha van rajta, ami eszméletlenül szöszöl, lehet az került a gyomrába.. :S
Azóta nem hányt, de nem is eszik sokat, lemértem, egyszer evett 90g-ot, majd 70-et..

Zsó, merre laksz? Nálunk is lomtalanítás van..
Vendég

Funky:
Zsó a Nagy Folyó túloldalán lakik - ha jól emléxem... :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nálunk a házban a Berkónál alig idősebb babát erre járatják, nem is drága:

http://www.aquakids.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=2&Itemid=3

De én egy kicsit tartok az egésztől, higiénia, középfülgyulladás, nemtom :(

boruska

Bori: na a higiéniáról nem is beszélve :? Akkor marad a baba-mama jóga. Én amúgyis utálom a vizet, csak Samu miatt mentem volna be a medencébe, egyébként sosem megyek.

Kép
zsizell

na Cicusom úgy bealudt, végre hogy leshetem mikor kel föl, de ha most se lesz éhes, akkor...hát én nem is tudom..
bár arra tippelek, hogy nem lesz..
meg fog enni 90-100ml-t max..
amíg meg nem nyekken, nem keltem föl, olyan zaklatott volt az elmult 2 napja...(4 órája alszik)

funky:a Duna külső kanyarában,Kismaroson.Te?

megyek, fejni :?

megnéztem magunkat(a februári babákat) iwiwen, és olyan szép mindenki babázik... :oops:

zsó
Kép
pcd1985

Szilvi, írtam pü-t megkaptad? vacakol a rendszer...
okosok: mi a különbség a privát üzikben az elküldött fiók és a kimenő fiók közt? elvesztem

boruska

Kimenő még nem lett elolvasva, az elküldött már igen.. de lehet hogy tévedek, nem sokat használom..

Zsó, én a Duna másik oldalán.. de itt is túrják a lomokat. :?

Bejelöllek titeket iwiwen, ha nem bánjátok..
Vendég

Bori:
az elküldöttet már olvasta a címzett, a kimenő még „kering az éterben”!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

ahh so... akkor kétszer is elküldtem :)
bocsi Szilvi :)

boruska

erről jut eszembe...
Kokonya!
Már hónapok óta a kimenő fiókomban van egy levél neked. Nem szoktad nézni, hogy jött-e privid?
Semmi fontos, csak a gmail-es elérhetőséget küldtem el Neked annak idején.
Szépek a gyerekeid! :)

Kattkat

Kép
kattkat

csak egyszer válaszoltam :lol:

Kép
zsizell

Funky: én már kerestelek volna iwiwen, de nem tudom a rendes nevedet. :roll: Mindig meg akartam nézni a kisfiadat, mert ezen a képen, ami itt van egy szépség és kíváncsi lennék milyen mostanában.
Vendég

Kismaki, priviben elküldtem a nevem! De megtalálsz Reni ismerősei között is!
Én sem találtalak a 1010 februári oldalon.
Vendég

Ha ezek jellemzőek a hányásra, akkor tegnap és ma Barbus is hányt. Ma odalent végig hányta a nadrágomat és még a cipőmre és a földre is jutott. Most ez az oltástól is lehet? Rossz kedve nincs, vagy ilyesmi.

Barbus átfordult a hátáról a hasára. Olyan kis ügyes.

zsó: Nálunk is olyan jó, hogy apa 4-ig dolgozik. Pénteken meg 2-ig. Utána meg sétálunk a babákkal-csajokkal-apukákkal még lent.
vicky79
Budapest III. kerület

Funky: megvagy :D
Vendég

Zsizell: ha meggondolnád magad babaúszás ügyileg én szívesen csatlakozom meg bárki máshoz is.
Vendég

Bende most fordult át hátról hasra!!! :D :D :D
zuzmooo

Most látom, hogy már Barbus is ügyeskedett :D
zuzmooo

zuzmoo: Biztos küldött nektek Barbus üzenetet hogy ne legyen mára egyedüli ügyeske. Mondjuk a zöldborsó evésben már nem volt annyira ügyes.
vicky79
Budapest III. kerület

Zöldborsóóóóóóóó???????????????????????????

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Bazsu szerintem beteg. :(
Most már enni se akar. :(
Vendég

Nagy gratuláció Barbusnak és Bendének! :D

Kattkat

Kép
kattkat

kakti: Üveges bio, nem héjas. :D 4 hónapos kortól adható, de nem kell a drágámnak. Még holnap bepróbálkozom vele, de ha nem hát nem.
vicky79
Budapest III. kerület

Halihó.

Csak gyorsan , mert mindjárt fürdetünk. Jó sokat írtatok, alig bírtam visszaolvasni. :roll:

Funky. Bazsunak jobbulást. Megy a buksisimi.

