Sziasztok
Zsanka, gratulálok!!!
nagyon szépek voltatok
Vikianya, sajnálom a semmi nem jött össze hétfőt
Dodi, ez remek hír
drukk megy!!!
nekem am pont azt mondta a dokim, hogy a magnézium (szájon át szedhető) ezek ellen a keményedések ellen semmit nem ér, én meg már amondó vagyok, hogy teszek rá, ki mit mond, mert 2 ember nem mond egyformát, 36. hét után nem szedem, aztán mindegy is, hogy miért nem lehet
de am nem a vizet tartja vissza, csak túllazítja a szöveteket, olyan, mint amikor túl sokáig áztatod a húst... mindegy, én értettem, miről beszél a csaj
Judo, csinos vagy
Zsanka, ami a diétás terveidet illeti, szerintem nem jó igazán a kezdet. Egy dolgot ne felejts el, ez nem cukorbetegség, inzulin intolerancia, és sajna az teljesen másképp működik... én is azt hittem, hogy majd elélek pár hétig abonetten, meg vízen, kibekkeljük ezt a kis időt, aztán ennyi, de bizony amikor már 2 abonettől 7 felett maradt a cukrom, rá kellett jönnöm, hogy ez így nem nagyon okés... én nem mondok erről többet, mert ha normális a dietetikus, akkor felvilágosít, és nem kell annyit kínlódnod, mint nekem kellett...
drukkolok!!!
Zsebbi, köszi
gyerekeknek jobbulást
am ez a kenyér dolog is annyira személyfüggő, nekem csak a ceres graham meg bakonyi barnától marad 7 alatt, minden mástól elszáll, ja meg van valami rozskenyér, nem tudom, melyik, az is jó még...
kísérletezni kell tényleg
(pedig én végigettem az ósant, a corát és a spárt is
) én am mackósajtot eszek, meg vajkrémeket, azokat sem kell számolni
szeletelt sajtokat, felvágottakat
(szintén nem számolós), viszont nekem a paradicsomot és a paprikát számolni kell 10dkg felett vagy ha naponta többször eszem belőle (mondjuk reggelire is meg vacsorára is eszek paradicsomot)... de ahány kórház, úgy fest
anyósom mondta a múltkor a férjemnek, hogy nem tudja, ki volt az a hülye, aki azt mondta nekem, hogy a zöldségeket mérni kell, mert a Zsuzsika lányának sem kellett... hát no comment...
Praszlera, nagyon drukkolok, hogy mihamarabb otthon lehessenek a babák, de ahogy eddig írogattad, nagyon szépen fejlődnek
Vikianya, de most már jól vannak, nem? (kolléganődék).. azt nem lehet tudni, mi volt a baj? nem derült ki?
Mabe, nekem már rendesen folyyik, nagy kár, hogy semmit nem jelent... örülök, hogy minden oksa akkor veletek, gratula a fél kilóhoz
Anitakel, nálatok is jobbulást a fiúknak!!!