Új privát üzeneted érkezett!

Gyöngyi
Köszi,már lemondtam a cipiről,de aranyos vagy,hogy felajánlottad.

Csibb
Ezt olyan aranyosan leírtad,nekem mosolyognom kellett rajta.Tudom,,nyílván te nem mosolyogtál rajta,de elképzeltem a szitut :lol: :lol:

Banokla
Meggyógyult már a kisfiad?

Vigantol:mikor megszülettek a csajok,napi 2-2 cseppet kaptak,aztán fél éves koruk után 1-1 cseppet.Nyáron nem adtam,most pedig 2 naponta kapnak 1-1 cseppet.
Vendég

Rszg
Gyönyörű ez a Máté fiú :wink:
Vendég

Uff,lányok én már az olvasást is alig tudom követni :shock: :( Remélem,ha kijön ez a fog,jobb lesz,az elsővel semmi gond nem volt.Ha a szobában leteszem,Lara is egész jól elvan (egy darabig),csak az a baj,hogy szinte a szoba az egyetlen hely,ahol le tudom rakni,előtérben hideg van,a konyha hideg,meg ezt a utálatos linóleumot nem lehet normálisan tisztán tartani,utálom!

Köszönjük a köszöntéseket! :D Én ezer éve nem mértem Larát :oops:

Gyöngyi!
Eszti valami meseszép! :D

Wicca!
És Bálint is!Az én lányom miért nem tud így kinyúlni néha???Még mindig nagyon ritka,hogy egyedül alszik el.

Csibb!
Nem semmi bátor vagy!Ilyen utakon vezetni :shock: Ügyes vagy!

Rszg!
Golyók nagyon jól néznek ki!Én is azokat akartam kérdezni,mint Csibb :wink: Ez is egy nekem való süti,nem kell sütni :lol: Máté egyre inkább rád hasonlít,pedig tiszta Géza volt!Ő jól van?

Nemlajos!
Nagyon örülök a javulásnak,de ugye nem erre írtad,hogy elkiabáltad???
Kismamás hírt tőletek hallottam,ez szörnyű :cry: én is egyre jobban félek,és gondolkodom az oltáson,van még értelme???Nálunk a nagylány kapott H1N1-et a férjem meg mindkettőt.(mármint oltást)én úgy voltam vele,úgyis alig mozdulok ki,de ha ők hazahozzák??? :shock: :?

Ajándékötletek nagyon jók!
Tali miatt ismét irigy vagyok!

Olyanokat írtok,hogy miket adtok már enni,csak egyre bizonytalanabb vagyok,úgy érzem,leragadtunk,ráadásul semmi rendszer,mert összevissza alszik,hol 11kor ebédel,hol egykor,de ha egykor,akkor a vacsira már tuti nem fér bele a főzelék,ha meg átalussza a délutánt,akkor pláne,ugyanakkor a cici már nagyjából semmire nem elég,most is 10kor még cici volt,11kor meg magához képest jó adag főzeléket bevágott.
Viszont issza a vizet!Ennek úgy örülök,ezer éve nem is kínáltam,hogy annyira nem jött be neki,vettük ezt a drága hipp barackot,mert ez volt a nyerő,tegnap bepróbáltam,és szó nélkül,fintor nélkül itta :shock: :D tegnap kicsit,de ma már ebéd után 40 ml-t :wink:
Én kenyérhéjat szoktam adni rágcsálni,reggel meg kiflicsücsköt szokott kapni,alkalmanként bulátát,de amúgy semmi felnőtteset.Lehet konzultálnom kéne a védőnővel,hogy merre tovább. :roll:

Gondolom megint van egy rakás hsz,mire ezt megírtam :roll:

Kép
Kép
zazzy

még új oldal is :shock: :lol:

Kép
Kép
zazzy

Én rendületlenül :lol: adom a napi egy csepp vigantolt,a védőnő azt mondta egy éves korig,most írattam másikat a körzetivel,nem mondott semmit.

Kép
Kép
zazzy

Wicca
Bálint milyen nagyfiú és milyen pasis :shock: Mármint nem babás,hanem igazi nagyfiús. :wink:

Rszg
Süti,nyamm,de jól néz ki :P :P
Vendég

Ezek a tejpépek mire jók?Már úgy értem,nekem eszembe sem jutott volna szopi mellett ilyeneket adni.
Ne értsetek félre,nem a súlya miatt aggódom,szép kerek még mindig :lol: csak hogy haladni kéne valamerre.

