zsu:nekem is bejönnek FP-k, most jött auchan és abban láttam. Voltunk egy bababoltban - babadiszkont - és drágább volt a játékt mint az auchanban, és annyira segítőkész volt a picsa hogy amikor kérdeztük hogy mi a különbség ülés és ülés között, közölte hogy a neve, kérdeztem hogy de mégis biztonság..
stb..az ára. Mondtam a lacinak hogy most fordulunk meg és megyünk, ja és a picsa a másik picsával kb. 10 percig amikor bementünk azt tárgyaltál hogy mit reggelizzenek. Nem mondom hogy körbe kellett volna ugrálni, de azért egy kicsit több figyelem lehetett volna. Ámentünk elefániba és szokás szerint totál segítő
kész volt az eladó.
millye:minden okés, csak reggel nem ültem le olvasni mert leragadtam volna, két fórumoat már nem olyan egyszerű...
nagyon boldogságos szülinapot neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
petra: az ténleg megérte. Amúgy én szeretem a teszveszt,turikat is, nagyon sok turis ruhánk van, de játékot nem biztos hogy vennék használtat, illetve csak olyat amit le tudok mosni, ki tudok mosni, mert ki tudja ki nyalogatta előtte.
Lehet hüleség...tegnap voltunk babázni és baromi jó játékok voltak és mondta barinő is hogy a teszveszről veszi fillérekért.
kálmandi: eszem én csak nem kockáztatok és mondjuk szallonabőrt nem fogok ropogtatni, bár amúgy sem tenném..éjszaka nálunk is horror lett.Micsoda lábak!!!!
Éjszaka: este sima elalvás, hajnal 5-kor felsírás, mire cumit megtaláltam már dühös volt, én hülye átvittem magam mellé hogy együtt aludjunk, alvás nyista, 5 perc majd 10 perc nyüszi, ezt ment 6-ig akkor meguntam kiültünk a szopiszékbe és már aludt is, egészen 6.50-ig...aztán főzés de már volt egy délelött 1 órás alvás.
ja éjszakai rövid alvás..monic írta hogy 3-as tápra váltottak, szerintem mi is kipróbáljuk és lehet hogy akkor megint jobb alvásaink lesznek..vagy nem