szisztok!
bakter Villő, mi vagy te lakberendező
Te vagy az én emberem!
bejön ez a stílus, fú legszívesebben kielemezném a szobát, de félek, hogy mást nem érdekel annyira részletesen mint engem...
csúcs!
és az ablakkeret! hogy hogy ilyen?
és a többi ajtófélfa...
de mégis van egy kérdésem! a handmade lógóka! honnan van?
Nekem itt árválkodik a fonott bölcső féleség, de nem tudok rátenni semmit, mert nem tetszik sok minden... főleg nem a gyári forgókák...
a borókából akartam volna rendelni sziveket, madarakat, de azt se érzem annyira igazinak...
Fanni képeit én csináltam, de tegnap arra jutottam,hogy jobb lenne valami régi meseújság kivágás a keretbe (vagy lemez borító, hogy mégis rusztikusabb legyen)... hát látom te megtaláltad a szupi képeket...
viszont tegnap este nem tudtam aludni- és kész lett a sarok nekünk is. most apa alszik, de majd hozom a képeket...
Bruck: csak egy tipp, majd hozom a képet... nekem nincs bordür, se semmi mese izé, mert nem szeretek egy figurával kooperálni- így én a szőnyeghez passzoló köröket vágtam ki 100ft-os színespapír csomagból és tapétaragasztóval tettem fel a falra...
várj pár napot és megmutatom...
viszont ezekkel a lyukat is el tudnád takarni... és menni se kell érte nagyonboltba, vagy max hozatsz: papír, ragasztó, ecset és ennyi.
viszont elég szívás volt az este, elégjól voltam, de mire összeraktam az ágyat, mire megtaláltam a megfelelő imbuszkulcsot, aztán meg egy helyre még se az kellett, aztán meg a rácsvédőre kellett pót kötözőt varrnom... hát jó párszor le sföl... így éjjel 1 kor csak forgolódtam, mert a fáradtságtól alig tudtam elaludni.
aztán jött a vihar, aztán Martin sírt, hogy nincs meg az üvege+vérzett az orra, aztán megint megnéztem és nem volt a helyén, hát bebújt Marcell mellé...
Erpé: kalapom emelem a sütögetők előtt! egyrészt nem tudnék most mutyizni, másrészt sütőt begyújtani ilyen melegben...
én mérges is vagyok a viharra! tegnap mostam ablakot, ma füvet kéne nyírni, de még vizes a fű, ráadásul a levegőt se hűsítette le...
tegnap éjjel csavarozás közben majd meg döglöttem a melegtől
Zso: kedden megyek dokihoz, tudod "ha minden rendben" utána tali szervezés? múltkor voltunk kint az erőműtónál kb 10 percre, mert jött a vihar, de lehet kavicsot dobálni, homok várat építeni...
Gem: a 3 baba után 15 apa nap jár? meg hát akkor az egész éves... az jó!
Fancsám ha most fejjel lefele van akkor a feje tuti beállt, vagy seggel ül rajta, pont "ott" feszít... a talpa mindenesetre jobb oldalon ficereg...
a 26 hetes 4d-n már több mint 5cm volt a talpa, hát van egy tutyim bekészítve, de szerintem kicsi lesz.
Bruck: Neked mi számít nagy bdp-nek? sztem 10ig okés...