Sziasztok!
Pénteken írtam, de vmiért nem tette be, így elúszott....
Bocsi, de nincs időm újra visszaolvasni, és begépelni.
Zsófi:gratulálok Szonja fogacskáihoz!:)
Lucus:majd ha esetleg kell tápszer, nem félsz, hogy nem issza meg Zille? Én már próbáltam adni Noinak, de sem a BEBA, sem a Milupa nem jött be neki. Inkább éhenhal, de nem hajlandó meginni.
Most itt áll 2 bontott tápi, csomó pénzt kidobtunk az ablakon, ő meg nem hajlandó sehogy sem elfogyasztani, még 7-gabonával sem.
Nem tudom mit csináljak. Próbáltam kakaóval ízesíteni, úgy sem.
virág:én nem hagyom Noinak tépkedni, mert egyszerre mindent betöm a szájába.
Nagyon cuki Saci!:)És nagyon ügyes!
Krisz:Ádámka nagyon cuki!!!
Vicky:Levente már ennyire megaügyes?
kisbogacs:nagyon ügyes vagy, szuper a tarisznya!
Mágnes:Noémi is ugyan azt csinálja, mint Bence! Egyik nap lebukott, amikor nem siet vmiért, akkor tud mászni, vagy ha elfeledkezik magáról. Bezzeg ha vmi nagyon kell neki, akkor kúszik. Úgy tűnik Noinak is a kúszás marad a favorit.
Noémi már 2 éjszaka megint nyűgöske, úgyhogy ma estére én is adtam neki egy olyan homeós kúpot. Kíváncsi leszek, lesz-e hatása. Már látom a 7. fogát, napok kérdése, és áttör, remélem.
A búcsú nem volt valami jó buli.
Noémi olyat csinált, mit még soha. Déditől megrémült, és akár hányszor közelébe ment, vagy szólt hozzá, úgy megijedt, hogy csak én tudtam megvigasztalni, szabály szerűen remegett, és kapaszkodott.
Nagyon sajnáltam a dédit, mert ez nagyon rosszul eshetett neki, és csak messziről nézhette, pedig láttam, hogy mennyire szeretné babusgatni.
Hétfőn is lent voltunk nála, hátha elfelejti a vasárnapot a kisasszony, de sajnos nem.
Amin nagyon meglepődtem, szüleim vettek neki „búcsúfiát”. Kapott egy szuper mellényt, és egy katicás babának a felét is kifizették.
Nos, ezzel zárom babanetes soraimat. Fura lesz nem ide írogatni, de jó pont, hogy sokkal hamarabb betölti a netem az anyatanyát.
Ágyőőőő múlt....