Kép
Kép
zazzy

Gyöngyi
Csak itt jön be, hogy rutinból megy a napi 1 csepp ajánlása... de mint kiderülhet, van gyerkőc, aki nem fér bele az átlagba, és neki a napi 1 cseppel már túladagolást lehet előidézni :( (én akkor lettem kicsit rosszul, amikor a gyógyszerész mondta, hogy szerencse, hogy ennyivel megúsztuk, mert a túladagolás mit okozhatott volna...)

Na.. Levi picit szövődött (sajna ő hajlamos rá...) ... de szerintem nem lesz gond, kap most rá gyógyszert...
rebi

Zazzy
Az én lányaim nagyon szerették a tejpépet.Először a Milupa Ha tejpépét adtam nekik vacsorára,mert jobban elteltek tőle.Aztán kaptak reggelire,majd mikor már napközben is ht. volt,akkor volt,hogy uzsira is adtam nekik.A lényege,hogy laktató :wink:
Vendég

a túladagolást én is azért írtam, mert múltkor utána olvastam, és nem piti dolgokat csinál. Nekem már azt is mondták, hogy nem Angliában vagyunk, és tök fölösleges adni. Én ha eszembe jut beadom, de ez kb. 2 hetente van :roll:

Kép

Kép
pgyöngyi

tejpép:én amíg szoptatok, teljesen feleslegesnek érzem, de ez az én dolgom :lol:

Kép

Kép
pgyöngyi

[quote="pgyöngyi"]t írta:pgyöngyiejpép:én amíg szoptatok, teljesen feleslegesnek érzem, de ez az én dolgom :lol:

És milyen jól érzed :wink:
Vendég

rebi:klub?

Kép

Kép
pgyöngyi

Rszg Máté kép nagyon édes :wink: Túrórudis-golyós receptet köszi, azt hiszem ki fogom próbálni :)

Csibb el tudom képzelni az utatokat, én is ilyen helyeken szoktam bénázni, pedig én is jól vezetek :roll: És mit csináltok télen? Vagy azért takarítják az utat rendesen?

Rebi gyerkőcöknek jobbulást!!!

Zazzy ahogy sotske írta a tejpép eltelít. Én is adok néha-néha vacsira. Meg később majd uzsonnára lehet adni, persze nem minden nap a gyümölcs azért jobb.

Sotske sajnálom a cipő dolgot. Én is 2000-ért vettem puhatalpút, egy csaj a mamami fórumon intézte a rendeléseket, valahonnan Kanadából vagy honnan hozták, és volt olyan akinek csak nagyon későn ért ide a cipője, biztos valahol eltévedt a csomag. Amit te akartál az tényleg Liliputis ennyi pénzért vagy csak hasonló?

Vigantolt én is naponta egy cseppet adok, viszont azt nem tudom hogy a K-vitamint kell-e még adni?

Na itt vannak az alkotásaim. :D
Az adventi koszorút lehet hogy már egyszer mutattam, de vasárnap este még átalakítottam mert találtam anyuék közelében borostyánt és azt rá szerettem volna rakni, na meg a műanyag izéket lecseréltem igazi bogyóra :D
Kép
adventi naptár, minden reggel nézhetik meg hogy mi van benne. puzzle darabokat raktam bele. :) karácsonyra összeáll a kép.
Kép
ajtódísz
Kép
falidísz
Kép
még egy falidísz, bár ez inkább őszi :roll:
Kép
Most pedig készülnek a zoknibabák 8) mikulásra, meg a saját készítésű kifestők. Na meg a nagymamámnak is csinálok valamit mert szülinapja és névnapja is lesz pénteken.
vica78

Eszti: :D
rszg: még kérdezek :D kis vagy nagy pohár tejfől? zselatint gondolom por formájában tetted bele, esetleg étkezési keményítővel helyettesíthetem?

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi!
Én is így érzem,csak úgy elbizonytalanodom néha :lol: De most az is eszembe jutott,hogy rágcsáláshoz fog is kéne,nem?na nekünk konkrétan egy fél van...

