Új privát üzeneted érkezett!

Jobbulást a betegeknek! Mi úgy tűnik túl vagyunk rajta (kopp-kopp) ma reggel már alig tudtam valamit kiszívni Bende orrából és csak sírás után szörcsög (de azt a megfázás előtt is csinálta)

Nóri: kitartás! Gondolj arra, hogy hamarosan nagyon szép helyen, szép nagy házban fogtok lakni! ;)

Amit lehet, én is utalással fizetek, mert a csekk befizetés mindig is Szabi dolga volt és bizony néha el-el kallódnak a csekkek. A Tv nem nagyon hiányozna, de internet nélkül meg lennék lőve.

Beszéltem Anitával: még mindig nagyon meg van fázva, ma megy dokihoz. Levi jól van, ma viszik a sárgaság miatt (remélhetőleg az utolsó) kontrollra.

Mi pedig babamasszázson voltunk délelőtt. Szuper volt! Annyi gyönyörű kisbaba egy helyen! :D Bende sajnos kb a felénél megunta és ringatni kellett dögönyözés helyett (pasi...nem tudja mi a jó! :lol: )
zuzmooo

Ildi és többiek, engem is sokan csesztettek már, hogy miért nincs cumija Emőnek. Mert én vagyok a cumija. Sajna néha a férjemmel is küzdenem kell, ő sokszor látná megoldásnak. Volt ugye elalvási gondunk, ami - láss csodát - azóta magától megoldódott, eleinte a kendőzés segített, most már az sem kell. Most újabb túlélendő szitunk van: az autóban, ha nem alszik, ordít a csöppség. De meg kell szoknia, hogy onnan nem vehetem ki akármikor. Most vele szemben vagyok, csak átellenben, ilyenkor lát, de nem tudom megérinteni sem. Lehet, helyet kéne cserélniük a gyerkőcöknek, utána kell néznem, Bori ülhet-e elöl egyáltalán. Ja, férjem meg azzal igyekszem leszerelni, hogy nem hiányzik nekem még egyszer bimbósebesedés, azt a fájdalmat nem szeretném még egyszer átélni, s félő, hogy az amúgy sem tökéletes szopitechnikáját megzavarná a cumi.

Nóri,
gondolatban veled vagyok! Tarts ki!
ktc

Egy kedves fiatalember azt találta nekem mondani, hogy én úgyis ráérek órákat ülni naponta a gép előtt, mert úgyis egész nap itthon vagyok :shock: :shock: :shock:

dalika

Magas fa, rövid kötél téma: engem annyira nem dob fel, mert ugye apu így oldotta meg a problémát, ami elhihetitek, cseppet sem volt nevetséges szituáció. És ezzel nem vagyok itt egyedül, ugye... Szóval én annyira nem nevetek rajta!
DE! Azért nem sírok a sarokban ezt olvasva. Csak elmondtam.

Viszont napom fénypontjaként leordíthattam valaki fejét! :lol: :lol: Történt ugyanis, hogy a sok szarság után elindultam a hivatalba születési támogatást igényelni. Hónapok óta csesztetem apát, hogy írjon egy tetves jövedelemigazolást. Múlt hét péntekem megtette végre. Hétfőn még nem volt ehavi kivonatom, így ma mentem el. Iktattam, csatoltam, húztam számot, le a lifttel, fel, újra le és újra fel. Vár, vár, vár... Bemegyek. Közlik, hogy a jövedelemigazolásban csak márciusig van a jövedelem, nekik meg április kell! Anyád!

Elindulok. Útba ejtem az OTP-t, hogy végre pénzhez jussak. Körbe lépcső, faszkalap nő pont a tolókocsis bejáratban áll. Kérésre nem moccan. Leszarom, felcipelem a babakocsit. Pénz ki, én is ki. Erre megint ott áll a bamba papírokkal a kezében néhány iskolás lánnyal csetel. Látom, az én papírjaim vannak a kezében. Elkérem, mennék tovább. Hozzám szól: "azért ilyen fontos papírokat nem kellene ilyen felelőtlenül a babakocsi aljában tárolni"
Na! Itt nyert értelmet egész napos kálváriám. Kapott ez mindent. Igyekeztem nem csúnyán beszélni, de utólag visszaemlékezve egy zsírmalac csak kicsúszott! :oops: :lol: A lényeg, ha nem kellett volna felcipelni a babakocsit, nem estek volna ki a papírok sem! És hogy milyen jól esett! Esküszöm megérte! :lol: :lol:
Vendég

