Uff,lányok én már az olvasást is alig tudom követni
Remélem,ha kijön ez a fog,jobb lesz,az elsővel semmi gond nem volt.Ha a szobában leteszem,Lara is egész jól elvan (egy darabig),csak az a baj,hogy szinte a szoba az egyetlen hely,ahol le tudom rakni,előtérben hideg van,a konyha hideg,meg ezt a utálatos linóleumot nem lehet normálisan tisztán tartani,utálom!
Köszönjük a köszöntéseket!
Én ezer éve nem mértem Larát
Gyöngyi!
Eszti valami meseszép!
Wicca!
És Bálint is!Az én lányom miért nem tud így kinyúlni néha???Még mindig nagyon ritka,hogy egyedül alszik el.
Csibb!
Nem semmi bátor vagy!Ilyen utakon vezetni
Ügyes vagy!
Rszg!
Golyók nagyon jól néznek ki!Én is azokat akartam kérdezni,mint Csibb
Ez is egy nekem való süti,nem kell sütni
Máté egyre inkább rád hasonlít,pedig tiszta Géza volt!Ő jól van?
Nemlajos!
Nagyon örülök a javulásnak,de ugye nem erre írtad,hogy elkiabáltad???
Kismamás hírt tőletek hallottam,ez szörnyű
én is egyre jobban félek,és gondolkodom az oltáson,van még értelme???Nálunk a nagylány kapott H1N1-et a férjem meg mindkettőt.(mármint oltást)én úgy voltam vele,úgyis alig mozdulok ki,de ha ők hazahozzák???
Ajándékötletek nagyon jók!
Tali miatt ismét irigy vagyok!
Olyanokat írtok,hogy miket adtok már enni,csak egyre bizonytalanabb vagyok,úgy érzem,leragadtunk,ráadásul semmi rendszer,mert összevissza alszik,hol 11kor ebédel,hol egykor,de ha egykor,akkor a vacsira már tuti nem fér bele a főzelék,ha meg átalussza a délutánt,akkor pláne,ugyanakkor a cici már nagyjából semmire nem elég,most is 10kor még cici volt,11kor meg magához képest jó adag főzeléket bevágott.
Viszont issza a vizet!Ennek úgy örülök,ezer éve nem is kínáltam,hogy annyira nem jött be neki,vettük ezt a drága hipp barackot,mert ez volt a nyerő,tegnap bepróbáltam,és szó nélkül,fintor nélkül itta
tegnap kicsit,de ma már ebéd után 40 ml-t
Én kenyérhéjat szoktam adni rágcsálni,reggel meg kiflicsücsköt szokott kapni,alkalmanként bulátát,de amúgy semmi felnőtteset.Lehet konzultálnom kéne a védőnővel,hogy merre tovább.
Gondolom megint van egy rakás hsz,mire ezt megírtam