Kép
Kép
zazzy

Hát mondjuk igazad van Gyöngyi amíg van tejci ráér a tejpép, én is igazából azért kezdtem el mert azt hittem hogy ha majd adok neki vacsira tejpépet, akkor majd végig alussza az éjszakát. De hát nem így lett :? vagyis nem éhes csak én kellek neki :roll: Bár én ha adok tejpépet vagy főzeléket vacsira akkor is megszoptatom, ha éhes ha nem, mindig kéri a cicit :D
vica78

Vica!
Hogy te milyen ügyes vagy!És mikor csinálod ezeket???

Kép
Kép
zazzy

Vica
takarítják, de azért egy télen egy nap tuti van, amikor nem tudunk mozdulni itthonról a hóviszonyok miatt... :roll:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Vica
Hű,de szépeket alkottál.És ez a puzzle tök jó ötlet.És mi lesz a képen?
ezek valóban Liliputis cipők lettek volna :( :(
Annyira tetszenek a Pediped és Liliputi cipők,szerintem gyönyörűek,de egyszerűen nem tehetjük meg,hogy 8.000/fő-ért vegyek nekik cipőt :( :(
Vendég

jajj csajok ti mennyit írok, én még mindig nem térek magamhoz a túrórudi golyók látványa miatt :shock: nagyon jól néz ki!

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

na a két hsz-em közé Vica ügyesen becsempészte a képeit :D Én meg itt sasolok, hogy mit dicsérgetnek a lányok.....és tényleg milyen jók

Kép

Kép
pgyöngyi

húú,elaludtam szoptatás közben :) és mennyit írtatok....

Csibb bocsi én is mosolyogtam a sztorin.... :roll:

Vica nekem azt mondta a dokinéni, hogya K vitamint fél éves koráig kell adni havi 1 ampullát..

Érdekes, hogy egy ilyen "kis" dologban mint a D vitamin sincs az orvosok között egyetértés..és akkor dönts okosan oltásügyben..

Tejpépet Korni kapott, de Ő nem volt szopis, Karcsinál valahogy feleslegesnek érzem..de "szemezem" velük mert olyan finomnak tűnnek és annyiféle van..

Betti
KépKép
queen-bee

Milyen az a Liliputis cipő? :roll:

Jaj tényleg Vica Te is moilyen kreatív vagy :) én ma csináltam egy kis karácsonyi hangulatot, feltettem égőt stb, de a párom még pár éve mikor felékszereztem a lakást az mondta olyan mint egy plázában :) :) szóval...biztos az enyém kicsit túl csili-vilire sikerült :) :)

Betti
KépKép
queen-bee

QB
Nálunk apa imádta a tejpépet :lol: Mindig alig várta,hogy megehesse amit a lányok meghagytak :oops: :oops:

Akkor vasárnap válik zárttá a topik?De izgi.Már várom,a Mikulást is és a zárttá válást is 8)
Vendég

Vendég

Gyöngyi azt írtad ezeket a nozódákat "be kell adni" de mindenkinek?- én még csak nem is hallottam, hogy ilyen létezne..mitől függ, hogy kinek csinálják ezt meg -aki kéri? :roll:

Betti
KépKép
queen-bee

Köszi a dícséreteket. Hát hogy mikor csinálom hát éjszaka :roll: na jó hát kb. este 10 után mikor már tutira mindegyik gyerek alszik, meg ha van időm ilyenkor, mikor nem éppen itt dumálok.

K-vitamin: hát ezaz nekünk is először ezt mondta a doki, hogy havi 1 amíg el nem fogy a doboz, ami ugye kb. 6 hónapos koráig. Aztán múltkor tanácsadáson kérdezi hogy van-e még K-vitamin vagy írjon :shock: én meg zavaromban azt mondtam hogy nem elfogyott, azt már meg sem mertem kérdezni, hogy hát minek hisz már 8 hónapos. Hát akkor most nem tudom. Én meg nem kérdezem az tuti, mindig olyan hülyén érzem magam ilyenkor, olyan érzésem van mintha azt gondolná a doki hogy hát ezt nekem tudnom kéne :?