Milyen ügyes Barbus meg Bende. Az én fiam még nem forog semerre. Se hasáról se hátáról sehonnan :roll:

Megkaptam a tündéputtonyt :lol: Úgy örülök neki. Bár belerakni nem nagyon tudtam, mert álmos volt mikor hozta a csajszi és sírt, de majd próbálkozom, ha nem éhes és nem álmos :lol: Ugye kell egy párszor próbálkozni, mire beleszokik a drága? Hordozósok: Kinek hogy volt? Volt olyan baba akinek rögtön tetszett?

Na menek pancsiztatni.

bellerreni
Eger

reni: Kíváncsi leszek a tapasztalataidra a hordozóval kapcsolatban. Én holnap viszem Barbust Emeséhez kipróbálni az ő mei tai-ját.
vicky79
Budapest III. kerület

Jah és köszönöm a kép hozzászólásokat az iwiwen :roll: :lol:

Viki! Referálok mindenképp. :wink:

bellerreni
Eger

Nóri!
Küldtem privit! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Reni!
Domó mindig nyekergett, amikor próbálgattam vele otthon a mei tai-t, aztán rájöttem, hogy el kell vele indulni, nem csak billegni a tükör előtt fej vakargatva, hogy vajon melyik alkatrésze szorulhatott be, ami miatt sír.
Általában mire leérek a negyedikről, már alszik.
A felkötési műveletet nem szereti, meg ha ácsorgok sokáig pl egy boltban a kasszánál. :roll: , mert nem nagyon lát még ki belőle, hogy elbámészkodjon. De ha elindulok, nagyokat aluszkál benne.

Kattkat

Kép
kattkat

Ma voltunk kontrollon. Még két hét és utána eldobhatjuk a kengyelt. Hurrááááá :) Az egyik csípője már most tökéletes, a másik 95%-os. Mivel állítólag a babáknak 4 hónapos korukig alakul a csípőjük, ezért az a két hét még pont kell, aztán miénk a nagyvilág. Jöhet a hordozó, babaúszás, stb. Köszi az infot Kakti, lehet, hogy megnézem nálatok is Kerepesen. Szimpinek hangzik a hely. Amúgy babaúszáson igenis lenyomják a babákat a víz alá. Na nem az első alkalommal, de egy ismerős azt mesélte, az is egy gyakorlat pld., hogy lehúzzák a babát a medence fenekére, aztán elengedik, szegényke meg "felbugyog" a felhajtóerőnek köszönhetően. Nekem kicsit bizzarul hangzik, de állítólag nem félnek tőle. Nagynénémet a hideg lelte, mikor meséltem neki.

Ma volt az első olyan napunk, amikor felébredt ugyan a kocsiban séta közben, de nézelődött, nem sírt, sőt még vásárolni is voltunk. Igazi nagylány :)

Nóri, köszi a tippet, vérprofinak tűnik a gép!

Zsó, Nórinak igaza van, a kalcium, amit Te vízkőnek vélsz. (megnyugtatásképp: először én is annak néztem :D )

Kép
juci-77

Reni: mi ugye először rugalmas kendőztünk és ahhoz képest egész más a MT. Első pár alkalommal bizony ordított Bende. Ne ijedj majd meg tőle ;) Érdemes akkor próbálkozni, mikor jó passzban van a gyerek. Ami nekünk bevált: aprókat ugrálva "zötyögtetni" és énekelni közben valami jó kis ritmusosat (én az Egy kis malac röf-röf-röf...-öt szoktam) :lol: Mostanra teljesen megszokta a MT-t. A múltkor kocsival mentünk a piacra és elaludt az autósülésben. Úgy tudtam felkötni MT-ba, hogy fel sem ébredt. ;)
zuzmooo

Zsuzsi, Viki, de ügyesek a babáitok, hogy így forgolódnak!!!

Berci se fordul sehonnan sehova, csak az oldaláról hajlandó hanyattdőlni, de az a gravitáció miatt van :)

Bevállaltam egy munkát, a gyerek alszik, most tudom elkezdeni... Nincs nagy kedvem hozzá, időközben pelenka nőtt az agyam helyére... :?

boruska

Én is nagyon kíváncsi leszek a mei-tai-ra. Szombaton készen lesz az enyém is, de mivel elmenni nagy macera lenne érte, kedden kapom kézhez. :)

