2009.12.01 22:06
Szerző: bea1978
Sziasztok,megint egy fél oldalt írok, ugyanis megint sokat írtatok, vagy én jöttem régen. Maja tegnapelőtt először felmászott
az ágyra, felállt és pikk-pakk felmászott(döbbent smiley), de sajnos fejjel lefelé akart lejönni, és ezt azóta gyakorolja(mérges smliley:))
A H1N1 es kismama és kisbaba halála szíven ütött nagyon. Szegények, egyre jobban félek ettől a járványtól, állandóan az jár a fejembe mi lenne ha megkapná valamelyikünk, még mindig nem oltattam. Remélem vége lesz hamarosan, szegény családok.
Katka, sajnálom a mizériát,gondolom milyen most otthon a helyzet, de ezt úgysem tehetik meg, ugyanis nem veszélyeztetitek a gyereket. Nem értem a gyerek anyját, nekem pl herótom van néha Maja aputól, de a gyereket sosem tiltanám tőle, mert a gyereknek nemcsak az anyja az apja is fontos, és később sérült lesz Dani, ha kimarad apa az életéből, főleg teljesen. Én ezért nyelek és töltjük együtt az ünnepeket és fontos alkalmakat apával, már a terhességtől kezdve,mert szerinte már akkor érezte Maja, hogy ott van,karácsony, keresztelő, mikulás, és egyéb közös programok, ez a ti esetekben persze az amikor látogatja apa és elviszi hozzátok a testvéreihez, féltestvéreihez Danit, és ez is teljesen normális, ha nem magát nézné, és ezt az önző szeretet gyakorolná a fia felé, még lenne rá remény, hogy egy egészséges embert neveljen a fiából, aki értékes, teljes életet élhet. Te nem tudsz mást tenni ebben a helyzetben, csak Petiaput támogatni, és ha nagyon rajtatok vezeti le a feszültséget, (valahol érthető is szegény) azért próbáld elmondani, hogy ti mindig itt lesztek neki,mint családja, és ez is nagyon fontos, főleg ilyen nehéz helyzetben. Még csak azt nem értem, miért is veszélyeztetné apa Danit? Kitartást a nehéz időszakhoz, főleg, hogy úgy emlékszem, még beteg családtagod is van, apud, ha jól emlékszem? Szóval küldök neked egy virtuális ölelést.
Köszönöm a Maja fotó, meg az adventi fotó dicsiket.Papillon tényleg meglepően nagyok ők már ezeken a felvételeken, én is mindig
megdöbbenek, ha visszanézem, de gondolom,ezzel te is így vagy Lizikével:) Kockacukros unokatesóval tessék vigyázni:)))Számítógép gurus kiscajod nagyon vagány.
Joe, jól hangzik ez a családi napközi, így ahogy leírod, és az angol meg külön szuper, én is valami ovis kortól már szeretném nyelvi
táborokba, vagy oviba küldeni Maját, igaz apa csak angolul beszél hozzá, mert ő nem tud magyarul, de az kevés szerintem, én szeretném ha minimum 3
nyelven beszélne, angol,német mondjuk.
Qeen Bee cuki a kis szemesed.
Adryn karácsonyi vásár ügyileg megértelek, én sem állok sehol. De ma vásárolni is utáltam, pedig nem is karácsonyi volt,
valahogy ma akárhova mentem, mindenhol olyan bunkók voltak az eladók, egyre törelmetlenebbek az emberek egymással, ez a karácsonyi
láz már, pedig szerintem van egyéb gondunk is, amikor ömlenek a járványos jó hírek a tv-ből. Sajnálom a mensis fájdalmat, most nekem is így jött meg,
de aszem írtam is neked, csak nem lehet nem itt:))hanem mesén, úgy görcsöltem, még hascsikarásom is volt(pirulós smiley:))
Tartós hajegyenesítés nekem is jól jönne, mert gyűrűgöndör a hajam, ha nem vasalom ki és a legkisebb párától is összeugrik.
Erpé drukk a párodnak az új munkához! Hogy érzi ott magát?
Kuklika, gyönyörű az adventi asztalotok, annál már csak fújós Boti szebb, és hogy mekkorát nőtt ő is!
Gyöngyi Eszti lányod nagyon cuki, olyan jó kis husi! És milyen jól eljátszik azzal a vizilóval
Wicca, hát nekde már mekkora hajasbabád van, és abban a szemes polóban valami cukorfalat, meg kell zabálni, nagyobb haja van
mint Majának:) én azért örülök, hogy gyakrabban jössz, hiányoztál ám!
Rebi sajnálom a betegséget, tudom ez négy gyereknél milyen megterhelő, mert 4 keresztgyerekem van és minden nap beszélek a mamájukkal.
Rszg aranyos a kis focistád, és az a turó rudi milyen jól néz ki!!! döbbenet, hogy ilyet tudsz
Sotske, én is adok tejpépet Majának, a Milupa HA-ját vacsorára, de utána még néha rávacsizik, meg rászopizik, a vaníliásat nagyon szereti.
Vica, csodaszépek az adventi díszeid!
Tehuti Jobbulást nektek!! remélem már jobban van a család!
Nemlajos ijesztő lehetett véresszájú Döme, lehet lekoccolta szegény játék közben?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára bea1978 2009.12.01 22:12-kor.
Bea, Maja