Kértem árat a kisházasoktól. Alap kisház földszintes: EGYMILLIÓKETTŐPLUSZÁFA!!!!!! Aszittem beszarok! Más ennyiből igazi lakást vesz! Komolyan van ilyen idióta???????? :shock: :shock: Mondjuk akkor is gyönyörűek!
Vendég

Ez esetben többet nem hozom szóba.

dalika

Jaja, Nóri, nem vagy egyedül a magasfás háttereddel. :roll:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Szemvidítófű: Herbária, biobolt. De pl én ezt használom allergiámra is. Lassan nem árt utána nézni, hogy mi is kell bele még. Napi egy lityi tea, és no allergia.

Hát csajok, ettől félek én is. Mi is úgy szeretnénk, mint Ildiék. 2 év különbséggel. De mi van, ha addigra megváltozik Bulcsú (aminek azért komoly esélyét látom). Tiszta dilit akarok magamnak??? (Igeeeen!!!)

Dalika: akkor nálatok is béke van és nyugalom. De legalább nem érzem magam fehér hollónak.

Bár Bulcsú, olyan, mint az apja, minden mindegy. Ha kiságyba teszem, ott alszik, ha nagyba ott, ha matracra, akkor az is jó. Ha közel rakom a játékát, akkor játszik vele, ha távol akkor nem. Nem bírom motiválni, hogy induljon el a mozgásfejlődés rögös útján. Heverészik ezerrel és esze ágába sincs változtatni az általam kitalált pozíción. (apja szerint meg hagyjam békén)

Vicky: hát az enni akart-tal némi gond volt nálunk az elején. Mi lett volna, ha még cumit nyomok helyette a szájába. Etióp éhező???

zarja

Tudom, Csilla! Éreztem is, hogy Neked is minden alkalommal ez juthat eszedbe!
Mondjuk nekem olyan rég volt, hogy nem is tudok sírni. Kb olyan érzés, hogy volt egy biciklim, amit elloptak és kész. Gáz, de ez van. Olyankor gondolok rá, hogy milyen egy fasz volt, mert milyen gyönyörű unokái lennének!

(Judit, nehogy magadra vedd! Amúgy tényleg poén, csak mégsem. Egyszer apu halála után kamaszfelindulásomban odavetettem anyámnak, hogy akkor felkötöm magam. Aznap este a pszichiátrián találtam magam és bizonygathattam, hogy én aztatat mégsem úgy gondoltam! He! Sőt, mehettem a lipótra tintapacázni. Csak mer' anyám allergiás volt a felkötősdire! :twisted: Na azt ott megállapították, ha anyám komolyan folytatni akarja a szekírozásom, akkor inkább őt tartanák bent :D)
Vendég

Nóri!

Biztos vagyok abban, hogy a jelen helyzetet is ugyanolyan frappánsan fogod megoldani, mint eddig szinte mindent. A bőgés meg néha olyan jó.

zarja

Bocsánat én sem úgy gondoltam,hogy nevetek rajta,Isten ments!!!!
Csak amikor Dalika írja,na mindegy....

Sokszor tesznek ilyent az emberek,sajnos.És én minden ilyen hír
hallatán ledöbbenek,több napig tart feldolgozni ezeket/akár ismerős,akár nem/
És nem értem,hogy miért teszik.Nem értem....
Amikor annyijan pedig harcolnak az életükért,mert betegek...

Kép
Kép
szintus

Tudom milyen érzés ez Nóri és talán lehetne néha több eszem.

Tudod nekem a testvérem halt meg motorbalesetben. Nem tud elmenni mellettem egy motoros anélkül, hogy ne jutna eszembe...

dalika

Dalika!

