Szióka!
Mia: most jöttem altatásból, Ákos 1 órán keresztül őrjöngött, mielőtt elaludt volna..
szegény Matyi ott feküdt mellettünk, mert mindenképpen össze akart bújni velem és úgy aludt el, hogy a tesója ott ordított a fülébe..
az egészben az a pláne, hogy mielőtt letettem aludni Ákost négyszer
szopizott, ebből kettőt összebújva a helyén, ahogy elszoktunk aludni..
mindannyiszor abbahagyta egy idő után a szopit és ott hagyott, így joggal gondolhattam, hogy elég volt..
na, ebből kerekedett olyan hetedhét országra szóló botrány, hogy öröm volt nézni..
már mindent próbáltam, de sehogy sem volt jó a drágámnak, de végül felmászott a hasamra és ott elaludt..
mostanában ezt csinálja minden hajnalban, pontban fél ötkor is..
felébred, és követeli a cicit, amivel még nem is lenne gond, de hiába szopiztatom meg, negyedóra múlva megint balhézik érte és gyakorlatilag reggel hétig rajta akar lógni folyamatosan..
ezt persze nem bírom, mert fáradt is vagyok és így lehetetlen aludnom, mert így is sokszor reggelre már alig tudok fekve maradni, annyira fáj a derekam, pláne, ha egy oldalon kell feküdnöm órákig mozdulatlanul..
úgyhogy most harcolunk, mert ez így tarthatatlan helyzet, senki nem tudja magát kipihenni, és Matyi is már krónikus kialvatlanságtól szenved...
ha fel kel Ákos, mindig megkínálom vízzel, (amit általában kiver a kezemből..
), aztán visszafektetem a helyére..
persze fel van háborodva, hogy hogy is képzelem, de ott vagyok folyamatosan mellette és simogatom, csitítgatom, bekenem az ínyét dentinox-al, hátha a foga, szóval mindent megpróbálok, hogy segítsek neki..
ötmilliószor felkel, én meg ötmilliószor visszafektetem..
általában ez megy reggel hatig, aztán mint aki jól végezte dolgát, rám vigyorog és megy játszani..
komolyan mondom, most kevesebbet alszom, mint amikor pici volt és "aktívan" szopizott..
én már tiszta ideg vagyok, mert sajnálom is, meg pipa is vagyok, amiért ilyen butaságokat művel..
azért sem értem ezt az egészet, mert nem vettem el tőle a szopit, sőt hagyom inkább többször napközben, de ha jobban belegondolok, ezt Matyival is végig csináltam..
úgyhogy kedves sorstársam, nincs más hátra vagy hagyod, hogy cicizzen kedvére akár folyamatosan, vagy következetesen befejezitek az éjszakai szopit, nagy-nagy sírások árán..
jobb ötletem nincs, de abszolút együtt érzek veled..
majd tudósíts, hogy mire jutottatok Martinnal..
Pindi: annyira nem irigyellek a kialakult helyzet miatt..
én nagyon sok erőt küldök neked folyamatosan és csak bámulom, hogy micsoda tartásod, erőd van..
kívánom, hogy mihamarabb vége legyen ennek a tortúrának és hogy nyugtod legyen végre..
pussz
Móni