Jaj, mennyit írtatok.
És tényleg rá kellene szoknom a jegyzetelésre, mert így egyszerűen nem tudok semmire reagálni.
Moncsi, na, akkor izgalomnak most vége... Remélem, h a párod mihamarabb talál egy jó állást, és akkor nyugodtabb szívvel tudtok újabb babára készülődni.
Katka, tesóprojekt. Hát, én már most is nehezen tudom elképzelni, h újabb tesó jöjjön. Nem kizárt, h valamikor lesz egy harmadik, bár nekem most a kettővel is kerek a világ
Nálunk apa van jobban besózva a több gyereket illetően.
Joe, csanával mi is elégedettek voltunk, de az is tény, hogy ahova Samu járt, oda is alapvetően a bölcsis korosztály ment, ahogy Katka is írta. 3 év felettiek már nem nagyon.
Kemse, egyelőre én is tervezem csütörtökre a talit nálatok. Mikor is lesz (óra)? Mert Samuért mennem kell oviba 3/4 1-re, szóval addigra vagy vissza kell érnem tőletek, vagy azután tudok indulni, de akkor Samuv is jön.
Gyöngyi, miért kell Lilit gasztroenterológushoz vinned?
Eszti nagyon szép csaj.
Tehuti, Szonjának mielőbbi jobbulást! bár ezt most géphiány miatt már nem olvasod. Mire meg igen, addigra remélem, h Szonja már jobban lesz tényleg.
Kukli, de rossz lehet Botinak, h így megviseli ez a pöciügy. Drukk, hogy hamar elfelejtse. Miért volt erre szükség? Nagyon le volt tapadva?
Wicca, na igen, nekem is most elég sok idő kellett mire végigolvastam minden hsz-t. Kozmetikushoz nekem is el kellene jutnom...
Csibb, iron man, wow.
Mondjuk a 60 km-nyi bringázást némi gyakorlás után én is szívesen bevállalnám, de a futást tuti nem
Egyetem alatt sokat tekertem, a városban is alapvetően bringával jártam, meg sokat túráztunk, de hát az nem most volt... Mostanában nagyon nehezen veszem rá a mozgásra.
Masut, remélhetőleg legközelebb nem lesz gond a vérképeredménnyel.
Nálunk nincs járóka. Samunak volt valami olyasmi, pontosabban neki karámja volt. De csak néhány hónapig használtuk, és egyébként is keveset volt benne.
Mutatok képet, egyébként tök jó dolog, a főnöknőm adta nekünk kölcsön. Négyesével lehet kapni az elemeket, és az itt 6 elemből lett összerakva, ez már elég nagy terület volt (kb a nappalink fele
)
Samu itt 7 és fél hós
Itt pedig 8 és fél hós (mint most Kata)
RÉ