Hú, na ezt nem tudtam. Sztem az szarabb lehet. Talán a szülő elvesztését lehet a legkönnyebben megemészteni. Mert az valahogy természetes. Még ha akkor iszonyat fájdalmas is. Testvérnél már az ember értetlenül áll, mert az nem törvényszerű, hogy valaki fiatalon meghaljon. A többit nem részletezem, hogy az, ami ennél is borzalmasabb...
Vendég

Hát nem volt egyszerű végignézni Apámat...

dalika

Ja és ezek után a sors összekötötte az életem egy motocross-ozó pasival...

dalika

Nóri, és az a legképtelenebb dolog az egészben, hogy mindkét fiúunokája rá hasonlított születéskor. :roll: Imádná őket az biztos.
Nekem nagyon sokáig lelkifurim volt, mert úgy gondoltam ha nem kerülök koleszba, akkor nem csinálja meg. Aztán haragudtam rá és sajnáltam magam. Persze már nekem is halványult, idén lesz 20 éve, de még néha mindig álmodok róla.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

zarja: Barbus még nem volt 2 hónapos és megevett 750 ml tápot! Most nem eszik ennyit. És állandóan bukott és nem is keveset. De mivel a súlya szépen gyarapodott, ezért nem csináltunk vele semmit, csak bepróbálkoztunk a cumival. Így már kicsit jobb lett.
vicky79
Budapest III. kerület

Csilla, tőled is elnézést kérek!

dalika

Olyan jó, hogy tegnap ablakot pucoltam. Ma a frissen mosott ablakon át néztük a zuhét! Köpedelem ahogy kinéz. Jó mérges vagyok.
vicky79
Budapest III. kerület

Viki! Ez mindig így van nálam is. Nem túl sokszor pucolok ablakot egy évben, de akkor tutkó, hogy másnap, de még az is lehet, hogy aznap délután esik... :x

Hétvégén megyünk uncsitesómékhoz babalátogatóba. Leírom mégegyszer, hogy mit vettem. Írjátok már meg légyszi, hogy kevés-e, vegyek-e még valamit. Vettem 3 db body-t, csörgőt, rágókát meg popsitörlőt.

Olyan izék vagytok amúgy. Lassan kedvet csináltok a 2 gyerekkel 30 nm-en című műsorhoz :wink: :lol:

Na megyek mert lassan pancsi.

bellerreni
Eger

Reni: bőven elég. nálunk az átlag ajándék amikor jöttek rokonok: 1 ruha, meg egy vmi játék oszt csokolom

Edit

Kép
ézsóné

csajok véleményt..... ajtora szerelhető rugos hinta?

Edit

Kép
ézsóné

Judit, nincs semmi gond, csak tök xar hogy 2 kisgyerekkel írsz erről a megoldásról. (Akkor is ha nem gondolod komolyan.) :roll:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Reni: szerintem bőven sok. Én a felét adnám. Vagy a rugit esetleg egy csörgővel. vagy a játékokat.

Hinta: én is erősen gondolkodom rajta. Szerintem jó.

zarja

Reni, attól függ milyen viszonyban vagytok. Alapból elég. Ők nem voltak nálatok? Mert akkor kábé annyit amennyit Ti kaptatok.
Mondjuk nálunk általában az van, hogy kap a kicsi egy, vagy két ruhát, apa egy üveg piát, én meg egy doboz csokit. Aztán volt hogy még virágot is kaptam, vagy egy doboz kivit pluszban. De ezek elég közeli rokonok. Beni meg is jegyezte, hogy eltarthatna ez a babalátogatósdi egy évig is. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csilla, igazából ez nálunk csak egy szófordulat. Soha nem lennék képes magukra hagyni a lányaimat, főleg nem önszántamból. Barátnőm anyukája megtette most karácsony előtt. Láttam min ment át szegény. Nem tenném meg velük! És bár néha tényleg nagyon elkeseredek, de nem tudom minek kéne történnie ahhoz, hogy ez komolyan megforduljon a fejemben...

Reni, mindjárt mesélek Neked a két lányról. Lehet elmegy a kedved :? :lol:

dalika

Edit!
Az ajtos rugos hintanal nagyon nezd meg, hogy mekkora sulyig jo es mikortol.
En venni akartam Kristofnak, de az a fajta csak 9 kiloig volt hasznalhato. O ezt azelott elerte, hogy normalisan tartotta volna magat, addig meg nem mehetett a hintaba. Szoval ezert nem lett.
Vendég

reni: Legfeljebb egy zacsi pelust dobnék még hozzá, de csak akkor ha tényleg olyan a viszony. Ha nem, akkor bőven elég ez is.
vicky79
Budapest III. kerület

Hahó!

