Sziasztok!
Megpróbálok én is írni egy picit. Bocs, hogy ennyire eltűntem, s bár Áginak ígértem is, hogy majd jelentkezem, még a hónap elején, de sajnos nem jött össze.
Mi is hasonló gondokkal küzdünk, küzdöttünk mint ti...betegség és hasonlók.
Azért próbáltalak olvasni benneteket minden este szopi közben, úgyhogy nagyjából képben vagyok.
Borzasztóan sokat nőttek a gyerekek, komolyan, már nem is kisbabának néznek ki. Hihetetlen!
Először boldog szülinapot Mártikának, Médeának, Bálintnak és Tildának is! Remélem nem hagytam ki senkit, ha jól tudom a többiek ezután következnek.
Néha nézem a képeket a Facebookon is a gyerekekről, jó látni őket!
Rólunk gyorsan csak annyit, hogy a január nagyon csúnya volt nálunk. Mindenki beteg volt, én szerencsére legkevésbé. A férjem még kórházba is került olyan nagy volt a láza. Domika szinte végig beteg volt, kötőhártyagyulladás, majd megfázás, köhögés..stb. Most volt egy hét szünet, itt volt anyukám segíteni, mi szülők addig összeszedtük magunkat, Domika is rendbe jött. Sőt, anyu még abban is segített, hogy megtanította Domit elaludni cicizés nélkül, így éjszaka is ha felsír, csak átmegyünk hozzá, megsimogatjuk, cumit adunk neki, ritkán felvesszük, de már nem tépi a ruhámat a ciciért..ami nagyon jó, mert ezelőtt kb 4x kellett így visszaaltatni.
Sajnos most megint beteg, ugyanabban a cipőben járunk mint verzsóék, mandulagyulladás, esténként 39, 5-ös láz, majd a lázcsillapító után jobb, de már ez a harmadik napja, hogy így van..szerencsére jól bírja, mi jobban aggódunk.
Januárban visszamentem dolgozni, heti négy nap, 8.30tól 4.00ig, persze nagyon fárasztó, szerencsére Domi jól el van, sokat mosolyog, meg játszik, hangoskodik. Csak ez a sok betegség nem hiányzik...de ez ezzel jár, ha nem most, akkor később kezdené..
Persze jobb lett volna még itthon maradni, de nem sok választásunk van, ha szeretnénk félretenni és vmikor hazaköltözni, akkor sajnos ezt kell csinálni. Szerencse azért, hogy Domi jó bírja.
Rendes kis krapek.
Róla annyit, hogy decemberben vmi történhetett, mert kijött még 5 foga, most hét van összesen, hirtelen elkezdett tolatni, majd felült, feltérdelt, aztán kúszás, mászás....most meg ott tartunk, hogy felhúzza magát, persze még nem megy.
Nálunk is meg volt a múlt hónapban az ' 1 éves ' ellenőrzés, akkor volt 77cm, 11,7kg ls fejecskéje 48, 1cm. Nagy buksival élünk.
Hát kb ennyi, majd még próbálok írni, ha valami az eszembe jut.
Ja igen, én is szívesen sütnék túrótortát, de eddig még mindig meghajtotta... :d mondjuk inkább mi ennénk meg egyébként is.
Ja, és én már főzök neki az Iza által említett 4%os tejjel, nem sokszor, de kapott már tejbegrízt és hasonlókat. Semmi gond nem volt. Itatom, bár itt is azt mondják, hogy egy éves kora után már lehet neki adni tehéntejet..hm..inkább akkor már tápszert, az talán barátibb.