Enyémgyerek sem forog még, csak hátról oldalra. Meg a saját tengelye körül. És már halad az ágyon hanyatt, megtámasztja a kis talpacskáit, rúg egyet és már tovább is jutott.
Ma nagyon ügyi volt, háromszor is megszólaltatta a játszószőnyeg zenélőkéjét.
Fürdetés előtt kimentem még a szobából, mondtam apának hogy fogja meg, mert már pelenka nélkül volt és inkább őt pisilje le, mint az ágyat. No, megtette. :lol: Párom tisztára kiakadt, ráadásul a gatyáját jelölte meg, úgy nézett ki mintha ő ügyetlenkedett volna. :wink:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Tök jó. 3 hónapos, 3 hetes és 3 napos Milánom van. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csajok segítsetek légyszi!
Júni 19-én névadója, 20-án pedig keresztelője lesz Milánnak. Milyen ruhát vegyek neki?
A névadós lehet lazább is szerintem, a templomi kicsit "előkelőbb", de miniöltöny nem bejövős. :lol:
Azért lesz ez is, az is, mert tesóm és sógornőm lesz a két keresztmami. Tesóm nem katolikus és különben is furán jönne ki egy keresztelőn két egynemű keresztszülő, úgyhogy ezt találtam ki. :roll:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csilla!

Én tuti valamilyen galléros fehér bodyt, sötét sima gumis vagy kertésznacit adok Ádira és a templom hűvöse miatt kötött mellénykét. ( Tudok kölcsönadni-ha nem akarsz venni erre az 1 alkalomra, mi is kaptuk)

Móni
kokonya

Csilla, nekem anyu lőtt egy tuti kis fehér rugit, aminek van egy kis szaténszerű rátéte, abban lesz (ha még rájön a cucc, amikor beférünk keresztelőre :)) Majd rakok fel róla képet.
Miniöltönyt én sem akartam... :oops:

boruska

na folyt. köv.

Köszönjük a dícsérő szavakat a gyerkőcökről.

Felbuzdulva a hétvége sikerén ma egyedül programoztam a 4 lurkóval. ( Játszótér másik városban, fagyizás a cukiban)Ádám egész jól bírta a ki-be pakolást a kocsiba.

Azután még elmentem velük görkorizni, tegnap kaptam életem első görkoriját. Toltam Ádit babakocsiba én meg gurultam. Hát emelkedőn még csak csak okés volt, de a leejtőn alig birtam megmaradni. A gyerekeim és a lakóközösség fele rajtam röhögött. De azért jó volt, Ádi is kacagta a kocsiban :P Nem vagyok én normális :P

Szegény tesómék naponta hívnak, hogy este hiába teszik le szopi után a 10 napos Anitát, nem alszik, csak sír, és ölbe Kell venniük. Hát szegény tesóm jól elgondolta, hogy majd rendszert visz ennek a picinek az életébe egyből, meg majd csak eszik, szopizik, alszik. Azt mondja fáradtak, pedig még anyósánál vannak, 4 felnőtt jut arra a picire. Szerintem most nőttem a tesóm szemébe, hogy én ezt 4 gyerekkel nyomom :P

Nóri! Te már a nagy költözésbe biztosan ledobtál vagy 5 kilót, ugyi? :wink:

Én nem tudok hétköznap talizni a nagyok miatt. De nem válaszoltatok, eljönne ide a garancsi tóhoz valaki egy hétvégi napon talizni családostól????

Na jó éjt!

Móni
kokonya

Móni!
Szerintem mi elmennénk szívesen. :)

Na, lépek aludni, mert összeesem. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

No! Meghalt a monitorom. Vagy a kábel! :( Pedig van jó képem 3hós víz alatti Lucáról! :)
Vendég

Móni szerintem mi is, csak mondjuk van már néhány időpont ami nálunk kilőve. Pisilde van ott ugye? Nekem ez kardinális kérdés. :lol:

Köszi a ruhás ötleteket. Nézegettem én is csupafehéret, de ahhoz már nagynak találom a béjbit. Lehet hogy sötétkék kantáros plüssnaci és fehér body lesz. Meg kardigán. A névadóra meg szerintem jó lesz amit tesóm Beni ballagására vett neki. Bár ahogy ismerem, úgyis vesz megint vagy 5 variációt. :wink:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Móni! Eddig 1kg mínusz. Apa gundeles somlóikat hoz... :) Eper téma: én napi fél kilót tömök. Az epernek megvan az a jó tulajdonsága,h csak bizonyos fajták allergizálnak. Többnyire az olcsóbbak... :( én több fajtát teszteltem. Most 2tuti helyen veszem csak. A többitől pöttyös lett Panka. Viszont a mennyiség mind1. 1szemtől úgyanúgy kijönn, mint 100tól. Szóval ha kipróbáljátok nem kell pár szemmel beérni. Lehet egy fél vödör. De én sokat nem kisérleteznék! (Ildi, Ti milyen ekcéma krémet használtok? És a szteroidos cuccott miért kell úgy utálni? Nekem az van. Ok, szteroid,de miért nem jó?)
Vendég

Ildi! Isten éltesse a gyönyörű nagylányod! Akkora gyík vagyok,mert 2napja meg akarom írni!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?