Sziasztok!
Pumperka, de jó hogy felraktad a háton hordozós linket, én ma gyakoroltam egy párszor és már elég jól megy. Egy ideje már nem kendőztünk, mert elől már nem bírtam, de amilyen béna vagyok, sehol nem találtam a hátra kötésről semmi értelmeset. Szóval KÖSZI!!
És gratulálok a gyerkőcökhöz, nagyon ügyik
Judit(k), amikor olvastam a beszorulósat, majd szívbajt kaptam
annyira tartok az ilyen történésektől én is, de nem tudom a nap 24 órájában a gyereken tartani a szemem
Egyszer nekünk az ágyról gurult le Dani, nem lett semmi baj, meg egyszer össze tört a kád álvány és a kád lezuhant a földre, de szerencsére apa jól tartotta Danit, így Ő nem zuhant, csak nagyon megijedtünk. Ezektől a balesetektől, még ha mással is történik, tök kész vagyok
Melinda, tényleg egy napon
Hát akkor boldog 9. hót, bár már nem sok van belőle.
Igen, én is az a nyelős fajta vagyok, de anyósom esetében érzem, hogy hamarosan eljön az az idő, amikor nem fogok tudni tovább nyelni, még a családi béke érdekében sem
Az most kifejezetten kiakasztott, hogy amikor szívtam Dani orrát (nekem a legrosszabb, pedig tudom, hogy nem fáj neki, mert kipróbáltam, de ő üvőlt közben), nem elég, hogy szegény ordít, anyósom még mondogatja neki, hogy "már megint bánt anya". Erre mondtam neki, hogy ilyet ne mondjon a gyereknek, meg egyébként sem bántom, csak jót akarok neki, és a következő alkalommal újra eljátszotta
Hát, nem sok kellett hozzá, hogy megüssem, pedig nem vagyok az az agresszív, meg veszekedős fajta.
Biribon, Niki, Boldogságosat Nektek, így utólag is!
Kmanna, abszolút együtt érzek veled az apa hiány miatt, bár nálunk a párom közel nincs annyit távol tőlünk, mint nálatok, de így is baromi sok
Tök sokat dolgozik, és persze tudom, hogy értünk teszi, de akkor is úgy hiányzik
És persze az sem volna rossz, ha néha ő kelne fel Danihoz éjjel, amikor arra ébred, hogy szomjas. Merthogy a kedves férjem állandó éjszakás, nappal meg sokat túlórázik....
Szilveszter téma: Hát mi bulizunk, merthogy nálunk lesz nagy party
Egyelőre úgy néz ki, hogy Danit rábízzuk a nagyira (NEM ANYÓSOMRA!) most először ilyen hosszú időre. Izgi lesz nagyon, hogy ki, hogy viseli majd.
Cigi témához: hát sajnos, szégyen és gyalázat, de én is vissza szoktam. A nagy hitel ügyintézés világgazdasági válsggal spékelve, meg a költözés rendesen megtette hatását tej elapadás ügyében
, így amióta nem szoptatok, szép lassan újra előkerült a cigi. De a pocakos cigizőseknek és a babakocsit toló szülőknek rendszeresen beszólok, hogy nem szégyellik-e magukat
Én tudtam magamról annak idején, hogy egyetlen dolog van, ami miatt azonnal le tudok majd mondani a bagóról és az a gyerek. Ez így is volt. Bár azt gondoltam, hogy nehezebb lesz kibírni, mint amennyire nem volt az, de sajnos azt is gondoltam, hogy a szoptatás után nem biztos hogy bírni fogom tovább..
Akartam még írni, de szerintem így is elég hosszúra sikeredtem, úgyhogy most eldugulok
Minden betegeskedőnek gyógyulást!!!!
Jó éjt mindenkinek!