Sotske én ilyen kiscipőt vettem Bulcsúnak, meg vettem Nimródnak is de neki még nagy egy kicsit.
http://cgi.ebay.com/shoeszoo-soft-sole- ... 2c51f8b25e

Rebi, most jöttem ár hogy te vagy a mamamis Rebi is ugye?
vica78

Vica
No,hát innen lett volna a miénk is,ha... :( :( :(
K-vitamint nekünk is 6 hóig kellett adni.
Vendég

Hú sotske igen ezek a pedipedek nekem is nagyon tetszenek :) én is ilyesmit szeretnék majd Nimródnak tavasszal ha elkezd járni, lépegetni.
Bulcsúnak még megvettem az Assos cipőt, na hát azt szerintem el fogom adni, az nagyon kemény talpú. :?
vica78

Sotkse akkor jól gondoltam. Te is a mamamin rendelted meg?
vica78

Nagyon bájos kiscipők Sotske -és ezeket hol lehet kapni-lehet ott volt de csak a cípőket néztem :)

Betti
KépKép
queen-bee

Csak rendelni lehet őket?

Betti
KépKép
queen-bee

Vica
Nem,én az ikresek.hu-n :wink:

QB
Ott az oldalon meg is lehet rendelni.
Vendég

Ja értem, és akkor ki is fizetted előre a pénzt? De másnak a cipője sem érkezett meg vagy csak a tied?
vica78

Mennem kell,ébredés van :lol: :lol:
Vendég

[quote="vica78"]J írta:vica78a értem, és akkor ki is fizetted előre a pénzt? De másnak a cipője sem érkezett meg vagy csak a tied?

Nem,nem, szerencsére nem kellett előre fizetni.És érdekes módon,csak a mi cipőink tűntek el :? :?
Vendég

Ahaa megnéztem :) a Mammutnál van a márkabolt :) hát nagyon szép dolgok lehetnek ott, és nagyon drága boltnak tűnik sajna, de majd egyszer megnézem :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára queen-bee 2009.12.01 14:44-kor.

Betti
KépKép
queen-bee

Hát csajok, nekem esélytelen visszaolvasnom. :cry: Két lurkó mellett, miközben szurira megyünk, mikor alszanak védőnénizünk, Boti lelkibeteg..... kukkoló örülhet, keveset jövök.
A képek szuperek. Először az lepett meg, Eszti mennyire kezd hasonlítani Lilire (sztem). Nagyon szép csaj lesz belőle is. A túrógolyó engem is szíven ütött, na meg Vica is. Bakker! Honnan van időd és energiád??????????? Nagyon szuepr dolgokat alkottál. Mennyiért adod??? :lol: :lol: :lol: :lol: adnád..
Bevallom olvasni csak átfutni tudtam, már nem is emlékszem mindenre, és lassan ébredés van. Még nem is ebédeltem. Itt gőzölög pár szem kelbimbó mellettem.
Boti fel is ébredt. :? Azért hogy kukkolót bosszantsam (remélem mást nem zavar), Kata ma felállt térdelésből a szoba közepén -már próbálgatta.
Aztán lehuppant arra a fene nagy hátsójára (na innentől egy ideig nincs mi újat mutatnia, az tuti). 71 cm és 8600 g. És nagy bibis szurit kapott egy béna helyettesítő dokitól. :( Ha tudok majd videózok.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

2009 12 01 mától hivatalosan ülni kezdett Hanna rájött a csinjára-binjára

Gyöngyi: még Adrynnak kell küldeni a GPS koordinátákat és visszafelé értetek is beugrok

Vica: nagyon jó az adventi naptár mik azok kartonpapírból hajtogattad??? és a puzzle bele tök jó ötlet. (én anno a tesómék gyerekeinek gyufásdobozból csináltam egy szalagra ráragazgatva)

RSZG: túrórudi golyók nagyon szimpatikusak...

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
kemse

Kukli Kata nagyon ügyi :) Pár szem kelbimbót ebédelsz? :shock:
Várjuk a videókat :)

Betti
KépKép
queen-bee

Gratula Hannának!!!!!!!Kemse megírnád priviben, hogy hová kell menni? :)

Betti
KépKép
queen-bee

Sotske: nem csoda hogy tetszenek ezek a cipők
nagyon aranyosak

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
kemse

QB: minden oltásnak (talán a h1n1-nek még nem :D ) meg van a maga nozódája, legyen az a DiPerTe, BCG,MMR. Ezeket a szereket azoknak kell beszedni, akik megkapták az oltást. Igazság szerint én is még csak most készülök a kivezetésre és életben nem láttam még, hogy működik, milyen is valójában. De ha jól tudom, rebi megcsinálta,majd jön és felvilágosít itt minket :lol:

vica: én még várom ezeket a cipiket :evil:

Kép

Kép
pgyöngyi

Kuklika!
Úgy sajnálom Botit!Kineziológus?Annyira dicsérték itt a lányok,hogy term.gyógyász meg pszichológus helyett most én is ezzel próbálkozom.Nagyon jókat olvastam róla.
Katának gyógypuszi az oltásra.

