Sziasztok!
Szeretnék visszaolvasni, de nem fogok, nincs most időm. Csak így emlékezetből próbálok hozzászólni a dolgokhoz.
Timi! Nálunk is volt ilyen, most picit lecsendesedett Domi, de pár hete még ő is körbejárta a kiságyat, reggel az ágy másik végében találtam, keresztben, összekuporodva...Olyan is volt, hogy felkelt, de nyöszörgött, s az kellett neki, hogy felvegyük, s 5 perc múlva már lehetett is visszatenni a kiságyba. Elmúlt. Amikor beteg, vagy nyűgösebb, akkor többször ébred éjszaka és kellünk neki, de egyébként alszik reggel hatig.
És Domi sem eszik még szilárdabb, darabosabb kaját. Csak pépeset. Ha kevésbé van összetörve a krumpli vagy répa, vagy akár bolti bébiételt adunk neki, öklendezve köhögi fel a torkából és köpi ki, majd néz ránk mérgesen. Hát hanem, hát nem. Olyat, hogy piritós, vagy kenyér, még nem is evett. Én kicsit aggódóm ezért, nehogy lekéssük ezt a fajta hozzátáplálást. Most, hogy beteg (volt), csak a tejpépet ette szinte, gyümölcspürével, még az összetört banán is sok volt neki. Inni alig ivott, csak szopizni akart.
Hogy fogytam-e, avagy kevesebb vagyok e mint szülés előtt? Viccelsz?
Rám sem jönnek rám a ruhák, de azért mert nekem kicsik. A legviccesebb az, hogy csak 3 kilóval mutat többet a mérleg, mint amikor teherbe estem...mégis, a testem megváltozott, vízilósodtam.
Örülj neki.
valaki hasonló cipőben? Vagy mindenki lefogyott szépen?
Cicik, hát szerintem visszaformálodik olyanná amilyen volt, de természetesen alkat kérdése. Gondolom minél több a tej benne, annál jobban lehúzza...
Pati! Nem vagy kegyetlen! Dominál én már 5 hónaposan alkalmaztam ezt a sírós technikát, csak én nappal, mert nálunk azzal az alvással volt gond. Aztán éjszaka is volt, hogy párszor visszaaludt magától, majd jött a foga, beteg lett, nyaraltunk, minden megváltozott...most mikor milyen kedve van, néha elaszik egyedül, néha meg megy a hiszti.
De nem erőltetek semmit, azt úgysem bírnám én sem, hogy sokáig sírjon.
Szopi most nálunk is volt dögivel, pedig az elmúlt hetekben volt olyan, hogy csak 3x szopizott, most meg éjszaka 2 nappal 4x...beteg.
Gabi! Ha erre jársz írd meg mi van Danival? Neki rendeződtek a köhögéses tünetei? Mi is kaptunk befúvókát...de szerencsére már gyógyul, nem igazán kell neki, de ha megfázik, akkor durván hörög és sípol..Milyen a munka? Hogy bírjátok?
Ha sikerül megegyeznem a munkahelyemmel, akkor én is kezdek januárban, Domika meg megy az oviba...
bár nem panaszkodom, mert eddig jól bírta.
Szabadban altatás? Hát én már nem merem...félek, hogy megfázik, akármennyire is be van bugyolálva...pedig én is nagyon pártolom.
Holnap megint nekirugaszkodunk, és akkor végre hazarepülünk, egy 10 napra. Remélem Domi nem fogja végigsírni az utat. Tudom szoptatni kell, hogy ne duguljon be a füle, de ha ismeretlen helyen vagyunk, akkor nem szopizik, el is tol magától, csak leskelődni akar.
Van még valaki, aki szintén csak ülni és pörögni tud?
Mi még mindig csak itt tartunk...
Pedig valamit csinálhatna már...napok óta fáj a derekam, minden egyes alkalommal, amikor megemelem, azt érzem, itt a vég, letenni nem tudom, max ha összeesem...olyan jó lenne, ha kúszna...te jó ég!
Most már érzem, hogy sok, nehéz nagyon....