Megjöttünk a boltból, rohadt meleg van!
Ez felháborító, komolyan!
Emese
Teljesen lázbahoztál az eperkrém levessel, úgyhogy nálunk is az lesz ma
Köszi a fejfájásom napközben elmúlt, de estére megint visszatért és fájt egész éjjel!
Majd gyere és mesélj nekünk az 4d-ről
Eclipse
Biztosan édesek a babarucik! Tegnap sikerült még valamit beszerezni? Azért ha titokbal le tudod őket fotózni, szeretettel várjuk
Nálatok legalább ilyen-olyan indokkal nyúlta anyós a pénzt, nálunk após közölte, h bebukott a közös vállalkozás, amiről aztán kiderült, h a mai napig működik!
Após még nem is látta Marcit...
A héten nekem is volt, h köldököm vonalában rúgott egy hatalmasat a babóka, már egyre nagyobbak!
Ági
Én is fe vagyok háborodva, ez emberek inkább elfordítják a fejüket, minthogy átadják a helyet! Múltkor kimaradt két 138-as busz, addig én ott álltam a megállóban pocakosan, és egy alvó két és fél évessel a kezemben, de senki nem adta volna át a megállóban, több mint 40 percet álltam igy ott...
Meg azon vagyok kiakadva, ahogy a kis tizenévesek terpeszkednek a buszon, meg nem mozdulnának, szegények biztosan olyan rohadtul elfáradnak a nyári szünetben!
Dorka
Jobbulást, remélem már jobban van a torkod!
Igazából nézelődünk albérletek után, házat keresünk, de most nem nagyon vannak
Ami van, az megfizethetetlenül drága!!!!
Végülis a lakással sincs bajom, de nagyon nehezen adnak ki egy lakást olyannak aki két gyerekkel és két kutyával akar odaköltözni...
Megvenni nem tudjuk, mert jelenleg nem vagyunk hitelképesek, pedig imádjuk ezt a házat, ha tehetnénk, megvennék!
Szopipárna:
A teszveszes tényleg nagyon jó áron van!:wink: Ha jól emlékszem 3500 + postaköltségért adja a csajszi. Ha varrjátok, akkor kb. 3000-ből jön ki, szerintem, mert szép kis anyagokat egész olcsón lehet kapni. Viszont a polisztiroll golyót egy babzsákos boltban 2000 ft-ért adnak egy zsákot. Bár építőanyagosoknál, meg szigeteléssel foglalkozó helyeken olcsóbban is be lehet szerezni. De mire az ember utána jár... Bár én élveztem, h én varrtam, nekem tök jó érzés volt, h én csináltam meg
Macs
Tényleg szerencsések vagytok, hogy nincsenek hiteleitek!
Gratula a kisfiúhoz és a kislányhoz! Felesben színeztem a táblit nálad, egyenlőre igy tudtam megoldani, remélem, azért igy is jó lesz
Nekem is szokott igy fájdogálni a hasam, olyankor ha épp úgy fekszik a babó.
Henne
Gratula a jó uh-hoz!!! Na, ugye, hogy minden rendben!
Nagyon aranyos a babó a fotókon!
Tatjana
Üdv itt! Sajnálom, h ilyen bunkó dokit fogtál ki
Látom, közben itt a csajok már megnyugtattak
Biztosan nincs semmi baja a babádnak!
Navared
Örülök, h azért látszik, h használt a vas!
Én szeretek ilyesmivel molyolni mint a szopipárna, stb.
Csak lehetne több időm is rá
no meg pénzem
Kankalin
Aranyos vagy, köszi, dehogy baj, azért van a blogom
Én is megnéztem a tiédet, és én is regisztráltam
Táblit javítottam... egyébként simán lehet, hogy én írtam el...
akkor bocsi
Azért ha lesz időd, gyere majd és irj pár sort magatokról, hogy vagytok!
Telokin
Én megelőlegeztem neked a tábliban a fiút
Ha változás van, legfeljebb színt cserélünk
Eta
Ilyenkor magne b6, lehetőség szerint egy kis fekvés, pihi.
Sophie
Jajjj, annyira izgulok veled én is!
Tudom, h én milyen voltam, amikor mentünk és én is hogy izgultam?!
Várunk nagyon a hírekkel!!!!
Tatát meg kitaláljuk
Lehet, h az lesz a vége, h többen megyünk vonattal
Bár tényleg nem tudom mennyi ideig tart az út és a törpéink ezt hogy viselnék, annak ellenére, h Marci szeret utazni, de nem hinném, h túl sokáig megmaradna egy helyben. Igen, apa zenész volt
Hehe, lehet, h ismerik is egymást a Zuraink?!
Rabbe
Nekünk jött a 60.000-es gáz számla
Ez annyira durva
Nálunk kardoskodtak, h egyszerre kell kifizetni, na meg a nagy.... Úgyhogy két részletben fizetük...
A strand nagyon jó igy nektek akkor!