Kemse!
Gratula Hannalánynak!Szerintem a talira gyúr! :wink: :D

Kép
Kép
zazzy

Visszavertem az arpó nép támadását még egy rövid időre, kelbimbók pedig legurultak. Egy rászólással és némi cicizéssel.
Samut elfelejtettem. Mennyire drága volt ő is. Biztos bután hangzik, de nagyon hasonlít mostani önmagára, persze most sokkal férfiasabb. Jó az a kerítés. Olyan nehéz ilyen dolgokhoz hozzájutni.
Máté most nagyon sokat változott. Édes a kiflivel. Beszéltetek ht-ről is, hát én adogatok már vajas kenyeret, és eszi is. Nálunk a tejtermék megy már, és indul a tojássárgája is, védőnői tanácsra. Bár tojással sztem már találkozott, Boti sütijeiből (pirulós).
Bálint tüneményesen alszik. Nekem egyik sem aludt el sosem így. Milyen nagyfiú lett ő is.
Juj de cuki tükrös Hanna is! Kár, hogy kicsi a kép! Micsoda séróóóóó!
Na végleges kelés van. Pápá, ahogy aktuális.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

QB ennyire van időm.
Hannának nagy tehuti féle tapsvihar (másik gépen van)!!!!!!!
Liliputi cipők szupik, és jó minőségűek is. Csak tényleg drágák. Ikrekre pláne nem eccerű. Sajnálom, hogy nem jött össze.
Kivezetés..... érdekes téma, írjatok csak.
H1N1, azt hallottam amerikában nem az oltást, hanem a d vitamint tekintik ellenszernek. A gyerekek kapják, majd rákérdezek, felnőtteknél mire gondoltak.
A kismamát nagyon sajnálom. :cry: Azért kicsit bizakodom, más baja is volt. Akárcsak Ilda. Na meg nekünk nyakunkon a bölcsi is. Holnap megyünk.
Na eddig nézett Boti Elmo-t. Végleges pápá! :?
kuklika
Budapest VIII. kerület

gyorsan dobok egy mai termés képet plusz tegnapi számítógép guru Lizit:
Kép első kenyerem, simán sütőben

Kép

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

papillon ügyi vagy :)

Lányok lécci-lécci írjátok meg a tali címét!!! :lol:

Betti
KépKép
queen-bee

Őőőőőő..... Hát követhetetlen ez a mennyiség.... :oops:

Csak néhány szösszenetre reagálok....

Csibb: Az Ironman az 3,5 km úszás, 180 km bringa és 42 km futás.... Ezt lenyomja a párod??? :shock: :shock: :shock: Nem semmi párod van, de erre azért nagyon fel kell ám készülni, még akkor is, ha besegítesz....
Én annó triatlonoztam, de Iron Mant soha nem csináltam. Még a közelében sem jártam... :oops: (Viszont duatlonban csapatban magyar bajnoki aranyam van, triatlonban ugyan ez, csak ezüstösen csillog.... :oops: 8) Most meg itt gurulok! :evil: )

Rszg: Lécci minden kérdésre válaszolj süti ügyben, mert engem is érdekel. Dani Túrorudi függő, ezzel megvásárolható a szeretete (sajnos). Hátha ezzel a sütivel egy életre bevágódok nála! ;)

Vica: Neked hány órából áll a nap??? Hogy mikre van időd??? :shock: Naggggyon ügyi vagy!

Nemlajos: Jó olvasni, hogy végre jól vagytok..... :P
És apa mit mondott a munkahelyén???

Masut:
Csak pótold a vasat és majd most fog hízni Márti. Pusszancs a buksijára! :)

Rebi: Jó, hogy jössz és mondod a dolgokat. Csomó izgalmas tapasztalatod van!

Most csak ennyi voltam. Bocsánat. Nagyon sok a melóm. Most nem bírom veletek a tempót! :oops: :roll:

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?