Visszaolvastam, de írni már nem bírok...
ded alszik, kidőlök én is, a tavaszi cipő vízhólygot csinált a lábamra, alig tudok járni :(

Nóri, kitartás!
És bocs én is mindenkitől, hogy viccelődtem ezzel a hülyeséggel :oops:

na, majd holnap jövök, szép estét!

boruska

Judit, akkor megnyugodtam. :D

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Nem tudtok valakit, akinek egy MBT cipőre fáj a foga?

dalika

Ronci!!!! Holnap valószínűleg megyünk a Születés Hete Fesztiválra Debrecenbe. Részt veszünk 3kor a babahordozó "divatbemutatóban" a Fórumban. Ha el tudtok jönni, összefuthatnánk. ;) (bocsi hogy csak most szólok, de csak mostanra dőlt el)
zuzmooo

sziasztok lányok!

ne haragudjatok de nincs most túl sok energiám elolvasni azt a sok oldalt amit írtatok, majd szépen lassan mindent bepótolok.

Nálunk a legfontosabb hír, hogy sajnos semmi se jó. :( Ma voltunk vissza kontrollvizsgálaton és van olyan értékünk, ami a felső határ duplájánál is több :( illetve ami a múlt hónapban még rossz volt, az még rosszabb lett, így a doktornő egy hasi ultrahang kontrollt illetve egy gasztroenterológiai konzíliumot javasolt. :(

Ráadásul a múlt héten végig itt volt Eszter betegen, közben Levente is megbetegedett, volt sok orrszívás (vettem arianna orrszívót, tényleg szuper) ! Levente a hét elejére már jobban lett, de valószínüleg én meg ismét huzatot kaptam, mert jött a tüsszögés, hőemelkedés, szokásos arcüreg, homloküreg infrázás és bevetettem mindent hogy elkerüljem az orvost. Fel is hívtam, hogy ma elmennék, de nem tudok pontos időt kérni, mert előtte a gyerekkel kell végezni a kórházban, erre értetlenkedik a dokinkat helyettesítő nő, hogy akkor menjek holnap reggel. Mondom, hogy akkor se tudok pontosat, mert szopós gyerekkel vagyok itthon és nem vinném betegek közé. "Hát nem tudja valakire addig rábízni:!" Mondtam, hogy nem. De kérdem, hogy legalább mit szedhetnék, hát ő kizárt hogy bármilyen antibiotikumot felírjon nekem....Na innentől már nem is erőltettem a találkát, mert korábban ugyebár az augmentint is nyugodtan bevehettem...

Anyák napjáról inkább nem is beszélek. Részemről bőgés volt és nem a meghatottságtól.

A következő 1-2 napban pedig az is kiderül, hogy a 10,5 éves lánykám vagy kegyetlenül felfázott, vagy megjött a menszije :shock:

szóval valahogy most minden elég gáz.

zuzmooo: májértékekkel kapcsolatban majd inkább priviben megkereslek, kiváncsi vagyok nektek milyenen voltak, és nem akarom szétoffolni a fórumot
stephie

Anita, sajnálom hogy ilyen rosszul alakulnak a dolgaitok. Reméljük hamarosan minden jobbra fordul.

Dalika, nekem éppen fájna, csak qrva drága. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Anita jobbulást nektek!!!
Mindenkinek!Én ugy tudom/így hallottam/,hogy igen megjöhet
a menzi ilyen korban.Nem sürű eset,de pl.több osztálytársam
is 5.-be kapta meg/mondjuk 11-12 évesek voltak!/
Én későn értem,8.-dik évvégén :wink:
Nincsen valamilyen májérték,ami minden gyerkőcnél magasabb?

Reni sztem is elég az ajándék!

Apropó rokonok!Fruzsó lányomnál ilyenkorra már mindenki
volt/majdnem/most meg alig...
A második gyerkőc már nem annyira érdekes?
:shock: :shock:

Boruska simi a lábadra!

