Sziasztok,
Megint sikerült jól eltűnnöm.
Bocsi érte, de egész nap az udvaron vagyunk. Már tök jó színem van. Persze ennek köszönhetően a hülye májfoltjaim is előjöttek az arcomon.
Rólunk:
Nálunk volt 3-as keresztelő. Szupi volt, Most az elsőáldozásra készülünk, 4.-én lesz a szent gyónás és 5.-én az áldozás.
Fiúknál év végi hajtás van. Daninak csak a rajz lesz 4-es (de lehet megkapja az 5-öst) a többi mind jeles lesz.
Bazsi pár tantárgyból két jegy között áll, ezért felelget mostanság. Ha minden jól megy 4-es körül lesz.
Barbit felvették az oviba. Szeptembertől megyünk. Már jó lesz, mert nagyon unatkozik itthon. Most hogy jó idő van szinte egész nap kint vagyunk, ott legalább feltalálja magát, mert bent csak a hülyeséget csinálja. Egyre hisztisebb sajna.
Iza egy kis tündérke. Most már szépen lépeget a bútorok között és próbálja elengedni azokat. Szopizik ezerrel, éjjel 2x kel (ennek nem örülök) Tegnapi mérésen 10,4 kg volt.
Kiságyban nem alszik csak mellettem az ágyban. Valszeg most már csak egy gyerekágyba lesz szoktatva. Szét is fogom szedni a kiságyat.
Apa kiment Hollandiába. Május 1-én indult és júliusban jön haza. Elég jól fog keresni.
Jól van, meló is ok és a társak is rendben vannak.
Én meg fogyizni kezdtem,már 5 kg-ot leadtam. Bár még rengeteg van hátra, de a sikerélmény motivál.
Nyáron mi nem megyünk sehova apa nélkül. Fiúk mennek táborozni, Dani 2-be is, + anyuék viszik el őket Olaszországba júliusban. Csajokkal mi itthon leszünk, max a Velencei tó és a Balcsi jön számításba.
Kiváncsiságból csináltam a múltkor LH tesztet, mert nagyon fájt a hasam alja. Először azt hittem, hogy valami baj van, de mikor láttam a pozi tesztet tudtam,hogy érek. És ennek nagyon örülök. Rá másfél hétre meg is jött a mensim 20 hónap után először. Végre elkezdett működni a szervezetem. Bár ez az első menzesz csak 3 napig tartott, de ez normális ilyen hosszú idő után. Kell egy kis idő, hogy helyreálljanak a dolgok.
Amúgy azt mondtam apának, ha nem akar ötöskét védekezzen ő, mert én nem bánnám, ha jönne még egy babóca.
Dióhéjban ennyi. Megpróbálok én is többet jönni.
(bár mindig ezt mondom)