Kép
Kép
szintus

jajj Anita!
Már hiányoltalak, de így érthető...
Sajnálom ezt a pechszériát.
Hamar gyógyuljatok meg!

Többi hsz-em elszállt, amikor (ki tudja már hanyadszor a héten) ráültem az egérre és becsukódott az ablak :evil: :evil: :evil:

Kattkat

Kép
kattkat

Reni Mi többfelől egy nagy csomag pelust kaptunk csak és én nagyon örültem annak is.

Szintus Valóban, a 2. gyerek körül már nincs akkora felhajtás. Ha meg még lesz 3. is (adja Ég!), akkor meg még talán rosszallóan is néznek. (Nálunk ez volt.) Na a 4.-nél meg már nagy ívben tojtam rá, hogy más mit mond. Én állati boldog vagyok a kispacákkal. Apja is.
pammut

Anita Remélem hamar kilábaltok a bajokból. Jó lenne, ha megtalálnák Levinél a gond forrását! De egyet sajnos bizton állíthatok: a nagycsalád azért jó, mert mindig izgulhatsz valakiért :D . 6 gyerekes (mostanra 8 unokás) barátnőméknél szállóige: "Csak hogy ne unatkozz!"
pammut

Boruska, azt figyelted már, hogy a Pampers popsitörlőjén kacsák vannak? (Lehet hogy volt már róla szó, nekem most tűnt föl.)

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

csuppancs, pammut
dobjatok már képet a gyerekrű!

Reni!
Untig elég az, amit vettél. Én ezek egyikének is örülnék.

Ma kaptam anyák napjára egy gyönyörű csokor tulipintyót (favorit) és D.-nek egy bodyt a barátnőmtől.
Végül nem maradtam igazi virág nélkül sem.
Lehet, hogy vele kéne összeköltöznöm :lol:

Kattkat

Kép
kattkat

Kattkat, dehogy, lesz még Neked jó pasid. Pont tegnap gondoltam rátok, amikor a kismamában mutattak be olyan férfiakat, akik készen kapott gyereket neveltek. És mind happy end volt :wink: remélem Neked is ez lesz.
Amúgy anyósod mit szól díszpinty gyermekéhez? Neki se lehet könnyű látni, mit veszít a fia.

KépKép

KépKép
beneildi

Jó reggelt mindenkinek!
3/4 4 óta fenn... :? A drága kicsi lányom persze most visszaaludt :?

Kattkat, ez a leszbi dolog néha nekem is eszembe jut 8)

dalika

dalika: Én szeretnék még egy mbt-t. Nekem egy fekete bőr van, de nyáron nem tudom hordani. Mondjuk inkább szandál vagy olyan papucs cipő típusú kéne. Hányas az amit eladnál? Nekem 36-os vagy 37-es van.

Enyim gyerek ma is végig aludta az éjszakát. Mondjuk tegnap délután is sok volt a sírás, biztos kifáradt.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Tegnap en is beborultam.
Irtam korabban, hogy a heti nagyilatogatast ugy idozitettuk, hogy keddre es csutortokre essen, mert Maglodon aramszunet van. De akkor mar itt alszunk, es kihasznaljuk az alkalmat, tegnap hosszu ido utan kettesben Ferivel elmentunk volna kikapcsolodni. Mert o otig dolozott VOLNA, furdetesig lett VOLNA bo ket ora szabadsagunk.
Baromira vartuk, ez eltetett engem, delelott mar tul voltam a hajbelovesen is, mar hetfon komletten szormentesitettem magam, kivalasztottam a testemmel kompatibilis ruhamat es keszultem a szerdara.
Baromira rank fert volna, mert az elmult ket honapban egyre inkabb tavolodunk Ferivel sajnos. Alig van velunk a hulye munkabeosztas miatt, ha ign, akkor is folyamatosan csorog a telefon az ugyelet miatt (pl a legutobbi egy oras csaladi setank kozben 5x hivtak 5 percre, szvsz kb annyi idot toltott munkaval, mint velunk). Minden 3. heten vonulhatunk anyaekhoz, mert akkor olyn keson er haza, hogy nem is lat bennunket, en meg csak szenvedek egesz heten. Tehat mindegy, ha otthon sem vagyunk. qva sok mindent meg kellene beszelnunk, el kellene kezdenunk visszaterni egymashoz, mert most mar kezdem ugy erezni, hogy nem is ugyanazok a problemaink es nem is igazan van elottunk kozos hosszutavu cel, amit egyutt kellene megvalositani. Lassan a gyerekeken kivul mar kozos temank sincs. Meg mindig szeretem azt a csillogo szemu, optimista Ferit, aki tele volt nagy tervekkel, celokkal, aki olyan sokat megnevettetett, olyan jol megvigasztalt es akivel annyira finom kekszeket ettunk. De most ezekbol kb semmit sem latok. Egy aggodo arcu, faradt, kattogo agyu, stresszes Ferit latok, de meg ot is ritkan. En sem vagyok a regi. Komolyan, mar azon is gondolkodom, hogy hagyom a fogyokurat es a visszaalakulast, mert ha sikerul, akkor meg a feltekenyseg is belibben kozenk es csak szarabb lesz a helyzet. En meg mar lassan feltekeny sem vagyok, ami nem jo jel. :cry:
Nah, szoval tegnap delutan szolt Feri, hogy lehet, hogy csak hatkor vegez, mert a munkatarsanak dolga van, igy neki maradnia kell. tudtam, hogy akkor mar lottek mindennek, mert egy orara mar nincs ertelme elindulni.
Nagy nehezen meoldotta Feri a helyettesitest, megis lelepett volna otkor (merthogy tegnap amugy is addig dolgozott volna), erre a kedves fonoke belibbent az irodaba, hogy bocsi, o csak most jutott be dolgozni, meeting van, szoval masnak se legyen programja.
Fel hetig tartott. A nagy kiruccanasbol egy esos tiz perces kutyasetaltatas lett.
Meg egy jo szar delutanunk, estenk, ejszakank.
En mar eljutottam arr a szintre, hogy nem hisztiztem, nem csapkodtam, nen szidtam senkit, semmit, annyira csalodott vagyok mindenben, hogy mar csak bogni tudok max.
Raadasul a napokban volt a noverem halalanak az evforduloja, ami egybeesik az en "boldog" szuletesnapommal. (evre is, hiszen en epp az o temetesere szulettem meg). Igy meg a szuleimmel sem tartuk a kapcsolatot, hetfo ota nem hivjuk egymast, mert ilyenkor nem sok ertelmes beszelgetesunk van. :cry:
Vendég

annácska: átérzem it érzel, kb mi is vagyunk a férjemmel... de tudod én mindig azt mondom, hogy van közös gyerek, ergo olyan nincs, hogy nincs megoldás....ez most egy rosszabb időszak, lesz jobb is! Az urad aggodik persze, sok volt a változás nálatok mostanság, arról nem beszélve, hogy két gyerek, dupla felelősség!! Szerintem adj neki egy kis időt, meg persze magadnak is! Tudod, rossz időszak után mindig jó következik! Csalodott vagy? Van két gyönyörű gyereked, meríts belőlül erőt! Sajna vannak időszakok, hogy egymásra nem sok idő jut...

Edit

Kép
ézsóné

Sziasztok!

...és az időjárás még rátesz egy lapáttal erre a depis hangulatra..
A mi apánk ugye csak hétvégén van itthon, mostanában azon veszexünk, h. ha jön, nem ide jön, hanem a tesójáékhoz, "haza",ő ott lakott, és vasárnap is oda megy mielőtt elindulna dolgozni, így kb fél napot farag le a mi együtt töltött időnkből.
Nekünk nincsenek így "közös" dolgaink, se a kaja, se a mosás, a hétköznapi dolgok, de se a munkájába nam "folyok"bele, ő meg mit sem tud a gyereketetési mizériáimról.
Hétközbe nem beszélünk mert drága, napi 1-2 sms.
Nekünk így kiegyensúlyozott a kapcsolatunk... :?
De én is mindíg arra jutok, h. itt van a lányom és az belőle egy darab..(bár van amikor ennek nem nagyon örülök)
Hát, semmi vigasztalós nem jut eszembe..

viszont:
kb 1 hete 9től fél6 ig alszik a Mirc, és ami most jobb az uj táppal, h. 6 kor megszoptatom, és visszaalszik és 8 körül csak táp-reggeli...
ezt mondjuk 2 napja produkáljuk, de nekem bejön :D

mit fogok vele kezdeni ebben az esőben...
meg ami fura, h. reggeli kelés után kb 9-fél 10 kor visszaalszik-most is alszik-kb 1 órát, én meg rettegek, h. mit fog össze pörögni délután-és úgy is van, délután alig alszik este 8 ig....
na de ez legyen a legnagyobb bajom-elkényeztetett anya vagyok má megint, 2 napja, de nekem mindegy lenne, csak ne sírjon úgy többet, mert ez a kb 2 hét brutál vol.
most visszakaptam az én mosolygós szőke-apafejű lányomat.
akin már most látom, h. milyen egy kis szende kislány lesz,tipikus vízöntő, és én meg egy rosszcsont fiút akartam annakidején..

zsó
Kép
pcd1985

SÚLYOS SZTORI:
:D
mostanában minden nap órákat tologatom a babakocsit, mircus meg nézelődik
és képzeljétek, a bokáim megelégelték a 85 kgt, amit cipelnek, ugy fáj főleg a jobb, mint állat.most is..
de néztem egészséges tv müsort, h. ilyenkor nem ülni kell h. ne fájjon, hanem menni kell, h. lefogyjak, h. úgy ne fájjon...

zsó
Kép
pcd1985

zsó: El sem tudom képzelni milyen nehéz lehet ennyit apa nélkül. Én bele is bolondulnék. Még jó hogy mi ingyen beszélgetünk a mobilon is. A bokádat is sajnálom, azért nem egyszerű fájó tagokkal tornázni.
vicky79
Budapest III. kerület

Eszter! Rugós hintát én is akartam, de arra figyelni kell, hogy nem biztos, hogy minden ajtóra fel lehet szerelni. Az egyik ismerősöméknél kampóra van ráakasztva, mert nem volt túl stabil az ajtón, de szerintem jó lehet.

MBT-t én is szeretnék, de nekem is elég drága sajnos :cry:

Anita! Sajnálom. Gyógyuljatok meg mihamarabb.

Bea! Buksisimi meg nagy nagy ölelés, okosabbat sajna nem tudok mondani, de Editnek igaza van. Ez most egy hullámvölgy, de lesz ez még jobb is. :wink:

Zsó. Sajnálom az apa nélküliséget is meg a fájó lábat is.

Voltunk dokinéninél. Szegény kis drágám két szurit is kapott. Úgy sírt szegény én meg vele együtt. :cry: Az asszisztens mondta is, hogy anyuka nincs ehhez hozzászokva. Mondom naná, hogy nincs. Szegénykémet úgy sajnáltam. Amúgy is kicsit hisztis volt, mert álmos volt, de a szadizás. Jajj. Hazahoztuk és azóta alszik. Pedig lassan kajaidő lenne, de én nem ébresztem fel. Kíváncsi leszek milyen napunk lesz. Remélem nem lázasodik be meg ilyesmi. Azt mondta a dokinő, hogy két napig lehet tőle lázas meg nyűgös. Remélem nem lesz semmi gond. Szar idő van még csak le sem tudom vinni szegényt.

Köszi a válaszokat az ajándékra. Anyuék vesznek még tortát meg italt az apukának meg bon-bon-t uncsitesómnak. Ők nem tudtak eljönni, mert 5 hét van Kornél meg Vendel között és őt előtte egy héttel már befektették a kórházba úgyhogy nem tudtak eljönni. Amúgy kíváncsi leszek mi kapunk-e valamit :roll:

bellerreni
Eger

Á ma én is kikészültem...
Lányokkal bementünk a városba ügyintézni, voltunk ezer fele, ki-beszálltunk a két gyerekkel a kocsiból, lépcsőn le-felcipeltem a hordozót, sorban álltunk. Én strapabíró fajta vagyok, de kikészültem. Hazafelé betértünk a pékségbe, nesze neked fogyókúra :oops:

De holnap koncertre viszem Lillát legalább ez vigasztal.

KépKép

KépKép
beneildi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?